Új privát üzeneted érkezett!

Szintus,így van. 100%ig igazad van! Abszolút övön aluli volt, undorító vagyok, tudom. És még nagyon sokmindent gondolok, de nem írom le a többit.
Egyikre sem vagyok büszke,és rettenetesen sajnálom magam, amiért ezt érzem,.. és sajnálom a párom, amikor vígasztalóan átölel, amikor a sírás határán vagyok mondjuk egy áruházban a sok boldog anyuka-baba-apuka láttán. Csak szorosan tart és suttog.. náha csak annyit, hogy: Nekem is nagyon nagyon hiányzik..... És csak állunk a tömegben összekapaszkodva, mint valami idióták. :cry:
franka

a chorionnál meg csúnya,ijesztő,véres, úgy betojtam tőle...
beátab

Franka:a párod egy kincs!!!((()))
És nem vagytok idióták, csak EMBEREK.Csupa nagybetűvel.
És gondolni lehet bármit, rosszat és még rosszabbat.Ez őszinteség.

Kép
jázmin20

Bea:igen, attól én...horror...
Gyerek vonalzó teljesen jó, sőt, a pocakos is csak engem zavar valószínűleg.

Kép
jázmin20

Sziasztok!

Aarnika akkor még nem volt orvosom ahoz kerültem akihez épp beosztotak azt mondták műtét után mert rákérdeztem, hogy ki műtőt, hogy az id. Orosz doktor erre a záron meg valami Gyuranecz vagy mi a szösz szerepel!
Köszi az oldalt már olvasgatam régeben de majd még átolvasom hátha találok valami újat!

Hettuli biztos, hogy nem csináltak mert rákérdeztem a 6. hetes kontrolon, hogy kész van-e és azt monták, hogy nem is csináltak! A záron sem szerepel.

Zaha hát a férjem nehezen tudja kifejezni az érzéseit ha jól emlékszek mikor megtuda, nem is tudot sírni, másnap borult ki mikor Én már a kórházban voltam és sajna látogatási tilalom volt így be sem tudot jönni hozzám! :(

Hát még most sem könnyű de a legrosszabon talán már túl vagyok még mindig sokat gondolok rá/rájuk most is könybe lábadt a szemem! :cry:

Tünci igaziak a nevek :lol: Elég ritka nevünk van! Örülök, hogy a doki csak jót mondott!

Hát Én kezdek már jobban lenni megemésztetem, hogy ez a hónap sem sikerült. Hajrá kövi ciklus! :D

Puszi!

Kép
grácus

Grácus, igaz én 2004-ben voltam... Ki tudja azóta mik változtak. Ezer dolog lehet, mert ugye drááááága és minek az.
hettuli

Franka, az a sok boldog anya és apa is lehetett olyan elkeseredett pár, mint most ti. Gondolom nem lennél túl boldog, ha a pici babádról majd valaki olyat gondolna, mint most te... Főleg az előzmények után!
hettuli

Hát jól feladtátok a leckét nekem, az biztos.....

KépKépKép
tünci28

Na, beszóltál mindenkinek? :wink:

Kép
jázmin20

Nem volt semmi extra,nyomatékosan megkértem a titkárnőt, hogy még adja le a táppénzes papíromat, azt mondta, persze,átfaxolja...csak azt nem értem ,hogy az mért nem volt jó nekik, ha én faxolom..no,mindegy.

Azt nem is mondtam ,hogy tegna peste felhívott a az exbarátnőm nővére, hogy amit az exbarátnőm nálunk vett mérleget, eltört és visszavinné kicserlétetni..hja, kérem, mondom:törésre nincs ám garancia..na, de az áldott jó szívem, meghagytam a kollegáknak is, ha megy a csajszi cseréljék ki..De azért az is sokat elárul ,hogy Ő nem mert odamenni, hanem a tesójával üzenget.. :?
tünci28

Tudod mikor szóltam volna a kollegáknak...max annyit, hogy ha jön egy törött mérleges picsa, azonnal zavarják el a francba. :twisted:
Nagyon haragszok rá így látatlanba is, amiért ennyire bunkó paraszt módjára viselkedett veled.

Miért is van feladva a lecke?

Kép
jázmin20

Másfél napja keresem a szavakat, de tovább húzni nem akarom, mert már ma is elhangzott néhány kérdés, amire, ha tovább hallgatok, akkor vagy nem válaszolok, vagy nem mondok igazat..

Ezt semmiképp sem szeretném, de mégis vártam,gondoltam majd jönnek a megfelelő szavak a megfelelő időben.

Aztán egymás után úgy alakult a topikbéli beszélgetés ,hogy benntragadtak a szavak.

Aki nap ,mint nap nyomon követte az életünket, az olvashatta ahogy megjártuk a poklok poklát, hogy mennyi kétségbeesés, bánat, szomorúság ,fájdalom volt az osztályrészünk..hogy mekkora küzdés volt szakadatlanul ,hogy idáig elértünk, hogy vagyunk, hogy élünk, s, hogy néha már remélünk is..ki előbb, ki később, de valamikor mindenki.

Olvashattátok, hogy hetente jártam utóbb az orvosomhoz, hogy egyre csak találgattunk,hogy mi lehet a bajok forrása, hol ez, hol az merült fel..amit tudtunk ,hogy kisebb tünetek mellett egyszercsak elmaradt a menzeszem, nem terhesség miatt, hanem ki tudja, hogy miért..hogy az orvosom szerint valószínű peteérésem sincs rendesen, mert az uh-n így látszott.elment az orvosom táppénzre és csak vártam és vártam..megbeszéltük, hogy majd beszélünk, aztán meglátjuk mit tehetünk, hogyan tovább.
annyira reméltem ,hogy már az ősszel újra várandós lehetek, de nem afelé mutattak a dolgok, csak újabb és újabb akadályok voltak..türelmesen vártam az orvosomra, de mint tudjátok mégiscsak elmentem egy másik orvoshoz, aki az első uh alapján nem látott továbbra sem terhességet, viszont azonnali műtétet látott szükségesnek.
És itt állt meg a történetem.
Kaptam beutalót hormonvizsgálatra,elmentem az eredményért és sajnos már van némi jártasságom az értékeket illetően, ezért amikor átvettem a leletet,elég volt egy pillantás és ott helyben összecsuklottam..leírhatatlan mit éreztem,minden reményem oda volt egy pillanat alatt,két napig csak sírtam, mert az eredmény terhességet jelzett, de mivel nem látszott, ezért biztosra vettem ,hogy vagy méhen kívüli, vagy esetleg rémálom:egy hcg-t termelő tumor valahol..
Remegve mentem a következő uh-ra, ami ma éppen két hete volt.Úgy mentünk a férjemmel, hogy műtéti időpontot beszélünk meg az orvossal.
Ahogy megjelent az ultrahang kép, az orvos csak rámnézett, megköszörülte a torkát, aztán elmosolyodott és ezt mondta:HÁt úgy néz ki, jó híreim vannak, megjelent egy petezsák...látja?
Nem is emlékszem tisztán ,hogy mit beszéltem utána az orvossal, arra sem emlékszem hogy jutottam ki az épületből, csak a férjem kérdő tekintetére..és hogy nem és nem akarta elhinni ,hogy mi van most és igazán én sem..egyszerűen nem mertem örülni, azok után ,amit az elmúlt időszakban az orvosoktól hallottam.
Eltelt két olyan hét, amit képtelenség jól elmondani.Az a szó ,hogy félni, megközelítőleg sem fejezi ki azt pánikot, amit a nap 24 órájában éreztem.Hogy fejlődik-e, megtapad-e ilyen körülmények között?Hogy lesz -e embrió a petezsákban, hogy lesz-e szívműködés, hogy él-e még?Megértitek-e, ha elmondom ,hogy naponta 50* biztosan megnéztem ,hogy nem vérzek-e.Hogy állandó riadókészültségben volt/van a testem ,hogy éjjel rémálmokból ébredek ,hogy most igazából görcsöl e a hasam, vagy álmodtam, vagy beképzelem..
Hónapokon át képzelegtem,álmodoztam ,hogy milyen szép is lesz újra babát várni, felkészültem azt hittem..de annyira félek,nem tudom meddig tart ez.Erőszakkal örülök, mert örülni akarok, hinni, remélni,bízni..s végül az élet legnagyobb ajándékaként a kezemben tartani az egészséges gyermekem.
Nem panaszkodom, vágyom, akarom az egész napos hányingert, a fáradtságot, mindent, csak érezzem ,tudjam hogy velem van, jól van, él, nővekedik!
Tegnap láthattam dobogni a szívét, sikerrel vett ez a pici élet egy hatalmas akadályt!VÉgre oldódni látszi ka félelmünk, már beszélünk róla a férjemmel, naponta nem tudom hányszor megállunk egymás melett, összekapaszkodunk és suttogjuk egymás fülébe: csak rendben lesz most minden, csak nem történik meg újra...

Szeretném tudatni ,hogy most jobban szükségem van rátok, mnit eddig valaha.Mert átélitek Ti is, mindannyian újra..s egymás után megtanuljuk ezt is kezelni ,ebben is támogatni egymást.
Ugye így lesz BARÁTAIM?

KépKépKép
tünci28

Tünci:itt bőgök, nincsenek szavak...tiszta szívemből örülök Veled...atyaég...((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))

Kép
jázmin20

Tünci tudod megrigattál!!!!!!!

De éreztem,esküszöm éreztem,de nem mertem leirni,hogy én
terhességre gondolok,nem akartalak elszomoritani,ha mégsem!

Annyira örülök neked Tünci,hogy csak na...(nem is tudom kifejezni magam)
Dobogó szivecske :D :D :D
Minden jót neked kedves Tünci,problémamentes terhességet és kérlek csak pozitivan!!!

Ölelés!!!!!!!!
szintus

Tünci
Végre nem kell tartani a lepénylesőmet!
Örülök, hogy ide is elhoztad, a többit meg már tőlem tudod!

Mekkora ász vagyok azért, verjetek már hátba kicsit na!
Egy órája noszogatom a netet, mert rákötöttem másik laptopra, férjem elvitte az övét és annyit kellett csak tenni, hogy a modemet kihúzni az áramból és visszadugni, hogy az új gépet felismerje. De mire én erre rájöttem ám!
Tiszta sikerélmény.

Betti
Kép
betti0412

Kicsit visszaolvastam már, hogy képben legyek.
Egyébként az ellenőrzés sikerült.

De hogy uramtól mit kapok, ha hazaér és előadom a kocsit...még nem tudja. A másik autó oldala sérült, annak gyengébb a karosszériája, az enyémen kicsi a festék, de elismerem a hibámat, mivel az voltam.
Hívott a csajszi épp most, hogy kb 60-70 a javítás, kifizetem-e vagy biztosító, majd hazajön a ház feje, eldöntjük, melyik, egyik sem jó, de tanulópénz az biztos.

Érdekes, Franka, ahogy olvaslak, nem esik rosszul és nem bánt. Érzéseid vannak és azokat nem kell magyarázni, azok vannak, az van, ami van.
Nem esik rosszul és nem veszem magamra, mert tudom, nagyon tudom, mi az az érzés, mit vált ki, mit okoz. Nem írok feddő szavakat, mert az érzés az még attól marad és nem feltétlen rossz, hogy negatív. Át fog alakulni, idő kell, mindenhez, ehhez még több.
Én örülök, hogy itt kiírod, mert itt helye van.

Betti
Kép
betti0412

Ma délután voltam az új dokinál, aki az UH agy is, és csak azért mentem, hogy nézzünk rá, erre közölte, hogy akkor most megcsinálja a 12. heti genetikát is mert már akkora, nem kell itt a jövő hétig várni.
Azt hittem rámszakad a plafon, meg elájulok, hogy én erre még nem készültem fel, azt hittem majd lélekben mennyit kell erre készülni, hogy az majd csak a jövő hét még és várjon már, hát hogy viselem én azt el, ha rosszat mond, egyedül a férjem nélkül.
Úgy feszítettem magam, mint akinek itt a vég, ő meg lazán sorolta az aszisztensnek a számokat, ez is jó, az is jó, jaj, de jó, minden jó.
Én meg úgy érzetem magam, mint a mesében, bár tudom a 12. heti még jaj de nem jelent semmit, hiszen nekem korábban is jó volt az, de még egy részeredmény!
Egyébként el sem lehet mondani, mit éreztem ott a vizsgálat előtt, mikor sokáig "pár másodpercig" nem beszélt már kérdezgettem, hogy mi van, baj van, mit lát, de megnyugtatott, hogy tök jó képeket lehet csinálni és kihasználná, mert ezt neki minőségi auditra kell majd egyszer küldenie és milyen jó, hogy most ilyen gyönyörű képeket tud lementeni....azzal bajlódott csak.
Szóval a pánik és félelem vegyesen, de talán jobb is volt ez így, hogy nem volt időm készülni rá, agyalni, elmélkedni, hogy mi lesz majd, hanem így hirtelen, rögtön, most azonnal és essünk rajta túl.
A tesztre azt mondta, jövő héten, ha akarom nála meg lehet csináltatni, szerződésben van egy komoly laborral, igazából az ő véleménye is az volt, hogy se nem hoz se nem visz, de döntsük mi el, ha akarjuk, szívesen. De az uh ér legtöbbet.
Bocs hogy leírtam, csak akartam érzékeltetni, micsoda küzdelem ez bennem a félelem és az öröm térharca, mikor ki van felül.
Talán kezdem elhinni, hogy várandós vagyok, talán most.

Betti
Kép
betti0412

Szivböl gratulàlok Tünci!Vigyàzz magadra ès kivànom ,hogy a lehetö legjobbak törtènjenek veled/tek a jövöben!!!
Vendég

Betti neked meg tovàbbra is hajrà,de rendben lessz minden!
Vendég

Betti neked továbbra is szoritok,
örülök,hogy minden rendben volt a dokinál!!! :wink:
szintus

A férjem az előbb már Fehérváron volt, na lesz nemulass ha megmondom neki a kocsit. Csinálok valami kedvenc kaját neki....hátha.

Betti
Kép
betti0412

Tünci

Nagyon örülök nektek! Nyugi csak most már, minden rendben lesz. :wink: Csak erre kell gondolni. És biztos vagyok benne, hogy számithatsz majd itt a lányokra. Együtt mentek tovább, Szintus, Betti, Te és a többiek, akik hamarosan babások lesznek. Vigyázz magadra.

Kép

Kép
melcsike70

Szintus

Én mig élek járnom kell vérvételre, minden hónapban. Ez ezzel jár. Amúgy köszönöm rendben vannak az eredményeim.

Vigyázzatok magatokra!

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, kicsit úgy éreztem, te el akarsz maradni?
Nem feltétlen babavárásra gondoltam, de ugye innen nem akarsz elmaradni?

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Bocsánat,de muszály írnom.

Tünci:Szívből gratulálok :D :D :D :D Annyira örülök nektek sírva olvastam a soraid!

Betti:Nektek is gartulálok!
:D :D :D
Vendég

Tünci...(sóhajtós és zokogós szmájli)
A legjobbakat kívánom.
Nem tudom szavakkal kifejezni... :) :cry: :)

Zaha

Kép
Kép
zaha

Betti, a Te híreid is csodásak. Nagyon.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Boboka is nemsokára szül, és itt van Leda, Szinti, Betti, Tünci, talán nemsokára Hasli, Jázmin...Lyly, Franka
Lesz itt még nekem keresnivalóm?
Nem akarlak szomorítani Titeket.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Nekem holnap lesz fél éve, hogy meghalt a fiam, szombaton hét hónapja, hogy a lányom.
És ha ezt leírom, és ha minden nap leírom, hogy mennyire elviselhetetlenül fáj, jó lesz az még Nektek? :cry:

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha
Ne hidd, hogy én nem gondolok sokat Franciskára, a másik kisbabámra......fáj, most is.
És nekem attól nem lesz rosszabb, hogy leírod mi fáj, mi bánt, hogy hogy vagy.
Én, ha majd úgy érzem, hogy rossz lesz, akkor nem olvasom el, vagy nem válaszolok, de ez nem baj és nem rossz, hogy fáj.
Én kis véleményem ez.

Betti
Kép
betti0412

Mikor nekem múlt el fél év, olyan volt, mintha tegnap történt volna, semmivel nem volt jobb, mint kezdetben.

Betti
Kép
betti0412

Tünci, ezt olyan gyönyörűen írtad le!
Betti, szívből veled örülök!
Én meg itt itatom az egereket, mert olyan megható ez az egész!
aarnika

Zaha kérlek ne csináld!
Persze,hogy van itt keresnivalód!!!
Ugy kedvellek téged,ne csináld azt,hogy elmész okés? :wink: 8) (fenyegetősmájli)

Melcsike te sem!Ez olyen jó kis csapat(ok,néha kis surlodásokkal,de jó)És egyébként kié lesz a 4oo.-dik laptető? :wink: :lol:
szintus

[quote="betti0412"]Z írta:betti0412aha
Ne hidd, hogy én nem gondolok sokat Franciskára, a másik kisbabámra......fáj, most is.
És nekem attól nem lesz rosszabb, hogy leírod mi fáj, mi bánt, hogy hogy vagy.
Én, ha majd úgy érzem, hogy rossz lesz, akkor nem olvasom el, vagy nem válaszolok, de ez nem baj és nem rossz, hogy fáj.
Én kis véleményem ez.

Elmondta Betti a lényeget!
szintus

Tüüüüüüüüüüünci! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ez óriási! nagyon nagyon örülök Nektek!
Ez aztán meglepetés lehetett a javából ott az uh-n! :-)

vicces, hogy én meg vártam, hogy válaszolj a mikorpróbálkozhattok kérdésre.

Kell majd valamilyen hormont szedned, vagy minden oké, úgy ahogy van?
(milyen idős lehet most? 6-7hetes? van tipped, hogy mióta lehet veletek?:) annyi kérdésem van,húú, de nem sorolom, úgyis mondod magadtól amit szeretnél :wink: )
Biztos "normális", hogy félsz, de ezt Betti jobban tudhatja.. én tuti, hogy be lennék tojva 8)
franka

Tünci
Csak csendben sírok,és annyira örülök és a legjobbakat kívánom nektek és hidd el,MINDEN RENDBEN LESZ!!!

Betti
Azt hiszem Tüncivel együtt tudjátok majd egymást bíztatni és megnyugtani és EGYÜTT végig vinni ezt a csodát.Annyira örülök neked is!!!

Zaha
Maradj!!!
Vendég

[quote="zaha"]N írta:zahaekem holnap lesz fél éve, hogy meghalt a fiam, szombaton hét hónapja, hogy a lányom.
És ha ezt leírom, és ha minden nap leírom, hogy mennyire elviselhetetlenül fáj, jó lesz az még Nektek? :cry:

Zaha, nekem jó lesz, akármit írsz! Nem hiszem, hogy bárkinek lenne ellenvetése :wink: Ide leírhatod százszor, ezerszer, hogy mennyire iszonyú. Ugye, többiek?

/Mégsem mászkálhatsz át naponta a szomszéd nénihez, hogy legyen szíves hallgassa már végig a sirámaidat :) /
franka

Hát igen!
Először én zaklattam Tüncit magammal, mert úgy volt ő egy héttel idősebb babás lesz, aztán jött az, hogy ő nem tudta, neki mi baja van, én meg mindig orvoshoz akartam küldeni, hogy ha műtét, ne várjon, inkább legyen túl rajta, mert akkor még nem tudták, hogy mi lehet, csak találgattunk mi is, Tünci már kiképezte magát nőgyógyászatból, nevettünk is, hogy itt a csapat összedugná a buksiját, simán kiütnénk bármely sztárdokit a szaktudásunkkal már..., aztán én izgultam, mit mondanak Tüncinek, utána meg csak álltam tátott szájjal, hogy Tüncinek csodababája van, mert szerintem senki nem tudja, hogyan is jött ő, hiszen már mindenféle diagnózis röpködött a levegőbe, szerintem ő meg csak úgy besomfordált a pálya szélén, hogy amíg ti itt vitáztok, hogy mi lehet, én azért fejlődgetek itt, és majd észrevesztek.
Most meg egymásra hozzuk a frászt néha, meg nyavajgunk mint a hisztis...nyanyák, de sokszor inkább bátorítás is van.
Persze ezt nem nélkületek akartuk, csak amíg ő nem volt biztos, hogy hogy is, mint is vannak a dolgok ott belül, én sem tudtam idehozni.
De mostmár itt van.

Betti
Kép
betti0412

Betti
És milyen jó,hogy itt van(nak) :wink:
Vendég

[quote="betti0412"] írta:betti0412Tüncinek csodababája van, mert szerintem senki nem tudja, hogyan is jött ő, hiszen már mindenféle diagnózis röpködött a levegőbe, szerintem ő meg csak úgy besomfordált a pálya szélén, hogy amíg ti itt vitáztok, hogy mi lehet, én azért fejlődgetek itt, és majd észrevesztek.

:D aranyos pici tüncibaba! elképzeltem, ahogy szemlesütve somfordál... :-)
franka

Szia Tünci!

Én is megkönnyeztem mindent és nagyon szurkolok érted.
Minden,de minden ok lesz, ez már csak így lehet.
Mirci

mirci001

Hú drágáim, most meg én pityergek...

Betti,Melcsike, Hasli, Szinti, Zaha, Franka,JÁzmin,Lara, Aarnika,Boboka,Sotske,Mirci jaj, ugye nem hagytam ki senkit,köszönöm Nektek, minden szavatokat és szeretlek Titeket, nagyon!!!!

Zaha,Drága Zaha hogyne lenne helyed!!Ahogy Betti is ,Franka is írta, nagyon is van..Mindenkinek, minden érzelmével! Túljutunk ezen is, megtanuljuk kezelni,átélni, túlélni a világ legnehezebb dolgait, menni fog, sikerülnie kell!!!!!!!!!!!!

Nem fogom sosem erőltetni, mniden szépen a maga ütemében jön majd a topikba...

és igen csodababa, mert senki sem érti ,hogy érkezett ,most is bújkált, nehéz volt látni a kis szívét, pedig ott van!!Nagy nehezen kitaláltuk az orvossal ,hogy valóban 6-7 hetes,akkor jött ,amikor a legkevésbé sem volt lehetséges..

mindent köszönök drága Barátaim!!!

KépKépKép
tünci28

Zaha:seggen hajítalak, ha elmész innen!Olvasd el topik címét.Ez az a hely, ahol panaszkodhatunk.Ez nem egy rózsaszín habos- babos babás topik.És amúgy meg mi nyertük a szerencsétlenségi versenyt, pl Franka, Hasli, én...akiknek még élő gyerekük sincsen.Úgyhogy maradjál és majd vígasztaljuk egymást.Olyan fura érzéseket váltott ez a helyzet most ki belőlem.

Kép
jázmin20

Betti írt egy másik topikba egy mondatot ,ami annyira szíven ütött.Azt a topikot elhagyták, lezárták, a 2008.decemberi.Ahol Franciskája is egy volt a babák közül, a kis élete ott kezdődött!

Amikor szóba kerül ,hogy valaki elmenne, nem írna többet, vagy zárjuk le a topikot, a szívem majd meghasad, mert ez a lényeg, hogy ITT, ezen a módon tovább él mindegyikőnk elveszített babája!!Itt lehet beszélni róluk, bármikor, bárhogyan, nevén szólíthatjuk sirathatjuk, sosem gond ez senkinek.
Ez a topik örökre az elvesztett babáké, nekik állít emléket, rájuk emlékezünk..bármit is hoz az élet, ez a topik értük van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tünci28 2009.10.04 08:00-kor.

KépKépKép
tünci28

Jázmin, nekem sincs ám élő gyermekem.
földön élő......

Betti
Kép
betti0412

Igen, azokat soroltam fel, akik jelenleg nem pocakosak és nincs babájuk.Elnézést, hogy kihagytalak.

Kép
jázmin20

Nem azért irtam ám, hogy baj lenne.
Megmondtam a férjemnek, nem örült, de végül is jól jöttem ki belőle.

Betti
Kép
betti0412

És akkor kp fizettek, vagy biztosítós lesz?
Gondolom ,hogy nem örült, de annak még kevésbé örült volna ,ha bajod esik,hm?
Csajszik vigyázzatok magatokra, még az hiányzik, hogy valakivel történjen vmi...
tünci28

én mára elköszönök, megyek nézek vmi filmet, amilyen jók vannak, gyorsan bealszom..
ha attól nem ,akkor az egész utcában terjengő trágyaszagtól...

jó éjt..

KépKépKép
tünci28

Tünci,
határtalan öröm volt olvasni a soraidat! Nagyon drukkolok nektek!
Most már érted a kis levelemet?? :wink: A kombinált teszt ingyenességéről....

Betti,
örülök, hogy nálatok is minden rendben van.

Zaha drága,
minden gondolatom a tiéd.

Igen, értettem én is a megjegyzést (semmi baj!), de ezt meg is írtam nektek: olvaslak titeket, írni már nem írok annyit.

Kép

Kép

Kép
lyly

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?