Új privát üzeneted érkezett!

Eszter!

Na ez az, se AFP, se rettegés a beteg gyerek miatt. Gondolom a neme sem érdekelte nagyon... Csak nem kap anyasági támogatást. De ha ez jó neki.
Meg valószínű, hogy nem a férjtől van a baba, mert akkor szoktak így viselkedni. Hál Isten, hogy nem a kerti wc-ben, vagy a fagyasztóban végezte szegény pici!
Vendég

Zarja:nekem is járt hasonlóan ismerősöm.
Az első babájuk lombikos volt, évekig próbálkoztak, mire sikerült. Fél vagyonuk elment rá, persze. Még egy éves sem volt a pici, amikor elhatározták, hogy szeretnének másikat, el is kezdtek próbálkozni, de csak a hormonkezelésig jutottak, majd leállították a projektet, hogy még inkább várnak, féltek a csalódásoktól.
Nem volt semmi gond, senki nem vett észre semmit, csak a nőcinek tűnt fel, hogy iszonyatos szélgörcsei vannak, állandóan puffadt és mozognak a belei. Elment háziorvoshoz, aki tovább küldte nőgyógyászhoz az sztk-n belül, 15 perc múlva közölték vele, hogy kb 32 hetes (!!!) terhes lehet. Ők baromira örültek, de nem fogták fel, nagyon meg voltak lepődve.
Felkereste a meddőségis nőgyógyászát, ő azt mondta, hogy szerinte nem is 32 hetes, hanem 35-36 körül van, úgyhogy pakolja össze a kórházi motyóját.
Két hét múlva meg is született a baba. :lol: :lol:
Senki nem vágja, hogy történhetett, az anyuka sem érti, hogyan hihette a beleit mozgó gyereknek és szélgörcsnek, a hasnövekedés azért nem volt durva, mert a sok hormongyógyszer miatt az első babával nagyon elhízott, szülés után szinte akkora hasa maradt, mint terhesen és nem sikerült lefogynia.
De ez akkor is olyan durva!!! :P :P
Vendég

Nóri!

Nekem valami új excel van a gépen és én nem látok más lehetőséget. Tud valaki segíteni, hogy hol keresem? Azt tudom, hogy a régi excelnél a vonalzó alatt szokott lenni, hogy munkafüzet 1-2... de ezen nincs semmi. Grrrr.

Reni

bellerreni
Eger

Javítok: ...hogyan hihette a gyereket mozgó beleknek...
Vendég

Ámen Nóri! Ez bizony így igaz! Én most megnyugodtam egészen, hogy Pocakmanóval minden rendben! :roll: :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Bea!

Megnyugtat, hogy az egyetlen kaja, ami bármikor bejön a BigMac? :roll:
Próbálom úgy intézni, hogy egy héten csak egyszer egyek mekit!
Tegnap görög sült húst csináltam héjában sült krumplival, meg salival. Meg óriás tányér gyümivel. Este 18h-kor vacsiztunk. 22h-kor majd megpusztultam az éhségtől. Kellett ennem egy vajaskiflit. Meki után legalább egy fél napig nem vagyok éhes!

Tegnapi kaja: (ez után éheztem meg :oops: )
Kép
Kép
Vendég

Nóri!
Nagyon jól néz ki a görög husi!
Hogy csinálod? Gyros hús jellegűen?

De tény és való, hogy ez sem rossz:
Kép

:lol: :lol: :lol:
Vendég

Bea!

Na fújjjj! Azt hittem, finom a mai kajám. Spenót+bundás kenyér. Erre Te idevágod ezt a...ÁÁÁÁÁÁ

Görög fűszerkeverék+rozmaring a sűrű joghurtot meg úgy gyártom, hogy egy nagy pohár natúr joghurtot beleöntök egy vizes textil pelussal bélelt szűrőbe. Kicsi só, meg bors bele és 6-8 óra alatt kicsöpög a savó belőle a hűtőben.
Vendég

Csajok nem éééééééér!!!!!!!!! Én mekis sajtburger párti vagyok, sültkrumplival, utána pedig forró almás táskával...nyammiiiiiiii :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Érdekes, én most ha valamit nem kívánok, az a mekis kaja. Ha csak rágondolok, hányingerem van. Múltkor sem ettem, pedig 1 sajtburger azért le szokott csúszni. De nyaraláskor a gyrosnak még az illatától is rosszul voltam. Pedig alapból imádom. :roll:
Zöldség meg gyümölcs viszont jöhet ezerrel. Oké, nem is vagyok rászorulva a szénhidrátra. Ma is hányingerem van, sőt úgy néz ki, hogy az eddigihez képest frankón erősödik. Lehet hogy a munkahely az oka?

Most azon filózok, hogy ha nem kell integráltra mennem -dokinénim azt mondta, konzultáljunk ha meglesz a kombi eredménye-, akkor az AFP-t vajon hol veszik le? Jó kérdés, mi? Majd megkérdezem a védőnőt.

Akinek már megvan a kombi eredménye, hogyan kaptátok meg a kódot amivel megnézhettétek az eredményt? Sms-ben? És utána egyből látható volt az eredmény? Vagy csak később?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Nóri, én küldök Neked mekis menüt cserébe a spenótért. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csuppancs: akkor én is dobok neked egy adag spenótot! OK? :lol:
Egy dolgot oldj meg légyszi: az energia szálljon az eredeti tulajra. Tehát én megeszem az általad vett mekis menüt, te az én spenótomat, de nekem jut a spenót kalória tartalma, neked meg a mekisé. Benne vagy? :lol: :lol:
Mert nekem ez az egyetlen kivetni valóm, ezért fogom vissza magam, mint állat, nah meg azt sem akarom, hogy ha Kristóf előtt elkiáltja valaki magát öt év múlva, hogy "Gyere, ebéd!", akkor húzza a cipőjét ösztönösen és vágtasson a mekibe. :D
Vendég

Bea, ez így már nem annyira jó üzlet. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Luca a mekihez a játszóházat meg a csúszdát köti. Nem a kaját! :lol: :lol:
Vendég

Most kaptam meg a múlt héten rendelt vadonatúj, még felcímkézett NEXT FLARE terhesfarmeremet 8-as Long (36-os) méretben.
Ezzel a lendülettel szeretnék tőle meg is szabadulni, mivel én vagyok a világ leglaposabb seggű nője benne, engem lapít, pedig amúgy tök tetszik. :cry: :cry:
Ha valakit érdekel, akkor szóljatok, mert hazaviszem és megnézhetitek a találkozón, ha nem, akkor majd meghirdetem e-bay-en visszaérkezésünk után.
A méretről annyit, hogy nekem 51-es a combom és így épp jó passzentos, 84 cm-es a belső hossza.
Képek róla:
Kép
Kép

És ilyen fazon felvéve:
Kép
Vendég

Húúú, olyan 8-9 hetesen én is nagyon kívántam a sajtburgert, férjem el is szaladt párszor, hogy hozzon ;), pedig előtte már vagy 1 éve ettem utoljára, és annyira nem is vagyok oda a gyorskajáért. Egyébként még előtte meg nekem is csak a gyümi ment le, de az nagyon csúszott! Most annyira nem kívánom, végre elkezdtem rendesen enni.

Most éppen rakott zöldbabot sütök darált hússal, tejföllel, sajttal. :) Imádom a rakott cuccokat! Csak kicsit későn fogtam hozzá... :?

Más: Felhívtam a nődokimat, hogy vasárnap elfogy a duphastonom, kell-e tovább szednem? Erre ő majdnem mérgesen/meglepődve (legalábbis én így éreztem) kérdezte, hogy "Hát Ön már 15 hetes, nem? Lecsökkentheti a napi adagot, amíg el nem fogy." Kicsit meglepődtem, hogy már korábban le kellett volna csökkentenem? Nem tudom, mert nem mondta. Legutóbb a 12. uh-n találkoztunk, akkor megkérdeztem, hogy szedjem-e még, és, hogy maradhat-e a napi 2x2, és ő azt válaszolta, hogy igen, maradhat, de arról nem volt szó, hogy csökkentsem. Most kisit aggódom, hogy nem szedtem-e már be többet a kelleténél, vagy, amennyi már káros lehet, ha egyáltalán árthat... Nem tudom, de csak utalt volna rá, hogy ha gond lenne. No, mindegy, azt csinálom, amit mond.

Kép
erusverus

Hát érdekes, de amíg szinte semmit sem bírtam enni/ azaz múlt hétig/ addig csak a gyros, meg a mc-s kaja volt ami mindig jöhetett volna. csak nem sűrűn jártam feléjük, ugyhogy én sem vittem túlzásba..bár a pitás gyrosban nincs túl sok szénhidrát, ugyhogy akár még jó is lehetett volna.. :lol: :lol:
Szóval tényleg érdekes ez a mc'donalds mániánk!!! :lol:

Kép
Kép
ronci

Nóri, küldtem neked privit, abban benne vannak az adatok!

Nekem is nagyon bejön most a gyorskaja:( van is egy kis lelkifurdalásom, de most éppen olyanom van, hogy nem nagyon kívánok semmi ételt, és olyan dolgok sem ízlenek, ami azelőtt nagyon. Finnyás lettem, na, tegnapelőtt még anyukámnál is finnyáztam a vasárnapi ebéden...

boruska

ja, és most éppen éhes vagyok, de van egy telefonos értekezletem, és nem ehetek még vagy egy órát :(

boruska

Látom sokan a mekit preferálják. 12 hetesen én is a mekire csurgattam a nyálam, de mikor beleharaptam a sajtburgerbe, rájöttem, hogy az én sajátkészítésű hambim gazdagabb és finomabb. Viszont tegnap végre ettem gyrost!! Már hetek óta kívántam, de csak most jártam olyan helyen, ahol tudtam, hogy finom is. Itt Szolnokon még nem találtam finomat, de akad egy-két hely, ahol még nem ettem. Lehet, legközelebb kipróbálom. Egyébként most töltött paprikát fogok ebédelni. Nyami!

Kép
Kép
molmar

Hát szégyen ide-oda, én is kívánom a mekis kaját :shock:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi!

Kérek szépen adatokat! :-)

Erika!

Nyertél, Te vagy a legfiatalabb. Na jó, nekem már a második! :lol:
Vendég

Épp azon dolgoztam :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Az emailre ment :wink:
Én meg szomorúan állapítottam meg, hogy az idősebbek közé tartozom :lol:

És még a kombim sincs meg, pedig Zsizell és Ktc is ugyanazon a napon volt :cry:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi!

Hol fogsz szülni?
Vendég

Érdekesek ezek a "titokbabák"! Én azért mondjuk furának találom, hogy több mint 30 hetesen sem veszi észre, hogy egy baba van a pocakban, pedig már szült is. :shock: :shock: :shock: :shock: (Mondjuk első baba esetén is csak furcsállni tudom. Pl. 16 éves lányka egyszer csak otthon megszül legnagyobb riadalmára. Vérzéskimaradás, egyéb tünetek alapján sem tűnik fel, hogy van valami?? És a kedves anyuka hol van? :roll: ) Mikor ilyen sztori derül ki, a kolleganőimmel többször kitárgyaltuk a dolgot és senki nem érti, hogy lehetséges ez? (Ők már többször szültek ugye.)

Kép
Kép
molmar

Állami Egészségügyi Köztpont (ÁEK)
remélem legalábbis :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Na Lillu belevert egy plusz t-betűt is :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Csajok!

Ez a gyerek nagyon aktív! Annyit micegmocog, rugdos, hogy el se hiszem! Bezzeg amíg a csokimat majszoltam nyugton volt! Ahogy elfogyott a csoki, újra elkezdett rugdosni :shock: :shock: :shock: :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Ildi!

Nekem is soká érkezett meg az eredmény, ne aggódj Te is hamarosan megkapod!

Kép
Kép
molmar

Nekem van egy ismerősöm, aki teljesen normál testalkatú csaj. Csak a 20. héten tudta meg, hogy babát vár. Szedett gyógyszert és amellett lett terhes. Így végig megjött neki. :roll:
Vendég

Ildi!

Te még tudtál a MÁV-ban szülni? Vagy már a Szabolcsban kellett?
Vendég

És egészséges lett a babája? :shock:

Kép
Kép
molmar

Most néztem a táblit/immár sorrendben/ és néztem, hogy lesz tumultus 02.19-e körül!!!!
beneildi! Te is február 19??? akkor miért számol máshogy a vonalzónk? Én még csak 14hetes és 4napos vagyok, ugyanarra a dátumra. :cry: Mondjuk az enyém a mensitől számolja, a tied visszafele számol???

Kép
Kép
ronci

Olyat már nekem is mesélt egy nő, hogy bogyót szedett, 2-3 hónapig meg is jött neki rendesen!, és csak később derült ki, hogy terhes.

Nem érem el annak a dokinak az asszisztensét, akinél szülni szeretnék... :twisted:

Kép
erusverus

Nóri!!!
erusverusnak Szegedet írtál be keresztnévnek..azért tünt fel, mert gondoltam Ő is Veronika mint én.. :lol: :lol: /és hát mégsem! :lol: :lol: /

Kép
Kép
ronci

A mi falunkban is volt olyan 16 éves csajszi akiről csak a diszkó utáni otthonszülésnél derült ki hogy terhes... Asszem tán 2 is. Én sem értem, szerintem nem is fogom sose. Mikor AFP-n voltam anno a fiammal, ott is volt egy idősebb nő, félidőben vette észre, addig azt hitte a belei mozognak. :shock:
Jaj, sógornőm nekem is bepróbálkozott a február 19-el. Akkor van a névnapja.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Mi lenne ha bele írnánk azt is, hogy ki mikor érezte először a babát? VAgy ez már túlzás?
Én még nem érzem, csak érdekes lehetne összevetni az első szűlőket meg a többedszerre szülőket..
Tudom, könnyen jár a szám, nem én dolgozok a táblin! :lol:

Kép
Kép
ronci

Reni: alul találod a füleket. Erre az van írva, hogy fiú-lány

Ahogy írtatok ezekről a kajákról, és megláttam a képet, szó szerint elkezdett csorogni a nyálam.. Szörnyen éhes lettem! :oops: :)
Én eddig nem voltam kifejezetten kívánós, de vagy két napja egyszercsak bevillant, hogy MADÁRTEJ-et szeretnék enni! és ez az érzés nem halványul. :oops: Ha hazamegyek, meg is kérem anyósoma, hogy csináljon nekem :) Én sajnos nem tudok. Ebben ugye nem nyers a tojás?
zuzmooo

Ronci, a mi dátumunk február 17. Azért van a vonalzóm is előrébb :wink: Csak szegény Nórit ellepték az adatok szerintem :wink: és én még csak most küldtem el pár perce neki a kiegészítést :lol:

Nóri!
Mi még a Mávban szültünk, a Szabolcs utcától hülyét kaptam volna :wink: 30. hetesen ránkcsukták a Schöpf-Méreit, dokim vacakolt, váltottunk, más se hiányzott volna csak még egy újabb kórház :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Nóri!

Kérlek a szolnoki kórházat töröld! Pesten akarok szülni, csak még pontosan nem tudom hol... :(

Kép
Kép
molmar

zuzmoo!

Nyugodj meg, a madártejben nem nyers a tojás. Hmmm, lehet hogy nekem is kéne csinálni?? :o

Kép
Kép
molmar

Ézsóné, nem véletlen etetnek csokit ctg alatt az alvó babák anyukáival :lol: :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Zuzmoo, érdekes, nekem is pont tegnapelőtt ugrott be a madártej, miközben a tiramisut csináltam.
Én tudok csinálni, de most konkrétan arra gondoltam, hogy majd a tesóm csinál amikor szülök és hoz be a kórházba. :lol:
Nem nyers benne a tojás, mert a sárgájával össze kell forralni a tejet, a habot meg "megfőzöd".

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Ilyen storym nekem is van, mikor állítólag nem bette észre a kiscsaj, hogy terhes..
Háziorvos kért esetkocsit/minket/ női vérzéshez..tudjátok mikor jobban vérzik, mint kéne stb..
kimentünk, 13éves hölgyemény, végig kérdeztem mindent, menstruáció, stb... minden oké volt, ugyhogy úgy döntöttem, hogy akármit is mondd biztos éppen vetél.. mert rendesen vérzett.. megengedtem, hogy átvegye a hálóingét és akkor láttam a mellét, tipikusan terhes melle volt.. de nagyon!!!!
Már majdnem elindultunk, mikor mondja az anyja, hogy a lefolyóból némi nyöszörgést hall... lettem olyan ideges!!!!!! De nem a lefolyóban volt a gyerek, hanem a szennyestartóban egy csomó ruha elett, egy nedves törülközőbe belecsavarva..
majdnem otthagytam..majd szét robbantam.. utánna szóltunk a rendőröknek/gyilkossági kisérlet stb/ meg minden, /voltegy csomó kihallgatás, meg nyomozás/de teljesen jól van a gyerek azóta is és az anyjával van... utálom mikor hazudnak, pedig segíteni akarunk...
Ennyi volt.. utánna egy csomó ideig cikkeztek a blikkben erről az esetről, meg lehetett szavazni, hogy vissza adják-e a gyereket az anyjának az olvasók szerint vagy sem.. amíg ott voltem, nem adtam oda az anyjának, úgy haragudtam!

Kép
Kép
ronci

Hát Ronci te is többet láttál már az életben, mint kellett volna :shock:

KépKép

KépKép
beneildi

Hű Ronci, ez nagyon durva. :o

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Jaj, én nem tudom, hogy emberek, mondom emberek hogy lehetnek ilyenek??? Szexre van eszük, de utána ha megvan a baj, csak széttárják a kezüket... :evil: :evil: :evil: :evil:

Edit

Kép
ézsóné

Na és amikor éhen halt egy másfél éves kisgyerek? Családnál, ahol volt több gyerek is. Képzeljétek el, hogy az nem 5 perc alatt történik. Egy mosolygós kis tündérke, aki hetek alatt sorvad el a szülei szeme láttára. Olyan ideges leszek az ilyenektől!
Vendég

Ronci, ez félelmetes...
Az a véleményem, hogy az ilyen lányok/nők nem is akarnak tudomást venni a terhességükről, egyszerűen felelőtlenek! Azt meg elképzelni sem tudom, hogy a terhes kislányok anyukái hogy nem vesznek észre semmit!?
És egy felnőtt nő hogy nem veszi észre, hogy valami "nem stimmel"? Abszolút nem ismerheti saját magát...

Húúú, úgy felháborodtam a ronci által leírt történeten!

Kép
erusverus

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?