Szöcske!
Sajnálom, hogy nem tudtatok jönni, de hasonló esetben én se indultam volna útnak.
Remélem mára minden OK. veletek!
Angel!
Ahogy olvasom, csak Veletek nem találkoztunk.
Remélem hamarosan személyesen is megismerkedhetünk!
Dióka olyan édes a képeken, jó lenne élőben is látni!
Lili szemével nincs semmi baj, ez egy kötelező vizsgálat 1 éves korban. A szemcsepptől sem sírt, és a vizsgálatot is végigdumálta. A dr. néni meg is dögönyözte. Itt még apát is beengedték, és a dr. néni viccesen megjegyezte, hogy apa anyával jött?
Igen, elismerem, jobban tartottam a vizsgálattól, mint ahogy kellett volna.
Boni!
Én is sajnálom, hogy nem jöttetek, szívesen megismertelek volna Benneteket is, Zsigire pedig külön kíváncsi voltam a gyerekek hasonló kora miatt. Remélem legközelebb Veletek is összefutunk.
Most olvasom miért... Tényleg, nem csuklottál, sokat emlegettünk, hogy hol lehettek?
Xandra!
Legközelebb ugye Ti is jöttök?
Hunci!
Először is köszönjük a vendéglátást!!! Nagyon jól éreztük magunkat. Képeket én is kérek e-mailben! Köszi! Ha a mieink jók lettek, én is szívesen küldök annak aki kér. Hunor igazi nagyfiú már, annyira aranyos volt, amikor megsimizte a csajokat.
Katica!
Én a nevekkel hadilábon állok.
Nem akarok hülyeséget írni. Elküldöm Pü. amire emlékszem, írd meg légyszi, hogy jó-e?
Léna egy igazi kis tündér! Még most is a hatása alatt vagyok.
Hanna!
Kár, hogy olyan hamar elmentetek, Olivér jó lett volna Hunor mellé, hogy egálban legyenek a csajokkal. Olivér igazi pasi ezeken a képeken.