Új privát üzeneted érkezett!

Meli nem kellett sokáig győzködni. :lol: Jól döntöttetek! :wink:
Jó főzőcskézést.

Timi kicsi a világ. :wink: :D

Én is megyek lányok, lassan indulok progiszurit beadatni.
lidi33

Meli, jól döntöttél.

Lili szuper!

Till, hát igen, ez igaz sajna,Nem volt szép a hangnem.

Nani, te hol laksz? :wink: :lol: Én esküszöm, itt nem láttem semmit sem, és nem is hallottam.

Kint voltunk red bull air racen, qva jó volt :lol: Gyerek csak nézett nagyokat :lol:

Tábla készül, csak ma sok volt a program, de teszem holnap!
Vendég

Lili,
randidrukkok! :)

Lidi,
nyugi! :wink:
szoktam mondani, hogy - bármi is a végeredmény - ez a beülti utáni két hét boldogság jár! :) ez rólunk szól és lehisszük, hogy most sikerült! :wink:

angel37

Készen vagyok a gombócokkal, 72 lett! :oops: :D Mondjuk vagyunk rá páran! :D

Most kicsit elbúcsúzom, vasárnapig nem leszek netközelben!

Akinek kell,mennek a drukkok!
Szép hétvégét mindenkinek! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Hunci, a Bíróság mellett lakom.
Ma nem húzott el annyi gép, csak a 3 vadászgép háromszögalakban és a nagygép 2 vadásszal a hóna alatt.
Ma nem innen tőlünk indult a sok gép, viszont ezek a batár nagy gyors dögök eljöttek újpira, mert itt fordultak. Jó hangos volt. Tegnap viszont több is dübörgött. :)

Lidi,esténként progiszurizol? ( laptetőztél te is) :)
( mi kell ahhoz, hogy valaki azt is kapja?és ne csak az utrót.)
nani72

Meli ejha! Az igen szép szám! Jó utat!

Hunci köszi hogy felkaroltad a táblát.

Angel igazad van! Köszi a bíztatást!

Nani én megkérdeztem a dr.nőt mikor az utrót felírta, hogy progiszurit kapok-e, mert kimaradt fél dobozzal itthon az előző lombikból. Azt mondta ha gondolom beadathatom. :wink:

Mi délelőtt a sárkányrepülőt láttuk a nemzeti lobogóval.

Till miért vagy szobafogságon? Gondolom nem szedheted az allergia gyógyszert? Sajnálom!
lidi33

Sziasztok!

Till: én is szobafogságon vagyok, abszolut semmit sem lehet használni??? Én néha úgy érzem megfulladok :cry:

Mindenkinek mennek a drukkok!!!+++++
Vendég

Nani, tudom, hogy ott laksz, azért írtam ezt a jelet :wink: és ezért csodálkoztam, hogy hallottad őket, mert én nem, bár nem is figyeltem.Amúgy sasoltalak, hátha meglátlak a ház tetején tüzijátékot nézni, láttam is ott alakokat...ti voltatok? :lol: mi kint nyomultunk a tetőn :lol:
Amúgy a gripeneket hallottam tegnap, ez igaz...lehet arra gondoltál?
Vendég

Na, hogy tetszett a tűzijáték? :lol:

(innen a fotelből mégsem volt az igazi :roll: )

Melinda,
nem vagy semmi a gombóc mennyiséggel! :lol:
(a győri Kaálit én sem ismerem, de a Pestit igen és aranyat ér!!! :wink: )

Nani,
progiszurihoz nekem annyi kellett, hogy megbeszéltem KP-rel és Ő rábólintott. Mondtam, hogy én hiszek ebben a gyógyiban, tegyünk már egy próbát! (Ellenvetés nélkül felírta, azt mondta, csak azért nem kaptam eddig, mert igyekeznek a betegnek a legegyszerűbb megoldást kiválasztani, és hááát progiszuriból - jó esetben - 70-80 napon kereszül szúratnod kell Magad, szóval macerás.)

/Szobafogság: sajna asztmatikus parlagfű allergiám van...jó esetben már júliustól szedem a xyzalt október elejéig, akkor tünetmentes vagyok. Most viszont max homeopátiás golyóbisokat kaphattam volna, de azon "röhög" az én spéci allergiám. Marad a zárt szoba és a pollenszűrő - nomeg néha egy-egy calcium sandoz. Így megúszom tüsszögéssel, napi sok pzs+szemviszketés/
Sannah, Te nem szedhetsz gyógyszert? :roll:

tillidian

Sziasztok!

Till nagyon sajnálom, hogy ennyire kínoz az allergia! :(
Párom is rákezdett kb. 2 hete, de ő szedi a zyrtecet meg a calciumot így valahogy elviseli.

Sannah jövő héten már uh?

Jövő hónapban többen is kezdenek ugye?

Lili drukk a megtermékenyüléshez aztán az osztódáshoz!

Mindenkinek szép napot!
lidi33

Mai drukkok elindítva!

Magamat meg indítom szilvát befőzni, de nem nagyon akaródzik menni.

Till: nekem a fotelból jobban tetszik a tüzijáték! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

sziasztok!

Együtt érzek minden allergiással.
14 évig szenvedtem a pollenektől, tavasztól őszig. Majd ajánlottak egy idős tüdőgyógyász doktornőt ( nem tudom él e még, nagyon beteg lett) ,aki nyugdíjazása után homeopátiával kezdett foglalkozni. Másfél évig jártam hozzá, kb. 8-10 alkalommal, azóta annyira lecsökkentek a tünetek, hogy évente kb. 2 hétig tüsszögök. Nálam nagyon bevált. A homeopátiánál fontos a jó hozzáértés, lelki úton is. Nem elég csak a betegségre/állapotra ajánlott szert szedni.

Timi, jó konyhatündérkedést! Mi lesz befőtt, lekvár??? ügyi vagy!

Szóval a progiszurihoz csak ennyi kell?? Megemlítjük és mehet?? hm...

Hunci, igen a grippenek itt jártak a fejünk felett.
A tüzijáték nem érdekel, a tv-ből 5 percet áldoztunk rá.
Nyaraláskor már láttunk egyet. :)

Mai drukkok mennek az érintetteknek++++++++++++++! :wink:

pussz mindenkinek!
nani72

Sok-sok drukkot küldök mindenkinek!

Lapar után nekem is fájt a hasam és egy-két napig vérzett is.

Kismami jelöltek, tüneteket nem keresünk, mert nincsenek!!! :wink: Én nulla tünettel mentem vérvételre. Se cicifeszülés, se hasszurkálás, semmi.

skrisz72

Sziasztok!

Till: hát nem, eddig szedtem bogyókat, nem sokat használtak, most ugye így lombik előtt nem írták fel, mert azt mondta a doki, hogy ezeket nem lehet szedni terhesség alatt és ha(!) sikerül akkor káros lehet a magzatra, így marad a calcium injekció amit iszom. Homepátiás bogyók sem jöttek be. Most flavinnal próbálkozom, hátha... megrendeltem talán jövő hétre ideér.

Lidi: igen, hétfőn.

Drukkok, mennek Nani++++++++++++++++++++++++++
Lidi:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Nani: befőtt 8 üveg, meg a fagyasztóba is ment pár zacskóval. Nem sok, de milyen jó lesz ez télen! Remélem nem járok úgy, mint tavaly, az összes befőttem megromlott. :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Nani,
mai ++++++++++++
te ne gondolkodj most progiszuriban! :wink:
nekem a doki hozta fel a 2. lombiknál, mert az elsőnél megjött a tesztnap előtt. de ettől sem sikerült, utána minden stimusnál kaptam, mégis "csak" az 5. st.

én a moszkva tér környékén láttam "edzeni" gépeket, hát hogy grippen-e? :roll: :D

tüzijáték nem érdekel :?

Lidi,
:wink:
+++++++++++++++++

Lili,
+++++++++++++++++

Sannah,
:wink: hajrá! :lol:

angel37

Lányok,
ennyi befőtt, 72 gombóc :shock:
ügyesek vagytok :)

angel37

Sziasztok!

6 drágaságunk van eddig. Vasárnap kell telefonálni, hogy még aznap visszakapom e őket, vagy elviszik az 5. napig. :lol: Azt is mondták, hogy még pár felzárkózhat. :wink:
Mi a tapasztalat? Az 5. napon visszakapott drágaságoknak több az esélyük?

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Sannah, Lidi, Nani,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lili,
csodálatos!!!! :D Osztódó drukkok mennek!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

(ne agyalj az esélyeken! :wink: Lehet, hogy Nálatok a blasztó fog bejönni, ki kell próbálni!!! Asszem, Skrisznek is blasztóbaba volt Eszter, de majd jön és elmondja Ő :wink:
Nálunk Lencsike 3 napos embi volt - a blasztókkal nem jártunk sikerrel -, de mindenkinél és minden szituban más, szóval hajrá!!! :D )

Nani,
megababatapik :P ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lidi,
Neked is!!! :P +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Timi,
hajrá befőzés! (Imádom a szilvát, nyammmmm!!! :oops: )

Sannah,
kitartás Neked is az allergiához!!! És: hajrááá!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Skriszmami/ Angelmami értettem/-tük! :)
Várunk, nem keressük a tüneteket, és megelégszünk a progival.

Azt a szilvásgombócot de megkívántam....de az ir-es nem eheti.

Lili, bizony még lehet felzárkózó!! , de a 6 is szuper!!!!!!!! grat!
HA többen vannak,mint nálad, elviszik az 5. napig, de hogy melyiknél nagyobb az esély? azt szerintem maga a baba dönti el.
nani72

Lili: szuper! Nálam is voltak felzárkózó! :wink: Osztódó drukkok mennek!

A szilvásgombócot imádom! Engem sosem tartott vissza az ir, hogy egyek. Mindent lehet enni, csak ésszel. :wink:

Till: én bevallom, nem voltam nagy gyümölcsevő, a gyerekek tettek azzá, remélem ez szülés után is megmarad!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Lili, hajrá!!!+++++++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Lili drukk!!! +++++++++++++++
lidi33

Sziasztok!
Majdnem egy hetet hagytam ki, de most újra itt vagyok, próbáltam visszaolvasni.
Nani: Utólag is boldog szülinapot!
Irises: Remélem jól sikerült a házassági évfordulós ünneplés?!
Lili, íLidi: Hajrá csajok! :D :D :D
Lorina: Pihi, nyugi, és várjuk a híreket! :lol:
Sannah: mivel már túl vagy az első szurin, én viszont holnap szúrom az elsőt, légyszi oszd meg velem a technikát!
Szóval, hogyan is kell Supre-szurit szúrni???
Baba: Légyszi segíts egy kis infóval szuri ügyben!
Puszi, Alle és Mindenki aki nyaral: JÓ pihenést!
Szia Meli! Üdv a csapatban!
Anno a lapar helye kb: egy hét alatt forrt össze, mert folyton mozogtam. Aztán a végén úgy sikerült, hogy egy csillag-forma heg maradt a köldökömben. Na mindegy.
:D Bocsi akit kihagytam dupla drukk!
nemevi

Sziasztok!

Timi:ezzel én is így vagyok, eszem mindent ésszel, nem fogom magam sanyargatni. Kenyérből teljes kiőrlésűt, erre figyelek, rizsből vadriszt vagy jázmint, mert ezeknek alacsonyabb ch-ja mint a simának és finomak, nem úgy, mint a barna rizs, az valami bűn rossz nekem. Ma fagyit ettem diabetikusat, zöld almát és meggyet nagyon finom volt.

Nemevi:én most nem szúrok suprét, de inzulinos tűvel szívd fel a megfelelő mennyiséget, majd a hasad fertőtlenítése után fogj össze egy kis "darabot" szúrd bele 45 fokos szögben és lassan add be a szurit. semmi az egész. Menni fog!!!!

mennek a drukkok ezerrel!!!!!!

Till: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lili:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
nekem a 3 naposaknál magasabb volt a hcg-m, mint a blasztoknál, szóval ki tudja, arra emlékszem, hogy Angel megrögzött 3 napos visszakérő volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lili,
gratu a 6-nak, drukk tovább!
szerintem nem több a blasztók esélye - Makim 3naposból lett - de ha eljutnak 5. napig az azért jó! :)

Sannah,
:lol: :lol:

Nani,
:wink:

angel37

Sziasztok,
Till, Sannah, allergiát sajnálom, együttérzésem. Nekem anno a leletemen 4 # jelölte a fokozatot, szinte mindenre, amit teszteltek. Szenvedtem is tőle nyaranta, már júniustól Ehhez képest idén épphogy egyet-kettőt tüsszentettem, lekopogom, jól vagyok. :)

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Köszönöm Lányok a drukkokat és a biztatást! :lol: :lol: Vasárnap kiderül. :lol: Már olyan nagyon szeretném, ha velem lennének. Még soha nem éreztem ilyet. :oops: Minden percben arra gondolok, hogy vannak.

Till.
sajnálom az allergiát. Nekem szerencsére nincs de a férjem szenved nagyon. :(

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Sannah!
A tűt teljesen be kell nyomni a hasba? És akkor nem merőlegesen a hasamra( 90 fok) , hanem kicsit ferdén ( 45 fok ) kell beszúrni? Lassan ugye?
Bocs a sok bénázásért, de nem szurkálja magát mindennnap az ember lánya, így hát honnan tudná? :roll:
nemevi

Nemevi,
Drukkok mennek ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy így bepofátlankodok, de szeretnék információkat kérni. Nagyon gondolkodom egy intézményváltáson és a pesti Kaáli orvosairól szeretnék néhány dologot megtudni, vagyis, hogy kihez kérjek majd időpontot.
Segítségeteket előre is nagyon köszönöm!

Zsu
uzsuzs

Nemevi: lehet, hogy már túl vagy rajta, de 45 azért kell, mert ha megnézed a tűt akkor látod, hogy ki van "hegyezve" és ha 45 fokból szúrod akkor könnyebben becsúszik, nem baj ha tövig nyomod, én is addig szoktam. :lol: :lol: :lol: :lol:

Sikerült???? Senki sem úgy született, hogy tudta, hogyan kell beadni, nem vagy béna, csak előre a célért!!!!!!!

Alle: érdekes, most nekem sem olyan erős, két nap volt iszonyat, de most mintha elvágták volna, alig valami. Már kezdtem azt hinni, hogy elmúlt, de hát tudom, hogy sajnos nem fog soha elmúlni.

Uzsuzs: üdv, közöttünk. Szerintem jól választasz, ha a pesti Kaálit választod, én voltam előtte máshol is, hát az iszonyat volt. nézd meg a honlapot és és válassz úgy dokit, hogy ki a szimpatikus, mindenki a sajátjára esküszik, így elfogulatlan vélemény nincs. Ezek alapján azt mondom, hogy az enyém a legjobb ugye Angel???? ( szándékosan nem írom le a nevét, döntsél Te)
Vendég

Uzsuzs,
üdv a Csapatban! :D (A pesti Kaáliban bárkit választhatsz! Kiváló szakemberek! :wink: )

Alle,
akkor kop-kop, maradjon is így!!! :P

Lili,
Apának kitartás :oops: Neked pedig időgyorsító! :wink:

sannah,
bárcsak elmúlna :?
Drukkkk!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nemevi,
drukkkkkk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lidi, Nani+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

IR-es Csajok,
ezt ismeritek?
http://www.macosz.hu/szolgaltataskereso.html
itt még diabetikus tortát is lehet rendelni! :P (Baba, mintha Te kerestél volna legutóbb diabetes torta-rendelési lehetőséget :roll:)

tillidian

Jó reggelt!

Till: te sosem alszol éjjel?

Mai drukkjaim mennek mindenkinek amire kell!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!

Uzsuzs üdv! Én is váltottam, nem bántam meg. Tényleg bármelyik orvossal elégedett leszel.

Nani ragacsszállítmány, hogy kapaszkodjanak a babák!

Lili drukk a kicsikéidnek az osztódáshoz, fejlődéshez.

Sannah, Nemevi tüszőnövesztő drukkok!

Allergiásoknak mielőbbi enyhülést!

Nyaralóknak további jó pihenést!

Szép napot!
lidi33

Köszönöm mindenkinek a drukkokat!!!!!!!! :lol:

Uzsuzs,
Üdv! Ha a pesti Kaáliba mentek, tuti hogy tudnak segíteni. Minden doki nagyon jó szakember. Ezt azért is tudom, mert a szabadságolások miatt többel is sikerült megismerkednem. :wink: :lol: Kérj időpontot minél előbb mert azért várni kell egy kicsit. Mielőbbi babásodást kívánok!! :lol:

Drukk a szurizóknak és mennek a babaragacsok is 1000-el!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Till,
jobbulást!!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Sziasztok!!!

Till: én ismerem, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , vannak még jó oldalak ahol rendelni is lehet, édességet is!!!!
Szerintem nem fog elmúlni, a doki szerint sem, de a remény, tudod!!! na az hal meg utoljára!!!!!!! Hab a tortán, hogy a légkondit se bírom!!!!!

Mennek a drukkok mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jó reggelt Lánykák!

Sannah : Ma reggel 06.20-kor átestem életem első önszúrásán. Köszi a tanácsokat, sikerült! Automatikusan ráállt a kezem a kb .45 fokra, így simán becsúszott a tű. Picit megnyomtam a végét és mintha magától ment volna, úgy tolta be az anyagot a hasamba.
Mégy 1x köszi!

Mindenkinek köszi a bíztatást, rám fér!

Szia Zsu!(Zuzu)
Üdv a csapatban! Anno én is szimpátia alapján, a honlapról választottam orvost, és már az adott dokihoz kértem a konzis időpontot.
Talán azon kevesek közé tartozom, akikenk "csak" elzáródási gondjai vannak, és nincs kiegészítő probléma Apánál sem.
Bízz az orvosodban és bennünk ( ha köztünk maradsz)!
Ha visszaolvasol, meglátod, hogy sokaknak sikerült! Neked is fog!
Meli: Visszatérve a 72 gombócra 50 perc alatt, hát nem semmi! V
nemevi

Köszönöm lányok!

Csak azért kérdeztem, mert nekem ajánlottak dokit, de kiderült, hogy ő már nem vállal új beteget, aztán ajánlottak egy másikat és ő sem vállal már új beteget, ezért vagyok bizonytalan. De akkor hétfőn felhívom őket, aztán megmondják mi a helyzet. Nekem is volt már 1 lombikom máshol és egy stimuláció, ami punkció nélkül végződött. Remélem a következő sikeres lesz!
Igazából egyátalán nem gond, ha várni kell, de szerintetek kb. mennyi idő lehet, amíg időpontot kapok és után a stimu? Abban nem tudtok segíteni, hogy ilyenkor minden vizsgálatot újra kell csináltatni? A mieink tavaly novemberiek. Az előző helyről át kell vinni a papírokat?

Előre is köszi!

Jó 7végét mindenkinek!

Zsu
uzsuzs

sziasztok!

uzsuzs ,üdv köztünk! Szerintem kb. 1 hónap múlvára már kapsz időpontot, és kérd el a régi leleteid a másik intézettől. Hogy mikor kezdheted el legkorábban, majd eldönti az orvosod, de a jó hír, hogy nincs már a korábbi fél éves várólista, így ha tényleg nincs különösebb "bajotok", akkor remélheted a gyors kezdést. :)
Új spermiogram biztos lesz apának.

Lorina +++++++++!

Nemevi, na látod milyen ügyes vagy!!!! a gonalt majd meg se fogod érezni! :wink:

Lidi soksok ragasztó !!!

Lili, Sannah ++++++++++++++++++ a tüszőknek!

Kismamiknak pocisimi!
Nyaralóknak , várakozóknak pusssszantás!
nani72

Lili: Randidrukkok mennek!
Mennek minden akciózósnak!

Kismamiknak pocaksimi, ha a babás topikból átlátogatnak néha! :lol:

Lorina? :roll:
Lidi?
Lyly, Meli, Zuzu?

Nemsokára megyünk egy főzőcskézős kerti partyra, remélem jó lesz, sütöttem meggyes és sárgabarackos lustarétest! Mindenkinek küldök egy kicsit! Puszi! V
nemevi

Zuzu!
Ahogy Nani is mondta, spermavizsgi biztosan kell. Elvileg 6 hónapon belüli leletekkel kellett nekünk is most indulni. A doki dönti el, hogy melyiket fogadja el, és van-e amit újra kell csináltatni. Hormont neked tuti, hogy újra néznek, hiszen az az aktuális kiindulópontok egyike. Hiv, és hepa szerintem nem kell újra, de majd meglátod.

Harcika! Régen hallottunk felőled! (felőletek) Minden okés? Javulnak a dolgok ugye?Puszi: V
nemevi

Sannah,
bizony :lol: :lol:
szurokszurok +++++++++++++++++++ 8)

Uzsusz,
jó mindegyik doki, ha telefonon bejelntkezel, ahhoz kapsz, akihez leghamarabb van időpont! :wink:
amit lehet, elfogadnak.

Nemevi,
gratuláció a tűzkeresztséghez! :wink:

Nani,
mega++++++++++++++++

Lidi,
+++++++++++++++++

Lili,
hatosfogatnak és a pluszoknak! +++++++++++

angel37

Hahó! :D

Timikém,
hajnali 3 körül szoktam elaludni :roll: (hamarabb Lencsi nem enged :roll: ) és kelek 7-kor a kötelező IR-es reggelire, utána visszafexem 10 ig :wink:

Lidi, Nani+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lorina :?:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kenykém,
még mindig nyaralsz? :lol: (Óvatosan vitorlázz!!! :wink: Puszika, Te is! :lol: )

Lili :P +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nemevi,
na látod! :D Büszkék vagyunk Rád! :lol:

Többiek,
szép hétvégét!!!

tillidian

Kép
Vendég

Szia Nemevi!
Köszi az érdeklődést.
Hát minden, az nincs rendben , sajnos. :cry: Most pár hétig nem fogok dolgozni, az ápolási teendők miatt.

Viszont akkor megragadom az alkalmat: segítenétek abban, hogy nyomtok napi 1 szavazatot a lányomék videójára? jelenleg vezetnek.
http://zizz.hu/borsodifoci/video/13725
Minden szavazat nagyon fontos, mert szoros a verseny. Nagyon köszönöm.
harcimokus

Harcika!!!!!!!!!!!!!!! Szia!
Mennek a drukkok, hogy minden rendben legyen!
Napi 1 szavazat megy!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Hunci,
Klassz a tábla!!!!!!!! :wink:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Drága Harcika!
Hát persze, hogy szavazunk! :P
Szívből a legjobbakat Nektek, kitartás!!!!!!!!++++++++++++++++++

tillidian

Nemevi,
tudtam, hogy sikerülni fog!!! :lol:

Harcika,
regisztráltam és szavaztam. Tényleg nagyon jó kis film. :lol: Meddig lehet szavazni?

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?