Van 1 kis szusszánasnyi....
Gondoltam tegnap...fiúk délelőtt légiparádéztak, mi Anyu jött, takarított egy kicsit...én meg non-stop szoptattam
Nyűgi volt a lányzó...Este tüzijáték, gondoltam majd akkor...ez sem jött össze
Nemtom mi volt, de egész nap nyűszizett és lógott a cicin
Sebaj, túléltük. tegnap tartottuk Iván szülinapját 4esben. Tök oda volt, hogy még tüzijáték is lesz a szülinapján
Szegényt kicsit átvertük, de talán megbocsátja majd
Szüval volt torta (amit kívételesen nem én sütöttem
), lufik, zászlók, szülinapi Alma-dal meg minden, mint máskor. Csak a kisbarátokat nem hívtuk meg most. NAgy volt az örörm, mert megkapta álmai "tűzóautóját"
Kosaras, kihúzható lábak és létra, 2 féle szirénahang...és egy Anna és Peti könyv. Ma jönnek anyósék, holnap Anyu. Direkt nem együtt, hogy sokáig tartson az ünneplés
Kezdünk belerázódni a dolgokba. Cicim lehiggadt...szerencsére. Féltem kiborul, mint Ivánnal, de most okosabb voltam
Tejcsi van bőven, csajszi 3630g-mal jött el a kh-ból, tegnap reggel mértem 3880g
Kis husigombóc
Az alvások egészen jól alakulnak. Iván mostmár elalszik akkor is, ha Linda sír mellette és világít a sólámpa. Már megértette, hogy jóéjt puszi+simi kicsit, de nem non-stop, hogy Linda el is tudjon aludni. Baromi édes Iván! Meg tudnám zabizni! Éjjel álmában is:!: ha meghallja, hogy Linda sír, akkor odabújik hozzá, fejére vagy pocijára teszi a kezét
Én meg nemtom sírjak vagy nevessek örömömben
Ha sír, akkor szalad vígasztalni, cirógatja és kedvesen mondja neki, hogy "Ne sírjál, ittvagyok!" Meg sokszor dörgölőzik hozzá az arcával
Szóval édesek. Múltkor olyan jól sikerült a dolog, hogy Linda abba is hagyta a sírást Iván nyugtatására. Ettől persze nagyon boldog volt
Tegnap kicsit túlhúztam magam
délután már állni sem bírtam, úgy fájt a sebem. Én hülye!!!! Nem nekem való még a séta, pedig tényleg egy köpés a játszó és csak 2x voltam, akkor is végig a padon ültem meg picit segítettem Anyunak takarítani. Szóval most pihenő üzemmódra kapcsoltam.
Rólunk ennyi, próbálok visszaolvasni