Új privát üzeneted érkezett!

Till!
Lencsi baba jól viselkedik?
keny

Keny: felkarodba? Azta!

Én tegnaptól napi 3at szúrok. Nos, jobb oldalra ment 1, balba 2. A jobb oldalon sikerült eltalálni egy eret, egy 10 Ftos nagyságban lila. Pedig még nagyon az elején vagyok. A végére már kész leszek, napi 3, azt nem lehet nagyon variálni, hova. Aztán ha ennek vége, csere fenékre. No, akkor meg majd visszasírom a hasbaszúrást. :lol:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Bols,
december! :D örülök a döntésnek!

Sannah,
ne viccelj! :wink:

Nani :?:

Amina,
október! :D
köszönjük, jól :lol: kissé részletesebben a babavárósban :wink:

Puszi,
szurok a szurikhoz és hajrá péntek! 8)

Lili,
++++++++++++

angel37

Csajok most nézem már megint laptető,átadom Mindenkinek a lehető legnagyobb szeretettel annak aki akciózik!!!!!

Puszi!
Felkarba a fiúm is besegített mert nem tudtam 1ül összefogni a husit.
(Néha még combba is szúrtam)de nem árultam el senkinek!
keny

Keny: de felkarba, meg combba pláne, nem fájt jobban?

Nany jelentkezz!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi!
Felkarba nem sőt talán kevésbé,de combba szar.
keny

sziasztok CSajok!

mai tesztem negatív.
Délelőtt már kicsit dolgoztam, azért jelentkezem csak most.

Puszika, 3 szúrás? mik azok? supre,gonal és még mi?

Lili pihi, és ragacs+++++++++++++!

Skrisz, láttam a másik topikban Esztiről képet, csodaszép! puszi nektek!

Szurizóinknak ezernyi drukk+++++++++++++++ !

Lorina ,mizujs veletek?

Amina, szupi!

Lidikém, jó döntéshozatalt, nagyon megérdemelnéd az anyaságot!
nani72

Nani: :( Vérvételre azért elmész?
Heparin a 3.

Kép

Kép

*puszedli*

Óóóóó Nanikam, a fr@ncba, en annyira biztam :( .... Nagyölelés!

Lilypie First Birthday tickers
amina09

((((((((((((Nani))))))))))))azért a vérvételre menj el!Láttunk mi már karón varjút!

babaimádó
Kép
babaimado

Amina Kedves! Ez nagyon jó hír, akkor már nemsokára Te is szúrni fogsz!

Keny: Ez hátborzongató. Én azt hiszem inkább továbbra is a hasamat stresszelem... :P

Bols: Úgy örülök, hogy megint köztünk vagy! :wink:
Nani: Vér? :(

Puszi: Az sem semmi, amit Neked kell beadni! És még popsiba is kell majd? Hát, nem irigyellek! :roll:

Képzeljétek, már majdnem két éve lakunk családi házban, de eddig nem volt főzési lehetőségem, csak egy 1 lapos rezsón. És most, megtörtént a csoda, elmentünk és vettünk kerámialapot és szagelszívót! Férjecskémmel éppen azt szereljük be a helyére. Az élet apró örömei.... :P
nemevi

Nani: nagyon sajnálom! :cry:

Lili:++++++++++++++++babaragacsok mennek!

Szurizósok: kék foltok majd elmúlnak ám, lesz még több is belőle! :wink:

Puszi: én is ebben a variációban szúrtam legutóbb, a 3 hasbaszurit felváltotta a fenékszuri+ még a 8. hétig maradta a heparin. Brutál volt, de megérte! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!

Nani!!! :cry: :cry: :cry:

Till köszönöm az infót!

Szurizóknak hajrá!

Lili babaragacsok, és drukk a pozitív teszthez!!!
lidi33

sziasztok lányok!

lidi!
nem értek minden részletet, mert lemaradtam, de hátha van vmi lehetőség! nagy harcosok vagyunk... már én is az örökbefogadás felől gondolkodom sokat(azaz várom...), mert nem úgy néz ki, hogy haladunk...ez persze nem vigasz, csak akartam, h tudd, h NEM VAGY EGYEDÜL! hajrá-hajrá!kívánom, hogy legyen úgy, ahogy nektek a legjobb!!!!!!

bocs, többiek, mindenkit puszilok, de ,rohannom kell!
gysmintlegyen

Görcsölget a hasam. Ez normális? :shock:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Nani sajnálom nagyon.

Lili szerintem normális.

Szurizóknak hajrá+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Amina hajrá kezdés!

Keny nem vagy semmi ezzel a szúrással, én csak hasfalba mertem, elég ronda voltam a végén :lol:

Szeptemberben megyek konzira, remélem eljutok, mert eléggé gáz ami itt van a munkahelyen. Aztán meglátjuk merre tovább.

Till üdv itthon. Nem semmi, hogy csak 6 hét van hátra, nagyon-nagyon szalad az idő.

Szép estét mindenkinek.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Lili: normális, hiszen jó sok petesejted volt, igyál nagyon sokat és fehérjéket egyél. Nekem 1 dl vörösbort is javasolt a doki, ha görcsölnék. :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Nani,
nagyon :cry: :cry:
azért legyen vv.

Lili,
normális.
csatlakozom az előttem szólóhoz :wink: a borral is, nem feltétlen kell hozzá görcs :wink:

angel37

Sannah,
megadrukkolok!!!!! :P +++++++++++++++++++++++++++++++++

Nemevi,
idő gyorsítót küldök!!! :wink: ++++++++++++++++++++++++++++

Amina,
ez szuper, nagyon örülök!!! :D (az október szerencsés hónap! :wink: )

((((((((((((((((((((((((((Nani)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
csak a "szokásosat" tudom mondani: pihenő és fölkészülés a folytatásra!!!!!!!

Keny :P
nehéz ügy :lol: - olyan, mint a bátyja: átrendezett mindent bennem, óriási elánnal "pakol", szóval keveset alszom, de Te mindjárt megtudod, miről beszélek! :wink: A Többiek is, szépen sorban :D

Lidi,
nagyon szivesen! Csak NE ADD FEL!!!! (ez volt az egyik legjobb döntés az életemben: feladtam 2005-ben, és 2007-re megérett bennem: újra elkezdem és soha többé nem adom fel!!! - az öribaba lett volna az utsó állomás!)

Puszika, Nemevi :D
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(akkora drukk-adagokat küldök, amekkora befér az ablakotokon! :wink: )

Lili,
igen, normális! :P
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Timi: naná!!!!!! Szeretnék Utánad menni!!!!

Lili: normális, igen!

Till: sok-sok nagy ablakunk van!!! :P

Jó éjt! *

Kép

Kép

*puszedli*

Nagyon csúnya lett a hasam.

Kép
Kép

Ez 1 szúrástól lett ilyen. Egyetlenegytől! Mit találhattunk el? Vagy esetleg nincs összefüggés a heparinnal? :roll: :(
Egyáltalán nem gond, hogy a Gonallal és a Superéval együtt, egy időben a Heparint is beadom?

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi, ne aggódj, csak eltaláltál egy kis hajszáleret. Nekem is volt ilyen, majd felszívódik. A tükörben nézd meg az ereket a hasadon és akkor könnyebb lesz kikerülni őket. Jah, és mindig szívd vissza a fecskendőt...de attól függetlenül is lehet ilyen.....majd belejöttök.

Nem baj, hogy szúrod a másik két szurit, nekem is így lett Lea :D

Kép

Kép
leo50

Puszi: "szép"! Én is együtt adtam be mindet és a heparin csinál ilyen foltokat, elvégre véralvadás gátló. Mondtam én, hogy lesz ott még több is! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Puszi:ez csak egy erecske, fel fog szívódni, ne aggódj.

babaimádó
Kép
babaimado

Heparintól ilyen, az t.i. alvadásgátló.
Aki kékükős amúgy is, és esetleg több erecske van a hasfalban a Heparintól ilyen lesz. Ezzel nem lehet mit csinálni. Talán kicsit mélyebbre szúrd, hátha ott kevesebb eret roncsol.
Hatását kifejti, nincs jelentősége, csak ronda. Lesz még több is a végére, úgy fogsz kinézni, mint akit vernek. :D :oops:
harcimokus

Hű Puszika!!! :shock: Ez nem semmi. De látod a lányok elmondták, hogy nincs okod aggódni, "csak" esztétikailag fura. De a végeredmény megéri. :wink: Hajrá sok szép tűsző!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Köszönöm a megnyugtatást! :lol: Éjszaka mensisen görcsölgetett a pocim, hajnal négy óra óta pedig szúrkál. A cicim viszont már nem olyan érzékeny. Szóval majd 7-én kiderül. Akkor megyek vérvételre. :?

Timi, Angel,
Jó ez a vörösboros dolog. Elkezdtem alkalmazni!!! :lol: :oops: Jót tett tényleg. Nem voltam olyan feszült. :wink:

Szurizós lányok mennek a tüszőnövelő drukkok!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Sziasztok!

Puszi kezet foghatunk. Nekem még mindig itt virít a lila folt a hasamon, és az egyik Clexane beadása után jött ki.

Irises drukk a szeptemberi konzihoz!

Lili babaragacs!

Sannah, Nemevi, Puszi tüszőnövesztő drukkok!!!

Amina hajrá október!

Kismamik kitartás hétvégére jön a lehűlés, reméljük az allergiásoknak is enyhülést hoz!

Keny örülök hogy minden rendben!

Nani mizujs?

Nekem ma reggelre megjött. Aranyosak vagytok, nem adom fel, keresem a lehetőségeket. Majd hívom a Kaálit megkérdezem milyen törvényes lehetőségek vannak petesejtdonorra vagy embrió donációra. De idén már nem megyünk semmi kezelésre, meg kell kicsit pihennünk.

Mindenkinek ölelés!
lidi33

Jajj Lányok, köszönöm szépen! Tényleg aggódtam! A folt nem zavar, csak azt hittem nagyobb a baj. Az előző lombikoknál ha eltaláltam eret, akkor zöld lett, majd sárga, majd kék, majd lila, tehát fokozatosan, és sokkal kisebb területen. Akkor jól sejtettem, hogy a heparin. :oops:

Köszönöm Leo, Timi, Baba, Harci, Lili, Lidi!

Lili: ragacsok mennek!!!!!!

Sannah, Nemevi: ++++++++++++++++++++++++++++++

Lidi: ez a beszéd! Jó pihenést, mert Rátok fér, de aztán előre!

Kép

Kép

*puszedli*

Puszikám, színes egyéniség vagy! :wink: :lol:

Nani, nagyon sajnálom! Köszi az Eszter dícséretet. :D

Lili, babaragik mennek!

Sannah, Nemevi, hajrá tüszőcskék!

Babim, pusszantás!

Lidi, ez az! Nem feladni!

skrisz72

Puszika,
akkor hál'Istennek minden ok! Örülök, hogy megnyugtattak a Lányok!
(Ezen agyaltam egész este, hogy mi lehet, miközben néztem Dr. House-t! :roll: :P )
Dokival beszéltél?

LIDI,
ANNYIRA ÖRÜLÖK, hogy ezt hallom Tőled!!!!!!! El sem tudom mondani, mennyire!!! Hidd el, lesz babátok!!!!!!!

Lili,
vörösbor :lol: (én a beültitől minden este ittam 1 dl rosét kb 3 hétig :wink: - Angeltól tanultam 8) )
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sannah, Nemevi, Puszika,
hajrá tovább! :P +++++++++++++++++++++++++++++++++++

(nekem ma kiscsajom álomszuszék :P - már meg is böködtem, hogy ott van-e még, de visszarúgott, hogy hagyjam :lol: )

tillidian

Tilli,
ja, én vagyok a piás példakép? :lol: K. doki javallotta!:wink:
mikor kérdeztem szedjek-e bármit, még vagy 2 hónappal a lombik előtt, azt mondta semmit, igyak bort mindennap! 8)
rendes, jó vörös az igazi! :wink:

Sannah,
DRUKK!!!

Lili,
++++++++++++++

Lidi,
így kell ezt! :wink:

angel37

Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat, rám fér, lassú vagyok, így a stimu folytatódik!
Tovább megy nagy dózisban aztán majd kiderül, + kapok majd meg ne repedjenek tüszők szurit is.

Puszi: ohhh, de sajnálom, nekem nem ilyen a pocakom, sőt azt mondhatom, hogy egy folt sincs rajta, ellenben a stimus szuriknál, ott zöldülök rendesen!!!! A jobb oldalamat nem tudom megszúrni, mert nagyon fáj, de bal oldalon meg sem érzem a sok szurit, a karba adott heparin nekem is bejött. Tegyél a foltocskáidra fagyasztott borsót!

Lili: nem keresni a jeleket!!!!!!! Ez tilos, csak a jóra kell gondolni, hiszem, hogy a gondolatnak beteljesítő ereje van!!!!!!! Csak++++-an!!!! :wink:

Lidi: ez a beszéd, hajrááááááááá! :lol: :lol: :lol:

Angel: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: írtam.

Hunci: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nani: vv?
Vendég

Sannah: a Heparint a karodba nyomod? :shock: A többit meg pocakba? Mikor mész Kaáliba?
Mennek a tüszőérlelő, de nem repesztő drukkok!!!!!

Nani: holnap mész vv-re?

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok Csajok!

Puszi,Nemevi,Sannah,Lili!
Csak a csütörtöki drukkjaimat küdöm neketek 1000-el!!!!!!!
keny

Sziasztok!

Lilikém, berúgatnak itt a csajok látod??!! :D
"Alkesz " banda!

Szurizóinknak ügyeskedés!!!!!
Puszit nem utánozni!!

Mi célt szolgál a véralvadásgátló és kinek kell?

ma nem teszteltem, talán holnap munka után vv-zem a kaaliban.
Köszönet mindenért csajok!
nani72

Puszika: simán, nem fáj!!!!! Az előregyártott szurim nagyon simán bemegy a bőrömbe, nem csíp, ellenem a másikkal, az nagyon gáz.
Vendég

Halihó Mindenkinek!

Lemaradtam vagy 1,5 hónappal a történtekről. :(

Skrisz Gratulálok Esztihez :) és sok-sok örömet,egészséget és minden jót!

Nincs időm sajna visszaolvasni.Mi a helyzet Harcimókus Párjával?
Remélem minden rendben.

Mindenkinek drukk és kitartás.+++++++++++

Legyetek "jók"
tavi

IR-es csajok finomka recept lazításként:

5 db nagyobb almát félbe vágunk, kimagozzuk, majd teszünk bele darabonként egy teáskanál diabetikus lekvárt, előmelegített sütőben megsütjük. Amikor majdnem kész akkor 2 db tojásfehérjét felverünk habbá, teszünk bele ízlés szerinti édesítőt majd rápupozzuk az almákra és kb 10 dkg darált mandulával meghintjük, majd vissza a sütőbe, míg megpirul a fehérje. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

[quote="nani72"]
írta:
nani72
Szurizóinknak ügyeskedés!!!!!
Puszit nem utánozni!!

Héééé! Nem én voltam béna!!!!!! :evil:

Sannah: a Fraxiparinnak nem olyan vékony a tűje. :roll:
Kaáliba mikor mész?

Kép

Kép

*puszedli*

Puszika: én is azt kaptam kezdetben és a műtéteknél is a kórházban, de nem fájt. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Írtam privit is!
Vendég

Puszi: tuszonovelok ++++++++++++++++++++++++++++++++

Sannah: neked is tuszonovelok, egy kis hajra a leszivas elott :)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(nagyon jol hangzik a recept, kiprobalo ma hetvegen! milyen lekvarral csinaltad?)

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Tavi, köszi!

Mai drukkok mennek!+++++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Csajok!

Gigászidrukkok mennek a szúrósoknak!!!!!

Én hipersz@rul aludtam az éjjel olyan szívdobogásom volt,4-ig fent voltam.
keny

Sziasztok!

Nagyon nehezen megy most minden. A vv eredményem elveszett a postán, így ma be kellett mennem a kórházba másolatért, viszont ami meglepő, hogy úgy-ahogy tartott diétával és hébe-hóba bekapott mettel alacsonyabb a cukrom, mint amikor rendesen szedtem és szigorúan diétáztam, ezt ki érti??? :shock: :shock: :shock: Hunci????
Nem lehet kapni a mi kis patikánkban Clexane 8000-est, azt mondták menjek vissza a dokihoz és beszéljek vele, hogy mit adjanak helyette, még 10 db-om van, de a receptet ők elvették, mondom nekik, hogy Budapesten van egy bizonyos patikában rendeljenek onnan, mire azt mondták, hogy nem rendelhetnek csak nagykerből.

A cica mamánk szült 3 kiscicát, mára meghalt az utolsó kiscica is, akit pedig 3 óránként etettünk cumis üvegből.

Szóval elegem van a mai napból!!!!!!!!!!!!

Bocsánat a "lélek kiöntésért" :wink: :cry:
Vendég

Amina: a Sparban vettem a diabetikus részlegről egy barackosat, én azt szeretem, de csak kicsi kell belőle, mert kifolyik.
Vendég

SAnnah,
ad 1 mit jelent, hogy hébe-hóba bevett met???????????????????????elverlek mindjárt!Szedd normálisan.

ad 2 milyen lett a cukrod? az alacsonyabb cukor javulást jelent, de persze tudni kéne mennyire alacsony, éhomi 3.5 alatt azért nem túl jó, de 3.5 körüli érték pl. nagyon szép, pláne ha a 120-as is 4 körüli, vagy esetleg 5, mert akkor nagy javulás következett be.

()megj
én sem viszem túlzásba a diétát, igaz, folyamatosan fogyok így is, és egyre kisebbek a cukor és inz értékeim is, pedig nem vagyok szigorú (magamhoz legalábbis)
Vendég

Sannah, szegénykém. Jó szar napod van. :(

skrisz72

Sziasztok!

Sannah van még 6000-s Clexane-om itthon nagyon szívesen elküldöm neked ha kell, én már úgysem nem adom be.

Nani voltál vérvételen?
lidi33

Na, elszállt minden, amit írtam :?

akkor most csak röviden:

Lili, Puszika, Nemevi, Sannah,
megadrukkok mennek!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Sziasztok! :lol:

Sannah,
Ez a nap nem a tiéd úgy látszik. :shock: meddig jó még a Clexane? Nincs közelebbi nagyváros ahol lehet kapni? :?
A kiscicákat sajnálom! Őrülten állatrajongó vagyok. Mostanság veszítettem el a berni kutyusomat én is. :cry:
A cukorhoz nem tudok hozzászólni. :?
Drukkok mennek +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi,
mi újság a szurikkal? Tovább gyűlnek a foltok?
drukkok mennek! ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szurizósoknak mennek a tüszőnövelő drukkok!!!!

Keny,
:twisted: Én is utálom, ha nem tudok aludni. Mostanság 4-5 körül kelek. Kipattan a szemem és nincs tovább. :shock: Most délután aludtam 2,5 órát.

Till,
Lassan kezdődik a Visszaszámlálás!!! Jaj ilyenkor már nagyon izgalmas lehet. :lol:

Nanikám,
:lol: :lol: a vörösbor kárpótol a sok szúrásért. :wink: Csak ajánlani tudom mindenkinek!! :lol: Hogy vagy? Voltál vv-en?

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?