Sziasztok!
Bocsi, hogy eltűntem, de hiába a nyár, nincs megállás
)
Azért írok, mert elkezdődött a kertben a szezon így ha bárkinek szüksége lenne egy kis patiszonra, cukkínire, répára, csak szóljon, jöjjön érte, mert van annyi mint a nyű.
A szomszédom el akarta ugyan vinni, hogy eladja a boltjában, de nem hiszem, hogy olyan marha sokat keresnék vele, így inkább elajándékozom, ha kell valakinek.
Ha már itt vagyok, rólunk is pár sort
Itthon vagyunk, lányok is már június 12. óta szüneten vannak. Még nem voltunk sehol, de nem is nagyon vágyunk rá, annyira jól érezzük magunkat itthon. Felállítottuk a medencét, így amikor jó idő van, csak beleugrunk, aztán tudjuk csinálni a dolgunkat. Pénzt sem nagyon költünk (na nem is nagyon van mit).
A munkahelyem egyenlőre megvan, majd szeptembertől számíthatok valamire, de még semmi nem biztos. Ez az egy azért zavaró, hogy bizonytalanságban tartanak, és nem mondanak az ég világon semmit. Most az álláskeresésről is leálltam a nyáron, mert nem sok értelme volt. Nekem mondhat bárki bármit, hogy az 50 éveseknek nehéz elhelyezkedni, ahova én eddig jelentkeztem, csak ilyen időseket vettek fel, nekem a 2 gyerekkel nem sok esélyem volt. Még ha nagyobbak lennének, akkor talán lenne, de nem vígasztal a kilátás, hogy várnom kellene amíg megnőnek annyira. Szóval nehéz, de megpróbálok egyenlőre nem így gondolni rá. Minden nap ajándék, amit itthon tölthetek velük és kész.
Katica is már 5-én betöltötte a 4-et, nagylányos már, de még mindig olyan kisgyerek.
(Az a dolga). Legalábbis Lilihez képest az.
Szóval lányok, ha kell valakinek cucc a kertből, csak szóljon. (20/3337055)
Puszika: Bogi