Új privát üzeneted érkezett!

Eva! A Metrodin nekem is ugyanolyan draga volt mint Caldea-nak! Te hol vetted ilyen olcson??? Azert ez tiszta gaz, hogy ekkora kulonbsegek vannak!

orsoly
orsoly

Eva
Koszonom szepen,jo ujra itt.Bar titkon remelem,hogy a natur honapok altt megtortenik a csoda,persze tudatosan nem remenykedem.Azt hiszem nalunk ua.lesz a kezeles menete,nov vegetol en is ezt a szuriyt kapom ha addig nem jon ossze.Mostmar biztosan nagyon kozel vagy a babahozKépKép

Caldea
Nagyon csodalkozom,hogy nem adnak beontest mert adnak izomlazitot.Nekem mar keccer csinaltak 2 korhazban es mindketszer kaptam reggel-este.Azt sem ertem,hogy aznap kell bemenned hiszen az altatas elott mindenfele vizsgalatokat csinalnak,elokeszitenek es persze enni sem szabad amit alt.csak akkor velnek biztosnak ha benn vagy.persze ez butasag mert ott sem oriz senki barmit megehet az ember.De ki olyan buta,hogy sajatmaganak artson.

cupppp Kriszti
kriszti

Most látom, Évát még nem javította ki senki. Kép
Éva!
Ne légy szomorú, majd legközelebb sikerül! Kép Kép Kép

Javított lista:

Orsoly 8c 61 cn Nagytarcsa 26 év
Ildi 4c 55 cn Szekszárd 21 év
Melinda 2c 44 cn Ulm 26 év
Cicó 4c 37 cn Szeged 27 év
Süni 3c 33 cn Budapest 29 év
Kriszti 12 c 31 cn Galgamácsa 29 év
Barbi 6c 29 cn Calgary 26 év
Bubi 6c 29 cn Szolnok 28 év
Csilla 4c 24 cn Pusztavám 26 év
Koalamaci 5c 24 cn Budapest 24 év
Lotti 9c 23 cn Budapest
Norci 5c 23 cn Budapest 26 év
Moni 4c 22 cn Törökbálint 28 év
Cincérke 32c 22 cn Budapest 26 év
Bella 15c 22 cn Debrecen 25 év
Lella 9c 22 cn ? 32 év
Eszter 12c 22 cn Szigethalom 26 év
Kata 4c 20 cn Miskolc 35 év
Monchy 9c 16 cn Budakeszi 32 év
Boglárka 8c 15 cn Györ 24 év
Márti 9c 14 cn Debrecen 24 év
Andi 13c 12 cn Szeged 30 év
Eni 2c 11 cn Pécs 26 év
Edina 7c 11 cn Coimbra 23 év
Gabó 29c 10 cn Miskolc 27 év
Lora 11 c 8 cn Várpalota 24 év
Pucur 4c 7 cn Budapest 29 év
Ancsi 1c 6 cn Adács 27 év
Éva 28c 3 cn Nyíregyháza 26 év

Monchy
Monchy

Éva!

Hol vetted ennyiért a Metrodint???????????????????

Kriszti!

Mutét elotti héten EKG, vérvétel (sajna vércsoport meghatározás nélkül)
Utasítás elozo nap éjfél után se enni se inni.
Szerintem jobb ez a sok macera nélkül.
Ahány hely annyi szokás.

Valaki írta, hogy Metrodin és vérvétel. Nekem nem vettek vért egy inszem alkalmával sem.

Caldea
caldea

Üdv Mindenkinek!
Látjátok ezt a pocsék idöt?

Olyan boldogan keltem reggel.
Hányinger, a höm 37,4-et mutatott, gondoltam ezek már tünetek!!!!!!!!

Hát igen, tényleg tünetek. Egy alapos gyomorrontás tünetei. Felment a lázam, úgyhogy lassan hazamegyek a munkahelyröl.

Igyekszem holnap bejönni, de nem fogom eröltetni, úgyhogy mindenkinek nagy pusszancs.

Éva,
Sajnálom. Azt hiszem nekem is így fog végzödni hamarosan ez a ciklus. De ugye nem kesergünk???
Ha megjön, majd ráveszem magam a Gynevac-ra és 5 hét szünetet fogunk tartani. És utána Maca Vibe és karácsonyra már ...

Kriszti,
Jó, hogy megint itt vagy.

Most lassan indulok haza,
sziasztok,
Moni
mj

Moni!

Beja a Friss kismamakbol a Gynevac alatt esett teherbe es en is ugy gondolom hogy nem kell emiatt szunetet tartani a gyerekcsinalasbanKép

orsoly
orsoly

Moni!

Jobbulást Neked!!! Kép Kép Kép
Igyál egy gyenge mézes teát és egyél egy kis kekszet. Holnapra minden szép és jó lesz, meglátod!

Monchy
Monchy

Sziasztok!

Kriszti sziaaaKépKép Köszi, hogy bejelentkeztél a másik topicban, én meg átjövök ide cuppppppantani TégedKép
Örülök, hogy minden simán ment!!! Nem írtál az eredményrõl (vagy csak vaksi vagyok???)... megkérdezhetem, hogy mit mondtak, láttak?

Ancsi, cupppppp Neked isKép
(levél megy)

Sziasztok,
Beja
Beja

Móni szia!

Orsolynak igaza vanKép Meg vagyok róla gyõzõdve, hogy a Gynevac nagyban hozzásegített nálam (a Closty mellett) a sikerhez! Hajrá, ne tarts szünetet! Kép

cupp,
Beja
Beja

Orsoly,
Tényleg?
Erröl direkt megkérdeztem E. dr-nöt és megvallom az igazat nem értettem, hogy akkor most lehet-e vagy sem.

Monchy,
Köszi, ari vagy.

Üdv,
Moni
mj

Beja
Köszi Neked is.
Akkor nem lesz 5 hét szünet!!!! Juhééééééééééééé!!!!!!!!

Most már tényleg húzok haza, azt hiszem taxival.

Puszilok mindenkit, és valszinü holnap már leszek.

Moni
mj

Sziasztok Lányok! (:

Már hetek óta olvaslak Titeket, és meg kell mondanom, hogy nagyon jók vagytok így együtt!!
Mivel hasonló cipőben járunk, ha nem lenne gond, szívesen csatlakoznék hozzátok. Olyan jó olvasni a leveleiteket és listátokat, látszik, hogy mennyire összetartó csapat vagytok. Jó lenne, ha feltennétek a listára. ( Gitta vagyok Békéscsabáról, 26 éves, 5c, 16cn ) Előre is köszönöm!! Hamarosan jelentkezem!

Puszi mindenkinek addig is!

Gitta
Gitta

halihoooo!

Bejcsi szia!A Gynevec-hoz en is csak jokat tudnek fuzni 4 ampullaval kaptam meg eddig de hatarozottan javult a helyzet.A baj csak az,hogy ezt is nekem kellett kernem nem az orvos mondta,hogy legyen.

Eredmenyt valoban nem irtam,elfelejtettem.Nem volt elzarodas,viszont bitang vastag tuszofalak /2mm/.Keddre ha minden jol megy meg lesz a szovettan,akkor okosabbak leszunk.2 honapig nem kapok semmit,felteve ha fogok mensizni.Nov vegetol pedig kapom a kajak szurikat,kb 7-8 honapig,ha addig sem leszek babas akkor passz nemtom errol meg nem beszeltunk de talan felesleges isKép

Moni

Siess meggyogyulniKép

cuppp Kriszti
kriszti

MJ

En is ugy tudom,hogy lehet a Gynevac mellett probalkozni!

K
kriszti

Szia Gitta

Udv a korunkben.Mar nem merek olyanokat irni,hogy`remelem nemsokaig leszel itt,sipirc innen tovabb stb..Mert mar volt ebbol felreertes.Akkor is remelem,gyorsan sikerul a babucid.

Lotti 9c 23 cn Budapest
Lella 9c 22 cn ? 32 év
Kata 4c 20 cn Miskolc 35 év
Gitta 5c 16cn Békéscsaba 26 ev
Eni 2c 11 cn Pécs 26 év
kriszti

Sziasztok Lányok! Én új csatlakozó vagyok, és kifejezetten Krisztihez szeretnék fordulni, aki volt olyan szíves és felajánlotta segítségét PCO-ügyben, Erazmusz topikjában. Szóval: Kedves Kriszti! Nagyon örülnék annak, ha tájékoztatnál engem a mûtét elõzményeirõl, körülményeirõl és utóhatásáról, és az összes olyan dologról, amit fontosnak tartanál megosztani velem! Érdekelne az is, hogy melyik kórházban végezték a beavatkozást, mik a benyomásaid Fábián fõorvos úrról és milyen kilátásokkal bíztattak a gyermekvállalás terén! Mivel nem vagyok budapesti, az is érdekelne, hogy hány napot kellett eltöltened a kórházban. Elõre is köszönöm a kedvességedet és a lehetõséget, hogy informálódni tudok valakitõl, aki már átesett azon, ami engem vár! Szia: Viki
viki (viki)

Sziasztok Lányok!

No mi a helyzet zebra ügyben????
Mit szólnátok egy zebrafarmhoz?
Szóval lányok ki hol tart?
Igaz ritkán jelentkezem, de azért itt vagyok! Néha beugrok, mert többre nincs időm sok a munka!
A 29cn-on vagyok és lassan megint rámtörnek a remény sugarai bár a hőm 37,1 és 37,2 között bóklászik, de remélem nem a gyogyi hatására!
Puszilok mindenkit!
Ancsi hát hallom megjött! TUDOD SOHA NEM ADJUK FEL!!!Kép
bubi

Üdv az újaknak!
Remélhetöleg nem sokáig lesztek itt! Kép

Bubi!
Olvastam, hogy sokszor hasogat a fejed és hogy szedsz Elevitet is. Én is szedtem Elevitet, de nekem nem voltak ilyen tüneteim töle. Inkább hatalmas étvágyat csinált, úgyhogy most mellözöm a szedését. Helyette most Folsavat szedek, úgyis most elsösorban a vas fontos a szervezetnek, meg hát a dokim is azt mondta, hogy mindegy melyiket szedem.
Nem vagy frontérzékeny? Tudniillik attól is lehet fejfájása az embernek. Én az vagyok sajna, és amióta bejött ez a szuper idö, azóta gyakran fáj a fejem! Lehet, hogy neked is az idöváltozástól fáj csak, ne ijedj meg!

Monchy
Monchy

Szia Gitta!

Írj egy pár sort magadról légyszi, hogy megismerjük a történetedet.

Kriszti!

Az jó ha nem vagy elzáródva. A tüszõfal vasta az azt jelenti, hogy ezért nem tudott megrepedni a tüszõd.
Írtam Erazmusznak, de még nem válaszolt.

Andi
Andy

Sziasztok Csajok,

Sajnos semmi időm nincs. Múlt héten nem dolgoztam (beteg lett a fiam) és így most hegyekben áll a meló. De holnap mindenképpen megpróbálok sort keríteni és bepótolni az egy heti lemaradásom, bár nem könnyű vállalkozás.

De a legfontosabb: ÉN IS MENNÉK A MINITALIRA!!!! Remélem még aktuális 29-re. És én vonattal fogok menni (valszeg IC-vel) Debrecenből. Lesz még valaki, aki ezen a vonalon megy???? Mert akkor összebeszélhetnénk és együtt mehetnénk fel Bp-re. Ja és majd pontosan megnézem az érkezési időpontot is, és esetleg valaki hátha fel tudna venni kocsival, hogy ne kelljen bolyongani. Csak mert írtátok, hogy mást is vesztek fel a vasúton ezért gondoltam.

Most tényleg nincs több időm, de holnap bepótolom!!! (Remélem.) De a minitali listára vegyetek fel légyszi (már úgy várom!!!!!!).

Pusszancs-hegyek és mindenkinek rengeteg baba-hullámot küldök~~~~~~~~~~~~~~~~~ (remélem a hullámvonalat átviszi ez a sz. gép):

Márti
Márti

Viki

Mar vartalak,add meg az emilcimed es irok mindenrol,vagy ha gondolod irj ide es megadom a szamom fel is hivhatsz vagy megjobb otletem van gyere el a talira es szemelyesen meselek bar az meg 2 het.

Itt jelentkezhetsz be: 388-2116 csak penteken rendel a maganrendeloben.

Andi

pontosan errol van szo.E mihamarabb fog valaszolni csak legy turelmes

Puszi Kriszti
kriszti

Orsoly, Caldea!

Én Nyíregyházán vettem ennyiért a Metrodint. De még csak egy ampullát vettem, ez került 1456 Ft.-ba. Most megyek és kiváltom a további 4 ampullát. Holnap megírom, hogy ezek is annyiba kerültek-e.

Sziasztok.

Éva
Éva

Szia Kriszti! Köszönöm, hogy ilyen gyorsan reagáltál! Emil-címem: reinerv@mod.hu Szia: Viki
viki (viki)

Szia Márti!
Örülök, hogy te is jössz a randira. Különben én ajánlottam fel Ancsinak, Andinak, Krisztinek és azt hiszem Gabónak, hogy felkapom Öket kocsival a pályaudvarnál. Szívesen felvennélek Téged is, de rajtam kívül csak 4 hely van a kocsiban. Szerintem lesz még olyan, aki kocsival jön, úgyhogy valahova biztosan beférsz Te is. Kép

Lányok!
Sziasztok, én elmentem. Legyetek jók holnapig is. Vigyázzatok magatokra!
Monchy
Monchy

h
h

Sziasztok Lányok!

Nagyon jó látni magam köztetek a listán, köszi Kriszti! A történetemről annyit, hogy a babuci gondolata 13 hónappal ezelőtt vált komollyá nálunk. Befejeztem a gyógyszerszedést (6 évig szedtem), majd kiderült, hogy PCO-m van. Ezt egy 7 hónapos Diane-35 kúra követte (sajnos!), majd az orvosom kilátásba helyezett egy laparoszkópiás műtétet, ha a gyógyszer nem segítene. Hát nem segített! Végig úgy éreztem, hogy az orvosomat nem is igazán érdekli a problémám, így a műtét előtt kerestem egy új nőgyógyászt, akivel azóta maximálisan meg vagyok elégedve. ( A Diane kúra végére 10-szer annyi cisztám lett, mint előtte, mondta is az új doki, hogy jól félrekezeltek!)
Ő azonnal csinált egy hormonprofilt, ami szerinte jó lett. 5 hónapja mérem a hőmet, ami olyan, mint egy hullámvasút, csak nem akkor kanyarodik, amikor kellene... Most a napokban lettem túl egy Closty-kúrán. Annyira bíztam benne... De szerintem semmi eredménye. A hőm.görbém most bezzeg teljesen vízszintes, a PG/53 sajna karikás, a Corax teszt sem volt az igazi, a domináns vonal mindig halványabb volt a kelleténél. Szerintetek mit rontottam el?? "Röviden" ennyi a történet, nem tudok mást tenni, mint várni. Ezt ezt ti is tudjátok, milyen érzés, sajna...
Majd még jelentkezem, addig is kellemes napot és sok-sok csíkosodást nektek!
( Bocsi, kicsit hosszúra nyúltam!)

Sok puszika:

Gitta
Gitta

h
h

h?
Névtelen

Szia mindenkinek!

Kedves Erazmusz!
Köszönöm válaszod! Meglepett, hogy Te válaszoltál. Ma akartam a topicodban feltenni Neked is kérdésem amit ide írtam. A tanácsod szerint fogok eljárni, és kereslek majd.

Kijavítanám a listát mert most vettem észre, hogy valahol egy kis elcsúszás volt valakinél. Én a diagrammom szerint ma a 22. cn-nál járok.

Lotti 9c 23 cn Budapest
Lella 9c 22 cn ? 32 év
Kata 4c 22 cn Miskolc 35 év
Gitta 5c 16cn Békéscsaba 26 ev
Eni 2c 11 cn Pécs 26 év

Kriszti!
Így ismeretlenül is örülök, hogy újra itt vagy.

Na pá mindenkinek!

Kata
Kata

Sziasztok!

Elmentek a vendegek en meg megjottem Kép) Sajnos mas is Kép...pedig mar majdnem a lista tetejen voltam. Viszont jo hir hogy csak 33-napot varatott magara.

Melinda 3c 11cn

Ujra a magany... hamarosan meg koltozkodes fog lefoglalni...majd az iskola....Beiratokoztam egy helybeli nyelviskolaba. Miutan ot percig elbeszelgettek velem a halado szintet javasoltak. Kis orom ebbe a nagy szurkesegbe.
Lehangoltak az Amerikai hirek is. Mi itt epitunk mikozben masok rombolnak. Felek!...A joslatokban nem hiszek, de a harmadik vilaghaboruban igen. Foleg latva a fanatikus nepek oromet a sok ezer artatlan aldozat folott. Belegondolva allati nagy gyulolet eghet ezen nepek sziveben, ha azt veszem alapul, hogy en meg sajat legnagyobb ellensegemnek se kivanok betegseget, lelki szenvedest.
Holnap talalkozunk...Kép
Puszi es Jo ejt Mindenkinek
Melinda

Kedves Moni!
Hogy konkrétabb legyek: én minden terhesemnek adom a Gynevacot, ha még terhesség elött nem kapott, és soha nem hagyom abba az adását, ha közben lesz terhes valaki. Mert nemcsak hogy káros hatását nem láttam, hanem egészségesebbek, fejlettebbek lettek az ujszülöttek, mint a nagy átlag. Tehát nem lekk szünetelni.
Üdv. Erazmusz
Erazmusz

Nem nem lekk, hanem nem kell
Erazmusz
Erazmusz

Jó reggelt Lányok!

Tudom, most valami napvidító szöveg kellene, mert hát olyan pocsék az idö. Kép De hát ösz van! VÉGRE VALAHÁRA!!! És ez tudjátok mit jelent?????Kép Kép Kép
Esö, esö, esö és esö. Azaz BABAESÖ! Csak valaki kezdje már el! Kép

Melinda!
Sziamiau! De jó, hogy újra itt vagy! Kép Kép Kép
Hát sajna Kép , hogy újra a lista alsó felén vagy, de legalább rövidül a ciklusod, és az már jó! Kép
A nyelviskola jó dolog, az majd elég rendesen lefoglalja az idödet. Ott is támogatja a kormány a külföldiek nyelvtanulását?

Különben én is nagyon megijedtem, söt féltem elöször az amerikai események következményeitöl. De most már inkább próbálok bízni abban, hogy értelmes emberek inkább értelmes döntéseket hoznak. Illetve olyan döntéseket, amelyekben nem a nacionalista, fanatista szellem uralkodik el. Viszont a 3. világháborútól nem érdemes félni, mert ha az kirobban, akkor szerintem ez a Föld nevü bolygó végét jelenti! Akkor meg már nincs mit tennünk! Nem is tudnánk mit tenni! Akkor pedig nem is érdemes ilyeneken töprengeni vagy rágódni. Inkább valami másra, valami kellemesebbre kell gondolni! Nekem van egy-két ötletem! Kép Kép Kép

Nem tudsz hazajönni 29.-ére és akkor Te is ott lehetnél a találkán! Kép

Íme a mai lista:

Orsoly 8c 62 cn Nagytarcsa 26 év
Ildi 4c 56 cn Szekszárd 21 év
Cicó 4c 38 cn Szeged 27 év
Süni 3c 34 cn Budapest 29 év
Kriszti 12 c 32 cn Galgamácsa 29 év
Barbi 6c 30 cn Calgary 26 év
Bubi 6c 30 cn Szolnok 28 év
Csilla 4c 25 cn Pusztavám 26 év
Koalamaci 5c 25 cn Budapest 24 év
Lotti 9c 24 cn Budapest
Norci 5c 24 cn Budapest 26 év
Moni 4c 23 cn Törökbálint 28 év
Cincérke 32c 23 cn Budapest 26 év
Bella 15c 23 cn Debrecen 25 év
Lella 9c 23 cn ? 32 év
Eszter 12c 23 cn Szigethalom 26 év
Kata 4c 23 cn Miskolc 35 év
Monchy 9c 17 cn Budakeszi 32 év
Gitta 5c 17 cn Békéscsaba 26 év
Boglárka 8c 16 cn Györ 24 év
Márti 9c 15 cn Debrecen 24 év
Andi 13c 13 cn Szeged 30 év
Eni 2c 12 cn Pécs 26 év
Edina 7c 12 cn Coimbra 23 év
Gabó 29c 11 cn Miskolc 27 év
Melinda 3c 11 cn Ulm 26 év
Lora 11 c 9 cn Várpalota 24 év
Pucur 4c 8 cn Budapest 29 év
Ancsi 1c 7 cn Adács 27 év
Éva 28c 4 cn Nyíregyháza 26 év

Találtam egy idézetet, ami nem feltétlenül kapcsolódik az anyaság témájához, de nekem nagyon tetszik. Íme:
„Mindig becsületesen cselekedj - ez egyeseknek örömet szerez, a többieket pedig ámulatba ejti.”   Mark Twain [1835-1910]

Mindenkinek szép napot kívánok!
Kép Monchy
Monchy

Szép reggelt mindenkinek!!

Lányok, el kell mondanom nektek egy nagy-nagy örömhírt: egy régi kedves barátnőm évekig próbálkozott sikertelenül, majd 1 hónappal ezelőtt beültettek neki három pici embriót, és nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, hogy mindannyian egészségesen fejlődnek!!!!

Puszi:

Gitta
Gitta

Sziasztok Lányok!

Viki, Gitta!

Üdvözöllek benneteket a körünkben, de kivánom, hogy minél elöbb babásak legyetek!!KépKépKépKépKépKépKép

Bubi!

Szoritok NEKED, hogy te kezd meg a babaesöt, csak az elsö a nehéz, utána már jön a többi is!! Ugye? Naaaa, kezdje már meg valaki a sort!!!KépKépKépKépKépKépKép

Kérek egy aktuális talcsilistát valakitöl, hogy tudjam hány helyet kell foglalnom!!

Pucur
Pucúr

Lányok!
Szerintem Caldea kezdi meg az esőt!! Hamarosan bejelenti a jó hírt!!! Legalábbis nagyon remélem és nagyon szurkolok Neki!!! Meg persze mindenki másnak is!
Szép napot és közelik a vénasszonyok nyara!!!!
Cincérke
Cincérke

Szia Pucur!

Íme a randi lista:
1. Kriszti
2. Pucur
3. Gabó
4. Moni
5. Andi
6. Orsoly
7. Ancsi
8. Klári
9. Monchy
10. Lotti
11. Márti

Akit lefelejtettem, bocs, de írja hozzá!

Monchy
Monchy

Jooo Reggelt!KépKép

Azert is jokedvunk van,megha sz.. is az idoKépKépKép

Viki
Mindjart irok egy jo hosszu levelet neked.

Gitta
ha gondolod neked is kuldhetek,asszem egy picivel elottetek jarok.

Melinda
KépKépKépKépKépTudod itt az eso...!

Pucur
Szia,de reg nem dumcsiztunk!A talalkara lefoglaltad a helyet?

Monchy
Hianyoztak az idezeteidKép

MJ
Irok neked a korhazrol beszamolot!Ugy dontottunk ha lesz baba/mar nem kiabalom el!/akkor ott fogunk szulni a Fabian Dr-nal

Andi
Sikerult tegnap Elek Dr-tol kerdezned?

Szia Kata,udv neked a koreinkbenKép

cuppp K
kriszti

Szia Andi!

Még nem ismerjük egymást, de láttam a listán, hogy szegedi vagy. Érdekelne, hogy milyen tapasztalatod van (ha van) a Női Klinikáról, mert én oda kezdtem járni tavasszal, az új nőgyógyászom szegedi és ott praktizál.
Előre is nagyon köszönöm!

Puszi:

Gitta
Gitta

Cincérke!

Köszi.
A mellem nem tudom miért de még mindíg fáj (nem feszül).
A barátnom terhes a második gyerekkel. 2 éves a kisfia. ( az enyém már lehetne 3 éves ha sikerült volna) Ha most sikerülne nekem is akkor 1-2 hónap különbséggel szülnénk.

Caldea
caldea

Kriszti!
Örülök, hogy ilyen jó kedved van! Kép
"A rosszkedv legjobb ellenszere a nevetés." /Monchy/

Caldea!
Hányadik napon is vagy?

Mindenki, aki szereti Micimackót!
Feltettem a Próbaterületre egy 2002-es naptárt. Micimackót és társait ábrázolja! Irtó aranyos! Lenne egy tippem, hogy jövöre milyen szoba falára tenném ki! Kép

Kép Monchy
Monchy

Caldea!
Szerintem sikerülnie kell!!!!
Bízz és ott is lesz az eredmény a pocidban!!!!
Sőt, szerintem már ott is van!!! (a reggelieidből ítélve - tuti... Kép Kép Kép
Cincérke
Cincérke

Monchy! Nagyon édes a naptár!!! Én is ki tudnám tenni annak a bizonyos szobának a falára! Kép Kép Kép
Nem tudtok olyan internetoldalt, ahonnét Micimackó képeket lehet leszedni?
Cincérke
Cincérke

Sziasztok!

Ma itt egesz szep az ido! KépKép

Caldea!
Nekem is faj a mellem tegnap ota (szinten nem feszul), mar a melltartot sem viselem el. Pedig en ma mar (es meg csak) a 23. napon vagyok.

Andi!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Csak ugy....

Melinda!
Biztosan nagy gyulolet eg bennuk, de mar az anyatejjel ezt szivjak magukba. Azt hiszem nem is tehetnek igazan rola! Kép

Eszter
Beszti

Cincérke!

Én csak ezt ismerem:
[url=http://www.swi.hu/sycora/kepeslap/cardmici.html" TARGET="_top]http://www.swi.hu/sycora/kepeslap/cardmici.html[/url]

Monchy
Monchy

Szijasztok lányok!!!))))))
Jaj, mennyien vagyunk már ...))
Viki, Gitta!
Nagyon szuper csapathoz csatlakoztatok,
remélem jól fogjátok magatokat érezni!)))
Minél elõbbi csíkosodást Nektek!KépKép

Pucúr!
Szijóka! Már olyan régen beszéltünk, mi van Veled?
Egy nappal felettem jársz a listán...))
Egyszerre fogannak a babáink..??Kép

Ancsi
Ancsi

Ancsiiii

Mikeeeet tervezel??KépKépBaba??
Hat nem akarsz terhes lenni!!!!!!

jajj-jajj nagyon hosszuu ez a listaKépKépKépKép

Kriszti
kriszti

Sziasztok Lányok!

Eszter!

A MACA-tól nekem is alacsony a hõm, 36,6 volt reggel. Tegnap volt akció és most belehúzúnk teljesen. Hátha a jobb oldalon is érnek a petécskéim! Most is szúrkál a bal oldalon.
Ha fáj a melled az tök jó. Hõd hogy áll?

Kriszti!

Emilt írtam Dr. Elek Csabának, mert nem tudok bejutni a Házipatik fórumába hogy ott írjak neki.
Valami bibi van.

Caldea!

Meglátod sikerülni fog, mi nagyon szorítunk neked.
Hányadik napon vagy?

Gitta!

Én is csak március óta járogatok a klinikára. Ha tudok segíteni neked akkor emilben leírom. Kíváncsi vagyok te kihez jársz?

andim@server.hansagi-szeged.sulinet.hu

Írjál!

Puszi

Andi
Andy

Monchy, Andy!

26. napon vagyok, de a múlt heti Profasitól késni szokott. Volt, hogy a 31,. napon jött meg nagy bánatomra.

Caldea
caldea

Sziasztok Lányok!

Az utóbbi napokban nem volt idöm irni, de probálom nyomon követni az eseményeket.
Rólam annyit, hogy sikerült egy kicsit lebetegednem,így a mostani höm teljesen használhatatlan. De nem baj, ez a honap ugy is annyira sürü, és egyébként is nem a hömérötöl leszünk terhesekKépKépKép:

Ancsi
Most, hogy megjött probálkozhattok vagy várni kell még?

Viki, Gitta
Üdv a fedélzetenKépKép

Caldea
Nagyon szoritok nekedKép Hányadik napon vagy?

Gy
Györgyi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?