Új privát üzeneted érkezett!

Mátéval annó 17 kilót híztam........ :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Csajok!!!!

Jelentem megjöttünk a nyaralásból és már javában készülünk az oviba. Tegnap kezdtük a beszoktatást és egyenlőre úgy néz ki tetszik a gyereknek. Az éles bevetés elsején kezdődik......... hát majd meglátjuk. :roll: Addig is minden nap délelőtt oviban vagyunk.

Nita!
Szép lett a babaszoba nagyon. :wink: Én még csak most kezdem majd kimosni a kis ruhácskákát...... a kórházi pakk meg még eszembe sem volt. Úgyhogy nagyon ügyes vagy! :wink:

Puszilok ám mindenkit! MAjd lesz egy kis időm, és részletesebben visszaolvasok. :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Sziasztok!!!

Még élek! :)
Bocs, hogy mostanában nem jöttem, a párom szabin volt meg én is egy hétig így élveztük a nyarat. Strandoltunk, szórakoztunk, sajna közben piri is meglátogatott, de hát ez van.

Megyek visszaolvasok....

Kép
pampalini

Nita-nagyon szépen megcsináltátok a szobát, biztos élvezni fogja Barni! És már nagyon finishben vagytok! Hajrá! :) Szép a pocid is! :)

Timi- gyönyörű helyen voltatok! Irigykedek is kicsit! Mi csak a Tiszához jutottunk el, de az is nyagyon jó volt. Ti hol is voltatok?

Pedi-utólag is Boldog szülinapot! :D

Babszi-sokat gondolok rád, hidd el, most már jó dolgok fognak történni! Pussz

Kép
pampalini

köszi a dicséreteket!!!!!!!!
móni gyere sűrűbben............hiányzol!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok lányok!

Edii: Isten éltessen születésnapod alkalmából! :)

Sajnos nem sikerült az előző hónap se. nekünk nem vált be a tenger. de nem is azért mentünk :) Tunéziában voltunk. isteni volt, nagyon jól éreztük magunkat.

pampalini szia :lol:

Timi
titimee

képeket!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nitacska: ügyes vagy hogy csak 5 kg-t híztál :D

Timi
titimee

nita

ez az 5kg tényleg nem sok.megszületik a pici fiú és már vissza is nyered az alakodat:)ügyi vagy.:)

KépKép
bettike83

Köszönöm Szépen a Köszöntéseket!!!!!! :D :D :D :D

EDI
ediii

Edii BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT utólag.

Én még a lagzi után nem tértem magamhoz, mindig alszom este :oops: :oops:

Csajok sajnáltam nektek pirit nagyon olyan szép görbéitek volt :cry: azt gondoltam lesz itt új kismama :roll:

Moni remélem jól kipihented magad, nektek sincs már sok hátra.

Pedi drága te is visszavonultál nagyon, mindent bele a hétvégére, puszi.

Ölelek mindenkit 8)

Kép
Kép
melisch

melisch! köszi szépen :D
az a baj,hogy a görbék szépek és mégsem jönnek a babák :?
Na de majd ha nem lesznek szépek a görbék lehet,hogy akkor lesz baba :lol:

Móni! Milyen volt a nyaralás??? hol voltatok??

EDI
ediii

Kép edi...happy birthday:)

KépKép
bettike83

sziasztok!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

szia nita

kihalt picit ez az oldal...

KépKép
bettike83

hát szó mi szó alig r valaki............:((((((

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita

igen,neked is meglessz a pici akkor még kihaltabb lessz,leköt majd a 2 gyerköc és ritkábban tudsz jönni..gondolom én:)

KépKép
bettike83

azért próbálok napi 1x legalább életjelet adni!!!!!!!!
internet nélkül én idegbeteg vagyok..... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

hát ezt átérzem én is,én sem tudok meglenni túl sokáig net nélkül :lol:

mikor a pici fiú alszik,kész a házimunka,akkor jut egy pici idő fórumozni is:)

család segit majd az első hetekben?

KépKép
bettike83

hát az első napokba lehet a nagymamámat kihozzák és ő segít.....utána api lesz itthon 2 hétig!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

na az jó,azért szükség van kis segitségre,szülés után pihenni kell sokat.
hihetelen h már szülésről beszélünk :shock:
én azidőben kezdtem el forumozni mikor te még csak pár hetes terhes voltál és megmaradt az emlékezetemben az a kis rozsaszin kislányos vonalzód,azátn váltottál fiúsra :lol:

KépKép
bettike83

hát tényleg fura.......eltelt az idő.......
mamikám se tud olyan sokat segíteni mert hát még is csak 88 éves........de nekem a jelenléte is elég lesz!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

persze,de azért a tanácsaival tud segiteni,meg ha jól tartja magát akkor másban is..pl főzés,mert a mamik igazán fini erőlevest tudnak főzni,és az anyukának az kell a feléfüléshez és a sok tejcsihez:)

KépKép
bettike83

igen mondta is hogy majd mosogat meg ilyenek.........istenien főz!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

az jó.kell is a segitség...

sztem mátéval sem lessz egyszerű eleinte..

anyás amúgy?

KépKép
bettike83

jaj mostanába nagyon!! :evil:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

az a jó,csak majd biztos féltékeny lessz kicsit...csak túl lesztek rajta idővel..

KépKép
bettike83

szia!!!!!
bízom is benne hogy hamar tul leszünk a féltékenységen!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Egy hét múlva ovu, és ma már érzem hogy fájdolgál a hasam... ovukor éri majd el a csúcspontját.
Jaj, de várom már, hogy mehessek dokihoz! Még pont egy hét.
Bárcsak lenne valami ötlete erre a fájdalomra!

Kép
lujzici

lujzici

a fájdalom az nem jó,én is szoktam érezni..de legalább va pé,és ez jó

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Lujzici!

Először is üdv újra itthon!! :wink: :D
A fájdalmat nagyon sajnálom, remélem a dokid hamar rájön az okára és gyorsan fog jön a babuci majd!!

Ediii!
Bükfürdőn voltunk nyaralni. Nagyon jó volt. Sokat pihentünk, Atika imádta a vizet. :D :D

Melisch!
Mizu veletek? Valahol olvastam hogy nemsokára elkezditek az orvosi segítség kérést. Drukkolok nagyon!! :wink:

Babszika!
Rólad is rég hallottam. Remélem jól vagytok. A blogod címét sajna nem tudom. :( HA olvasol minket akkor elküldenéd nekem? :oops: :D

Kismamik!
Jól vagytok? Merre vagytok?: Zsuzska, Csige

Remélem hamarosan újra feléled a topik, mivel a nyárnak lassan vége...... :roll:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

móni

én is remélem h lassacskán feléled,siralmasan ki van halva:(
veled mizujs?hogy vagy?

pocakfotó?:)

csajszi birodalma alakul már?

KépKép
bettike83

Móni de te is kellesz hogy ujra feléledjen a topic!!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!

Igen, teljesen igazad van!! :D

Betti!

Köszi, jól vagyok. Örülök hogy lassan vége a kánikulának, mert nagyon nehezen viseltem. Sajna elkezdtem vizesedni..... :cry: :cry: Annó a fiamnál az utolsó héten jelentkezett csak..... A védőnő szerint sószegény diétát kell tartanom, de mondtam neki hogy szinte alig eszem valamit ilyen hőségben. Szinte csak a folyadékot öntöm magamba....
Végülis a vizeletem tiszta, a vérnyomásom rendben úgyhogy nincs nagy gond. Betudjuk egyenlőre a melegnek a vizesedés okát.

A gyerekszoba alakul. A kiságy már összerakva, a komód is megérkezett már szerencsére. Most éppen a ruhácskákat mosom (csak vasalni ne kellene :roll: ). A kórházi csomagot még nem készítettem össze, azt szeptember végére terveztem. :)

Pocifotót majd a jövő héten teszek fel. :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Móni akkor alakultok ti is!!!!!!!!!
várjuk a poci fotót........
a babakocsi meg van már?végűl melyik lett?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Igen, alakulunk már. :D :D

A babakocsit még a nyár elején sikerűlt jó áron megvenni. Használtan vettük, az expressz-en találtam. :D
Kacper tipusú kocsi.

Kép

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Sziasztok lányok,
Én is bejelentkezem, csak valahogy annyira szalad az idő. Sajnos mult héten voltam dokinál és összeszedtem ismét valami vackot. Ennek köszönhetően amikor a doki megnézte hogy zárt e a méhszáj, elkezdett vérezni és fel is van puhulva egy kicsit. Szerencsére a vérzés abbamaradt és szedem a kúpot amit írt, remélem rendbejön. Pihizgettem az elmult napokban, most kezdek ismét mozgolódni. Fizikailag teljesen jól vagyok, azt leszámítvan, hogy ha fekszem akkor elked fájni mindkét oldat a tüdőm és hát az éjszakák nem mindig rózsásak. Jövő héten kedden megyünk dokihoz és uh-ra, remélem addigra elmúlik ez a vacak fertőzés, mert azt mondta a doki ha nem akkor befektet és ott majd segítenek a bajomon. Két hét mulva vesszük meg a kiságyat és a pelenkázót és össze is szereljük és én is elkezdem kimosni a ruhácskákat, már nagyon várom.

KépKép
csige-bige

csige

hú az nem jó,nem tudom hol szedhetted össze :? mostmár vigyázz magadra.
szupi lehet a készülődés,babaszoba dekorálás..és nemsokára beleköltözik a pici lány :)

gnemoni

nagyon szép a babakocsi,nekem is ezek a fajták tetszenek.

vizesedés kellemetlen lehet,de hátha elmúllik...
engem pl az uborka megszokott hajtani,ha eszek ubit,másnap állandóan kell menni pisilni :lol:
próbáld ki,hátha neked is,de ne savanyitottat..próba szerencse :)

KépKép
bettike83

Móni én is az expresszen vettem a babakocsit!!!!!!!!!! :)
Csige gyógyulj ám meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok! én is vagyok, piri még nem jelzett, de annyi minden történik nálunk, hogy nem csoda, ha elkerül. 2 nap alatt 1,5 kilót fogytam..
Nita: 5 kilo az tök jó:)
lujzi: nekem is szokott fájni, gyakorlatilag piri után 1 héttel kezd és piriig fáj. Eddig azt hittem a petefészkem csinálja, de megyek dokihoz szeptemberben.
Moni: tegyél képeket a babaszobáról!!!
pedi??merre jársz?
melisch: mindjárt itt az idő, jól emlékszem??
babszika merre lehet? nekem nagyon nincs mostanában időm a többi topikot olvasni, így nem nagyon vagyok képben.. :twisted:
holnap benézek, mindenkinek jó éjt!
Ha jól tudom, ma 00.30-kor kell felnézni az égre, hogy 2 holdat lássunk(az egyik a Mars lesz).
tary
tary

Szia Tary!!!!!!!!!!ez tuti ez a holdas,?csak tudjak fent maradni!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita! szia:) nem tudom, mi is csak a neten olvastuk, bízom benne, hogy nem kamu, a nagyobbik még a telefont is beállította ébresztésre...szóval, ha nincs, ne haragudj:))
tary
tary

Móni!! Az nagyon jó hely :D mi minden évben odaszoktunk menni télen, majd most is megyünk januárban 8 napra a Répce hotelba :)
Ti melyikbe voltatok????
Pocifotót várjuk, bizti neked is már szép nagy pocid van :D

Csige!! te sem maradhatsz ki!! kérünk pocifotót,hagy irígykedjünk :lol: :lol:

tary!! akkor késik??? lehet,hogy babó lapul a pocidba :roll:

bettike! te hol tartasz??

EDI
ediii

Melisch!!!! Merre vagy???? Hogy álltok a vizsgálatokkal??

EDI
ediii

edi

én még csak 20.napnál tartok,pé lehet h volt,nem tudnám pontosan megmondani....

KépKép
bettike83

sziasztok lányok-mindenkinek szép napot.már jobban vagyok kedden vissza mentem kontrolra,nem magne b6.-ot szedek hanem magnézium port c vitaminnal napi 4.szer 1g-ot.sokkal jobb nem keményedek már annyira.1 hét múlva megyek ultrahangra,remélem megmutatja magát.
Csige-remélem mihamarabb kigyógyúlsz a nyavajából.
Nita-látod milyen rendes és szótfogadó a pici fiad?-még mindig jó anyuci hasába neki,még maradjon 1-2 hétig odabent.......
csajok tegnap délelőtt azt rtl klubbon beszéltak az aviva tornáról,ismeretlen eredetü meddőség esetén 3hónap és 1 év között eredményesen teherbe esnek a nők.tök érdekes volt amit mondtak róla,magyar nő fejlesztette ki,még eggyel több esély a gyermektelen pároknak.

Kép

Kép
kistörpe

én is hallóttam már rola,sőt,le is töltöttem netről,de még nem tornáztam rá...pedig nagyon kéne...

torna után nem tudom meddig meleg ruhában kell lenni,pár orát nyugiban pihizni.aztán aznap nem szabad fürdeni mert ezt a melegséget igy kell megtartani valahogy..én sem értek annyira hozzá.de van olyan torna is ami másnapra meghozza a mensit,segit a fogyásban,és a ciklus rendezésben..

KépKép
bettike83

tényleg nagyon jó az aviva!!!!!!!!!

sokan mondják hogy az segített!!!!!!!!!

Törpe pihi!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Tary: jól vagy azért? Nem úgy hangzik, mintha szánt szándékkal fogytál volna ennyit...
Nekem is ugyanúgy fáj a hasam, mensi után egy héttel kezdődik mindig és az ovu a legrosszabb.

Móni: nagyon jól néz ki a babakocsi!
Képzeljétek, amikor az USA-ban voltuk párat nézegettünk, hát, gyönyörűek voltak, és csak harmadába kerültek az ittenieknek.
:(

Kép
lujzici

külföldön esküszöm minden sokkal olcsóbb mint ebbe a tetves országba.......brrrrrrr!!!!!!!! :x :x :x :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?