Sziasztok!
Mi még csak a múlt hónapban kezdtünk el újra próbálkozni a párommal, már van egy két éves kisfiunk, most szeretnénk tesót neki.
Peti annak idején elsőre összejött, most a tesó úgy tűnik, nem lesz ilyen egyszerű. Akkor nagyon nyugodt időszakot éltünk, végeztük a munkánkat, de nem hajtottuk túl magunkat, előtte derült ki, hogy a páromnak nem kell elmenni katonának, stb., szóval Peti egy olyan helyzetben fogant meg, ami ideálisnak nevezhető.
Most azonban más a helyzet: én pár napja jöttem vissza dolgozni, amit nagyon nem akartam, de a pénz miatt muszáj legalább egy rövid időre, és nagyon megviselt a fiamtól való elválás, a férjem munkahely váltás előtt áll, Petire a nagyszülők vigyáznak, akik nálunk laknak, ráadásul a tesóm is, mert nála meg lakásfelújítás folyik, szóval rengetegen vagyunk.
Ebből az egészből csak azt akartam kihozni, hogy szerintem nagyon fontos minden egyéb praktika mellett, hogy hogyan folyik körülöttünk az élet.
Mindenesetre a cickafark teát én is ajánlom, tényleg nagyon hasznos. És szerintem a kétnaponkénti együttlét is fontos, és nem csak a ciklus közepén. És fő a nyugalom.
Mondom én, aki éppen idegi eredetű gyomorbántalmakkal küzd, és emiatt a párját is hanyagolja.
Egyébként van ahol azt olvasom, hogy nem baj, ha az "anyag" kifolyik akció után, a spermiumok pontosan tudják, merre kell menni. Hát, azért én is fekve szoktam maradni...
Reeand!
Én annak idején kb. öt hetesen mentem először, el is küldött ultrahangra, de még nem látszott semmi. Szóval nem kell sietni szerintem. Nagyon gratulálok!
És mindenkinek minden jót kívánok!
Dió