Sziasztok!!!
Zita
sajnálom, hogy megjött, de fel a fejjel és ne várj rögtön tüneteket, nekem ez a 8.hét, (papíron már a 9.), de még most sincs gyakori pisilés, se émelygés, se hányinger, se hányás, kívánós meg főleg nem vagyok, sőt, inkább semmi kaja nem esik jól, legszívesebben, egész nap nem ennék, de babó kedvéért kénytelen vagyok. Egyedül a mérhetetlen fáradtság és álmosság van meg, (ja és egyre cicisebb vagyok, párom nagy örömére
), egyébként szuperul érzem magam.
Csak azért írom, hogy majd hónap vége felé ne keseredj el, ha nincs semmi panaszod, attól még bármi lehet, és előbb vagy utóbb lesz is!
Viki, te se gondold, hogy azért mert nem érzel semmit, nincs peteérésed. Az utolsó hónapban nekem se volt se UH, se semmi, mégcsak nem is hőmérőztem, az oldalam se fájdogált, csak úgy a 20.naptól, biztos is voltam benne, hogy na megint cisztám lett. És tessék, itt a babó a pocimban!
Van egy szintén Zita munkatársam, aki szintén Serophene-t szed, állandóan azt figyeli, mikor fáj a petefészek táján, mikor van akióidő, UH-ra jár folyton és mégsem jön össze.
Hülyén hangzik, mert én is azt hittem, hogy ezek a gyógyszerek mellett, ha a megadott napon akciózunk, akkor jön össze. Hát nálunk biztos nem akkor jött össze. Az UH szerint még csütörtökön is csak a 7.hétben voltam, hollott papírforma szerint, már vasárnap a 9.hetet kezdtük, magyarul min.1 héttel később jött össze, tehát akciózhattunk mi agyba-főbe a 13-17.napig, (pedig az előző havi UH szerint a 19.napra már megrepedt a tüsző), mégis valószínübb, hogy azon a bizonyos 22.napon jött össze, amikor csak úgy, minden hátsó szándék nélkül voltunk együtt, mégcsak nem is gyeryáztam utána, mondván, most már úgyis mindegy.Hát nem volt az. Mert csodák igenis vannak!
Tudom, marha könnyen beszélek én már így utólag, és tudom, én is ilyen voltam, de akkor is csak azt tanácsolom, dugjátok el a hőmérőt, ne rágódjatok állandóan a tüszők méretein és a méhnyálkahártya vastagságán, igenis próbáljatok meg nem gondolni annyira rá, akcózzatok akár a 20.napig, és a természet tudja a dolgát és gyertek utánam babázni!!!
Remélem nem vette senki rossz néven az okoskodásomat, de csak segíteni akarok!
Móni