Új privát üzeneted érkezett!

Visszaolvasok!

(nem bírtam kihagyni a laptetőőt!) :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Onlány
ez a görbe kismamis?? :shock:
Nega LH tesztekkel? Mosndanám, hogy pé.-m sem volt, de akkor nem lenne fent a hőm! :shock:
A pé.-t is csak szaggatott vonallal rakta be, azért, mert kitöröltem a minuszos LH-kat. Egyébként nem lenne ott még szaggatott vonal sem. Még soha nem volt ilyen a görbém.

Te Panny...csajok, ne izgassatok föl, hogy mindent láttok a görbémen!!!!! :lol: :lol: Mindjárt szívrohamot kapok!! :D :lol:

Bri
örülök, hogy te is igazat adtál ebben a dologban, és egyetértesz velem. Én is ugyanígy gondolom, mint te! :wink:
És sztem rengetegen vannak, akik egyetértenek velünk.
De ahogy írtad, egyszer eljön a mi időnk is!! :wink: Nem is olyan sokára már! :D
A dokim tényleg nagyon alapos, és megcsinál, amit lehet tb alapon, hogy addig se kelljen szórnunk kifelé a pénzt.
Azt mondta, hogy mikor csinálja (reggel), előtte nap már be kell feküdnöm sajna :roll:
De mindegy, hát ha ez kell hozzá....legyen.
Olvastam igen a részletest is, hogy hogy volt nálad...majd megkapom azt a valamit, aztán úgyis ki leszek ütve, úgyhogy nem igazán hat meg akkor már, hogy mi történik velem. :)

Ez nem az a sorozat, csak Tgernek hoztam bemutatónak.
Ez egy régebbi hónapi. Háát jó lenne, ha ez lenne az e havi. :roll:
Mert most egy darab + LH-t nem láttam :roll:

Tger
nna, ez aztán a full pozi teszt!!!! :shock:
Gyere majd a fejleményekkel, ha van valami!!

Melisch
már miért ne érdekelne minket a hormoneredményed??
Hát persze, hogy érdekel!! Te kis butus! :wink:
Nagyon örülök, hogy minden határértéken belül van!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Onlány
jó kikapcsit nektek!

betty615

Betty drága, szerintem ez a görbe nem rossz :wink: (mivel nálad láttam már szebb görbét is nem irom, hogy babás, amikor stimuztak az gyönyörű volt). A szagatott vonal meg lehet ezért is mert nem jegyzetelted a nyákodat :wink: , nem add annyira az LH tesztekre mint a nyálka állapotára. Na emlékezz csak milyen volt az és irogasd be. Várjuk ki a végét lássuk a mai esét emelekdés követi, vagy piri :roll:

Azt irtam, hogy határértéken belüliek az eredményeim de nem akartam érétkeket is irni, mivel én sem találok ki rajta. Ahány labor annyi érték meg mértékegység, szal nem lettem okosabb. Bár a TSH egyes oldalakat olvasva nagy, lombikhoz 2 alatt kéne legyen nekem meg 3,6 szal fogalmam sincs, nem hiába nem jártam az orvosira, még a közelében sem :lol: még orvostan hallgatő barátaim sem votlak az egyetemi évek alatt, mert máshol volt nekik az egyetem + a kampusz :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2009.08.20 11:23-kor.

Kép
Kép
melisch

[az LH tesztek nekem is mindig fejfájst okoztak de mindig volt + és tök negativ is, remélem minden ok lesz :wink:

Kép
Kép
melisch

Sziasztok Csajok!

melish: végigfutottam a hormoneredményeidet, szerintem rendben vannak...

betty: szerintem sem rossz ez a görbe 8)

princzi: tegnap mi volt, írhatnál...

milyen: csatlakoztam én is az olvasó üzemmódhoz :(

Megyek gyorsan visszaolvasok. Nekem a kilóim nem mennek lefelé valami miatt, 79-nél megálltam :( HA tartósan így marad, akkor megyek vissza a dokihoz, mert még 10 kilót le kellene dobnom...

Pussz és ölelés mindenkinek!
Vendég

panny és tger: üdv itt a topikban :)

tger: nekem PCOS-m van és ennek ellenére nekem sem volt mindig pozitív az LH tesztem, sőőőőt.... amikor elkezdtem bnetezni 32. cn. sikerült egy pozitív LH tesztet produkálnom. Előtte nega volt, majd a PÉ után is nega. Volt olyan is, hogy a 2. csík egyáltalán nem látszott... Szerintem is menj el egy vérvételre, érdemes...

onlány, Dia: én is parlagfűallergiás vagyok sajnos, augusztus 1. hetétől otthon majd megőrültem az állandó prüszköléstől. Most viszont itt Lengyelországban sokkal jobb lett a helyzet, igaz nincsen olyan meleg sem mint otthon. Azt szerettem volna megtudni Tőletek, hogy az antihisztaminok szedését azonnal abba kell hagyni ha bebizonyosodik a terhesség, ugye?
Vendég

Csibuci
mi az, hogy nem mennek lefelé a kilóid :?: :!: :idea:
Hiszen már -8-nál tartasz, és láttam az összehasonlító képedet is a blogodba.
Hát ég és föld! :wink:
Úgyhogy mennek azok lefelé szépen lassan, csak hajrá, hajrá! :)

betty615

Eloszor is hoztam nektek a beultis topikbol "Bumi" altal hozott kis tortenetet :)

A paraszt és a csacsi

Egy nap a paraszt szamara beleesett a kútba. Az állat órákon át
szánalmasan bőgött, miközben a paraszt megpróbálta kitalálni mit is
tehetne. Végül úgy döntött, hogy az állat már öreg és a kutat úgyis
ideje már betemetni; nem éri meg kihúzni az öreg szamarat. Áthívta a szomszédait, hogy segítsenek. Mindegyik lapátot fogott és elkezdtek
földet hányni a kútba. A szamár megértette mire készülnek, és
rémisztően üvölteni kezdett, majd nemsokára elcsendesedett. Kis idő elteltével a paraszt lenézett a kútba. Meglepetten látta, hogy
a szamár él, és minden lapátnyi föld után valami csodálatosat művel. Lerázza magáról a földet, majd feláll a tetejére. Ahogy a paraszt és szomszédjai tovább lapátolták a földet a szamárra, ő lerázta magáról azt, és egyre feljebb lépdelt. Hamarosan mindenki ámulatára a szamár átugrott a kút peremén és boldogan elsétált!

Az élet minden fajta szemetet és földet fog rád lapátolni. A kútból
kimászás trükkje, hogy lerázd magadról és tegyél egy lépést. Minden
probléma egy újabb lehetőség a továbblépésre. Bármilyen problémából
van kiút, ha nem adod fel, nem állsz meg! Rázd meg magad és lépj
egyet feljebb.

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
épp most olvastam a másikban ezt, és nagyon tetszik!!!
És milyen igaz ez :shock:

betty615

Most mar visszajottunk am ugyhogy korabban leszek es remelhetoleg tobbet bar most meg jon a hetvege :?

Melisch
Nincs mit barmikor csak kerdezz ra ha veletlen megint elkallodna :wink: Na es akkor nezzuk a leleteidet...felteszem a papaszemem...hmm..hmm

FSH jo :wink:
TSH elgondolkodtato :roll:
LH jo :wink:
E2 igen mas az ertek ugyhogy az is jo :wink:
PRL szerintem ez is jo a baj csak akkor van ha magas :roll:

Az uccso 2ertekeddel semmi gond nincs mivel az E2-nek inkabb az a jobb ha alacsony...hisz nincs se tuszo se ciszta se semmi...ha lenne akkor magasabb lenne ami nem jo :!:

A prolactin-t meg mondom a magas a gaz :wink:

Viszont az a THS gyanus...nem mondott semmit a doki?Kerdezz masnem ra de maj minnya enis rakeresek :wink:

Onlany
Te kis hamis mar megint fajditod a szivemet :x velence napozas,tuzijatek :shock: :roll: Na csak hulyulok erezzetek jol magatokat :) Hazat meg minnya megnezem 8)

Betty
Nana semmi nem fog fajni gondolom azert kell befekudni,hogy 1 tutira ne egyel,2egybol keznel legyel es mehess nem pedig esetleg keses stb...no para majd mi szoritunk :wink: Lh tesztek tudom ne a mostaniak...e epp panaszkodtl,hogy neked is sokaig 2csikos...erre hoztad ezt en meg azt hittem erre mondod :lol: Laptetu Kép
Latod gondoltam veletek is megosztom :wink:

Csibuc
Ram haragszol :roll: :oops:
8kilot mar leadtal es mennyi ido alatt is? :shock: ez szerintem ngyon jooo es csak igy tovabb :D Miert lettel te is olvaso uzemmodban :roll: es a koltozesrol sem irsz :?
En is aszmas vgyok es ugy tudom ezek a pumpasok szteroidok de ha valaki full befullad annak jobb szednie mert ha a babanak nem jut oxigen az karosabb,mint maga a gyogyo :roll: de ezt majd ugyis megkerdezed a dokidtol...nekem egyik topiktarsam elhagyta es amikor jottek a rohamok mndtak neki inkab szedje :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri
igen, azért kell előbb befeküdni.
Én ezekről, vagyis ilyenekről (is) beszéltem, mint ami a képen van, hogy élőben van ott egy nagyon halvány második csík is. De lehet, csak a bemélyedés, ahol a másik csíknak kéne lennie :roll:
Már paranoiás vagyok kissé :roll: :lol:
Szal én nem olyan erős 2. csíkról beszéltem.
Örülök, ha más korábban tudsz majd jönni :D
Miért haragudna rád Csibuc :?: :!: :roll: :shock:
Miből gondolod ezt :shock: :?:
Sztem tuti nincs így :!:

betty615

Drága Bri dehogy haragszom, csak nem vagyok naprakész, hogy mi történt és történik Veled mostanság...

A költözésről dióhjban annyit, hogy az első két hét elég melankólikusan telt, Lengyelországba jöttünk egyből, nem maradtunk egyetlen napot sem Berlinben. Hétvégére még mindig "hazaruccantunk", holnap is utazunk és még max egy hétvégén, de aztán itt maradunk több hétre. Lakást nem találtunk még, elég gáz az itteni emberek hozzáállása és amikor megtudják, hogy külföldiek vagyunk, azonnal 30%-kal többet kérnek, plusz ha elmondjuk hogy számlát kérünk, na az a csúcs. Osztottunk-szoroztunk, végül arra jutottunk, hogy ha az elkövetkező hónapot szállodában töltjük, akkor összesen 1/3-dal fizetünk többet, a reggeli szuper, takarítják minden nap a szobánkat, és gratis használhatjuk a SPA részleget, ami szintén elég jó.
Melóról és egyebekről pótolom az infót a blogomban, csak eddig sajna nem nagyon volt időm... A lengyeleket szerintem soha nem fogom szívbéli jóbarátként kezelni, de megbarátkoztam a gondolattal, hogy egy pár hónapot most itt töltünk majd.

betty: nem elégedetelen vagyok, de 3 hete meg sem moccan a mérleg. Sőt amikor első lengyelországi hetünk után hazautaztunk, + 1,5 kg-mal nyomtam többet... Valszeg a változás, a más kaják és más napi ritmus miatt kavarodtam meg ennyire :)

Bri: még egy kérdésem van. Nekem a TSH-m 2,470 volt 3 cn. Szerinted ez magas?
Vendég

Betty
Jah azt eszrevettem,hogy nekem nem ngyon ketcsikosak aztan meg jon egy tuti pozi teszt :shock: Nem tudom :roll: tudod multkor emlitettem azert ne jovok mert negativ a topik...es szerintem sokan magukra vettek mert azota nem is sokan irnak...pedig en nem akartam bantani am senkit sem :roll: :oops:

Csibuc
Akkor jo mar aggodtam...bar haragudni is lehet ram de en ugyis kibekulok mindig mindenkivel :lol: en azt szeretem ha szent a beke :wink: De hol vannak a tobbiek is :roll:
Nem is tudtam,hogy ilyen van ott kint is?Egy hotel olcsobb :shock: de mondjuk ott meg nincs konyha neked nem hianyzik? :roll: Bar ennyi sporolas mellett meg etteremre is futtya 8)

TSH-rol en ugy tudom,hogy a megadott ertekek kozott jok ugye nincs baj...de ha valaki babat szeretne asszem 1egesz valamennyinek korulinek kell legyen :!: De ezt majd megkerdezem pontosabban a proffesszoroktol a masikban 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri: Lengyelországban mások az árak. A szállásunkat a munkaadónk fizeti, így arra nincsen gondunk. A kajálás pedig teljesen más árdimenziókban mozog, mint Nálad NYC-ben vagy otthon Budapesten. Ha elmegyünk egy hipersznob étterembe itt Szczecinben, ketten degeszre tömjük magunkat 6-7ezer forintból. Budapesten a kis sarki, külvárosi étteremben fizettünk ennyit egy-egy alkalommal.
Tegnap úgy, hogy 3-man kajáltunk (tolmácsunkkal és párommal, megjegyzem mindkettő meglett férfiember), úgy fizettünk egy elitebbnek számító helyen 4000 Ft-nak megfelelő zloty-t...
A ruhák és cipők tök olcsók, a legújabb divat szerinti (na nem D&G) kollekciók egy-egy darabjait potom pénzért meg lehet venni. Pl. egy teljesen normális nyári felső 25 PLN, ami forintban: 1600, otthon max a kínai piacon vásárolsz annyiért amennyiért itt plázában :shock:
A konyha nagyon is hiányzik, de lakást találni (pláne számlát adó bérbeadóval) nem egyszerű itt. Mindenki "mutyizik" ahol tud, de azért nem adjuk fel, meglátjuk hogy alakul majd 8)
Vendég

Bri
nekem a TSH-m a legutóbbi vizsgálatkor 1,606 uIU/ml volt.
Remélem most is ez körül lesz!

Csibuc
ne aggódj, el fognak indulni azok a kilók lefelé. :wink:
Emléxel? -5 kilónál is azt mondtad, hogy kész, itt megállt, több nem megy...és azóta -3 lement! :wink:
Ez jó eredmény! Csak így tovább!

betty615

Bri: Ja és írtad, hogy a szálloda és a bérlakás ára ennyire közel lenne egymáshoz? Igen... Mivel külföldiek vagyunk, minden eddigi bérbeadó jelölt szeretett volna nagyot akasztani az üzleten és rajtunk. A lakás bérleti díjai kb. 200.000,-Ft-nak megfelelő összegek lettek volna/hó (ami azért nem kevés, sőőőőt) és a szállodában kb. 260ezerért lakunk olyan helyen, ami elég jól néz ki, jó a kaja, tiszta, kulturált és van egy kis mozgási lehetőség is gratis. Nyilván ha nem fizetné a munkaadó, meggondolnánk, mert a különbség azért így is elég nagy. Szálloda-képek mindjárt fent lesznek a blogomban :)
Vendég

Na sziasztok látom vagytok, nekem kicsit nem volna szabad lenni, tegnap volt a 3. házassági évfordulónk de csak a virágot kaptam meg mivel párom hirtelen el kellett utazzon, így ma kéne őt babusgassam, de majd leragadnak a szemeim. Ittam 1 pohár bort az tett be.

Szal Bri nekem az eredményeknél fogalmam sincs mit jelentenek. Dokitól kérdezzem :roll: :lol: :lol: jó vicc, hiába mennék hozzá szerintem annyit sem értene hozzá mint te :lol: :oops: :roll: igy nem is költöm a pénzem, ami épp nincs, inkább belőle lemegyek levágatom a hajam :D A leletekkel csak a szegedi doki nénihez megyek, úgysem tudok semmit tenni addig ellene. Sőt nem bánnám ha nálam is lenne valami bibi amit lehetne kezelni és utána jöhet a spontán :wink: Sajnos nem találtam sehol, hogy mi lehet a bibi a magasabb értéknek de azt írták az itteni főrumon, hogy ha nincs 2 alatt nem is csinálnak lombikot :shock: Te tudod miért????

Kép
Kép
melisch

Na ilyet talaltam de majd ha irnak a masikban a professzornek akkor megirom mit mondtak.

http://www.labtestsonline.hu/

Es itt jobboldalon a laboratoriumi vizsgalatoknal kikeresni azt amit epp szeretnenk FSH,TSH,LH

KépKép
bridget0801
Kulfold

Melisch, Melisch te borozóóó :?: :?: :!: :lol:
Gratula a 3. házassági évfordulótokhoz!
Párod mikor jön haza?

betty615

Bocsanat csak kozben bujtam a netet en is a TSH ugyben :oops:

Csibuc
Hat nem semmi :shock: bar most enis tegnap elvoltam vasarolgatni uccso nap meg mielott hazajottunk de az occso boltban szedtem ossze tobb ruhadarabot is ahol pl 1db 3800ft koruli ami azert nem rossz :wink: Az arak akkor ott nem semmik :roll: Majd megkukucs a blogodat csak en is meg most ertem haza mosnom kene :oops: ami ugye a pinyoban van :x tisztitoba menni kipakolni :shock:

Betty
Na az akkor jo szerintem 8) marmint az erteked :roll: Piri mikor nem gyun...tudom mondtad mar de nem nekem hanem anycinak es csak epp atfutottam azon :oops:

Melisch
Igazad van vegulis majd Szegeden megmondjak...csak ha mondjuk addig kellett volna kezelni akkor pont jol jott volna ki...de baj nincs am...nem tudom...beirtam a beultis topikba a csajok ott naon profik tuti lesz 1-2okos valasz nektek erre :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty köszi, párom itthon van 9 óra felért haza, azért írtam, hogy nem nagyon szabad netteznem, evet de már mondta, hogy zárjam le.

Bri köszi a linket, holnap jobban szemügyre veszem most mennem kell aztán doki néni döntse el mit kezd vele :roll:

További szép estét nektek!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Jah es Melisch
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget
jövő hét szerdán nem gyün piri meg :lol:

betty615

Jah jol mondod :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

"...babaprojekthez a TSH-nak 2,5 alatt 'illik' lennie, de legjobb, ha 0, - szel kezdődik! Így jobbak a megtapadási esélyek! " :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nekem is van egy idézetem, ami nagyon tetszik:

,,Egy meddő nő annyiszor kerül padlóra, ahányszor feláll. Nem marad ott elnyúlva, port nyelve, mert tudja, hogy az út végén a kincse várja. Egy meddő nő erős, aggódó feleség, mert figyel a férfira, és félti, védi, elé áll, ha úgy érzi, bántás érheti, védi a lelket, kíméletesen tálal, a legjobb időben. Egy meddő nő tud nagyon gyenge lenni, napokig a kudarc után, kitépik a szívét, de aztán feláll, nem is áll, ugrik, libben-toppan, mozdul, harcol. Egy meddő nő, nagyon egyedül van, és mégsem, mert a szívében ott él a gyermeke már évekkel előbb. Egy meddő nő tud bölcs lenni, tud értékelni, tud vigyázni, tud tanulni, de egyet nem tud: feladni."

betty615

En csak angol oldalakat talaltam es ott is arrol beszelgetnek,hogy az 1.0 a legjobb ertek :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Betty
Csak nem te vag a szerzo 8) Nekem sok benne a "meddo" szo :? alapbol is baratsagtalan egy szo :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jaaaj most jut eszmebe ma van a tuzijatek :shock: en csak olvasom meg olvasom mindenki tuzijatekozik :shock: meg erre megy meg arra :shock: mondom,hogyhogy :roll: erre most esett le agusztus 20. tuzijaaaateeeek 8) :lol:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jah, épp most volt nálunk is...meghallgattuk :lol:
Ugyanis az ablakunkból pont nem lehet látni :lol:
Jó volt 8) :lol:

Nem, nem én vagyok a szerző...innen a bnetről loptam még régebben 8)

betty615

[quote="bridget0801"]& írta:bridget0801quot;...babaprojekthez a TSH-nak 2,5 alatt 'illik' lennie, de legjobb, ha 0, - szel kezdődik! Így jobbak a megtapadási esélyek! " :roll:

"...mintha 2 körüli TSH-val babásodtam volna.
A 3,6 már nem szerencsés, bár épp határérték alatt van..." :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Kircsilány, látom itt tepersz valahun! :lol:
Hun? :roll: :lol:

betty615

Betty
Na csak aze... :lol:
Meghalgattatok ez jooo :lol: :lol: :lol: :lol: itt meg 1000-rel sut a nap es mennem kel mostmar mert fel 5lesz es meg mindig nem mostam ki :shock: Meg 2mosas kozott visszanezek 8) Bar akkor te mar alszol :wink:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

De kis ari ez a macika!
El is lopom minyá magamnak! 8) :oops: :lol:

Akkor neked jó mosást, és további szép délutánt!
Pussz!

betty615

Kép Kép Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri nagyon szépen köszönöm a segítséged, hát ez van lehet ezért nem tapadt meg még soha a baba :cry: de bízok benne, hogy a doki néni tud valamit adni rá, hogy kicsit lenyomjuk. Bár addig már jutottam az olvasással, hogy sajna ez nem egy gyógyítható betegség de lehet gyógyszerrel pótolni. Hát ez van majd lehet megkérdezek valami dokit még itthon is :roll:

Köszi a jókívánságokat is!!!!!!!!!!!!!!

Puszi MINDENINEK
Szép napot!

Kép
Kép
melisch

sziasztok!

Majd később mesélek, csak gyorsan beugrottam, mert totál kész vagyok! Ma vagyok a 17.napon clostyval és semmi + lh teszt!!!!!!!!!!! Szerintetek létezik ilyen, hogy nem sikerül petét érlelnem stimuval?
Akinek cisztája volt ettől a szertől S.O.S. írja le nekem a törtéánetét, mellékhatásokat, panaszokat! Frászban vagyok!

Hát már én is profnak mondanám magam a pajzsmirigy mizériából... szóval 1 körüli érték a tökéletes! De tartományon belül is van esély a babásodásra, csak olyankor belgyógyászhoz illik elmenni, mert úgy magasabb a vetélés kockázata. a 0, -val kezdődő az már kezd átcsapni túlműködésbe, tehát az sem szerencsés! Bár az "istenek" azt mondják 0,8-1,5 ig király!
onlány

Onlány téged is kezeltek pajzsmiriggyel??? Na én tuti megyek dokihoz mert nagy az esélye, hogy emiatt nem tapad meg a baba :cry:

Kép
Kép
melisch

Melisch
Nincs mit...de figyu ma ez nem egy betegseg nem am azt hinni...normalis az erteke azaz semmi bajod...de ha valaki babat szeretne annak jobb ha alacsonyabb :roll: Minnya megnezem a beutisben mit irtak meg a csajok amugy nekem is most neztem a 4.havi vv eredmenye ez:

LH 9.5
FSH 24.1
E2 97.5
PRL 19.32
TSH 2.97
T3 3.06
T4 1.20

Szal az nekem se jo akkor :shock: de ezt gyogyoval letudjak vinni akkora amikor kell es annyi...az meg,hogy utana visszaall mar kit erdekel!Jah az en tablazatom is azt mutatja,hogy az FSH is jo 3-20ig pedig nem mert 15felett mar nincs lombik se :roll: szal az nem azt jelenti,hogy gaz van de babasodasnal igenis szamit :idea:

Onlany
Biztos van aki nem reagal a clostira mint pl mar en sem :roll: Mondjuk azert 2petit igy is sikerult produkalnom mondjuk nem LH-ztam mivel ilyenkor jobban csikosnak kene legyen a sok petitol igy ugy gondoltam felesleges :roll: Mi mar mondtuk neked (legalabbis en tuti),hogy a dokidnak kene uhu-val kovetnie :roll: De talan csak az elso clostis honap volt ilyen nem tudom :roll: Talan ot kene errol kerdezned bar en ugy latom elobb vgy utobb mas dokira kenyszerulsz :? Nekem volt cisztam tole azert is nem mehetet kovi lombik es 3honapig bent volt a ciszta :x nem faj meg semmi de nekem mondjuk egy jo nagy lett tole....azert azt sem art tudni,hogy most van-e vgy mi van :roll: Mellekhatasok...semmi egyeb :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri megvagyok a csajok tényleg nagyon segítőkészek a beültis topikban :shock: nem gondoltam, hogy ilyen aranyosak és segítőkészek :roll: Míg te alukáltál és tudakozódtam tőlük 8)

Ez a véreredményed akkor volt mikor cisztás voltál, nem, mert sok eredmény utal rá :cry:

Lehet neked is a magas TSH okozta, hogy nem sikerült a lombik elsőre és nem tudott a baba megtapadni. Bár neked nem olyan magas de azért inkább 3 mint 2,5 ami alatt kéne legyen a lombikhoz. ki érti ezt az egészet? A dokid miért nem látta, vagy gondolta megpróbálja ha annyira szeretted volna? :roll:

Kép
Kép
melisch

Bri, értem én és a legszomorúbb az egészben, hogy igazad van! De tényleg ez már siralmas, kérem tőle és azt mondja, menjek privát.... Nem baj, kedden reggel meglátogatom és kérek vérvételre papírt, meg most a szülészdokimhoz is elmegyek, kíváncsi vagyok rá, hogy ő uhuzni fogja e- Nagyon jó lenne tudni, hogy mi a manó van odabenn! Legalább vérvételből.

Melish, menj el dokihoz, ha normális és mondod neki, babázni szeretnél, akkor foglalkozik veled!
onlány

onlány

Onlány köszi én is erre az elhatározásra jutottam.

Neked semmi jele az ovulációnak, mikortól tesztelsz? nem is erősödik? nekem volt már, hogy 18. nap volt ful pozitív.
Én is tudom, milyen mikor a dokid nem tud veled semmit kezdeni, hogy ne írjam, hogy nem akar :cry:

Görbéd, hát nem látszik, hogy lett volna ovuláció. Mondanám, hogy próbálkoztál, ha volt fájdalmad 2 napja de nem sikerült. Ma teszteltél már? Várjál lehet elhúzódik pár napot, veszve meg semmi sincs és bízunk benne, hogy a fránya ciszta nem alakul ki hanem kireped a tüsződ. Lehet jó lett volna egy tüszőrepi is neki :roll: :roll: na de most csak okoskodtam :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2009.08.21 15:45-kor.

Kép
Kép
melisch

visszalapoztam és a 3,6 nekem egyértelműen babásodáshoz soknak tűnik!
onlány

direkt folyamatosan tesztelek azóta, mióta elmúlt, de már sírva fakadok! Nagyon befolyásolja a hangulatomat az eredmény. Mondhatni az lh teszt eléggé stresszel.... hm 18? Az holnap lenne.... köszönöm a bíztatást, bízom benne, hogy csak hosszabb ciklusról lesz szó (bár, closty mellett 28as szokott lenni, meg eddigi leghosszabb ciklusom 33 napos volt, és a felén már túl lennék)
onlány

egyébként a kérdésedre vááálaszolva, engem folyamatosan kezelnek, és életem végéig sajnos gyógyszereznem kell magam. Gyogyi nélkül nem vagyok senki, csak egy hullafáradt ember, aki nem bír felkelni az ágyból.
onlány

egyáltalán nem okoskodtál, mert én is ezen agyalok, hogy nem ártott volna egy tüszőrepi szuri.
Bri, drága, neked nem fájt cisztás időszakod alatt a pocakod?
onlány

Tudod most nem is vagyok annyira szomorú a magas TSH miatt, mert keresem a bibit hátha nem kell lombik :cry: Más is mondta olyan akinek nem maradt meg a lombik ilyen értékkel így meglátom ki segít levinni de elindulok már jövő héten. Azt olvastam, hogy akinek baja van az végig kezelésre fog szorulni :cry: hát meglátjuk. Tuti meg kell ismételjem az eredményeket és még megcsinálni az ehhez tartozó vizsgálatokat is, hogy meg lehessen állapítani pontosan mi a bibi.

A 33 napos ciklusnál majd 19 nap van a pé! :wink: tehát semmi nincs még vessze. Azt tudom milyen stresszes én is így voltam vele, olyan szomorú voltam, hogy abba is hagytam a tesztelést, aztán Esthajnal noszogatott, hogy még teszteljek és akkor lett +

Kép
Kép
melisch

:) bárcsak úgy lenne :wink: Szerinted, szerintetek vérvételből ki lehet mutizni ha baj van?
onlány

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?