Beagle, Dórid éjjel mennyit alszik és fel szokott ébredni? Mert olyat hallottam, hogy vannak gyerekek, akik átalusszák az éjszakákat többnyire, ezért nappal jóval kevesebb alvással is beérik, mint más, sokszor ébredős gyerekek. A másik, amit én tapasztaltam, sokszor időjárásfüggő a nappali alvás. Esős, nyomott időben Dórim többet alszik, 2x szokott, először délelőtt 2 órát, délután séta közben még egyet. De van, hogy mint Te Dórid, 2x fél óra a nappali alvása. Aztán az is közrejátszik ebben, hogy mennyi az érdekes esemény napközben. Ma pl. voltunk játszóházban. Annyira élvezte, hogy a végére teljesen kifulladt, aludt zokszó nélkül 1 órát babakocsiban, zajban, tömegben.
Némileg ambivalencia, hogy olyan is van, amikor annyi a történés, hogy nem is akar aludni, nehogy lemaradjon valamiről. Hát ezen nehéz kiigazodni.
Szerintem teljesen normális a 2x félóra alvás nappal, ha egyébként nem nyűgös a fennmaradó időben. Ennyi az igénye most. Aztán még ez akár változhat is.
Nitácska, nem semmi! Még a kis fej alá való pelus is be van már készítve!
Nagyon jó kis kuckó lesz ez!
(megjegyzem, jellemző, nálunk szülés előtt 2 héttel költözött fel egyátalán a laminált padló a gyerekszobába...1 héttel szülés előtt, le is lett rakva... barátnőim azon röhögtek, hogy ilyenkor már minden rendes kismama a plüssmacikat rendezgeti a polcon, nem akkor padlóz
mi nem kapkodtunk, bár én nagyon szerettem volna...)
Morca, Matyi ágya olyan, hogy oda én is szívesen mennék magamtól is aludni, pláne annyi lóval körülvéve.