Sziasztok
Bocsi az eltűnésért, de totál havazódok.
Nehéz a 2 gyerekkel, nomeg mi is betegek voltunk a fosós vírustól. Közben felépült az előterünk is, tegnap már festettük. Még 2 bejárati ajtó és burkolat kell, aztán kész. 4nm területre elrepült 500 e Ft.
Niki közben 75 cm és 10kg. Jó nehéz már cipelni. Szépen ülünk, mászunk is, de sajna könyökkel. Jó muris látványt nyújt
Szeret járókázni, ami új számomra, mert Viki nem maradt meg benne.
Utazáshoz már kivettem a bébihordozóból, mert kinőtte. Szépen ül a rendes ülésben és imád nézegetni.
Hozzátápi: mi reggelire tejpépet, vagy kekszes gyümit eszünk. Ebédre főzeléket, délután megint gyümi/tejpép variáció van. Este és éjjel tápizunk.
Napközben pedig sokszor nasizik
Ha meglátja, hogy valaki eszik, akkor nagyhangon követeli, hogy ő is kapjon. Ezerrel mondja, hogy ada-ada.
Gyümit, kekszet, kiflicsücsköt szoktam neki adni. Nagyon szépen elrágcsálja, amíg le nem tudja nyelni. Még 1-szer sem kellett fulladás miatt kiszednem semmit a szájából.
Most avval nehezíti az étkeztetést, hogy már ki akarja venni a kanalat a kezemből. Neki is kell adnom egyet, amivel persze enni akar
Innentől szépen nézünk ki mind a ketten!
Strandolni is nagyon szeretünk, Niki is szépen úszik úszógumival a nagymedencékben. Már nem a beültetőssel, hanem a rendes úszógumival. Esténként is a tesóval fürdik a nagykádban. Ez nagy könnyebbség nekem, mert 10-20 perceket eljátszanak kettesben, addig elő tudok készülni a lefekvésre.
Viki is óriás közel 120cm és 25kg. Szerencsére vékonyodtunk, mert a növés mellé most nem híztunk. Továbbra is nagyon eleven, nehéz leközni. A viselkedése viszont sokat javult, remélem ez az ovira is megmarad.
Most hirtelen ennyit rólunk. Gratula minden csemetéhez! Igyekezek gyakrabban jönni.