Új privát üzeneted érkezett!

Na én megyek aludni jó éjt mindenkinek és puszi!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Recon!

És ha megszabad kérdezni hányadik héten volt a missed ab-od?Nekem is az volt ...aug.1.-én volt a műtét.Mi nem várunk csak egy mensit és utána azonnal próbálkozunk.A dokim szereint a 3 vagy 6 hónap csak a szakkönyvekben írt protokoll ami az én esetemben fölösleges lenne, mert nem hormonhiány okozta a vetélést...egy nagy hematóma volt a petezsák körül..valszeg megemeltem magam(a kicsi fiam 16kg :shock: és sokat kell még emelgetnem)
Neked miért mondott 6 hónapot?Addig szednede kell valamilyen gyogyit vagy miért??

Onlány!

Sztem a napokban kekszeljetek mint a nyúlak mert esélyes h megreped az a tüsző!!

Melike!

Elhiszem h nagyon jó a saját házikó! :)

Én is imádtam amikor beköltöztünk a saját házunkban...én is utáltam az építkezést(nálunk is volt egy-két vita a stressz miatt...a rohadt hitel,papírok,engedélyek,a munkások hanyagsága stb...)..mi már 5 éve itt lakunk de még mindig oylan mintha most költöztünk volna :wink: Imádom h ki lehet a srácokat engedni naphosszat és nem kell a játszótereket róni...mert előtte a nagyfaimmal emeletesbe laktunk és akkor állandóan a játszóra kellette vele menni.Ma is pl.grilleztünk apával meg a srácokkal és tök jó volt kinnt ücsörögni a terszon :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jó reggelt!

Íme a görbém :D http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f ... 58400_.png :roll:
Melish, melyik topicból idéztél?
Mi meg nagy utazók vagyunk, úgyhogy majd szeretnénk egyszer elmenni, de sajnos az nem most lesz :( mármint ausztráliábak :oops:
Panny, :lol: :lol: :lol: mint a nyulak :lol: :lol:
Milyen, mennyi idős vagy? Miért volt császárod?

Reggel 3/7 3tól fenn vagyok és tüsszögök :shock: és délben indulunk. Legalábbis dél környékén.... hú de ki fogom ütni magam így
onlány

Onlány!

Akkor ez nagyon úgy néz ki h most lesz pé-d...úgyhogy tényleg mint a nyulak,ok??!! :wink: :wink: :lol: :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

majdnem... csak téged ismételtelek :wink:
onlány

tudom :lol:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

sziasztok!!! kitől lehet venni ilyen teszteket?és mennyibe kerülnek? az ovulációs teszt érdekelne. köszönöm
Vendég

Visszaolvasok...minyá jövök!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

hajrá Betty!

Mia, Esthajnalcsillagtól lehet venni, előzőő oldalakon fenn vannak az árak :wink:
onlány

Panny

Nekem a 6 héten történt, még májusba. Nekem nem találták az okot, valószínűleg a stressz vagy bármi más hasonló ok lehetett.
Én azért várok, mert ez első terhesség volt és nem akarok még véletlenül is úgy járni, hogy esetleg később ne lehessen.
Szedni csak antibiotikumot kellett, de már most azt sem. Azt mondta a doki, hogy egyek sokat, sok gyümölcsöt és zöldséget.

Bridget

Nnnna, szuper hogy hazajösztök. :)
recon

Mia - itt a legutóbbi árjegyzékes üzenet

[quote="esthajnalcsillag"]S írta:esthajnalcsillagziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból, nagyon klassz volt a kikapcsolódás, még maradtam volna pár napot. :roll: Na de jóból is megárt a sok, nemigaz? :lol: Képek nincsenek, mert bár elvittük a fényképezőgépet, mégis elfelejtettük magunkkal hurcibálni, amikor mentünk vhova. :lol:

Ne kérje senki, hogy visszaolvassak, lehetetlenség, időm szokás szerint nuku, de remélem, mindenki jól van, és javában gyártjátok a teszteket és a babákat :wink:

És akkor a tesztekről:

LH (20 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.

LH (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 315 Ft/db.

HCG (10 vagy 25 mIU) tesztcsík = 115 Ft/db.

HCG (25 mIU) tesztkazetta = 300 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 315 Ft/db.

Clearblue digitális teszt terhességi hét kiírással = 2300 Ft/db.

Babateszt a pici nemének megállapítására = 12.000 Ft.

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, ára 10.000 Ft.

Postaköltség 400 Ft, elsőbbséggel 570 Ft, mely tartalmazza a csomagolási és ajánlott postai díjakat!

Fizetés előre banki átutalással, vagy esetleg rózsaszínű csekken, illetve személyes átvételkor készpénzben Budaörsön. Részletekről érdeklődj nálam privát vagy email üzenetben.

Sajna az LH tesztekből ki vagyok fogyva, de péntek tájékán remélem érkezik az új szállítmány. A digitális tesztnek most igen kedvező az ára, úgyhogy tessék vásárolni!!!!

Ölelés
:wink:
recon

Recon
mennek a drukkok az elkövetkező hetekre neked!
Remélem jól telt a nyaralás!

Onlány
érezzétek jól magatokat, jó nyaralást nektek!!
Jó ez a hő, mit izélsz? Tök lent van :arrow: sztem most lesz pé.-d.
És reggel 3/7-3-kor már fent voltál? Az nemtudom mennyi idő :shock: , de biztos jó korán lehetett :lol:

Melike
biztos tuti lehet akkor a kecó! És jó nagy :shock:
Örülök, hogy jól vagytok!
Én Pécsre fogok járni a POTE-re. Az, hogy mi lesz először, igazából a doki dönti el, de én úgy gondolom lombik. Holnap kezdem a hormonprofil vizsgálatokat.

Bri
nemtom mi volt ebben a hónapban, elvileg pé.-m nem volt, de akkor hogy ment fel a hőm? :shock:
Ez rejtély marad már :wink:
Tudom, hogy az LH-ra nem kell reggeli pisiből adni, de hát a tesztfüggőség nagy úr 8) :lol:
Köszi a blinkidicsit :arrow: órák teltek el, mire találtam ilyet. 8)

Melisch
örülök, hogy jól telt a hétvégéd :wink:
Lassan neked is apára fel lesz! 8) Mindjárt itt az ovuidőd!

Ehcs
jöttek már tesztek?

Anyci :?: :shock:
Már megint eltűntél...elmenjek utánad? 8) :lol:

Akit most kihagytam, sok puszit nekik! :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Recon
tényleg a tablóval mi van :?:
Bővül majd, vagy ilyesmi?

betty615

Köszi Betty, jól fogjuk érezni magunkat -remélem-!!
Csináltam most egy lh tesztet , EHCs félét, és csíkosodott :roll:
onlány

Csíkosodott? Az mit jelent?
Majdnem pozi? Majd délután csinálj inkább LH-t.

betty615

Betty

Előkotrom és ha szeretnétek akkor bővül, csak akkor már nagyobb hátteret kell használni, de nem gond.

Köszi a drukkokat! Októberre elrakom. :D
recon

Igen, majdnem pozi, csak egy árnyalattal halványabb. Nagyon örülök neki, bár ez még csak a kezdet.... :) Amúgy este szoktam, illetve inkább délután, csak kíváncsi voltam már rá, mert a tegnapi az is csíkosodott, de az másfajta volt és már ljert néhány hnapja...Kb 2 óra múlva indulunk és csodák csodájára készen vagyunk és nem késünk....
onlány

Recon, én is küldöm már októberre a ++++++++++++++3kat!
onlány

Recon!!!köszönöm
Vendég

Recon
én szeretném, ha feltennéd, és azt is, ha bővülne...
Én is küldöm drukkjaimat októberre :!: Ezt zsebeld be, majd úgyis küldök még később is :!: :wink:

Onlány
Látod, miket okoz a tesztfüggőség....én már pár napja "tiszta" vagyok :shock: 8) :lol:

betty615

Betty

Zsebelem, zsebelem, októberben meg már leesik rólam a nadrág, annyi lesz benne :lol:
Neked is mennek a drukkok a lombikra! Zsebeld be Te is addig és majd még akkor is pótolunk hozzá! :wink:
A tablót meg akkor kiegészítgetem, amint munkám és időm engedi, de a héten kész lesz az megígérem!

Onlány

Köszi, mennek a drukkok Neked is a pozi Lh-ért első körben! :wink:

Mia

Szívesen :wink:
recon

[quote] írta:n már pár napja "tiszta" vagyok
:shock: :shock: :shock: :roll: azt hiszem értem miről beszélsz.... :wink: én nekem is le kéne szokni erről.
onlány

Köszike Recon, ari vagy!
És remélem már majd többet látunk téged ezután! :wink:

betty615

Onlány :lol: :lol: :lol:
Egy kicsit mókázgattam csak :lol:
Én nem szokok le.... 8) :lol: , majdcsak egyszer meglesz az eredménye :!: :idea: 8) :lol:

betty615

indulúúúúúúúúúúúúnk!
Pusszanytú mindenkinek! (telóról azért olvasgatlak majd titeket ;) )
onlány

Onlány, kellemes pihit, és tutira max. 3 napon belül meglesz az ovulációd, hidd el nekem, úgyhogy hajrááá, tessék minden nap összebújizni apával!

Betty, még nem jöttek meg a tesztek, de még van készleten, szóval szólj, ha kell :wink:

Csőcsákány

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Csajok!!
jelentem én tiszta vagyok!!Úgy leszoktam a tesztelésről,hogy csak na(mondjuk rá sem voltam szokva,nnna mindegy) Fogynom is kéne,ilyen simán! :lol:

Onlány

Én 37 múltam.
Császárom meg azér vót,mert 16 és fél óra vajúdás után esett a szívhang és még csak ippeg félúton-5 cm-jártam.Aztán kiderült,hogy a kis testére 3x volt rátekeredve a köldökzsinór,ezért már nem jutott kellő oxigénhez a bébi.
Vendég

Onlany
Reggel lotted az LH-t? :shock: Viszont a gorbed az jo...neha ezek a jonas pe-k eleg fura napokra esnek neha nem is gondolna az ember....de akkor remelem azt tudod ez a ciklusod min 37napos lesz :roll: (legalabbis kellene)Jo nyaralast es ne gorcsolj!!!

Recon
Ha visszaolvasol eltunesedkor 1000szer emlegettem a tablat :roll: en is en is akarom :lol: Asszem oktoberben jo sokan babasodunk :wink:

Betty
Van jo sok miert tartott ennyi ideig talalni egy ilyet :roll:

Rabbe
Te merre vgy? :roll:

Milyen
Hogy telnek a napok?

Anyci
:?:

Csillag
Latod milyen kis segedeid vannak? 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget, bizony, aranyos kis segédkék :D Hát el is kél a segítség :wink:

Milyen, miért szoktál le a tesztelésről? Nehogy a végén a kekszezésről is leszokj, a sok leszokás káros az egészségre :lol:

Nagyobbik csimotámat elrabolták, na persze csak a mamáék, elvitték magukkal Üllőre, hétvégén megyünk érte. Mert aztán ovikezdés után már nem tud majd hosszabb időre velük lenni.

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

EHCS

Tudod,nekem "sikertelen" volt az lh,mert nem volt pé...és ez kudarc volt nekem 3 egymás utáni hónapban....hát ezért.Most assenemtudom ciklus hol tart,merre,meddig,most beletojok állapot van :)

Bridget

álmos vagyok nagyon...
Írtam a topikodba Nócinak,remélem olvassa majd!!
Vendég

Milyen, hát megértelek, bocsi, hogy ilyen csirke módon nem emlékszem, mi van veled, de ez nem csak rád vonatkozik, mert ugye ritkán jövök, meg nem tudom a topicot követni, ahogyan ti, és hát az agykapacitásom mostanság igencsak le van kötve, amióta a 2 kölök nyúzza. :) Remélem, hogy helyrebillensz pé-ügyileg, és akkor, mikor nem várod, valami csoda történik :wink:

esthajnalcsillag

EHcS

Semmi gond!(tudod a férjem volt Nálatok tesztekért,amikor beteg voltál vagy talán a gyermeked??Na azokból még van kb 15 db ,majd jó lesz valamire)

A lehetetlen azonnal teljesül,a csodára várni kell,de van időm.... :)
Vendég

Recon!

Értem...nem vitatkozom de akkor sem értem hogy miéerv kell ennyit várni a kövi próbálkozással :roll: :roll: de ha te ennyire bízol a dokidban az nagyon jó!!! :wink: :wink:

Sehol senki???

Vezet a Debrecen!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny
Egy miss abortusz utan az illo varasi ido 3-6honap...altalaban 6honap ez egyenfuggo :roll: Vegulis nem kotelezo betartani de ha valami netan tortenik a hamar jott kovetkezo miatt azt gondolom senki nem szeretne :roll: Barinomnek is 6honapot mondtak :!: O szegenykem 20hetesen kellett megszulje a babajat mert beteg volt :( viszont ahogy letelt a 6honap az elso probalkozasra ismet terhes lett ugy ahogy az elso babaval is...es ez a baba mar Marciusban meg is szuletett :D

Neked nem mondta a dokid,hogy varj? :roll: Mondjuk lehet az is szamit,hogy valaki mar 3gyermekes anyuka vgy pl elso babas :? ehhez a dokik jobban ertenek.

En voltam csak senki nem ir en meg feleslegesen nem jartatom a szam :roll: foleg,hogy most ezt a hulye korszakomat elem :oops:

Milyen
Faradt?Ne is mond epp ma borul ki nalam is a bili...nem vgyok a helyzet magaslatan most :roll:

Csillag
Kivanom,hogy belenduljon a biznisz 8) en ha megyek tuti veszek ha nem is lh-teszteket akkor hcg-t meg azt a nemkimutatost meg a hetest meg ilyenek :) 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Én is élek csak még nem aludtam ki a lagzit. Nálam is sok minden összejött és nem látom egyhamar a a kiutat így nehéz pozitívnak maradni és előre menni. Ez most nem babás dolgok sajnos anyagiak és ilyen körülmények között még nem is szívesen vállalnám a babát. Életem olyan időket amikor nem volt gondom a pénzzel, nem volt sok de azt vettünk enni amit megkívántunk, hetente ettünk gyors éterembe, 2 hetente étteremben, most már meg kell nézzük milyen kaját veszünk. Na ez van nehéz visszaszokni a rosszra és én is mindent meg szeretnék majd adni a csemetémnek, mint mindenki más. Na megyek na szomorítom a topikot, majdcsak lesz valahogy :roll:

Kép
Kép
melisch

Bridget, köszi, én is remélem, hogy picit fellendül a bolt, bár megmondom őszintén, nem vagyok benne tutibiztos, hogy fogom tudni csinálni szeptembertől is, de azért majd igyekszem :)

Melisch, hát bizony nekünk sem fenékig tejfel, hidd el, régebben szinte minden héten mentünk a nagyobbik srácommal a játékboltba, és vettem neki ezt-azt, most örülök, hogy 2-3 havonta valamit tudok neki venni. Persze azért apróságokat mindig kapnak a fiókáim, pl. Kindertojglit, vagy újságot, vagy gyümölcsöt, amit szeretnek, ezeknek mindig nagyon örülnek, és nem érzik, hogy hiányozna valami is. De minél nagyobb lesz a gyerkőc, állítólag annál igényesebb is, és persze költségesebb. De ha így fogod fel a gyerek dolgot, inkább ne szülj egyátalán.
Férjem az első gyerkőc előtt aggódott, hogy hogyan fogunk boldogulni, mennyi pénz egy gyerek, stb. Én pedig mondtam, hogy csak vágjunk bele, mert az ember mindig abból gazdálkodik, amennyi van, és ha a kicsi szeretne egy csokit pl, azt úgyis meg fogod tudni venni neki, mert akkor valami másból majd kevesebbet veszel.

Hű, remélem, érthetően írtam. Bocsi a sok locsifecsiért. Egyébként ki ne szeretné a gyermekeinek a legjobbat? Mert én mindent próbálok nekik megadni, ezért élek. Majd te is így leszel, ha lesz csemete :wink:

esthajnalcsillag

Bridget!

Nekem azt mondta a dokim(aki a SOTE II-n dolgozik és neves külfödi lapokban is publikált már ami egy dokinál rang :wink:)hogy fölösleges annyit várni...úgy értem semmi nem indokolja......a 3 vagy 6 hónap amit általában mondnanak csak a szakkönyvekben írt protokoll.
A szervzet már egy mensi után ugyanúgy készen van a teherbeesésre...persze más tészta ha komoly hormongond állt a vetélés hátterben, mert akkor hormonkat kell szedni.Van pl.egy lány itt a babaneten akinek sajna a 39.héten meghalt a babája...meg kellett szülnie..a szülés után 6 hétre már ismét babás volt és egészséges babája van..azóta már megint terhes :wink: :wink:
na mindegy...félre ne értsetek nem akarok vitázni(Isten ments) csak leírtam amit az én dokim mondott :wink: :wink: :wink:

És totál egyet értek az előttem szólóval a pénz ügyben..az ember úgyis abból gazdálkodik amennyi van...és higyjétek el be lehet osztanmi....az én uram is aggódott ezért egy kicsit ...A másik meg hogy a gyereket sem kell arra neveleni hogy mindig mindent megkapjon...sztem attől nem lesz egészéges felnőtt belőle ha azt látja h mindig megkap mindent...legyenek jeles napok(pl.szülinap ,névnap)amikor kap valamit.És nem attól lesz boldog az a a gyerek ha minél tőbb és márkásabb játéka van.. a frászt!!!Attól ha szeretetben van!!Inkább közös élményeket szerezzünk nekik,közös családi programokat!Az én fiaimnak nincsenek márkás játékai.....mégis meinden szerénytelenség nélkül mondhatom hogy nagyon értelmes kis kölkök :) .....karácsonyra vagy szülinapra kapnak játékot de abból is csak az értelmeseket és az árakat tekintve csak a józan ész keretein belül.DE ezek mellett rengetek programra visszük őket amitől igazán fejlődik a kis lelkük...különórákra járhatnak amira csak akarnak ahol kinyílik előttük a világ és nagyon sokmindent megismerhetnek.
Na nem írok regényt csak ez úgy kikivánkozott :roll: :roll: :oops: :oops:

Panni
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára panny 2009.08.26 07:12-kor.

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Esthajnal értem mire gondolsz :wink: Tudod, most mivel saját cégnél dolgozunk nem mindig jut nekünk is fizu, az idén már 4 hónapja csak a felét vettük ki, most ebbe a hónapban az én fizum 1/4-et :cry: :cry: annak is a fele villanypénz lett. A párom vett lassan ki a cég kasszából kajára ha már neki nem volt. Ma van pénz és utalom a fél fizum, férjemnek meg utánanézek mennyit vett ki és a többit lehet felteszem a bánkártyájára. Na ez a gond, hogy nagyon kevés van sokszor és az is bizonytalan. Ha lenne valahogy biztosabb nem aggódnék. Sokszor mondtuk már, hogy feladjuk a sajátunkat és keresünk más munkát, de azért még harcolunk bízzunk hátha valami jó is történik. Persze azt is tudom, hogy a férjem nagyon talpraesett és ha még baba lenne annyit összeszedne, hogy megéljünk. Azt már ígérte, hogy annyi lesz, hogy ne éljünk zsíros kenyérén, mert tudja azt nem szeretem :oops: :oops: csak nehéz a ló másik oldalán lenni :oops:

Panni én sem nőttem fel úgy hogy minden márkás volt, hanem ahogy te írtad jellegzetes napokon kaptunk mindig azt amit akartunk, ha a keret megengedte és a szeretet volt a legnagyobb kincs. Én is így akarom nevelni a kicsikémet de egy pici babának sok mindenre szüksége van. Na meg még a babáig nekünk hosszú az út és a költség a lombik miatt, ami nem tb támogatott és ki tudja addig, hogyan alakul a sorsunk :cry:

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Jelentem élek,baba nincs tesztek csont negák!Így most nincs kedvem írogatni ne haragudjatok.

Innentől fogva nem tesztelek többet és szarom bele szól a zene stádiumba lépek át.

Csillag bocsáss meg de most egy ideig nem leszek a vásárlód,max. csak Hcg-t fogok rendelni ha eljön az idő.

Betty,Bridget,itt vagyok és ne aggódjatok értem :wink:

Többieknek puszi és ölelés!

Kép
anyci

Anyci fel a fejjel meglásd hamar babás leszel ne légy szomorú :wink: :wink:

Kép
Kép
melisch

Melisch, ismerős, a férjem vállalkozó, pár éve rendesen átvágták, nem fizették ki a pénzt, ami járt a munkájáért, azóta szívunk, de nagyon. Minden bizonytalan, de az ember míg él, remél, mi sem tehetünk másképp, és hát dolgozik szegénykém, és a legtöbbször nem szakmájába illőket csinál, de valamiből élni kell. :roll:

Anyci, tudom, most nehéz, és jogod is van rosszkedvűnek lenni. Ha megnyugodtál, pár nap múlva majd megint szebbnek és reménytelibbnek látod majd a jövőt. Ha neked úgy jobb, hogy nem tesztelsz, legyen, de én azért nem adnám fel ilyen "könnyen", persze én már csak ilyen erőszakos vagyok a sorsommal :lol: .
Ölelem a kis lelkedet!

Pusza

esthajnalcsillag

Esthajnal igen a reményt nem szabad elveszíteni :roll: majdcsak feldolgozom és kialakul :wink:

na megyek melóba 8)

Kép
Kép
melisch

Sziasztok, csak két gondolat, mert futok védőnőhöz.

Panny, nyugi, nem vagy egyedül a gyorsan újra babásodni vágyók között. Az én dokim ugyanazt mondta annó, mint a tiéd. Én 19. héten szültem meg a babóm februárban, és 6 hét után rögtön újra próbálkoztunk.

És itt szólok hozzád anyci, akit tudod, hogy nagyon-nagyon megértek! Az első mensi után nekem se jött rögtön a baba, és össze is törtem rendesen... De nem is tudom mit hittem... :shock: Pedig csak 6 hét telt el.... Aztán a kövi mensi volt az utolsó... :D Február 19. a vetélés napja, és április 18. az utolsó mensim napja. Értem én, hogy te is gyorsan újra szeretnél teherbe esni, de még plusz egy-két hónap hidd el nagyon hamar elmegy! És közben tuti összejön!!! Mi még a szerencsések közé tartozunk, mert nincsenek hormon, illetve más bajaink. Neked itt van minden hónap ami esélyes lehet! Nézd meg mások mennyit próbálkoznak, betty pl már baromi régóta, és most jött csak el a lombik ideje. Én tuti nem bírtam volna ki azt a hosszú időt, és hidd el neked hamar jönni fog újra a bébi!!!! ÉRZEM!!!! :wink:
melike30
Győr

Jaj csajok köszönöm,csak még érzékeny a lelkem és talán az is a bajom hogy annyira görcsösen akartam hogy ebben a hónapban sikerüljön és csalódtam hogy mégse jött össze :(

Melike,igen példát veszek Bettyről és Bridgetről is hiszen ők aztán tényleg küzdenek azért a babáért,én meg az első sikertelen hónap után össze zuhanok :oops:
Drága vagy hogy itt aggódsz értem,és próféta szóljon belőled,hogy tényleg hamar sikerüljön :wink:

Melisch,köszi aranyos vagy!

Csillag,tyúkanyóm :lol: Most igen szomi vagyok de majd azért csak elmúlik :wink: Lehet még majd meggondolom magam és megint tesztelek,nem tudom,most úgy érzem nem akarok mert megint csak belelovalom magam és félek az újabb csalódástól.Még kezdő vagyok ebben és még nem tudom kontrollálni az érzéseim ebben illetően,többiek már "edzettek"és irigylem is őket hogy ekkora akaraterejük van és kitartásuk!Köszönöm az ölelést :D

Kép
anyci

Anyci, hát nem is tudom, szerintem én sem tudtam hozzáedződni a csalódásokhoz, viszont minél elkeseredettebb voltam, annál elszántabban mentem tovább, és csináltam a következő ciklust, és tudom, ha éppen a kövi sem sikerült volna, biztos, hogy továbblépek, megyek dokihoz, és addig nem nyugodtam volna, amíg nem nyávog egy kölök a karomban. :wink: :lol:
Szerintem te is próbáld meg valahogy így felfogni, hogy a csalódásokat egy előrébbvivő dolognak fogod fel, talán így jobb lesz a lelkednek!

esthajnalcsillag

Melisch!

Értem az aggodalmad...de ne add fel.....tartsatok össze a pároddal és igenis vágjatok bele a lombikba!Ha már ott lapul a baba a pocidban úgyis megoldjátok az anyagi gondokat is!!!Ez biztos!!!!
A legjobb barátnőm már a második lombik babáját várja!!! :wink:

Melike!

Szuper h neked is ilyen hamar jött a baba!!Engem az ilyen példák nagyon doppingolnak :wink:

Anyci!

Tényleg ne keseredj el...a kövi hónap már lehet h babás is leszel!!!

És én is megemelem a kalapom azok előtt akik éveket várnak a babára!!!Minden elismerésem és tiszteletem az övék!!Az tuti h ők lesznek a világ legjobb anyukái!!!(velünk együtt :wink:)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny

Lehet protokoll, lehet nem, de nekem emellett még egy elég jó hírű orvos is ezt mondta, nagyon ragaszkodnak a 6 hónaphoz. Ha hamarabb próbálkozok, akkor nagyobb kockázatot vállalok. És nem szeretnék megkockáztatni még egy ilyet ami volt. Végülis fiatal vagyok, rá is érek még bőven. Engem megnyugtat, ha legalább kivárom (kivártam) a 3 kötelező hónapot.
De mindannyian mások vagyunk, máshogy gondolunk dolgokat. És ez így van jól, ezért nem vagyunk egyformák, ezért érdekes minden ember. :wink: Én nem vitának fogtam fel vagyis vitatkozásnak, csak véleményeknek. Mindenki úgy cselekszik, ahogy a legjobb neki.

Jaaa és nyert a Debrecen!!:lol:

Anyuci!

Tudom min mész keresztül most, én is úgy jöttem ide első alkalommal, hogy nagyon akartam, hogy sikerüljön és nem jött össze akkor. Kiborult a bili, de aztán már a következő hónapban össze is jött és most vonatkoztassunk el a kimenetelétől.
Tudod: "És a boldogság feltétele a küzdelem, a kényszer és a kitartás." :wink:
Következő ciklusban úgyis össze fog jönni, mert különben összeakad a bajszom a kaporszakállúval!!

:wink:
recon

Sziasztok!csak 1kérdéssel jönnék most neharizzatok a nemreagalassal.szal tegnap 10kor majdnem +volt az lh,de lehet az mégis +volt mert csak 1arnyalat volt köztük.du 3utan csinaltam megint és akkor mar elég halvany volt,elöbb csinaltam és nem volt csik.viszont tegnapelött egy masikkal is csinaltam azon is 2csik volt csak kicsit halvanyabb,mig ehcs tesztke-volt.nem értem!
onlány

Enyhe csik latszik most.azt hiszem tudom mivan.az van h nem voltam elég türelmes és tul koran dobtam ki,mert kb nekem 10perc utan mutat vmit és lemaradtam az igazi +lhrol...
onlány

Csillag,nagyon köszönöm a biztatást és a lelki fröccsöt,ez most jól esett és így is fogok tenni felállok és megyek előre mint egy bősz orrszarvú :lol:

Recon,köszi :D

Panny,akkor most egymást doppingoljuk tovább!!

Onlány,hú ez most így érdekesen alakult :shock:

Kép
anyci

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?