Sziasztok Lányok!
Hurki
Szöszi
Csak nyugi, olyan még tényleg nem volt, hogy bent maradt egy bébi.
Bár tudom, milyen türelmetlen az ember az utolsó hetekben. Nekem a 20. héttől lóadag magnéziumot kellett szednem a keményedések miatt, mindenki azon aggódott, hogy nehogy koraszülés legyen, aztán meg 5 nappal túlhordtam Zsófit és akkor is indították a szülést, mert ő még maradt volna odabent. A 38. héttől pedig minden nap elmondtam neki, hogy már igazán kibújhatna, de hát fittyet hányt az anyai szóra.
Remélem, azért Nektek magától elindulnak majd a fiúk a nagy útra! Csak türelem, lesznek még olyan napok, amikor visszasírjátok a nyugis terhes napokat!
Marcsi
Nagyon kis pufi lett Levike, nagyon aranyos!
Orsi
Gratulálok a diplomádhoz! És méghozzá számvitel szakirány! Te csodabogár!
Karmen
Nagyon szép kislányod van! És nagyon jól áll neki a rózsaszín. Én is azt mondtam még Zsófi születése előtt, hogy na én rózsaszínt nem adok rá, de olyan jól áll neki, hogy már én is vettem neki jó pár rózsaszín ruhát, meg bodyt, nem csak a nagyszülők.
Mi jól vagyunk, Zsófi szombaton lesz 1 éves! Jönnek a nagyszülők, meg a testvérek és lesz nagy kerti buli. Remélem, jó időnk lesz. Zsófi már egy hónapja önállóan jár, mit jár, szinte szalad! Én meg loholok utána egész nap. Amikor ébren van, rója a köröket a lakásban, vagy az udvaron, vagy ahol éppen vagyunk. Egyre több szót mond már, kedvence a baba és a cici. Benéz a pólóm alá és vigyorogva mondja, hogy cici, meg hogy "ké", ami azt jelenti, hogy kérek.
Nagyon aranyos, egész nap tündér, csak éjszaka rosszcsont bagoly. Ma éjjel például 2,5 órát virrasztottunk.
Mondjuk 4 rágófoga jön egyszerre, amiből 1 már áttörte magát az ínyen, gondolom, fájhat neki.
Hát, nálunk ez a helyzet.
Puszi mindenkinek
Zsuzsu