Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nita!
Mi úgyis tudjuk egymás számát,majd dobj nekem egy sms-t és jövök én a csajokhoz a hírekkel ha meglesz a pici!Okés :?: :lol:
Ja és persze viszem a hírt az októberi topicba is a többieknek! :wink:

Kinga!
Már kérdezni akartam,hogy hol vagy?És erre írtál is! :lol:
Én is olvastam a 2010 májusi topicot,szörnyű amit műveltek! :evil:
De a 2.-ik oldalon már nyugisabb a helyzet.És ahogy láttam már van egy-két májusi kismami is köztük! :wink:
De azt hallottam megszűntetni topicot csak az tud,aki megnyitotta!
Függőágy miatt nagyon irigy vagyok!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :wink:
Biztos nagyon jó lehetett a tegnapi napotok! :lol: 8)
Természetesen megy a drukk a babaprojekthez :!: :!: :!: :!:
Hajrá,mindent bele! :lol: :lol: :lol: :lol:
Akkor most új meló után nem is nézel? :roll:

Ildi!
De jó hogy írtál a járgányról pozitív dolgokat! :wink: Mégha nem is a Te személyes véleményed,hanem másé! :D
Remélem nem lesz gond vele! :roll:

Szisza!
Én is had gratuláljak a kis Majához! :lol: :lol: :lol: Nagyon szép neve van! :wink: Majd rakj képet róla nekünk! :D :D :D :wink:

Hékás!
Bocsi,hogy megkérdezem,de milyen az ország tortája???? Olyan buta vagyok én még nem hallottam róla! :oops: :oops:
At Ikea nekem se jön be!Semmi komolyabb cuccot nem vettünk még ott! :roll:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Jajj laptető! Sorry Kinga,ezt most Te érdemelnéd vagy Susy!

Encsike,Ronci hol vagytok????????

Sziszkó

Kép
sziszkó29

szisz akkor írok neked is meg kingának is!!!!!!!!!!!!
oktoberiekhez is beirlak........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziszkó, benneteket kihagyunk a laptető számolásból, okafogyottság miatt :)
Tényleg, te is kérdezted, mi lesz velem :oops: Bocs. Mindenképpen állományban leszek egy jó ideig még, hiszen a fiók sem zár be okt.30-ig, és még van a felmondási időm is. Kimondottan nem keresek most munkát. Meglátjuk, jön-e a babóca. Ha igen, akkor maradok itthon, ha nem, lehet, hogy akkor is. :) Párom vállakozásainak a papírmelói, a Bendegúz különórái eleve elegek lesznek. Ha még egy kistesó is lesz, akkor 100%-ban le leszek kötve. Most suliba is fogok járni megint és elkezdem frissíteni az angolomat és németemet, és be akarok iratkozni oroszra is. Van még egy terv, de arról nem beszélnék babonából! De nagyon jólesik, hogy gondolsz/gondoltok rám :) Nagyon sokat jelent. Az az igazság, hogy a tervem megvolt eddig is, de ha nem vagyok rászorítva, talán sosem hagyom ott a kényelmes melómat :roll: Most jól kilöktek a komfortzónámból, rajtam múlik, mihez kezdek vele :? :D
Egyébként, ha moderátor lennék, biztosan megszüntettem volna. Sajnos, nekem az a topik soha nem lesz már tiszta lap. :? Persze, ha babuci összejön, és májusi lesz, akkor nyilván csatlakozom, de akkor is ott lesz az elején ez a nagy fekete folt. :? Aztán, lehet, nem kellene ilyen komolyan venni más ostobaságát.
Ronci nyaral 24-ig, gondolom, utána jön majd. Encsikéről én sem tudok :(

Nitácska, küldd csak, aztán jelezzük mindenkinek Barnus érkeztét :)

Jó éjt!

K.

Kép

Kép
kinga82

Kinga oké! :) :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Brigi
Mi is imádunk tollasozi, de az elmúlt 2 hónapban kihagytuk ezért állt ki a kezem tőle.
Képzeld még csak 3 napja használjuk a krémet és máris van változás. De bírom apát nagyon, mindig megtalálja az alkalmat, hogy ne ő kenje be, ma is azt mondja, ha már itt vagy kend már be te. Úgy ágaskodik közben a kis fütyije, apa meg nem akar hozzá érni. :lol: :lol:
Teszt negatív lett, de új hónap, új lehetőség és elsőre tudtam, hogy nem fog sikerülni. Májusi babát akarok, de ilyen zűrös topicba nem akarok írni. :?

Kinga
Jó, hogy jöttél. Nagyon drukkolok, hogy minden a tervek szerint alakuljon nálatok.
Nem tudom mi ütött ezekbe a gyerekekbe, de néha tényleg sok. Apa megoldja, lefröcsköli hideg vízzel, 1 pillanat alatt magához tér. Nem tudom ez jó megoldás e. :roll:

Kép
Kép
susytunder

susy csak lelépnek azok akik pocskondiázták a májusi topicot!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Megyünk megint ki a Karneválra, meg a Savaria múzeumban Jégkorszak kiállítás van, azt is meg akarjuk nézni.

Susy, tökjó lenne, ha végül mindketten írhatnánk a májusi topikba :)
Különben a vizes módszer bejön, engem is leöntöttek párszor gyerekkoromban, mert iszonyú hisztit bírtam kreálni. Én meg a húgomat öntöttem le, mert ő is, és nála is bejött. Így, ha Bendi hisztizni fog, akkor én is ezt teszem. De vele nem a hiszti a baj: egyszerűen azt mondja nekem, hogy ne beszéljek hozzá, ő úgysem hallja meg. És tényleg: azt mondok, amit akarok, úgy csinál, mintha néma lennék. És ezt olyan konok elszántsággal, hogy nem tudom, mit kezdjek vele. Ja, és ügyesen mindig társaságban teszi: utcán, boltban, stb. És ilyenkor ő néma csendben van, mint aki kizárta a zavaró tényezőt, azaz engem :( :evil: Iszonyú akarata van. A másik pillanatban meg tündér: telepuszil és azt mondja, hogy felöltöztet engem puszival :) Na, így legyen az ember következetes...

Na, megyek, mert rám várnak :)

K.

Kép

Kép
kinga82

sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kinga, én drukkolok, hogy októberig 30-ig azért összejöjjön a kistesó :wink: az meg, ha a májusiakhoz kell írnod, hát istenem. Majd nem olvasol sosem vissza az első oldalra :wink: Egyébként tényleg tragédia, ami ott történik. Az eredeti topicukba nem olvastam be, hogy vajon ott is ilyenek??? Én mindenesetre nem értem az ilyen embereket....

Az országtorta nem jött össze, tegnap nagyon melegem volt, nem indultam el. Majd talán ma... Sziszkó, pándi meggytorta idén a torta. meggykrémes, mascarponés, csokis hmmmm biztos finom

Kinga, mi házasok nem vagyunk, csak jegyesek. Kísérőt nem kaptam, nem is kértem. De pont ma hajnalban találtam ki, hogy az esküvőre kérek egy szépet :lol:

Susy, de örülök, hogy van már eredmény! Én okosan megoldom. A fürdetés apa feladata, én addig bevonulok a hálóba. Így amikor az öltöztetés van, nem vagyok ott, és neki kell megcsinálnia :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Kinga
Azt mondják, ha egy gyereknek van akarata akkor az jó, mert tuti nincs baja agyereknek, szóval ennek örülni kell. És bizony ahhoz nagyon értenek, hogy ne akkor rendezzenek jelenetet, amikor egyedül vagy, hanem amikor más is látja, hallja és ismeretlenül levonják a következtetést.

Brigi
Nagyon cseles vagy. Nálunk azért más, mert nálunk a fürdés első perctől egy szertartás, mindig hármasban történik, bár én sokszor kimegyek a fürdőből, teszek- veszek, de valahogy a végén mindig úgy jön ki, hogy pont ott vagyok. :)
Ti egyébként még használjátok a krémet?

Mi most megyünk apa mamájához névnapot köszönteni, ott ebédelünk, már csak arra várunk, hogy Kristóf felébredjen. Hazafelé pedig bemegyünk a Sugárba az Őrsön, mert ránk jött, hogy felújítjuk a konyhát, és ott van egy Electrolux márkabolt. Megnézzük a sütőket, főzőlapokat, mikrókat, páraelszívókat.... :roll:

Szép délutánt mindenkinek!

Kép
Kép
susytunder

Na, elkezdett esni az eső :)
Majd még este megyünk vissza a borok utcájába, de most hazajöttünk.
Festettünk gipszet, kapott légiós fejdíszt, töltöttünk régészeti kvízt. Nyomtunk táskát szitanyomással, lovagolt a Bendi és kenuzott is. Ma Pókember lett az arcára festve. :) Ja, íjászkodtam is, az 5. már ment mindenhova, mert már kihúzni sem bírtam... Nagyon nehéz, pedig gyerekíjat kaptam.

Brigi, köszi a drukkot :)
Én sem olvastam bele az eredeti topikba, nem volt kedvem hozzá. De igazad van, nem kell vele foglalkozni, milyenek. A lényeg, hogy a babócica jöjjön már :)
Most én is azt mondtam Apának, ha akar kísérőgyűrűt, akkor vegyen. Annyit szán rá, amennyit akar, de én nem akarom megtudni. De ha nem vesz, az sem baj. :D

Susy, hát, akkor az én fiam egészséges :wink:
Jól bevállaltátok: nekünk is "már csak" a konyha felújítása van hátra, de én már sikítanék minden felújítástól...Most az ajtókat festettük, olyan szag volt, hogy ihaj.
Fürdés nálunk is úgy megy, hogy én ki-bejárkálok, aztán kiabálnak a fiúk, ha Bendit ki kell szedni :)

Nita, szia!

Lépek enni valamit :) Olyan finom cukkinikrémlevest csináltam :)

K.

Kép

Kép
kinga82

Szia Kinga!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép
tegnapi poci fotó!!!!!!!!!

Kép
Barni teljes rezidenciája!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Mi ma a szüleimnél voltunk, grilleztünk. Házassági évfordulóinkat ünnepeltük meg így egyben. 1 nap eltéréssel fogjuk ünnepelni a 9. és 30. közös évünket/évüket.
Reggel vásárolni voltunk apával, mert Bogi tegnap du. elment a szüleimhez és ott is aludt.

Kinga!
Nekem van kísérőm, apának Én is vettem anno. Itt így szokás.
Nagyon titokzatos vagy a jövőbeli terveiteket illetően!

Susy!
Akkor mégis inkább felújítotok és nem befektettek?

Nita!
Nagyon szép a szobácska! Máté várja a kistesót?

Anita
Kép

Kép
gani

Gani jelét nem mutatja hogy várja :(
de talán ha megszületik érdekelni fogja :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nita
óóóó de szép Barni rezidenciája. Nagyon klassz! és a pocis kép is!!! :)

Gani
Igen, másképp döntöttünk, mert ha lesz kistesó le kell cserélni a kocsinkat is, mert nem férnénk el, és egy két dolgot újítunk a házikónkon. Mostanság pedig mióta írtam a befektetésről, nem nagyon jutott olyan lehetőség a fülünkbe, ami megérte volna.

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!!!
Megjöttem, de még csak ezt az oldalt olvastam vissza..
Susy!!! Kitartás nekünk is a 2.hónapban jött össze, akkor sem tudom, hogy a palástfű teának köszönhetően akkor, vagy anélkül is leg lett volna... :lol:
Kinga!!! Sajnálom az állásod, de valahogy biztos hogy jobb lesz így! És lám mennyi terved van másris!!! Én is menni akarok jövőre újabb suliba, de mejd meglátom, hogy lesz pénzem tandíjra, meg időm tanulni.. Rohadt sokba kerül feljárni is pestre minden héten 1 napra, meg a tandíj se kevés, nekem, meg nem lesz túl sok a fizum akkor már, páromét meg beleverjük a házba meg a létfenntartásba.. :lol: :lol:
Nita!! Nagyon szép lett Barnus szobája!!! Bár már én is itt tartanék, hogy van kiságy meg minden rendben a kis szobájában..Nálunk vagy 3hónapig 1szobában fog lekni velünk, aztán költözik majd csak át a sajátjába..Ez azért lesz így mert addigra készül el kb a házunk gyerekszobás fele.. :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Ja és már csinálom is a fotókat!! :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Kép Az első..

Kép
Kép
ronci

Kép Bukfenc után..

Kép
Kép
ronci

Kép Rugkapálva..

Kép
Kép
ronci

Pocifoto: amint haza ért a párom! :lol:

Kép
Kép
ronci

Sziasztok!

Tegnap esti fáklyás felvonulást elverte az eső. :( Pedig olyan szép szokott lenni :roll: Nekem annyira bejön, hogy tógás emberkék szaladgálnak a belvárosban :) Jövőre én is római ruhában leszek, meg Bendi is kap egyet. (És remélem, kistesó is kap addigra legalább egy kis csákót.)
Ma is kimegyünk azért, még egy kicsit játszik a bendi, mi meg kóstolunk olyan kajákat, amit máskor nem. Meg meg akarunk nézni egy ütközetet is.

Nitácska, nagyon helyes a babaszoba :) És a pocid is. :lol: Már csak a Barnuska hiányzik belőle. Olyan aranyosak azok a mini ruhák, amint sorakoznak.

Ronci, olyan levelező képzésre megyek, aminek kéthetente 2 nap (péntek, szombat) az oktatása, ráadásul szerintem pár dolgot elfogadnak az előző tanulmányaimból is. Összesen 3,5 év a képzési idő, főiskolai diplomát ad(BSc), de továbbmehetek MSc-re. De szerintem nem fogok. Nekem ebből elég az alap is.
Nagyon jók a fotók :)
Az elején kistesó is velünk fog aludni, éjjel kiságyban lesz, nappal meg függőbölcsőben a nappaliban. Én nem bírok lemondani a légzésfigyelőről. :wink:

Anita, itt is szokás, csak dráááága. :? Olyant meg nem szeretnék, amit úgysem hordanék. :roll: Na, mindegy, ma megnézzük Apával őket. Talán elkapja a bőkezűségi roham :wink:
Csak nem akarom elkiabálni :) Amúgy is nagyon kidolgozási fázisban van.
Én május végén szeretnék esküvőzni, mert Anyáék is akkor házasodtak, és már 28 éve húzzák, tényleg jóban-rosszban.
Bendi ma megy a Mamáékhoz, szerdáig marad. :) Kiharcolták a Mamával :) Nálunk is mézes napok lesznek :)

K.

Kép

Kép
kinga82

Susy köszike!!!!!!!!!!!! :lol:
Ronci még nekünk is van mit csinálni.......nekünk meg Máté van még itt velünk meg majd a picivel mert az ő szobája még nincs kész!!!!!!!!!Máté majd csak tavasszal tudja birtokba enni kis szobáját!!!!!!
édes nagyon a kis picurkád!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ronci
De jó hogy jöttél, már azt hittem elvesztél, és írod, hogy megjöttetek. Hol voltatok, lemaradtam valamiről? :roll:

Nagyon jók az uh képek, kis babócád nagyon aranyos. :)

Kép
Kép
susytunder

Susy!!! Nyaralni voltunk a balcsin, aztán pedig még átugrottunk szlovákiába 2napra..13-a óta nem voltam... :lol: :lol: /de végig szurkoltam neked mert tudtam, hogy addig tesztelsz amíg én nyaralok!/ :lol:

Kép
Kép
ronci

Ronci akkor kipihented magad? :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!!! Azt nem mondanám..nagyon fáradt vagyok.. párom allergiás, ugyhogy a csendes alvás a balcsinál nem nagyon jött össze.. :lol: Egyfolytában aludnék, de nem tudok: nagyon rossz alvó vagyok! :lol:

Kép
Kép
ronci

kb 2-3 napja én is aluszékony vagyok.......délután alszom a gyerekkel 2-3 órát de nemsokkal utána olyan mintha nem is aludtam volna...........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó reggelt lányok!

Ronci
De ari vagy! :)
Bár tudtam én, hogy elsőre nem nagyon sikerülhet, ki tudja hány hónap fog még eltelni. Azért bizakodom. :)

Lányok itt Pest környékén nem tud valaki ajánlani egy jó asztalost? Konyhabútort kellene nekem csinálni, és nem is gondoltam volna, hogy milyen nehéz egy asztalost találni. :?

És akkor dobok már képet nektek a nyaralásról.

A Kilátó.
Kép

Szökőkút a strandnál lévő parkban.
Kép

Kép

Ez lenne a park, csak hátsó nézetből.
Kép

Sétarepülőzés. Kis- Balaton
Kép

Kép

Szintén kis virág egy parkból. nagyon sok ilyen van Zalakaroson.
Kép

Templomocska
Kép

Amíg a szem ellát kanna virág. Ezt ott termesztik Zalakaroson.
Kép

Kis drágám a Balcsiban.
Kép

Kép

Kép
Kép
susytunder

Kinga!
Nekem van kísérőgyűrűm, a karika gyűrűvel együtt kaptam meg. Bár az enyém nem volt olyan drága :wink: Mert én generál hibás nő vagyok és nem szeretem a drága és hivalkodó ékszereket :oops:
És ahhoz hogy hordjam szolidnak kell lennie :wink: én mondjuk mindig hordom is, ha elmegyek valahova, a bal kéz gyűrűsujjon, a karika gyűrűm meg a jobbon :lol: szóval szerintem hajrá kisérőgyűrű :lol:
És legyen olyan ami neked tetszik :lol:
Bár mondjuk szegény Apát én totál kiakasztottam, elvitt 30. szülinapomra ékszert választani - én kiválasztottam egy picike bedugós fülbevalót, és mivel volt rá 40% kedvezmény így összesen 12 000 Ft volt. Szegény valami nagyobbat szeretett volna venni :oops: én meg beértem ezzel. Bár nem bántam meg, nagyon szép, egy hete ebben járok, mióta megkaptam.

Susy, Lillu is ilyen kis sajtkukac, mostanában ráadásul mindig baleset éri, mivel a nála egy évvel nagyobb barátai ügyesebbek, ő meg persze nem akar lemaradni. Hiszti és akarat nálunk is van...

Ronci, jó hogy itt :lol: együtt szeretnék Veled babázni, úgyhogy ne tűnj el.

Nita, jó lett Barni lakhelye. Mi is elkezdtünk tervezni a gyerekszobát, de még nem merünk belevágni :oops: Ha kell még hírhozó én is szívesen vállalom :lol:

Májusra babát akaró lányoknak csak biztatásképpen, nekem Lillu májusi és augusztus 23-i utolsó mensivel :lol: :lol: :lol: 30-ra voltam kiírva, 26-i lett :lol:

Sziszkó, tényleg jó járgány, toltam is, szóval nyugi :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Ja és nagyon helyesek a képek, ez kimaradt a kisregényemből :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Bocsánat, hogy eltűntem, de valahogy nem volt türelmem netezni....
Végigolvastam, de most még álmos vagyok mindenkinek külön-külön írni:)
Úgy látom lassan mindenki befejezi a nyaralást idénre.... :) Sajnos mindjárt ősz lesz, és én úgy utálom!

Sziszkó, jól esett, hogy hiányoltál! :lol: Nem semmi ami veletek történt, de szerencsére nem lett semmi bajotok!

Kinga, mi is csak jegyesek vagyunk, de nekem nincs kísérőgyűrűm... Majd egyszer kapok, de nekünk a karikagyűrűnk is igencsak 200.000 fölött volt :roll: csináltatva lett, ráadásul mi adtunk bele aranyat is.
Sok sikert a titkos tervedhez :)

Susy, jók a képek, aranyosak vagytok! :) Szép helyen voltatok!

Ronci, hol az a pocifotó? :D Egyébként formás babád van :)

Következő körben írok a többieknek is, most ennyit jegyeztem meg :)

Mi kimentünk a Tüzijátékra, meg az Air Race-re is, végül is tök jó volt :) Tegnap meg elmentünk Velencére, mert már vagy 1 hete ennék hekket, de nem kaptam, na ott végre teleettem magam hekkel :):) Párom meg gyros tálat evett, az is nagyon fincsi volt! Sétáltunk kicsit aztán hazajöttünk...
Ma viszont nehezemre esett felkelni mivel a 4 napban 11 előtt nem igazán ébredtem fel :) Szerdára már olyan fáradt voltam, hogy lefeküdtem este 11 körül és másnap fél 12-ig aludtam :):)

Kép
encsike87

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!
voltam dokinál..........Barnika befordult .........végre fejvégű!!!!!!!!!!!!!!!
de kiderűlt mért fájdogál a jobb vesém........vesehomok van........rengeteg folyadékot kell innom nehogy kő legyen belőle!!

Susy gyönyörűek a képek!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Ildi!
Az Én kísérőm is egyszerű :wink: A mintázata tettszett meg anno és egyáltalán nem bántam meg, hogy ezt választottam.
Mondjuk Én nem hordom. Bogi előtt mindig rajtam volt, de mikor megszületett levettem s annyira megszoktam, hogy nincs rajtam...

Encsike!
Kő van benne, azért volt ilyen drága?

Susy!
Nagyon szépek vagytok a képeken!Sikerült asztalost találni? Ha itt laknátok, ajánlanám Nektek a Mi isminket, szuperül dolgozik. Mi is beszéltük apával, hogy lehet, jövő tavasszal szétbombázzuk a konyhát. Majd meglátjuk, lesz -e belőle valami.

Anita
Kép

Kép
gani

Nita!
Akkor ivásra föl! :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Sziasztok!

Köszönjük a dicséretet, bár én nem vagyok valami dekoratív a képen. :)

Nekem is van kisérőm, én is a szolíd ékszereket szeretem. Apának én medált vettem, azt kért. :)

Nita
Ezek jó hírek! Én már most izgulok, hogy mikor érkezik Barni, persze nem akarom sürgetni, de nagyon kiváncsi vagyok már!!! :)

Gani
Ma találtunk egyet, aki elég normális, nem azzal kezdett, hogy ezt sem lehet, meg azt sem lehet, hanem mindenre azt mondta amit mondtunk, hogy megoldjuk, nincs gond. Ez tetszik. Szerdán jön felmérni, aztán jön a fűtés szerelő, (át kell variálni kicsit a csöveket, radiátort) aztán víz szerelő, burkoló stb. Csak a szét felé verést hagynám ki szivesen, kb. 3 hétig nem lesz konyhám. :roll:
Nem is tudom mit csinálok addig Kristóffal. :?

Kép
Kép
susytunder

Susy de édes vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

http://szilvike1972.fotoalbum.hu/index/ ... mid/123984

egy kis nyaralási kép album

minden szuper volt, idő, kempingek, ételek...még le vagyok lassulva, sajnos nem izgatnak most az itthoni dolgok, valahogy elvesztettem a pörgésem:D
Vendég

Szilvi, egy ilyen vakáció kedvéért én is szívesen belassulnék :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

ma voltam védőnőnél..............5 kilónál tartok még mindíg!!!!!
szept-1én ctg.......már várom!!!!!!!!

korházi pakkomba vettem hálóinget.......1200ft/db..........így teljesen kész a pakkom!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Susy!
Miért gondolod, hogy nem vagy dekoratív a képen? Szerintem pedig nagyon helyes vagy a fotón! A felsődért külön irigy! Nagyon tettszik.

Nita!
Szuper kismami vagy!Minden orvos és védőnő álma :lol: 5 kg...
Az az 5 hét meg secperc alatt eltelik :wink:

Szilvi!
Nagyon szépek a képek!!!

Szisza!
Tesód és Majácska, jól vannak? Bizti babázol, azért nem jössz :wink:

Én már dolgozom hétfőtől. Még gyerekek nincsenek, most egy kicsit kuszált lesz a tanévünk. Új ovink lesz és a felújítás miatt költöztetjük éppen az óvodát. Most külön épületben leszünk. A kis-középső csopi 1 szolgálati lakásban, Én a nagyokkal meg az iskolában kaptam helyet. Bizti lesz június, mire minden készen lesz.
Így Bogi, most tuti beszokik, mert külön leszünk :roll:

Anita
Kép

Kép
gani

Hú Nita, szuperhős vagy a szemembe az 5 kilóddal :wink: sajna a pluszos indulásomra való tekintettel nekem is nagyon vigyázni kell :wink: ennyivel hú de kiegyeznék :wink:

Gani, jó lehet Neked ennyi gyerek között dolgozni :lol: bá r bizti nagyon fárasztó nap mint nap csinálni.

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Bocsi, hogy eltűntem, de a hugi miatt volt rohangálnivaló. Most meg nyaralunk (persze a laptopom hozzám nőtt és jött velünk :lol: ). Emiatt meg az állatseregletet is költöztetni kellett a szüleimhez. :lol:

Hugim és Majácska jól vannak. Már szombaton kiengedték őket. Szegény hugim sokat sírdogál, mert mást mondtak neki a kórházban, mást a gyerekdoki, mást a védőnő. Meg van bolondulva, azt hiszi mindent roszul csinál és nem jó anyuka. Hát mondjuk a gyerekdoki amiket mondott neki nem is csodálom a dolgot. :evil: Anycink folyamatosan mellette van, de hát nehéz megnyugtatni. Maja sem könnyíti meg a helyzetét, a tegnapi napot végigüvöltötte, tök mindegy mit csináltak vele. Szerintem össze kell szokniuk és utána minden jó lesz.

nita
5 kg, az igen. Én már most felszedtem 2 kg-t, pedig nem zabálok. Csak hát muszáj rendszeresen ennem, mert különben rosszul leszek a gyomorsav miatt.

Kinga
Az eljegyzésre egy szolid eljegyzési gyűrűt kaptam. Nem vastag, a három kő viszont annál szebben csillog benne. :lol: :wink: A jeggyűrűket együtt vettük meg, az enyémben van egy kő, igazodva a kísérőgyűrűhez. :lol:

szilvike
Irigyellek a nyaralásért. Imádom Olaszországot. Sokat voltam már náluk.

Susy
Tavaly mi is Zalakaroson voltunk. Szép hely nagyon. Mondjuk nekem nem tartott sokáig a wellnesezés, mert két nap után a Kanizsai Kórházban kötöttem ki, felfázással. :? Kristóf amúgy egy tündér. :lol:

ronci
Gyönyörű a pocaklakód. :lol:

Szilvi
Kép
szisza75

Sziasztok!

Szilvike, pont reggel jutott eszembe, hogy vajon milyen időtök volt, és meddig nyaralsz? :lol: Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás!

Nitácska, 5 kiló???? :twisted: Én már többet szedtem fel :twisted: :twisted: :twisted: Gratulálok. Hol sikerült végül hálóinget venned? És igenis, igyál NAGYON SOKAT!!!

Gani, nem fáj a szíved, hogy nem együtt leszel Bogival?

Kísérő... Egy olyan csodálatosat néztem ki, hogy csak na... De 300.000 az ára :twisted: Akkor meg tuti nem merném hordani minden nap... Úgyhogy keresek majd valami másikat magamnak :lol:

Susy, ezek a képek!!! Fantasztikusak. Nagyon szép helyen voltatok, és Ti is jól néztek ki!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Szisza, még lesz sajna pár ilyen sírós nap :cry: Nekünk is volt jópár az első hónapban, amikor magamról lerakni sem tudtam, mert sírt. Mit sírt??? BÖMBÖLT!!! Szóval 5-kor reggeliztem, mert azt sem tudtam :? Aztán ha megszokja a kinti létet, minden csodás lesz :wink: Nem mutatsz nekünk képet Majáról?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Nem is főként az összeszokás a gond, hanem, hogy közölte a gyerekorvos, hogy Majácska agyvérzést kaphat, ha nem úgy tartja, ahogy kell. Ezek után még fürdetni sem meri szegény hugim.
Közölte még a doki, hogy a hugom biztos túleteti a gyereket, holott még most kezd el a teje beindulni. Meg még mondott néhány okosságot. Ma odahívja őket vérvételre a beteg rendelésre. A levett vért, valamilyen papírra szívatták fel és azt kell postázniuk valahová. Vicces.
A kórházban, mielőtt elengedték hugimat, közölték vele, hogy a vérveszteség miatt kórosan vérszegény, ezért vért kelleen kapnia. Amiből hugim nem kért. Ja és Majácskát annyira száraz bőrrel adták ki, hogy néhány hajlatban, redőben szét volt nyílva a bőre. Szóval gáz az egész.

Képeket, majd ha hazaértem teszek fel, mert az én gépem otthon maradt és mindenkinek odaadtam már a képeket, csak még az én gépemre nem lett feltéve egy sem. :lol:

Szilvi
Kép
szisza75

Gani........ :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Ildi rajtam is van plusz......ugy indultam.....

:P

Hékás van itt nálunk egy kínai bolt....és ott!!!!!..

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lányok rajtam meg csak plusz kiló van! :oops:

Köszönöm mindenkinek a dicséretet, aranyosak vagytok.

Gani
Azért mondom, hogy nem vagyok dekoratív, mert nem érzem magam annak. :) A felsőt viszont nagyon szeretem, nem adom! :lol:

Szilvike
Egyet értek Ildivel, nekem sem lenne kedvem vissza zökkenni a hétköznapokba. Nagyon szépek a képek.

Szisza
Mi az hogy ha nem jól tartja agyvérzést kaphat??? :shock: Hát én még ilyet nem hallottam. A védőnők szoktak ilyen dolgokat mondani.
A nagyon száraz bőrre a legjobb a gyógyszertári fürdető és krém, mást ne is használjatok. Lányok? Mit gondoltok?

Kép
Kép
susytunder

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?