Új privát üzeneted érkezett!

Nyulaszkám, ari vagy, hogy aggódsz értem! Néha bekukkantok, de csak átfutom a dolgokat, és reagálni sem tudnék mindenkinek. :oops: :oops: :oops: :oops: Nálunk még mindig nagy a felfordulás, munka ezerrel, közben derülnek ki a kis trükkök, hogy villanyszerelőt is kell hívni meg ilyenek. Nagy vendégjárás is van közben, Anyósomék pl mindjárt jönnek. Velünk minden rendben, legalábbis remélem, hogy ezt a doki is megerősíti holnap délelőtt. :wink:

Bridget, ne csak a TSH-t nézesd, annál sokkal fontosabbak a pajzsmirigyhormonok, az fT3 és az fT4 értéke. Ha azok jók, akkor a TSH-t nem kell annyira szigorúan venni.

Szabina! Gratula! UH mikor lesz???

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Laptetű ingyen elvihető! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyulasz,
Kata válaszolt. ;) Oze = Kengurufölde; meg a kenguruföldiek megnevezése is. Elég sokféleképpen írják le, de mikor így láttam leírva, az már engem is meglepett, azóta így hívom én is.

És mennék én már szülni, de hát ez nem úgy megy, hogy csiribá-csiribú. A mai ctg is tök rendben volt. Újabb ctg hétfőn.
Most megyek mosni. Azt olvastam valahol, hogy a lehajolva kézzel mosás is jó szülésbeindító, és erről eszembe jutott, hogy anyám is éppen mosott, mikor én úgy döntöttem, hogy jövök. Hátha a családi hagyományok folytatódnak. Majd úgy teszek, mintha nem lenne mosógépem ;) :lol:

Pusszantás mindenkinek!

Kép
kisbuta

Sziasztok csajok!

Bocsi, hogy csak igy bevágódok :oops: Bridget kérte a véleményeteket az én magas TSH-miatt is, pontosabban a 3,6-os az enyém :cry:

Rana a fT3 és az fT4 értékeket nem nézték.

Mi október 7-én megyünk 1. konzultációra és az asszisztensnő megadta azon vizsgálatok listáját amivel menjünk. Azon volt a hormonlabor amit megcsináltattam de csak az alapvető vizsgálatokat kérték. Hát igy várok lássam mit mond a doki néni. Azt olvastam, hogy erre van gyógyszer és, hogy ne aggódjam mert le lehet vinni. Okozhatja a stressz is azt is olvastam, na abból meg van részem ezerrel :roll: lesz ami lesz. Még ki tudja mi jön még az analízisekből. Lehet még rosszabb is valami.

Amugy a férjemnek van kevés spermája azért megyünk a Kaáliba.

Mégegyszer köszi a válaszokat :wink:

Kép
Kép
melisch

Melisch üdv itt! Drukk a gyors babásodáshoz!

Szabina, gratu a szép hcg-hez!

Kisbuta, hajrá mosás!

skrisz72

Kisbuta,
mosás :lol: :lol: :lol: oldószer!!!!!!!+++++++++++++++++++++++

Melisch,
drukk!!!!! :P

Skrisz,
hogy aludtatok? :P

Bridg,
így van, ahogy Rana mondja: kell a T4, T3 is! (nekem sem voltak hajlandóak a Péterfyben, csak TSH-t nézni, azt is külön kérésre, így muszáj voltam a Mensbe elugrani szerdán, csináltattam cukros lötyiset is, hétfőn eredmény...+ egy recept felírás, és 9.400-at fizettem :? )

Pusszancs Lányok, én meg ágyat húzok :P (de csak lájtosan, nálunk még nem cél a szülés :lol: )

tillidian

Melish!

Nekem az első lombikom a pajzsmirigy miatt nem sikerült, 3,6 körüli TSH-val. De ha csak októberben mentek, nem késő:
Menj el endokrinológushoz (háziorvos adhat beutalót, de - Szegeden legalábbis őrült várólista van, úgyhogy én pl. magánban mentem.)
Egyedül endokrinológus tud beutalni olyan vérvételre, amiből minden kiderül: nem csak TSH, hanem ft3, ft4 ÉS anti-TPO is!!! Ezek mind fontosak. És endokrinológus tud neked gyógyszert is felírni.
Szerintem menj azonnal, és nyugodtan mondd meg az endokrinológusnak, hogy lombikoztok, és ezért is nagyon fontos beállítani a pajzsmirigyedet, és hogy ha gyógyszer kell, akkor olyat adjon, amit babásan is tudsz szedni.

Nálam az enyhén magas TSH mellett, amibe akár még baba is belefért volna (a tied is ilyen) az anti-TPO-m volt kiugróan magas. Én egy hónap gyogyószedés után mentem az első lombikra, a TSH-m már akkor olyan 3,5 körüli volt, az anti-TPO-t azonban a Kaáliban nem nézték. Mint kiderült, az csak lassabban megy le, viszont a beágyazódást megakadályozhatja.
Májusban kezdtem a bogyót tavaly, és szeptemberben voltam pajzsmirigy kontrollon, akkor már alig mérhető volt az anti-TPO, és akkor mondta az endoki, hogy MOST ad zöld utat a lombikra (szólhatott volna előbb is :( ). A következő lombikom sikerült is.

Nem kizárt azonban, hogy ha most kapsz gyógyszert, akkor októberre már beáll úgy a pajzsmirigyed, hogy ne legyen gond. Esetleg még tanácsolom, hogy kezdés előtt menj el pajzsmirigy-kontrollra is.

Azért is fontos különben, mert ha összejön a lombik - és legyen úgy - akkor az egész terhességed alatt nagyon fontos, hogy a pajzsmirigyműködésedet endokrinológus is kövesse, sőt, az én nődokim a szüléshez is külön igazolást kért tőle, hogy a szülés körüli hormonváltozások miatt mi legyen a gyógyszerelés menete, és lehet-e egyáltalán természetes szülés... És ezt a papírt annyira fontosnak is tartják a klinikán, hogy beletűzték a kiskönyvembe, hogy véletlenül se keveredjen el.

Kép
kisbuta

Melish

Persze az is lehet, hogy tényleg csak a TSH-d ekkora, és más bajod nincs, akkor meg nincs baj, de jobb ezekről időben meggyőződni.

Most látom, hogy te is szegedi kaális leszel :D Nem tudom, hol laksz, szegedi vagy esetleg?
Mert itt a pajzsmirigy vérvételeket az sztk-ban sajnos összevárják, és akár 10 nap is lehet, mire eredménye van, úgyhogy én először eleve magán-endokihoz, és magánlaborba mentem, ahol másnap volt már eredmény. Utána már én is tb-re jártam mindenhova, de van, hogy minden nap számít.

Kép
kisbuta

Süsü vagyok,
most látom, hogy Temesvár. Akkor lehet, hogy ottani endoki van a legközelebb, de tudok adni nevet és számot, ha mégis Szegeden szeretnéd ezt is intézni (bár gondolom, akkor neked a magyar tb. nem igen jön szóba.)

Kép
kisbuta

Kisbuta nem láttam, hogy ide írtál bocsi pü-ben írtam de látom itt válaszoltál sok kérdésemre még egyszer szívből köszönöm.

Jövő héten jön vissza a családi doki nénim szabiról és megyek hozzá lássam mit tud mondani. Én magán laborban voltam most is de ott semmit nem mondanak csak kiadják az eredményt. Ha találok is endokrinológust akkor tuti felkeresem, nehogy nekivágjak a lombiknak és ezért nem sikerüljön, elvégre nekem az sem támogatott nem mindegy hányadik lombik sikerül :cry: :cry:

Kép
Kép
melisch

Tilli, fél 10-kor lefeküdtem aludni, 2-től 3-ig volt egy szopi, meg 6-tól 7-ig. Ma napközben sokat volt fent a kisasszony, most tettük le nagy ordítások közepette. Több cicit már nem akartam adni neki, mert már a tejet is visszabukta, annyit evett. :D Ahhoz meg már fájnak, hogy csak nyamnyogjon rajta. :wink: Negyedóra üvöltés után, el szokott aludni.

skrisz72

Bri,
ilyen volt. ... ablogon majd elejétől avégéig kommentelem. ... ésbemutatom majd az újat is. :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Latom az erintett tarstettes megjelent :lol: Koszonom a TSH-s velemenyeket :!: Kép

Nyulasz
En nem tok Ranarol semmit epp multkor is kerdeztem merre van de semmi valasz azota sem :roll: Csak nem szul meg :shock: A tekim meg csak megy-megy tortet mind allat :lol: lehet a vonalzo elejere kellett volna betennem :roll: Tudod neha eszembe jut a tekim es olyankor mindig akarok vlami ra emlekeztetot :roll:

Katavirag
Ne is mond :? Mi meg kikoltoztunk nyujorkba :x nem szeretem :roll: de remelhetoleg csak 2ev kb :roll: babaval meg megkonnyebb lesz kibirnom :roll:

Ranaaaaa
Na vegre te elveszett Kép Hun jartal :roll: Holnapra meg egy kalappal :wink: Majd a vegen leirom az eredmenyeimet amit talaltam :!:

Kisbuta
Ez a csaladi hagyomanyos tortenet ngyon jo :lol: latom a humorodnal vgy meg :lol: Ezek a lombik babok nem akarnak eloszor megfoganni aztan meg alig bujnak ki :lol: Mosas eredmenye? Kép

Till
Tudom na majd minnya leirom az en kalamajkam a vv-rol :?

Hajnoca
Hu de szukszvu voltal :lol: Okes majd megyek es olvasom 8)

Az en vv-telem is ugy volt japan nagy klinikan a meddosegi(ez meg az elso hely nem ahol a lombik volt)es csak siman LH,FSH,E2-t akartak csinalni :shock: en meg mondom a nonek(asszem akkor ti modtatok mar vgy mashol mondtak :roll: )hogy de nekem kell a THS,T3,T4 is :twisted: es Jah es meg PRL is nezettem mivel az is tavaly nyaron pl magas volt :roll: de ugy kellett kikernem,hogy en ezt meg ezt akarom...eltunt a noverke megkerdezte a dokinot aztan jpvahagytak es indultam vv-re :?

Szal az akkori Aprilis vegi 3.cn-es vv eredmenye a kovetkezo:

LH 9.5
FSH 24.1
E2 97.5
PRL 19.32
TSH 2.97
T3 3.06
T4 1.20

a 21.cn-es meg
LH 9.4
E2 525.3
PGN 0.41

Senkiert nem kell drukkolnunk jelenleg csak Szabinanak :roll:
Szabina gyere mar meselj kicsit :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hahó! :P

TSH-ról:
én a Mens Mentisbe mentem nézetni a TSH-t összes anti TPO-jával együtt. Csak a TSH volt magas (5.8 ), ez volt tavaly augusztusban, nomeg a terheléses cukrom 8,9, inzulin 80 körül...érthető, nem adott "zöld jelzést2 az endoki, így halasztottuk az októberi lombikot idén januárra. Szépen le is ment (kivéve az inzulin, az 60 felett volt), és meg is tapadt Lencsi :wink:

tillidian

Melisch
[quote]N írta:álam az enyhén magas TSH mellett, amibe akár még baba is belefért volna (a tied is ilyen) az anti-TPO-m volt kiugróan magas. Én egy hónap gyogyószedés után mentem az első lombikra, a TSH-m már akkor olyan 3,5 körüli volt, az anti-TPO-t azonban a Kaáliban nem nézték. Mint kiderült, az csak lassabban megy le, viszont a beágyazódást megakadályozhatja.

Till
Kocce az infot 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Gyors bejelentkezés.
Itt voltak édesanyámék, tegnap este mentek el. Voltunk a Hortobágyon. Dobok két képet:
1. a puszta

Kép

2. párom és én

Kép

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Sziasztok,

Rana,rossz kislány vagy :evil: még elapad a tejem a nagy aggódásban,máskor hagyd ki az olvasást,és helyette írj egy sort :!:

Kisbuta,na,bejött a mosás? :lol: Kivel üzensz majd?

Szezsó,te is írj ám,mert jön a finish!

Bumi,mit csináltatok ott?Kirándulás?

Bridget,és nem szeretnél új tekit? :roll: Vagy még korai?

aki olvasta a másikon,nyugodtan ugorja át... :wink:

...nekünk nem egyszerű éjszakánk volt...Noémi nem kakilt tegnap,így egész este sírt...gondoltam fáj a poci...háromszor kéredzkedett vissza cicire,hát hagytam,mert azt olvastam,hogy evés közben indul meg az emésztés,hátha sikerül kakilni...szorgosan kuksiztam be a pelusba a lába mellett,de semmi...volt egy kis hasmaszír,egy kis torna-féle,de csak sírt...mondja apa,rakjam vállra és paskolgassam a fenekét,hátha jobb lesz...semmi...aztán átadtam apának,amíg Balázst etettem...nézi,azt mondja,bukott,mert a hasán van a bodyn egy folt...kb két húszforintos nagyságú...nézem,hát a színe nagyon sárgás...nézi apa a pelust,üres...elkezdi levenni róla a bodyt,akkor látjuk,belülről van a folt,és kakis...de honnan jön?mondom csomagold már ki a pelust,mert ez fura...hát,az egész kaka elöl volt a pelusban,a hasa közepéig,így mi hiába néztünk be a combja mögött a pelusba,ott semmi nem volt...úgyhogy a fenékpaskolgatással sikerült majdnem a nyakáig felpinpongozni a kakát,mi meg csodáloztunk,hogy üvölt szegény... :oops: :shock: :mrgreen: ...mivel Balázs cicin,így apa első éles bevetése volt peluscsere ügyben :lol: ...persze utána jót aludtunk...

...és néhány kép:

Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Nyulaszkám, annyira édesek a gyermekeid, irigy vagyok nagyoooon! A kakis peluson nagyon jót nevettem! :lol: :lol:

Ölelés mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Először is, csak vagy msáfél dl envigát ittam, ami anyagcserefokozó mivel zöld tea, meg hát van benne koffein.Sztem túl is voltam aludva, meg sokat is ettem lefekvés előtt akkor. :? De nem iszom többet, ígérem. :D Amúgy a koffeinről annyit, hogy én egy 3 az 1bent iszom egy nap két részletben, ébredésk után.

Tegnap inkább vettem kaukázusi kefírt arra az esetre ha anyagcsere gondojaim lennének,...tegnap is jót tett az esti szalonnázás után, hogy ittam egy kicsit. :wink:

TEgnap voltunk megint a Bükkben, meg a Brendonban is...vettem egy fekete kismamanacit (olyan melegítőféle)(addig is míg a KAtáé jó lesz rám) meg egy két apróságot Alexandrának. :) Este meg szalcsi volt anyuéknál a kertben.Amúgy a kisasszony nagyon aktív mostanában. :D Elég látványosan rugdos. :lol:

Párom ingatlanozik a Duna House-nál (ez itt a reklám helye :D ), tetszik neki...de akkor fog csak felszabadulni amint eladja az első ingatlanját...mert ez full jutalékos meló. :shock: De reméljük az is meglesz hamarosan.

Nyulasz
Nagyon édesen szunyókálnak a Nyúlbogyók. :D Tanulságos az a kakis sztori. :lol:

Bumi
Jó képek. :) Remélem jól éreztétek magatokat a kiránduláson! :)

Rana
Mi volt a dokkernál? :D

Szabina
Hatlamas gratula aszép hcg-hez!!!CSak így tovább! :D

Kép
vizkriszisback

Nyulasz, :D
gondolom majd apával üzenek.
Hát nem hatástalan a mosás, meg apa sem, fájdogálok meg keményedek szépen, csak épp a szülés nem akar megindulni. Azért nem adom fel, jobb lenne már ha az ágyikójában szuszogna, mint az én bordáim gyötörgetése.
Kérek még oldószereket!!! Minden mennyiségben!

Szabina,
mikor mész uhura?

Drukk a spontánozóknak, meg titokban akciózóknak, meg azoknak, akiknek még spontán is lehet.

Pusszancs!

Kép
kisbuta

Sziasztok!

Nem, nem szülök még (legalábbis remélem, hogy vagy 2 hónapig még nem)
Ma voltunk dokinál. Méhszájamat kitapintotta, és úgy emlékszem, azt diktálta az asszisztensnek, hogy méhszáj 1500, nekem meg azt mondta, hogy "kicsit megrövidült, de zárt, egész jó". Itthon nézem a papírt, és ez van rajta: Vv: C1, 5000 E szerint viszont nincs megrövidülve és szintén teljesen zárt, úgyhogy most nem tudom, mi van. Ráadásul azt mondta, javasolja a befekvést jövő héttől, a halmozott hátrányos helyzetem miatt (lombik, Leiden, Pm alulműk, ikrek), noha a babók hajszálra egyformák még mindig, és a feleségét ő nem fektetné be ugyanebben az állapotban, csak mint mondta, őneki most jogilag le kell védenie magát, ezért javasolja a befekvést. :shock: :?
Úgyhogy most össze vagyok zavarodva (méhszáj, befevés, ilyesmi), itthon sehogy se állunk semmivel, egy csomó mindent venni kell még, fogorvoshoz is akartam még menni (tömni kéne), ráadásul ha befekszem, oda az otthon nyugalma (és ugye ezt igazán a doki se javasolta), ha meg nem, akkor is papíron be kell feküdnöm, és mint mondta, így félnapokat kell várni a vizsgálatokra, amik bent fekvőknek pikk-pakk meglennének. Jahj....

Persze tudom, ezek édes gondok, nem is zargatlak vele benneteket, csak hát kérdeztétek, mi van velem (köszi-köszi, édik vagytok!). :D

Melisch, tényleg fontos az anti-TPO is!!!!!!

Nyulasz, bárcsak én is ilyen fegyelmezetten követném a példádat a szülésben és az ilyen édes babucikban! Cicid fáj még? Mivel kened????
Kakis pelus: minden jó, ha jó a vége!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:
Amúgy azért csak olvasok, mert az érdekel, hogy veletek mi van, velem meg nem történt semmi (szerencsére).

Vkrisz, kauk. kefir nem puffaszt / nem csinál savat?? Én imádom, de velem ez a helyzet, nem merek inni.... :roll: Enyém babáim is rettenetesen fickándoznak, olyan édik! Aletta át is fordult fejfekvésből harántba, Ajsa továbbra is a húgyhólyagommal dekázgat... :roll: :D

Bridget, szemét FSH!! :evil: :evil: :evil: A többi okés, nem? :roll:

Na megyek is, mert lejárt a netezési időm (már régen). (Apa parancsnok osztja most be)... :oops:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szabina
Gratulálok!
Írok PÜ-t!

Bridget
TSH nem függ a ciklustól...
Nálunk, amit néznek (éjjel-nappal 1-2 órán belül van eredmény)
sTSH:0,3-4,2 mU/l
Az a legjobb, ha olyan 2 körüli az értéke...
(ha a sTSH értéke tartományon kívüli, akkor szoktak fT4, fT3-at is nézni--ha nem kérik külön...)

Rana
Eltűnéseket tessék elfelejteni!
Aggódunk itt és az nem jó egy szoptató mamának :wink:

Nyulasz
Gyönyörűek!
Mi jártunk úgy, hogy pelenkában szinte semmi, gyereket mégis át kellett öltöztetni, lepedőt kellett cserélni a kaki miatt... :lol:
Vendég

Sziasztok!

Megvagyunk mi is :-)

Nyulasz: annyira édesek, meg a sztori is, tök jót kacagtam :-D gondolom ha nálunk lesz hasonló, annyira nem fogom viccesnek találni :-)

Rana: de szerintem a C 1,5000 az meg van rövidülve, és teljesen zárt. Néha nem 1-2-3 szerepel a méhszáj hosszánál hanem a kettő közti érték, nálad 1,5.
Befekvés: olyan kompromisszum nincs, hogy hétvégére hazamehetnél eltávra? Az itteni kórházban ezt szokták csinálni.

Szabina: gratulálok! :-D

Kisbuta: oldószerek ezerrel mennek! :-D

Bumi: helyesek vagytok :-)

Apa itthon volt szabin a héten, rendberaktuk Bendegúz szobáját, elkészült a komódra a pelenkázófeltét is. Már csak a dekoráció hiányos, de az késni fog kicsit, mert úgy rendeltük. :-)
Jujj, Bendegúz nagyon csuklik... :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok :D

Csak életjel, remélem, jól telik a hétvége! :P
Reggel elutazunk családozni, kedden este jövök és Rátok nézek :lol: Jók legyetek! :wink:

Kisbuta,
remélem, addigra már babázol!!! :lol:

tillidian

Szezso, Apa is ezt mondja, hogy szerinte is így van, ahogy te mondod! Te konkrétan hallottál ilyenről, hogy 1,5 az első érték, vagy csak gondolod, hogy ez lehet a titok nyitja??? :roll: Akkor az azt jelenti, hogy a méhnyak 1,5 ujjnyi, (és zárt), ugye??? (mondjuk akkor nem értem, 3 hete hogy mérhettek UH-n 48 mm-t a méhnyaknak, azóta rövidült volna ennyit????)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Bekukk, egyáltalán nem tudtam visszaolvasni, csak azon akadt akadt meg a szemem, hogy Till írtad, szerdán voltam a Mensben ! Én is szerdán voltam IR kontrollon és volt ott egy csini kismami, hosszú barna hajjal, csini - azt hiszem - sötét színű ruciban és könyvet olvasott, talán Coelhot, mert még néztem is, hogy azt a könyvét én még nem olvastam. Te voltál? :D :D Én ott kucorogtam a sarokban kómásan, farmer és fehér blúz volt rajtam, de én már 6.10-re ott voltam, így 8-kor már mentem is. :lol: Nagy kár, hogy nem tudtunk egymásról :roll:

Az én TSH-m egyszer 2,6 volt, egyszer 2.1 körül és erre azt mondták - nem endokrinológus, hanem a Kaáliban és a nőgyógyászom, hogy ez jó érték. Szerintetek?? Nehogy ezen múljon a lombik (T3, T4et nem néztek)

Nyulasz, gyönyörűek!!

Kép

Kép
bébike4

Sziasztok!

Hazaérkeztünk a nyaralásból, naggggyon jó volt! Az idő is végig szuper volt, rengeteg programot csináltunk, de mellette strandoltunk is, szóval kipihenve érkeztünk haza!

Visszaolvastam, de nem tudnék most egyenként reagálni :oops: , majd igyekszem visszarázódni a "kerékvágásba". :oops: :D

Puszi!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Bumi
Jok a kepek 8)

Nyulasz
Egyenlore nem :roll: bar mar lattam az elso 2heten mikor megerkeztunk az utcan 2gyerek kezeben marmint ilyen muanyag dobozban epp a boltban vehettek oket :? kis minik :roll: de most itt nem ismerunk senkit es ha utazunk ki eteti oket? :?: mindennap kell etetni amig picik :roll: Talan jovore 8)
A kepek annyira tunemenyesek :D itt olvadozom :wink: A akikn en is jot nevettem :lol:

Rana
Hat nem tudom nehez dolog :roll: latod Nyulasz is milyen jol birta :roll: de ez tok egyeni...en lehet befekudnek mert en marha para vgyok amugy is nemhogy ikres mamikent :lol: :oops:
Ez az ertek aprilisi bar az ehavi is 21 lett :roll: Mas elmeletben minden de a TSH-m se 2alatti :roll: bar erteken beluli :roll:

Mabe
Az,hogy nem fugg a ciklustol az azt jelenti,hogy mindig ugyanannyi :roll: Koszi az infot :wink:

Till
Jo csaladozast :P

Bebike
Te THS-d eleg jol hangzik :wink:

Puszi
foto van? 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Rana
Örülök, hogy jelentkeztél. Nálunk sztem a 32. héttől próbálják befektetni a problémásabb kismamikat. Sztem nekem végülis rendben vannak az értékeid...én Bri-vel ellentétben lehet, hogy húznám a befekvést és inkább otthon próbálnék többet feküdni, ha már azt muszáj. :) De hát majd meglátod...

KAukázusi kefír:hát nem éreztem ilyen mellékhatásokat, inkább csak az előnyét, hogy egyből beindítja a beleimet és kitolja a már bentlévő felesleget :oops: ...tegnap este is ittam mert mostmeg az anyóséknál volt szalonnázás...adok a diétának. :oops: :lol:

Tegnapelőtti képek:26+2
Kép Kép Kép

További kellemes hétvégét!!!(Nálunk esik tegnap este óta.)

Kép
vizkriszisback

Vkrisz,neked is csak pocóra ment minden :wink:

Rana,én 2100-al még 6 hétig húztam,itthon...de saját felelősségre nem maradtam volna itthon :roll:

Bridget,ja értem...akkor teki majd késöbb :wink:

Szi Puszi,örülök a jó nyaralásnak :D

Szezsó :D

Kisbuta,hajráááááááá :wink:
Vendég

Nem ez a hidegfront az, amit vártam...

Rana,
nekem is 2100-am volt, mint Nyulasznak, annál nem ment alább. Úgy tudom, 1000-től már befektetnek mindenkit, és lehet, hogy akkor 1,5000-től is.
Engem táppénzre akart venni a doki 2100-zal, de megígértem neki, hogy sokat fogok vízszintezni, és akkor megúsztam.
Azért lehet, hogy ezzel mégsem viccelnék, ne feledd, két kis törpe nyomja a méhszájat.

Pusszancs mindenkinek!

Kép
kisbuta

Kisbuta,
ne aggódj, be is tojtam rendesen, úgyhogy itthon fekszem egy csomót. Mondjuk a doki azt mondta, hogy az a jó, hogy A baba (aki lent van) nem fejvégű, hanem faros, így nem nyomja még jobban a méhszájat.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Kép

Kép
Vendég

Nem tudom eszrevettetek-e de a vonalzom ngyon csokken mar 8) Mindjart megyek haza :shock:

Mabe
Imola baba gyonyoruseges :D es az a keztartas :lol: Ti merlegelitek nott mar? 8)

Vkrisz
Nagyon szepen kerekedik a te csodababod :P Annyira jo latni,hogy neha egy regota babara varo sorstarssal is igenis megtortenhet :wink:

Nyulasz
Igen majd talan kesobb :wink: Ha meg jon a baba talan egyenlore lemondok rola marmint a tekirol :lol:

Rana
Fekudjel sokat es donts ahogy jonak latod...remelhetoleg minden rendben lesz :wink: Istenem 2kiscsajszi :lol: Most,hogy belegondoltam de jo is lessz neked :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kismamik es anyukan meg mindenki ezt nezzetek meg 8)

www.egyszervolt.hu

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget drága, annnyira szeretném megvárni a kislánykáink érkezésével a te hazaérkezésedet!!!!! De amint hazaérkeztél, jöhetnek ők is! :lol: :wink: :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Kisbuta, oldószer megy!!!!++++++++++++++++++++++++++

Puszi a többieknek is. Most csak ennyire futotta, mert Eszter műsoros estet ad. :?

skrisz72

Hat lanyok, amulok bamulok, szepseges gyermekeiteken :!:

Mabe, Imola gyonyoru kislany :!:

Es Nyualsz, a tieid is szep szep babok :!: Ugye elol fekszik Balazs, hatul meg Noemi :?: Mert szerintem eleg egyertelmuen latszodnak a nemek mar most.

Vkrisz, csini mami :wink:

Bridget, NY :?: Tok jo :!: Mikor :?: Gondolom a sushibol mar ugy is eleged van :wink: Egyszervolt.hu-t mar ismerjuk :wink: Aranyesorol tudsz valamit :?:

Kisbuta, hajra mosas :!: Bar en szules elott par nappal nagytakaritottam, ablakot pucoltam kivulrol minuszban es megsem indult be tole...

En tegnap voltam UH-on, ujra kisfiut varok :!: :!: :!: Es az 5 nap lemaradas tovabbra is pontosan tartja magat, ami azt jelenti, lombik ide vagy oda, ez a baba 5 nappal kesobb agyazodott be. De legelabb megnyugodtunk, hogy minden rendben. :!: Tehat ma nem 15+5, hanem 15 hetes vagyok. De ez a szules elotti par hetben mar ugy is mindegy, minden baba maskor jon. Oliver is 2 hettel hamarabb szuletett.
katavirag

Szép jó reggelt! :D

Bri
Várunk haza! :D

Mabe
Nagyon nagyon jól néztek ki mindketten!!! :D

Rana
Akkor pihi, itt vagy ott. :)

Nyulasz
Örülök, hogy tudsz jönni a két nyúlbogyó mellett is. :D Képeket meg gyakran kérünk:sokat változnak a kicsik ilyen korban...látni akarjuk őket! :D Na meg persze téged is. :D

Tegnap addig nézegettük a bababútorokat mindenféle áruház honlapján, hogy végül rájöttünk inkább tesz-vesz vagy vatera.
Vagy komód kellett volna és akkor marad a tesóm egyszerű kiságya vagy kombi kiságy.Ki is írtam 1-2 jobban álló licitet, majdnem licitáltunk is egy kombi kiságyra ami heverőővé alakítható, ágyneműtartós, a komódja viszont egyszerű nyitott (se fiók se semmi)az 25 volt és ma jár le és Szoboszlói...tehát érte is mehettünk volna.De addig nézelődtem még megint este, hogy találtam a vaterán egy Brendonos kombiágyat, hasonló csak zárt a komódja is...amit este 8 körül raktak fel és fix áron 20ért elvihatő volt...egy perc tanakodás után megvettük...remélem elég jó állapotban van (a képen úgy tűnt) mert ez a Brendonban újonnan 60-70 ezer. Nem mertünk tovább várni mert ez nagyon jó vétel...és egy kattintásra elhalászták volna az orrunk elől.Pesten van amúgy.
Sűrű lesz még a hét, meló ezerrel mindkettőnknek, meg védőnő is lesz a héten, meg ha lesz 4d-s uh-ra is elugrunk.Szerencsére az anyagiak is jól alakulnak eddig a hónapban, jól megy most a bolt...kopp kopp kopp.Apa meg ma is köt 2 szerződést...haladunk előre.JA és tegnap lomtalanítottunk is, kipakoltuk a nagy (hatalmas) szekrényt, ami megy anyósékhoz majd. 5 szatyor ruhát adok oda vmi szegény rokonnak vagy szeretetszolgálatnak, nem tom. :D

pusz

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!

Katavirág, gratulálok a kisfiúhoz!

Vkrisz, nagyon csini a pocak!

Mabe, Kishercegnő gyönyörű szép!

Bridget, tényleg mindjárt itt az utazás!

Nekem megjött az IR eredményem, el vagyok kenődve, az eddigi legrosszabb :cry: Inzulin éhgyomri 8, 120 perces 76 :cry: Szerintetek ezzel lehet lombikozni? Már szedem a fogigátlót, kezdeném a stimut!

Kép

Kép
bébike4

Katavirág, gratula a kisfiúhoz! :lol:

Bébike, sajnálom a rossz eredményt.

skrisz72

Sziasztok!

Melisch:üdv! Drukkolok a gyors babásodáshoz!

Szabina: gratulálok!!!!!!

Katavirág: gratu a kukishoz! :lol:

Bébike: :(

Mabe: gyönyörű a kislányod!

Szezso: 2 in 1?

Skrisz: kééééééééééépet!!!!!!!! :lol:

Babim: hogy vagy???

Alle: Minden rendben?

Vkrisz: csini kismami vagy!

Bri:mindjárt jöttök haza!!!!! :D

Nyulasz: szépek vagytok! :P :P

Nekem ma megjött, így kezdem a szurikat, jeeeeeeee!!!! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok.

Naon szép az összes kismama és kisbaba!!!
nyulaszom:én is jót nevettem a sztorin!!!
kisbuta:oldószerek mennek+++++++++++++++++++++
Én is elkeztem a lombikot újra.puszi mindenkinek.

Kép
Kép
melánia

Melánia: :D Hol tartassz?

Kép

Kép

*puszedli*

Rana
Meg sosem lehet tudni...vard ki a veget :wink:

Katavirag
En szerettem Japant de apacskat athelyeztek...jo lehetoseg szamara igy jottunk :roll: vegulis a valtozatossag jott tett kicsit nekunk nem banom...2evet meg fellabbal is kibirok...bar nem szeretek itt lenni de kezdem megszokni :roll: Juli 5-en jottunk :?
Aranyeso ngyon ritkan jelentkezik mostansag ott a facebook-on is :? es mar nem beszelgetunk annyit merthat nem ngyon jon...de hebe-hoba ir...meg,hogy olvassa a naplom ennyi :roll: De ha majd tudok valamit megirom :wink: Hogy megy a babas idoszakod...problemamentes minden ok? :idea: Meg egy fiuuuu most olvasom :D mar megmutatta a kukacat 8) gratula nektek Kép

Bebike
En sajna nem ertek ehhez mert nekem meg ez a vizsgalatom nem volt meg meg :roll: :oops:

Puszi
Szep a vonalzid 8) :wink: es piri most kivetelesen Kép hajra szurik Kép

Melania
Neked is akkor mennek a drukkok vegre megint beindul az izgulos idoszak es van kinek drukkolni 8) Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Melani, Puszi
mennek a drukkok!
++++++++++++++++++++++++++++++

Bébike,
nagyon sajnálom a rossz eredményeket :( Kívánom, hogy mielőtt gyere rendbe és babásodj!!!

Lányok,
hiper adag oldószert kérek!
Holnap indítunk. (Parázok ám rendesen...)

Kép
kisbuta

Puszikám, csak neked, külön kérésre:

Egy kiadós sírás után készült ma délután.
Kép

Kép

skrisz72

Kisbuta, nagyon-nagyon szorítok neked! Ügyes legyél!

skrisz72

Skrisz: egy tünemény!!!!!!!!!!! :D

Kisbuta: húúú, de izgi! Drukkolok nagyon! Ki írja majd meg a híreket?

Kép

Kép

*puszedli*

Skrisz
Hat a 2.kepen le sem tagadhatna,hogy mennyire haragszik a vilagra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon kis eeeeediiiiiii :D

Kisbuta
Holnapra hiper mega giga oldoszer!!!!Jaj mire holnap jovok te addigra lehet meg is szulsz 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?