Melinda: Gyönyörűek tesódék!!!
HOgy milyen szép volt a ruhája!! Lotti is nagyon csini volt!! Be volt fonva a haja???
Karmen: Tesódéknak jobbulást! Borzalmas lehet ezt végigélni, hogy ők kórházba, a gyerekek meg otthon
Majd írd meg, hogy mi volt a bajuk!!
Angi: Akkor neked nem csak a 12. hétig tartott a rosszullét? Hát ez szörnyű
Tudod mi a legrosszabb? Hogy amikor reggel rámjön a hányás (ugye ketten vagyunk Bogival otthon, mert apa már dolgozik) akkor Bogi jön utánam a fürdőszobába és végignézi
Ha becsukom az ajtót akkor meg elkezd sírni és az ajtó előtt üvölt torkaszakadtából, hogy engedjem be. Mindig jön utánam mindenhová, nem tudok vele mit csinálni!
A gyömbért nem bírom meginni, nem szeretem émelygek tőle, még "normál" állapotomban is, úgy , mint a sárgadinnyétől
Szóval gyömbér kilőve.
És elmentünk strandolni tegnap. lett jó kis szinem. Már ott ahol kilátszotam a fürdőruhából! A hátam le is kozmált. De apa este bekenetegette
Amikor hazaértünk, rögtön irrigáltam Laktaciddal, úgyhogy remélem nem szedtem össze semmit. Mindenesetre olyan jót úsztam, teljesen rendbe tette a hátam. Bogi meg nagyon élvezte a gyerekpancsoldát. Mondjuk egy kis tetőszerkezetet igazán tehetnénak legalább a bébipancsolda fölé, hogy 11 és 15 óra között amikor olyan magas az UV sugárzás, szegény piciknek ne égjen le a kis érzékeny bőrük. De ilyesmi ugye senkinek nem jut eszébe
Erika: Kellemes "pihenést" mamáéknál!
Enikő