Sziasztok Csajok!
Vagyok ám, a 4 napos hétvégén is zugolvastam, csak rengeteg volt a meló itthon, úgyhogy írni már nem nagyon volt időm.
Viszont alakul a babaszoba!
Már kész van, csak a bútort kell elhoznunk és összeraknunk.
És már az az egy kiságy is össze lett szerelve, amit úgy kaptunk.
Teljesen be vagyunk zsongva, tegnap mindketten órákat töltöttünk a gyerekszobában. Szerintem képet majd csak akkor rakok fel, ha meg lesz minden berendezési tárgy is.
Este ragasztgattunk kis foszforeszkáló csillagokat a plafonra ill. oldalfalra.
A kis csillagocskák a plafonon, a csillagrendszerből lettek összeállítva, élethűen, már amennyire sikerült.
Nagygöncöl, kisgöncöl, sarkcsillag, Cepheus, Cassiopeia stb. Szerintem nagyon szupi lett, de biztos elfogult vagyok...
Na, de rólunk dióhéjban ennyit...
Vicky: őszintén sajnálom ezt a kórházasdit
, remélem már otthon is vagy és ez már csak egy rossz álom marad. Jó nyaralást kívánok majd nektek!!!
Remény: Nagyon ügyi vagy a diétában, egyre jobban megy ez már Neked!!! Holnap betöltöd a 30. hetet, gratulálok előre is hozzá!
Szépek a babarucik, de én ezt most kihagynám, mások javára!
Colin: gyógyulj meg mihamarabb! Remélem lement már a lázad!
Akire: gratulálok a kisfiatokhoz! Nagyon jó lett a kép róla, tetszik!
Dita: nagyon szép lesz Bogyó Miló ebben a ruciban, jó választás volt!
Ez a gyerek (mármint Ricsi nem semmi! Végignézi ahogy Te terhesen cipekedsz, utána meg balesetet szendved. Mindig történik veletek valami.
)
De azért úgy néz ki, csak odaértetek a bulira! Jók a képek!
Szép nagy pocid van, de az enyém sem lehet semmi mások szemében.
Tegnap megkérdezte az egyik szomszéd, hogy még mindig egyben? Ez azért jelent valamit, nem?
Mizu a diétával? Te is csinálod, vagy csak ettől a héttől?
Tigriske: egyszer a 14. hét környékén én is éreztem valamit a pocimban, de csak egyszer. Utána sokáig semmi. Nem is igazán tudtam eldönteni, hogy ez az volt-e. Az igazi mozgolódás a 19. héten történt meg nálam.
Azóta viszont focimeccsek vannak odabent!
Kivi vagyok, nálad hogy alakul majd a dolog.
Persze aggódik a doki az én súlyom miatt is, mert én is nagyobb súllyal kezdtem
, de azért azt szerencsére nem mondta, hogy egyáltalán nem hízhatok.
Zoe: jobban vagy már? Remélem, megúszod ezt a cukor mizériát.
Úgy látom, azért vannak köztünk egynéhányan, akiknek meg kell küzdeni vele! Mindenkinek kitartást kívánok, akit érint a dolog!!!
Mindenórás Csajszik, mizu veletek? Remélem, már babáztok és mindenki jól van!!!