Új privát üzeneted érkezett!

Én meg balra el,zuhanyozni,mert lekéssük a mozit.... :roll:
Vendég

Anyci
már megint mákod van :lol: Mindig elkapod a mákostésztát látod?
Biztos itt lapulsz a háttérben, és akkor hirtelen előugrasz, mint egy nyuszi, mikor valagázásra kerül a sor mi?! 8) :lol:

Milyen
HP? ez lehet "hülye pics@" is, na de én a harry potterre gondoltam! 8) :lol:
Én nem láttam egy részét sem. Vhogy nem köt le. Lehet, ha lenne gyerekem....de egyébként nem.
Jó mozit nektek akkor. :wink:

Dobok képet erről a teszt dologról. Én ezt nagyon nem értem, most lesz pé.-m :shock: vagy mi?!
Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty!

Már 3 gyerekkel is lehet főállású anyának menni.A legkisebb 8 éves koráig lehet ezen lenni.

Én mindhárom terhességem barnázással kezdtem mindig.Amúgy te szoktál barnázni mensi előtt?A legutóbbi terhességem alatt én is kipróbáltam az LH-t mint jósteszt és bejött..egyre erősödött.Kivi leszek mi lesz nálad?
Vayg az is lehet hogy náald már a kövi pete érését jelzi az lh...én már ezt is olvastam valahol.

Harry Potter engem se köt le..valahogy engem se érdekel, de biztos jó lesz!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Köszi!Én olvastam az összes könyvet is,fantasztikusan izgalmasak,pedig eleinte nem akartam belekezdeni,de az első után csak úgy faltam a betűket!
Vendég

Betty,naná :lol: :lol: lapítok mint szar a fűben és kiugrok a bokorból akár egy szatír :lol: :lol: Huuhááá :lol: :lol: :lol:
Hát bakker ezek érdekes tesztek,nem mondom :shock: Ez valamit kell hogy jelentsen :!: :!: :D Tesztelj tovább oszt meglátjuk mi van :wink:

Milyen,pussszziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!Jó mozizást nektek :D Én is olvastam az összes HP könyvet és nekem is tetszett!A filmeket is megnéztem eddig mind,csak még a mostanit nem láttam.De azt is megfogom nézni!

Panny,az LH tesztet is reggel pislantottad le?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anyci 2009.08.23 09:20-kor.

Kép
anyci

Ja,én a gyűrűk urával meg a star wars-szal vagyok így,mint Ti :D
Vendég

Ja a Star Wars még oké de a Gyűrűk Ura na az nem igazán jön be :roll:

Kép
anyci

A férjem nagy Gyűrűk Ura meg Star Wars rajongó :lol:

Milyen!

Írtam privit!

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Anyci 8) :lol:
Te lapulós szatír! :lol:

Panny
Nem szoktam barnázni előtte, talán egy fél napig.
A hőm viszont zuhan. Bár hőre nem adunk 8)
A kövi pé.-t mutatná mááár :?: :shock: :roll: Nem hiszem, hisz az még 2 hét.
HCG-t nem csináltam, takarékoskodok vele, mert 2 db. van :roll:
Szal kb. egy hete el kezdett fájni a cicim. Szokott mindig menszi előtt, de kb. 2 nappal előtte. Most már alig fáj. Múlt hét vasárnaptól mindjárt megjön érzésem van.
Nem várok csodát, tudom, hogy meg fog jönni, csak nem értem ezt az egészet. Elvileg szerdán kéne megbetegednem.
Csak gondoltam megkérdezem, hátha valakinek volt már ilyen, vagy valami.
A mensziről meg annyit, hogy Anyu a tesómmal, amíg meg nem mozdult, végig rendesen menstruált. Úgyhogy igazából arra sem adunk 8) :lol:
De hát akkor mire adjunk :?: :roll: 8) :lol:
Semmi sem maradt... :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Holnap is majd csinálok LH-t első pislantásból.

betty615

Milyen, én asztmás is vagyok :oops: de már nagyon régen fulladtam be, úgyhogy szerintem nem lesz probléma, na meg az allrgológusom -vagy hogy írják- szigorúan megtiltotta, hogy szedjem, ha babát szeretnék. Úgyhogy most kínlódom, 2éve is kínlódtam.... Egyébként xyzalt szedek, elég lórugásos gyogyi, nagyon hatásos, de inkább nem kockáztatok... Ahomeóst megérdeklődöm, mert erről még nem igazán hallottam....

Betty, nem tudom :( tényleg hasonló, annyi különbséggel, hogy az 1. látszik a pé. Amúgy szerintem a barnázgatás meg a hőlesés valószínűsíti a pirit. Az lh teszt meg ugye nem megbízható terhességi teszt gyanánt... Több ismerősöm is próbálkozott az lh teszteléssel, hogy kimutassa van e babó, mindig mindenkinek +volt, aztán néhány napra rá megjött nekik. Nem értem miért.

Lujzi :?: :!:

Anyci, szegénykém! Együttérzek veled!!!

EHCs, irigy irigy, báááááááááááár most kedden mi megyünk nyargalni

Képzeljétek tegnap is meg ma is émelygéssel keltem és késő délután émelyegtem, meg szurkál a pocak. Ebből márpedig lehet lesz valami..... :roll: de lehet nem jó
onlány

Betty, tegnap akartam írni, de aztán kitöröltem (a saját esetemet kissé belekeverve....) szal vannak nők akiknek az lh teszt nem mutatja ki az ovujukat, mert valamilyen más hormont is termelnek, ami bekavar, de ettől még lehet ovujuk. A hő sem mérvadó, mert egy másik topicban egy csajszi a hőre meg az lh tesztre alapozott és egyik sem mutatott ki pét, és terhes lett!!!!!! Na erre varjál gombot!
onlány

Onlány
ne arra gondolj, hogy lehet, nem jó, hanem hogy igenis jó lesz ebből a pociszurkából, émelygésből :!: :wink:
És hova mentek nyaralni?

betty615

Onlány
erre már télleg nem tok gombot varrni :!: :lol:
Nekem eddig mindig kimutatta a pé.-t szépen az LH, és mikor jóstesztnek használtam, akkor persze mindig csont nega volt.
Most ez épp fordítva van. Ezért nem értem.
De nem akarlak ám benneteket ezzel traktálni, majd úgyis kiderül mi újság pár napon belül.
Csak azért írtam le ilyen tüzetesen, mert ilyen még nem volt, és hogy tud-e rá valaki magyarázattal szolgálni esetleg.

betty615

Onlány!

És hanyadik napon vagy?drukkk!!!

Betty!

Azért ha máskor nem barnázol most meg igen több napja is...hát lehet h jelent valamit....kivi vok.
Mivel elég szemmel láthatóan erősödik az az lh elég érdekes.
Nekem is erősödött az lh amikor terehs voltam..az alőző ciklusban meg csont nega volt amikor nem voltam terhes...na erre is varrjatok gombot :shock: :shock: :lol: :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Tudjátok mit :?: :!:
Varrom a gombokat erre-arra :!: 8) :lol:

betty615

Sziasztok.

Mizu csajszik? Majd este visszaolvasok, most nincs időm.
Jól vagyok,voltam vérvételen, még szeptember 7-én kell mennem, aztán onnan két hét,és megvannak az eredmények.
lujzedli

Lujzi
ügyi vagy, drukk, hogy az eredmények jók legyenek!+++++++++++++++++++++++

betty615

Panny, 19-en vagyok.
Betty :shock:
onlány

Betty,az vagyok,nem tagadom :D :D :D :D Hát ma reggel csináltam egy Lh tesztet és halvány a második csíkom :shock: Hcg-t még nem merek mert be vagyok kaksizva :? Mi van ha mégse? :shock:
De a te csíkjaid tényleg furik,ki tudja lehet valami belőle vagy valaki :wink:

Onlány,fú az asztma az nem tréfa dolog,nekem ajánlottak egy lekvárt ami nagyon jó erre és használ is,jó magam nem kezdtem el enni de a lányom barátja azt eszi és neki hat,igaz nem occsó de mi nem az.Ha gondolod megkérdezem és akkor kipróbálhatod :wink: Ja meg ha ilyen tüneteid vannak attól még reménykedhetsz hátha!Ha eljön az idő te is pislants egyet!

Lujzikám hát szevasz itt is :lol: :lol:

Panny,én is kérdeztem ám valamit :(

Kép
anyci

Anyci, köszönöm aranyos vagy, de nem szükséges. :wink:
onlány

Hát nincs mit :wink:

Kép
anyci

ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!

Elmaradt a mozi,technikai okok miatt...rohadtul örültem,hogy beautóztunk a városba.... :?
Vendég

A franc egye meg :evil: Akkor most lazulás otthon?

Kép
anyci

A frászt,takarítok....vagyis kéne...de álmoska is vagyok.... :roll: :lol:
Vendég

És az előbb ebédeltünk,hagymalevest cipóban...nyamiiiii...és hát most kéri a hasam,hogy feküdjek leeee...
Vendég

Akkor aludj előbb és majd utána frissen és üdén ess neki a takarításnak :lol: Hagyma leves jól hangzik,hmm,már nagyon régen ettem :wink: Húz le a hasad mi?Akkor ne állj ellen neki szunyálj egy jót! :lol:

Kép
anyci

Anyci

Akkor már ketten vagytok és rábeszéltetek :lol:
Mégegy uccsó próbát teszek,iszom egy jegeskávét,ha az sem térít észhez,akkor nincs mese....na meg kilakkozom a körmöm,mozi helyett kaptam a gyermektől egy nagyon szép lila lakkot,igazi kis lovag,csak ránéztem,hogy"jajjdeszép" erre aszonta,anya megveszem neked! :cry: majdnem sírtam,örömömben...na nem hijába,az én nevelésem 8)
Vendég

Milyen, :lol: :lol: :lol: :lol:
Anyukám azt szokta mondani,hogy lányom hagyd magad előbb szabadulsz :lol: :lol: :lol: :lol:
Milyen kis lovagod van,látod ilyen jó gyerek aki szereti az anyját és tiszteli :D Igen ez a te nevelésed és büszke is lehetsz rá :!: :D

Na most viszont én tiplizek mert gyerekem felkelt és kéri a gépét.Az asztali gépem talán most már megkapom mert egy jó ismim megcsinálja,a laptopnak végleg annyi mert nem vinyó baja volt hanem alaplap,az meg kicsit drága mulatság lenne,így eladjuk alkatrésznek és majd úgy veszünk majd ettől a sráctól egy gépet :wink:

Na ég veled,majd holnap jövök!Többieknek meg pusszantyú!

Kép
anyci

betty: Tényleg nagyon érdekesek a tesztjeid. MÁr nagyon izgulok én is. Ha reggeli pisiből csináltad, akkor hasonlóan működik, mint a HCG. És akkor a második csíkocska akkor jelent jót, ha napról napra erősödik. :D

http://babatervezok.otthona.net/josteszt.shtml

Ezt már korábban a másik topikunkba is feltettem. Nem hiszem hogy pé lenne ilyenkor. Jajjjj de izgi! :shock: :) Akár hogy is nézem ,ez folymatosan erősödik, napról-napra!

Kép
babicsek

B@sszus, nagyon émelygek :shock: de mitől? Lehet túl zsíros volt a kacsa, amit tegnap ettem? :roll:
onlány

Milyen jó,hogy nálunk 2 gép van és férjem nincs itthon :D

Na ébren maradtam,kávé hasba töltve,irány a nappali-takarítás,csekkrendezgetés(ÚÚÚÚÚÚÚÚtálom)!

Persze ha valaki erre téved írjon,szívesen megszakítom a takarítás kényes folyamatát egy kis csevej miatt.... :roll:

Na puszi Anyci!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.08.23 13:22-kor.
Vendég

Ugye-ugye onlány a kacsamáj az 8) Ha adtál volna..... :lol:
Vendég

:shock: jaaaaaaaaj, most mit tegyek :shock: :roll:
onlány

Há mosmá' ne aggyá!!! :D

Búvárkaja lesz??Csak nem....
Vendég

de ha megülte volna a pocakomat, akkor fájna. Nem?
onlány

[quote]B írta:úvárkaja lesz??
:shock: :shock: :shock: :shock: jesszus :!: fúj! De kb úgy érzem magam :?
onlány

Hát talán igen..nincs otthon vmi töményed,ami erős??Én azt szoktam inni ilyenkor 1-2 kortyot és ha gyomor,pillanatok alatt helyrepofozza.
Vendég

jaaaaaaaaaaaj, nekem meg a szakdogámon kéne ügyködnöm, ehelyett itt csücsizek, meg apája is itt zaklat ezzel azzal :oops: .
Aszem tejet iszok
onlány

Én sem indultam még takarítani... :lol:
Vendég

anyós is pálinkával zaklat ilyenkor..... De tényleg használ???????????
onlány

jajj,a tejtől nem fogsz hányni??Nekem az a savra szokott jó lenni...
Vendég

Tegyél egy próbát,nekem eddig mindig bevált,mondtam is a detoxikálóban az orvosnak... :shock:

De viccen kívül,komolyan jó!!!
Vendég

nemtom, hála égnek nem vagyok jártas az ilyesmiben. :roll: apa kitúrt és sex mániás
onlány

1 jó nagy korty helyrepofoz!!!

Én menstruációs görcsre is szoktam,egy idős nővér mondta,erősebb lesz a vérzés,de hamarabb el is múlik és amint leért már oldja is a görcsöt.A múltkor kolléganőmmel egyszerre voltunk rosszul,ittunk...hát jó vidám volt a hangulat a fodrászatban estig! 8)
Vendég

Apa ezzel a fajta zaklatassal kiturt.telorol vagyok most.hü,lehet nem mertem volna beülni hozzatok
onlány

ÁÁÁÁ,csak a végén mondtuk el!! :lol: :lol:

Na persze,csak 1-2 korty volt,de nagyon jól oldja a fájdalmat!!
Vendég

Lujzi,drukk az eredményekért! Gyere gyakrabban bnetezni!
onlány

Na itt volnék. Van valaki?
lujzedli

lennék
onlány

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?