Új privát üzeneted érkezett!

Amúgy ezt a koccintást hol gondoltátok? Ott ahol a vacsi is lesz? Mert az nem tudom mennyire kivitelezhető, hogy koccintotok és aztán a család elvonul vacsizni, a többiek meg hazamennek. Mert ha valaki belelendül a beszélgetésbe, akkor ugye nem mondhatod neki, hogy bocsi, de nekem most mennem kell vacsizni, te meg menj mostmár haza :D
De külön helyszínen megoldható, vagy kicsit nagyobb szünettel a vacsi és a szertartás között, mert akkor aki nem hivatalos a vacsira, úgyis lelép egy idő után.

Kép
encsike87

Brigi!
Nem voltam még ilyen helyzetben, nyilatkozni nem tudok. Nekünk nagy lagzink volt anno.
De szerintem közvetlenül az esküvő után lehetne koccintani nem? Bár a házasságkötő terem nem tudom mennyire engedné ezt. A sűrű egymásutánban kiosztott időpontok miatt gondolom :roll:

Anita
Kép

Kép
gani

Encsike!
Cakkpakk mlyen magaslatokban járt az anyagi része ennek a Maldív nyaralásnak? Van egy tippem, de nem merem leírni, nehogy oltári baromságot írjak :oops:

Anita
Kép

Kép
gani

Gani,
Nekünk 3 éve volt fejenként 290.000+ kb 75.000 reptéri illeték. Szóval 365.000/Fő az utazás és a szállás. A reptérről a transzer hajóval azt hiszem 20.000/fő hidroplánnak meg 40.000/fő (mi oda hajóval, vissza hidroplánnal jöttünk) . Mondjuk 850.000-ől jön ki két ember útja oda vissza, félpanzióval. Amit napközben ettünk-ittünk, befizettünk sznorizásra, masszázsra az kb 200.000 ft volt. Szóval 1.100.000 körül volt mire hazajöttünk.

Kép
encsike87

Gani, nem a házasságkötő teremben lenne a szertartás, hanem a pincészetben, ahol utána a vacsi is. Csak annyi, hogy a szertartás a kertben, a vacsora meg egy félig fedett teraszon. Mi úgy terveztük, hogy szertartás, koccintás, aztán mi elhúzunk fényképezkedni, és csak utána lenne a vacsi. Szóval idejük lenne távozni :lol: De még kiderül. Csak tényleg olyan meseszép a hely, hogy vétek lenne kihagyni az ottani szertartást.

Encsike, én is valami hasonló összeget kalkuláltam. Teljesen utazási iroda szervezte, vagy Ti szerveztétek?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás!
Ahogy leírtad az előbb az esküvőtöket,szerintem ez így teljesen kivitelezhető! :lol: Az jó,ha utána mentek fényképezkedni,aki nem buta és nincs a vacsira meghívva,az tudni fogja,hogy "olajra kell lépnie"! :lol: :wink:

Encsike!
Meseszép hely ez a Maldív szigetek! :) :) :) :lol: :lol: :lol: Ahogy nézegettek a képeket,csak fájdítottam a szívem! :roll:
Párom is nézte őket! :wink: Mondtam neki,hogy azt írtad,ha nyersz a lottón,akkor innen elviszel minket! :lol: Erre Ő:De írd meg Neki,hogy pasistól vigyen titeket! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
kis telhetetlen! :oops: Az már nem elég neki,ha én jól érzem magam,még Ő is jönne! :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Lányok,holnap reggeltől-délig tuti a konyhában fogok állni!
Csinálok fini husilevest,rántott májat,rántott sajtot,krumplipürét és palacsintát! :P :P :P :P :lol: kb karácsonykor szoktam ennyit főzni! :lol: De a husilevest még nyaralás előtt megígértem Tominak, (amúgy nagyon ritkán főzök levest,nem vagyunk nagyon oda érte)
a palacsintáért meg már ölni tudnék!!!!! :oops: :lol: :oops: :lol:

Úgyhogy nekem a hétvégi programom a főzés lesz!Legalábbis szombaton.Vasárnap meg pihi Manóval kettesben,ugyanis párom szombat-vasárnap délutános! :cry:

Jajj azt akartam Tőletek kérdezni,hogy van valami jó tippetek,receptetek rántott sajthoz?Én még életemben nem csináltam,de olvastam,hogy kétszer kell megforgatni a lisztben és a tojásban. :shock: :roll:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziszkó, az én receptem: végy egy zacskó mirelit rántott sajtot :lol: :lol: :lol: Igen, kétszer kell panírozni, és arra is figyelni kell, hogy nem szabad villával forgatni, csak lapáttal, mert ha megsérül a panír, kifolyik minden. Nekem túl macerás... Viszont a palacsinta jó ötlet :wink: Holnap úgysem kell főznöm, délután lehet, hogy csinálok. Bár nem kellene, mert rengeteget híztam már. Pedig nem is eszem többet, mint amennyit régen ettem :? ki érti ezt? :twisted:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok lányok!

Itthon vagyunk, egy nappal hamarább jöttünk, mert ma nem volt jó idő, holnap pedig így is ,úgy is jöttünk volna.

Nagyon jól éreztük magunkat, minden nagyon szép volt. Kristófnak olyan étvágya volt, hogy rácsodálkoztam, szerintem a rengeteg pancsolás és séta tette meg a hatását. Gyönyörű Zalakaros! Szépek a parkok, rengeteg a virág, a zöld terület. A fürdő csúcs szuper, a kajcsi is nagyon pazar volt. Az idő is pont jó volt, talán túl meleg is. Esténként nagyokat sétáltunk, van sok játszótér, ahol sokat időztünk. Láttunk nagyon régi házakat, szép épületeket. A cukrászdát sűrűn látogattuk, de csak fagyiztunk. Bejártuk a környéket és voltunk sétarepülőzni is. Kristóf nem nagyon akart beszállni a repülőbe, de aztán beadta a derekát. A kis Balaton környéke nagyon szép volt odafentről. Voltunk Keszthelyen és Hévizen is, szóval minden másod percet kihasználtunk, de amikor Kristóf aludt mi is vele aludtunk, este pedig már sokszor 10 órakor bedőltünk az ágyba. Jó újra itthon lenni, nekem picit hiányzott a házikónk, de egy biztos, Zalakarost hamarosan újra meglátogatjuk, nagyon a szivembe lopta magát.
Hozok majd képeket is, vagy 500- at csináltunk, de még fel kell tölteni.

Igyekszem majd vissza olvasni is, kiváncsi vagyok kivel mi történt.

Kép
Kép
susytunder

Sziszkó, pasistól is jöhettek! Abba az 1 milliárd akármennyibe beleférnek a pasik is :wink: :lol: :lol:
Sajtra én is csak azt tudom, amit Hékás is írt... Egyébként mi trapistából szoktuk és legalább 1,5 cm-es szeleteket vágunk.

Susy, de jó, hogy jól éreztétek magatokat!Várjuk a képeket! :) Akkor a sétarepülés volt az ajándék végül?

Hékás, mi egy közvetítő irodával mentünk, de nem ilyen csoportos út, csak ő foglalja le a repjegyet és a szállást a többit meg oldd meg alapon...

Én most épp a babgulyást fejeztem be, lesz még fasírt, meg thai csirke, meg egy rakás süti, kókusz és gesztenye golyó, ostyás süti, almáspite.Áááá cseppet sincs meleg a konyhában :D:D

Kép
encsike87

Kép

Kép
surmi
kockasfulunyul

csajok kérek ám abból a sok finomságból!!!!!!!!!!!!!
Susy várjuk a képeket!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Mostanában csak futtában vagyok itt :?

Sajnos, a fiókunkat bezárják :( Még 2 hét, és kiderül, hogy maradok-e. Bár másik fiókba nem akarok átmenni, úgyhogy szerintem nem maradok. Most legalábbis így beszéltük meg a párommal.

Anita, nektek is jó szórakozást! :)

Brigi, egy gyönyörű Chantall ruha :) Már a frizum is készen van. Egyszerű, grafitszüreke ruha, fekete szatén övvel. Piros cipővel, piros táskával és gyöngysorral :) Testre simul, pántja nincs és alul bővebb, kb térdig ér. Beleszerettem nagyon.

Encsike, gyönyörűek a képek :)

Mindenkinek jó hétvégét, én már nem hiszem, hogy előkerülök :)

K.

Kép

Kép
kinga82

Kinga neked is jó hétvégét!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Kulcsár Bogi vagyok,4.éves dietetikus hallgató.Most írom a szakdolgozatomat:Gyermekvállalás örömei és veszélyei 35év feletti várandósok körében címmel.Segítséget szeretnék kérni,hogy akinek lenne kedve kitöltené-e a kérdőívemet.Kérem olyanok írjanak,akik jelenleg várandósak.
emailben küldeném el a kérdőívet.címem:bogibogarka26@gmail.com
előre is köszönöm
bogibogarka

Szép jó reggelt!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép

Kép
surmi
kockasfulunyul

Sziasztok!

Látom a hétvégén nem nagyon ültök a gép előtt! :wink:
De miért is ülnétek,hisz nagyon jó idő van kinnt! :lol:

Hékás,Encsike!
Köszi a sajtos tippeket! :wink: Ahhoz képest,hogy először csináltam,elég jó lett! :P Csak nagyon macerás tényleg! :?

Kinga!
Neked is köszi szépen a telefonszámot! :lol: :lol: :wink:
És ha nem maradsz a jelenlegi munkahelyeden,akkor hogyan tovább?Nézel másik melót? Vagy elmész munkanélkülire? :roll:

Beneildi!
Tudom,csak holnap lesz,de KÍVÁNOK NEKED NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!

Kép Szülinapodra szeretettel! :-)

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Hol vagytok Lánykák????

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!
Látom hétvégén nem volt nagy élet, nagy volt az esküvői láz, vagy csak szimplán pihint mindenki. :D
Ma voltunk uh-n, láttuk a bébingert, hallottuk a szivecskéjét is. Hatalmas testméretei vannak, 10 mm. :lol:

Szilvi
Kép
szisza75

Szisza!
Örülök,hogy rendben volt minden az uh-n! :lol: :lol: :lol: :lol:
Gratula a szép méretéhez! :lol: :wink: Ugye milyen jó hallani,ahogy dobog a szívecskéje!??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Én holnap reggel megyek a 30.-ik heti uh-ra és utána remélem még a vérvétel is belefér.nem akarok kétszer menni ha nem muszály! :roll: :?

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziszkó
Még mindig nem fogom fel a dolgot, pedig a vert a szivecskéje rendesen. :lol: Apa is bejött velem, nem szeretne kihagyni egyetlen ilyen alkalmat sem. :D
30. hét még olyan messze van nekem.... :twisted:
Ma hugom miatt rohangáltam egész nap. Péntekre volt kiírva, de a kisasszony nem akaródzik kijönni. Szegény hugi teljesen zárt még, sőt a méhszája is nagyon fent van. Holnap kap egy zselét, amit persze nekünk kell kiváltani, de sehol nem lehet kapni, csak rendelésre. Idióta orvos, ma adta oda a receptet, lehetetlenség megszerezni ennyi idő alatt a kenőcsöt. Legjobb esetben is holnap délutánra lenne meg. A gyógyszer meg kellene, mert az segíti a tágulást elő. Így ha minden igaz, szerdára meglesz a kislánya. :D

Szilvi
Kép
szisza75

sziasztok!!!!!!!
ma végre össze állt Barni ágyikója........ruhái is amiket még kaptunk......a héten megjön a pelenkázó szekrény is!!!!!!!!

Ildi boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Csak gyorsba bekukkolok. Hozok majd pár képet a lagziról. Nagyon jól éreztük magunkat, 1.30-kor mentünk el. Bogi akkorra fáradt el. Végig bulizta az egészet. Nagyon ügyesen vezette a sort a házasságkötőben és nagyon élvezte a sok pózolást a fényképezőknek. Vadidegen emberek fényképezték, kamerázták a lányunkat és nem győztük megköszönni a sok gratulációt, hogy milyen szuper a Mi kislányunk :lol: Dagadtunk a büszkeségtől, de rendesen :oops:

Kinga!
Nektek milyen volt?

Anita
Kép

Kép
gani

gani várjuk a képeket!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok lányok!

Jó kis pangás van itt, merre jár mindenki?

Nita
Hogy állsz a kórházi pakkal?

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!
Én is itt :wink: köszönöm a köszöntést mindenkinek, és igen tegnaptól 30 éves vagyok :lol: bár lehet ennek szomorka jel járna :wink:

A rántott sajtot én kétszer szoktam panírozni, úgy hogy egyszer teljesen, aztán csak tojásban és a morzsában.
Szar meló a panírozás, főleg egy kétéves mellett, de ma mi is panírozunk, apa ugyanis patiszont akar, persze rántva :lol:

Jaj Bogi annyira szép lehetett, remélem egyszer Lillu is lesz koszorúslányka :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!
Én is itt :wink: köszönöm a köszöntést mindenkinek, és igen tegnaptól 30 éves vagyok :lol: bár lehet ennek szomorka jel járna :wink:

A rántott sajtot én kétszer szoktam panírozni, úgy hogy egyszer teljesen, aztán csak tojásban és a morzsában.
Szar meló a panírozás, főleg egy kétéves mellett, de ma mi is panírozunk, apa ugyanis patiszont akar, persze rántva :lol:

Jaj Bogi annyira szép lehetett, remélem egyszer Lillu is lesz koszorúslányka :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

na ezt sikeresen kétszer elnyomtam :oops:

KépKép

KépKép
beneildi

Susy nagyjából már meg van még legalább 2-3 hálóing kell ami elől gobolós,......de sehol nem találni.........3-4000-et kinem adk egy hálóingért....... :x
Ildi gratula a 14.héthez!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi Nita!

Én Lillunál vettem egy csomó hálóinget és csak a kórházban használtam, most nagyon gondolkozom, hogy pizsit is viszek :wink: mert ez az elől gombolós hálóing valahogy nem az én műfajom :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

már gondoltam én is pizsire....csak szülés után oda lent olyan vagyok mint a Niagara vízesés!!!!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita
Én is így vagyok! Nem szeretek sokat adni egy hálóingért. Végül én sem kaptam végig gombolósat, de amit vettem elég mélyen gombolódik, és könnyű volt kitenni a cicit belőle. :lol:

Ildi
Utólag én is boldog szülinapot kívánok neked!
Hétfőn voltunk Monoron a UPC- nél. :)

Kép
Kép
susytunder

susy köszi... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Susy, remélem nem vártatok sokat, mert ott néha azért lehet :wink: bár velünk mindig nagyon rendesek voltak, amikor Lilluval voltam :wink:

Nita, kínai bolt nincs a közelben? ott is szoktak ilyen gombos hálóingek lenni :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi
nem vártunk sokat, szerencsénk volt. Utána fagyiztunk egyet, s közben a szememmel kerestem Lillu szőke fürtjeit, hátha... :) de nem láttam. :)

Voltunk oltáson, túl vagyunk rajta, hála az égnek. Rosszaság elen is kellett volna kérni egy adagot! :)

Brigi
Felírta a doki a krémet a fütyire, ma estétől használjuk, remélem valamennyit segít majd.

Kép
Kép
susytunder

Ildi volt de sajna bezárt........marad a tigris piac.......csak bírjak még elmenni odáig....... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Egy kis élménybeszámoló tegnapról:
Hát nem kezdődött fényesen,ugyanis az M3-on mentünk már Gödöllő környékén jártunk,én közben az újságot böngésztem és az utat nem is figyeltem!Egyszer csak Tomi nyomott egy satuféket,gondolhatjátok hogy megijedtem.Be voltam kötve és a biztonsági öv jól megtartott ugyan,de jobb lett volna ha nem lettem volna bekötve,ugyanis féltem,hogy Martinnak valami baja lett.És utána jó sokáig nem is mocorgott,de aztán hál Istennek,beindult! :wink: A lényeg az volt,hogy kb 3 autóval előttünk szállítottak szemetet vagy mit és onnan a kocsiról lerepült egy nagy műanyag vastag lap.Először azt hittük,hogy szélvédő,mert hasonló volt.És az volt a szerencsénk,hogy "csak" a rendszámtáblát kapta el és az leesett.Ha feljebb jön és a szélvédőnknek csapódik,akkor az teljesen tropára törik,mi meg az árokban kötünk ki. :cry: :cry:
Megálltunk és Tomi elkezdte keresni a rendszámtáblát,ami persze elrepült az út belső szélére és hát senki nem lassított,szegény ott állt vagy 5 percig,mire odatudott ugrani érte. :roll:
Úgyhogy csak a szerencsén és Tomi gyors lélekjelenlétén múlt,hogy nem történt nagyobb baj! :shock: :shock:
Na de ezek után már oké volt minden!
Először bementünk Kispestre egy peenkadiszkontba,ott vettünk egy pár apróságot.Ezután elmentünk barátnőmékhez Érdre.Fullos környéken laknak,még most épülnek arra a házak.Olyan hely,mint nálunk a felsőváros legszéle.Nekik nem extra nagy házuk van,de bőven elég egy családnak.És az udvart most csinálgatják még.A kiscsajuk Nikike most 13 hónapos tündéri,vidám kislány! :lol:
Utána elmentünk a 18.-ik kerületbe.Ott két bababolt volt kinézve.Először a Bippa Kft-hez mentünk(fennt vannak a neten is).Itt is vettünk pár dolgot (kiskabát nacival,fürdőlepedő,termosz,lepedő a kiságyba,nekem eldobhatós bugyeszt,kis kezeslábast.)Na és itt láttuk meg a kiválasztott babajárgányt!
Belinkelem ide,hogy milyen:

http://aprosagokboltja.hu/shop_artdet.p ... green_mozi

Pont ilyen zöld-fekete a miénk is! De ezen az oldalon picivel drágább.Itt 83 ezer és nincs hozzá táska.Mi a kocsit 79990 -ért vettük + 6000 a táska hozzá.
Hát nem akartunk ilyen drágát venni,de ez nagyon megtetszett nekünk és tök praktikus minden tekintetben!Tehát pont nekünk való! :wink: (Anyós meg amúgy is kifizeti,azt mondta! :lol: )
Ezután még elmentünk abba a ker-ben egy másik bababoltba (Gézengúz,ők is fennt vannak a neten)de itt csak két féle próbapelust vettünk.Nagyon kicsi volt a bolt,nem volt nagy a választék. :roll:
Utána elmentünk az Ikeába kajálni.A múltkor,mikor Tomi tesójáékkal jöttünk a nyaralásból haza,oda mentünk be enni,mert mondták,hogy 100 ft egy darab hotdog És tegnap Tomival ketten 800 ft-ból jól laktunk és még kólát is ittunk,meg én egy kávét! Nektek is tudom ajánlani,ha Pesten vagytok és nem akartok ezreket kajára költeni! :wink:
És végül bementünk az Auchan-be.Fél 7 körül értünk haza hulla fáradtan!Még kipakoltunk,tologattuk mindketten a babakocsit :lol: ,meg nézegettük a kis rucikat. :lol:
Még van egy pár apróság ami kell,de az már tényleg nem sok.

Nita!
Nálunk van Skála áruház,ott vetten elől gombolós hálóinget(3 gomb van rajtuk) darabját 1200 ft-ért.Nálatok a környéken nincs Skála? :roll: 3-4 ezret én se adnék érte! :?

Susy!
Gratula Kristófnak,hogy ügyesen tűrte a szurit! :wink: :wink:

Ildi!
Jé tényleg,hogy rohan az idő,már a 14.-ikk hetedet is betöltötted! :lol: :lol: :lol:
Nem emlékszem,hogy írtad volna,ha igen bocsi és én voltam figyelmetlen,milyen lett a 12.-ik heti eredményed? :roll: :lol:

Szisza!
Na hugodék még 2in1-ben vannak? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vagy megvan már a kiscsajszi? :lol: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Jelentem megvan hugim kislánya, Maja. Tegnap született császárral: 54 cm és 3,5 kg. :lol:
Nem volt egyszerű menet. Hugi egyáltalán nem tágult, még a két oxitocin infúzió után sem. Végül nem vártak tovább, megcsászározták, mert a kisasszony szívecskéje elkezdett rendetlenkedni. Tegnap éjjel eléggé vérzett még hugi, ezért dupla adag méhösszehúzót kapott. Szegénykémnek reggel még remegett keze-lába a vérveszteségtől. De délutánra már láthatóan jobban volt. Majácskát még nem tartja magánál, mert túl gyenge, ő megy 3 óránként át hozzá. Talán holnap már ott marad vele.

Szilvi
Kép
szisza75

Sziasztok!

Jó régen jártam erre, bocsi :oops: Bár látom, Ti sem voltatok túl aktívak :wink: :lol:

Susy, örülök, hogy jól sikerült a nyaralásotok. Tudtál pihenni is?

Kinga, sajnálom, hogy kényszerhelyzetbe kerültél :cry: De abban biztos vagyok, hogy jól fogsz kijönni belőle, valahogy olyannak ismerlek. Van már terved, hogy most mi lesz? Belevágtok a kistesó projektbe esetleg? A ruhád meg gyönyörű lehet, megértem, ha szenvedtél érte :wink:

Ildi, azt hiszem, a 8 napba még beleférek, szóval így utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok Neked!

Szisza, örülök, hogy minden oké Veletek. Ugye milyen hihetetlen jó érzés látni ŐT???

Gani, várjuk ám a lagzis képeket!!!

Ildi, én a panírozással jól megvagyok, én rendszeresen rántok ki zöldséget, mert imádom, vagy husit a főzelékekhez. De a sajtra én nem vállalkozom :lol:

Nitácska, én anno a piacon vettem olyan hálóinget, ami a has közepéig gombolódik. És mivel rögtön hármat vettem, alkudni is lehetett, így kb 2000 volt összesen. Most gondban vagyok, mert ugyebár télen szülök, és nyári hálóingjeim vannak. Még utána kell járnom, hátha nagyon meleg lesz a kórtermekben, és akkor nem kellene vennem hosszú ujjú hálóinget :lol:

Susy, remélem használni fog a krém. Nem lepődött meg a dokinő, amikor mondtad, hogy szeretnél ilyet kérni?

Jaj, Sziszkó, olvasni is rossz volt, hát még átélni milyen lehetett... de szerencsére nem lett bajotok. A babakocsi szuper, pont ma a sétánál toltak egy tök ugyanilyet szembe, meg is jegyeztem, hogy mennyire tetszik. Nekünk is PC lesz az első időre, én majd csak sportkocsiban veszek újat, addig használjuk, ami a keresztfiamé volt. És az IKEÁ-s hotdog NAGGGGGYON FINOM!!! Én imádom. :oops: Kár, hogy az IKEA nem jön be nekem, különben rengeteget lennék ott - ráadásul hozzánk nagyon közel van :lol:

Ma elmentünk ország tortáját enni, és fél órával előttünk elfogyott :twisted: Holnap újra próbálkozunk :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Szisza, gratulálok a hugod lányához! Ugye majd mutatsz nekünk képet is? :wink: És mielőbbi jobbulást kívánok Neki!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Szisza
Gratulálok a hugidnak! A sógornőm lánya is Maja. :)

Szisz
Jó kis sztori, de szerencse, hogy jól végződött minden, a járgányotok tetszik, jó a színe is. :)

Brigi
Igen tudtam piheni, napközben szinte mindig aludtunk Kristóffal, és este is többször tök hamar lefeküdtünk. A doki nem szólt semmit, mondtam neki hogy mi van és már adta is a receptet.

Apával tollasoztunk délután, de úgy kiállt karom, tisztára remeg, pedig Kristóf 13 kilója... de nagyon jó volt.

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!!!!!!!!
ma végre minden a helyére kerűlt.....megvan a pelenkázó ........rucik a helyükön......már tényleg csak Barnus hiányzik!!!!!!!!:)

Szisz itt nálunk nincs skála............

gyönyörű a babajárgány!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szisza gratula a hugodéknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Brigi,
köszi neked is a köszöntést, én tegnapelőtt 2 órát paníroztam, pont te jártál a fejemben, hogy bárcsak én is készen vettem volna :lol:
A gombos hálóingeim nekem is nyáriak :wink:

Sziszkó,
jó hogy nincs semmi bajotok...
A Bippa kft. tök jó árakon dolgozik, Lillu is sok cuccot ott kapott, nekünk szerencsére elég közel is van.
A járgányotok szuper, itt nálunk két ilyen kocsi is van az ismerősöknek, jól tolható, elégedettek vele.

A 12. hetes ultrahangunk egyébként tökéletes, most a kombi eredményét várom, remélem az is az lesz.

KépKép

KépKép
beneildi

Susy, rosszaság elleni oltás Lillunak is jöhet :wink:
egyébként szoktunk arra sétálni, de mi inkább az uszodához lakunk közel :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi
Tegnap délután voltunk anyósoméknál, és hát Kristóf olyan hisztis volt, hogy már nagyon ciki volt. A másik kis srác (sógornőm 22 hós kisfia) pedig képes volt fél óráig egy helyben állni, és nézni, ahogy mi tollasoztunk. Nem tudom melyik a jobb, hogy el van a gyerek egy helyben egy hang nélkül akár fél órát is, vagy olyan mint Kristóf nagy hangú, pörgős, kis sajt kukac. Néha már szégyellem, hogy mennyire akaratos, nem tudom mit gondolnak, hogy hogy nevelem, de inkább a sógornőm már ne is szóljon semmit. Kerülöm a vele való beszélgetést. :?
Lillu is ilyen volna? Vagy te miért akarsz rosszaság elleni szurit? :)

Nita
De jó, hogy mindennel kész vagytok, már nemsokára finisben vagy, és izgulhatunk érted. Ki hoz majd nekünk híreket rólatok? :)

Kép
Kép
susytunder

Nita, jó, hogy ennyire kész vagytok. Akkor már csak a hálóingek hiányoznak :wink: De még várj egy picit a szüléssel, jó? :lol:

Susy, hogy én hogy imádtam tollasozni!!!! Emlékszem, egyszer hanyattestem, ahogy próbáltam visszaütni, és magam sem tudom, hogy hogyan, de a térdem lett csupa seb :lol: Nem hiába, esni tudni kell.

Szerintem inkább rosszcsont legyen a gyerek, mint lerakom a sarokba és ott van. A múltkor anyuéknál összejöttünk páran, kisgyerekesek. Ott volt tesóm barátnője is, a 4 éves fiával. A kisfiú egy lépést sem tett az anyja nélkül, még a futóversenyben is fognia kellett a kezét. Aztán anyuka elmondta, hogy otthon is kézen fogva kell lenniük, nagyon sokáig, és csak utána engedi el a kezét. Társaságban meg végképp... Na ilyen gyereket nem szeretnék :?

Jól látom, hogy a második tesztre szól a vonalzó? Sajnálom, de a drukkok továbbra is mennek :wink:

Ildi, örülök, hogy minden oké volt az UH-n, a kombi is kiváló lesz. Meg aztán a következő genetikai is :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

susy még nem mondta senki hogy hozná a hírt!!!!!!!!
szóval még nincs jelentkező! :)
Hékás oké még várok a szüléssel!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Iszonyú régen voltam itt :oops: Nem is tudtam még visszaolvasni, így megint bocs, ha kihagynék valakit!
Tegnap Badacsonyban voltunk, Anyáékkal. Nagyon jó időnk volt. És persze miért ne futnánk össze ismerőssel, még ott is? :D Kicsi ez az ország. A fodrásznőm volt ott a férjével, meg az apukájával. Legalább vele is beszélgettem egy nagyot, az üzletben mindig túl nagy a közönség egy igazi dumcsihoz :wink:

Most Szhelyen Savaria Karnevál van. bendivel és a húgommal egész nap bent voltunk. Nagyon jó játékok vannak gyerekeknek: régi ringlis szerűség, sárkánydobáló, arcfestés, pónilovaglás, hatalmas fa memóriajáték. Íjászat, meg a tűzoltók kint vannak és valami vizeset mindig lehet játszani: tavaly égő faházat lehetett eloltani, idén volt egy nagy labirintus, amiben fecskendővel lehetett vezetni a labdát, meg egy táblából fecskendővel kellett "kilőni" a labdákat. Közben már vonulgattak a légiósok, gólyalábasok, stb. Nagyon lebarnultunk, vettünk zászlót, meg lehet, kap a Bendi tógát is. Este meg megyünk a borok utcájába, ott lesznek az ismerősök :) :oops:
Rettenetesen sok ember volt.
Közben megnéztük a Rágcsávókat a moziban, Bendi nagyon élvezte (de nem értem, miért 12 korhatáros???). Jópofa kis film, nekem egyszerű volt, de a gyerekeknek hatalmas.

Közben a héten ment a festés megint, napokig nem voltak ajtóink. Felraktuk a függőágyat, olyan jót lehet benne aludni, hogy szupi.

Anita, az esküvő nagyon szuper volt. Bendi nem volt velünk, viszont volt pár ismerős, olyanok is, akiket régen láttunk. Táncoltunk, buliztunk, beszélgettünk. Én nem sokat ettem (bár nagyon fincsi volt minden), mert sikerült egy hét alatt összeszűkíteni a pocakomat, így a főételnél feladtam :) De a ruha szuper volt, megérte.

Sziszkó, szörnyű lehetett átélni a majdnem balesetet. De lényeg, hogy rendben vagytok :) Kocsi tökjó!

Brigi, aranyos vagy! Tényleg talpra szoktam esni, és már körvonalazódik is a TERV :) Babaprojektben továbbra is benne vagyunk, már lehet drukkolni nekünk is.
Országtorta összejött?

Szisza, gratulálok Majához!

Susy, Bendi is rettenetes mostanában. Eddig sem volt egy leülök a sarokba típus, de mostanában... Egy másfél hete nem lehet vele bírni. Sajnos, lassan arra a szintre jut, ami nálam már nem fér bele, és akkor szigorú nevelésben részesül majd. :roll: Rendkívül okosan próbálja kijátszani az embereket (az ovónéniket, bennünket, Anyáékat, a tesókat).

Nitácska, priviben küldöm a telószámomat, majd én hozom a hírt :) De azért még várj egy kicsit :)

Többieknek is jó pihit, még mindig van két nap 8)

K.

Kép

Kép
kinga82

Anyám, micsoda para megy a 2010 májusi topikban! Elképesztő! Komolyan, elkövettem azt a hibát, hogy elolvastam és tisztára kiakadtam: most egy ilyen topikba írkáljak, ha összejön a kistesó?
Nagyon örülök, hogy nálunk eddig semmin nem tört ki ekkora vihar. Mindig kiakadok, hogy egyesek milyen modortalanok tudnak lenni.
Az meg a halálom, hogy ha valaki törli a hsz-t. Pont az a lényege az ilyen topikoknak, hogy van rá akár több órád, hogy lenyugodj, és normális választ írj, még ha valami bánt is. Erre egyesek fröcsögnek, aláznak és anyáznak...
Pfff, most felhúztam magam én is :( :cry:

Elmentem jegygyűrűt nézni magamnak, és olyan drágák :( Ennyit én ki nem adok egy kis gyűrűért (mármint, nem engedem, hogy ennyit adjon érte a párom). Aki házas itt, annak volt kísérőgyűrűje is? Mi most kitaláltuk, hogy legyen, de 99000-ért nem lesz, az fix.
Grrr.

Hú, nagyon lefáradtam az egész napos sétától!

Még egyszer köszi nektek, hogy ilyen kis békés topik vagyunk. :D
K.

Kép

Kép
kinga82

kinga elmentettem a számod!!!!!!!!
én is olvastam azt a topicot.............kiakadtam én is!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?