Hali,ma már egyszer elolvastalak titeket,akkor időm nem maradt írni,most meg már nem emlékszem mit akartam...
Krisz,sajnálom,hogy Eszter nem alszik napközben,igaz mi is kezdünk elromlani,de még mindig sokat alszanak napközben...nekünk meg az éjszakák carok,mindig visszakéredzkednek cicrie,aztán pár perc alatt bealszanak...aztán 10 perc csönd az ágyban,aztán újra nyekergés...és ez felválltva...
...és eddig jól ettek,szépen a 20 grammról felmentünk az 50-60 grammig/szopi,most meg újra csak 30-ak(igaz mostmár legtöbbször 10 perc alatt),aztán persze visszakéreckedés,és még plussz 20-30 perc szopi után esetleg egy 10 gramm sikerül,mellem meg jajjjjj...azt mondták jobb lesz,de még mindig mintha késsel szeletelnék,annyira fáj,főleg az elején,de van hogy végig...
Lábacska,jaj szegénykém,elfeküdte
remélem cipőcskét jól fogja bírni...
...bár most nem lehet egy szavam se,míg itt írok,ez a kiscsaj 8 perc alatt 70-et benyomott
na remélem megjavulunk
Angel,ügyesek vagytok!
Lehet nekünk is kell Noémit vinni ilyen fejlődésneurológiára,mert ma a doktornő nézte őket,és szerinte ő nem annyira tartja a fejét,mint Balázs...Balázsnak meg picit laza a csípője...kérdezem mit jelent,azt mondja ez előfordul korábban érkezett babáknál,de legtöbbször semmit nem jelent...2 hét múlva már lesz a saját dokinénink,kiváncsi vagyok ő mit mond.
Ági,izgi
drukk!
Eani,remélem dokidna jó uhu gépe van!
Szöcske,Vanda tündériek vagytok!Kicsik-nagyok,mindenki
Micsoda mosolyok...hát tényleg megéri
Timi
bizony nem vagyunk egyformák
Nálunk Balázs akciózott minden ilyesmi dolog közben,uhu,szívhanghallgatás,nst...Noémi meg tűrte...itt kinn,meg néha cserélnek,hol egyik,hol másik például tök jól elvan fürdés közben,meg míg várni kell a másikra,míg megfürdik,amaz meg végigordítja,másik nap cserélnek...tehát nem tudom azt mondani,hogy egyikőjük nyugisabb,másik kevésbé