Sting, Kiss Angyal, Woody!
Mindenkinek fel a fejjel, és csak pozitívan... (mondom én aki el volt kenődve eddig a stop miatt, de már én is
vagyok )
Nekem az jut eszembe arról, hogy ki mit érez ilyenkor, amikor először voltam a BMC-ben.
...várakozni kellett (ezt azóta már természetesnek vesszük), és jöttek sorban a lombikos, inszemes kontrollra a lányok...én meg persze info gyűjtés céljából igyekeztem mindent meghallani
...és ahogy jöttek, kérdezgették tőlük a BMC-s dolgozók, AKIK VÉGIG KÍSÉRTÉK AZ ERŐFESZÍTÉSEIKET, hogy mit éreznek...és nagyon sokan mondták azt, hogy SEMMIT, vagy azt hogy háááát, valószínű nem sikerült, mert meg fog jönni érzésük van
...néhány hét múlva sokukkal összefutottam ÉS ŐK MÁR A POCAKOS KONTROLLRA JÖTTEK AKKOR!!!!
nagyon remélem hogy hasonlítunk majd rájuk mindannyian, de most főleg TI!!!
Na csüggedjetek!
Sting!
Miért írtad hogy nektek ez most nem sikerült? mert megérzés ami erősödik benned, vagy mert vannak jelei is?
Woody!
Miért voltál mély ponton?
a semmi extra érzés állítólag jó
és bízz benne hogy nem lesz baj! Légyszi!!!!!
Vicky!
Sajnálom hogy cukor gondok vannak...remélhetőleg most már csak jó dolgok jönnek
Nekem azt hiszem nemsoká új ciklus indul...most azon tipródok, hogy majd a 10. nap környékén beugrok Konc dokihoz, és megbeszélem vele, hogy mi légyen?!?!?
mármint hogy a 21. napon kezdjük el újra a Decapeptylt, és szúrkáljam Barcelonában, vagy majd a köv. ciklusban, miután kinyaraltuk magunkat?
aztán teszem amit mond...elvégre ő ért hozzá
...most dolgozom kicsit, mert a főnököm teljesen rám van pörögve, hogy visszajöttem dolgozni így a Sziget és a betegség után
olyan lett mint egy hajcsáááár
puszi: eszter