Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszönöm szépen a gyerekek nevében :) Átadom nekik az összes elismerést :)

Dita!

Gyönyörű a pocakod, legyél rá nagyon büszke! Jól az asztalra csaptál időpont ügyben! Így születik az anyatigris :wink:

Monic!

Drága Dancika nagyon kalandvágyó, és extrém ízeket keres, ezért stratolt rá a kutyák kajájára :) Hihetetlen leleményesek, ha a gengszterkedésről van szó, még háton kúszni is hajlandóak, az ész megáll :) Én is ma leültem a minik közé a szőnyegre reggelizni, mert különben parádé volt. Na, 10 mp múlva már a tányéromban volt mindkettő...

Czinkike!

Kedves mama monnyon le! :evil:

Viki!

Napközben még 4-szer van cici, meg éjszaka egyszer biztos, de van, hogy kétszer. Nagyon igénylik még, és nekem sem akaródtzik lemondani még ról, tejem is van, szóval szerencsére találkoznak az igényeink :)
Lackó csuda okos, puszi a kobakjára :)

Némóci!

Azóta már lejjebb került ám az Ádám ágya. Tényleg olyan dolgokra képesek egyik pillanatról a másikra, amire nem vagyunk felkészülve, ebben igazad van! Dóriról se tudtam annó, hogy tud már gurulni, le is zúgott az ágyunkról, pedig kb. 3 mp-ig fordultam el, becsszó! :cry: Azóta próbálok sokkal előrelátóbb lenni...
Örülök, hogy jól sikeeült a Balatonozás, és drukk, hogy a napotok mielőbb visszaálljon a régi rendbe!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Vius!

Drukk az uh-hoz, majd gyere a hírekkel!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Csajszik én léptem eltűnök egy időre elvileg közel két hét múlva jelentkezem, mindenkinek további szép nyaralást, babázást kivánok.

Puszi nektek

Dita, irj majd mikor látogacc meg, várlak :wink: :wink: csomagoltam neked tananyagot!!!

Kép
pgsuska

Vicky,
kiskutya egyre rendetlenebb. Most van az ugrálós-harapdálós korszaka, szóval nevelni kell(ene). Nekem most erre nem sok energiám van, a férjem meg nem igazán teszi. Most már lehetne vinni sétálni, megvannak az oltásai, napok óta könyörgök, hogy vigyék már el. Hát nem. Na mindegy.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok megjöttem.

Hát ma sem lettem, sokkal okosabb a dokkerem elfelejtette az uht igy majd csaj jövöhéten kedden néz meg mikor megyek diatetikushoz.
Holnap elmegyek a terhesgondozóba és megpróbálom itt kiharcolni az uht.ugy is van it nálunk 26 hetes Pécsett meg nincs.Már hívtam a védőnöt hogy nekem hogy lehetséges ez de azt mondta hogy megoldható dolog .

Kép

Kép
vius
Baja

Voltam diabetológus dokinőnél. Azt mondta, hogy egyenlőre 160 gr-os diéta és hétfőn reggeli után menjek be és nézünk terheléses cukrot, meg megnézzük, hogy jól mér-e a mérőm (meg állítólag leveteti az AFP-met, legalább csütörtökön nem kell megint megszúrni). Ha többször mérek 7 felett, akkor inzulin. Ebben az esetben jövő héten kedden be kell feküdnöm két napra inzulin beállításra. Nyaralásra kint lennék. A vacsi utáni cukrom 6,8 lett, szóval így kéne tartani és akkor nem kéne inzulin (erre azért nem annyira számítok). A gyógyszert meg abba kell hagynom fokozatosan a jövő hétig.

linacska: Azért a párod remélhetőleg nem tőled várja, hogy a kutyust sétálni vidd. Pedig Lilivel kikapcsolódhatnának egy kis kutyasétával.

vius: Reméljük holnap lesz uh.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,
a reggeli utáni cukrot mérd, az szokott a legrosszabb lenni. Nekem azt javasolták, hogy ha a reggeli nagyon magas, akkor lefekvés előtt egyek egy szelet sajtot, hogy ne éhezzen olyan sokat a szervezet.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linacska: Köszi a tanácsot. Már csak azért is mérnem kell a reggeli utánit, mert reggel nem veszem be a gyógyszeremet. Nagyon kíváncsi leszek.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok,

Viki: Lackó nagyon kis okos, tetszik az új vonalzó!

Vicky: ha nem jó a cukrod, akkor miért kell abbahagyni a metformint? miért kell a sokkal drasztikusabb inzulin??? én ezt nem értem!

Vius: sajnálom, h elmaradt az uh.

Dituli: jaj, nem bolondozz, biztos nem vagy tehén!! és most amúgy is az a legfontosabb, h Bogyó Miló szépen növekedjen és jól érezze magát, ahhoz meg neked is jól kell érezned magad! örülök, h mindenkinek tetszik a könyv! :lol:

Némóka: sajnálom, h felborult a napirendetek, de jó h jó volt a Balcsi.

Zsuzska: jó pihit!

Monic: üdv a klubban!

hát a mai napunk jobb volt, mint a tegnapi. ma direkt nem adtam Nándusnak 11kor gyümit, h ebédkor szépen egye a főzit, h megéhezzen. beültettem a székébe, próbáltam kanállal, majd cumiból, de 30 perc 0 evés után feladtam. szokásos módon kezemben cumiból mohón megette a főzit. :roll: szokás szerint gyönyörűen bealudt és aludt 1,5 órát. 18 kor a tejpéppel ua a helyzet volt. :roll: úgy látom, ez nagy meló lesz, de nem tudom, h elég kemény vagyok e, mert Nándus az. úgy össze tudja szoritani azt a csöpp kis száját. egyébként olyan édes ilyenkor, néha még mosolygok is magamban egyet, aztán meg esz a méreg.
csüt ráadásul elutazunk, nem tudom, h mi lesz az etetőszékben való kanalas evéssel. pedig jó lenne, ha a párom is besegitene, ő határozottabb, keményebb. ha ő korholja le Nándust, akkor a szivem szakad meg. :cry: jönnek anyósék, sógornőmék a 2 éves gyerkőccel és a sógorék is. biztos kapok majd 1-2 hasznos jótanácsot. remélem kibirom majd robbanás nélkül.
Nándus talán már le tud ülni állásból, ma egy párszor szépen sikerült neki. eddig csak sirt, és mi ültettük le, v elvágodott szegénykém. olyan kis ügyes, napról napra fejlődik!

pusza

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

czinkeb: Én sem értettem, hogy miért jobb az inzulin, de azt mondta, hogy nem tudjuk hogy később nem okoz-e fejlődési rendellenességeket és így ő nem ír ajánlást. Így meg elfogy a gyógyszerem és nem tudok íratni még saját felelősségre sem. Közölte, hogyha az én kényelmem ennyivel többet ér, mint a baba, akkor csak szedjem. Nem akartam vele vitatkozni, mindegy. Legalább a 12. hétig nem kellett attól félnem, hogy elvetélek a cukrom miatt. Ha meg jó lenne a diétával a cukrom, akkor nem is kellene az inzulin.
vicky79
Budapest III. kerület

Évi,
Sajnálom, hogy Ádám lázas! Remélem, hamar elmúlik, és nem lesz más baja! Nagyon jók a képek! (Ma Réka is aludt pár percet felhúzott térdekkel.)
Jó nyaralást Dorcinak!

Czinke,
Anyós :twisted:
Ha Nándus vasárnap nyűgös volt, akkor Réka ezek szerint mégsem az átállás miatt volt nyűgös, mert a mi gyerekeink nagyon egyformán műkszenek. Én azt hittem, hogy azért hisztizik Réka egész nap, mert már nincsenek körülötte soka, és nem foglalkozik vele minden egyes percben valaki, vagy éppen kézbe veszi.
Ma Réka sem volt hajlandó főzeléket enni, csak 70 g-ot sikerült nagy kínok árán megetetnem vel, de utána a tápszert simán megitta üvegből. Sőt, ma nagyon ügyesen minden tápszeres étkezésnél az egészet megette, pedig ez nem jellemző. És még ezen felül sokat ivott.

Vius,
Sanálom, hogy nem volt UH! :( Remélem, legközelebb lesz, és megmutatja magát a babó!

Dita,
Küldöm a táblákat!

Hát, rakok fel pár képet, de bocsi, hogy kicsit sok lesz, egyszerűen nem tudtam választani. (És még nincsenek nálam, amit Tesó, meg anyám csinált...)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

NÉMÓ

Köszi a táblicskut megkaptam! Hát én nem is annyira dühös inkább elkeseredett voltam és nem is magam miatt, hanem Bogyót féltem leginkább. Jó persze ez a macera nem hiányzott az tény, mert jobban fostam a cukortól mint magától a szüléstől mondjuk.
Ha csak ezt a topicot néztem mennyit szenvedett Suska a cukorral és hát a te koraszülésedben is szerepet játszott ez az alattomos betegség, nyilván az ember egyből a rosszra gondol hogy akár vele is megtörténhetnek bajok és bizony az előzmények sem voltak egyszerűek, és most még a terhesség alatt is folyamatosan történik valami hogy az ember ne tudja felhőtlenül élvezni.
Nem véletlenül paráztam tőle mivel magas a súlyom, a sok hormon, állandó idegi feszkó miatt csoda is lett volna ha nem leszek cukros. Szóval számítottam rá és mégis akkora sokként ért hogy az vagyok. Csüt-vasárnapig szinte végig itattam az egereket mert még meg sem nagyon tudtam osztani a bajomat apával mert ő persze mindent ami velem történik olyan egyszerűen fogja fel.
Tegnap mondtam is neki hogy nem csodálkozom hogy magas lett mert totál tönkrevágom már magam a fasza kis családja miatt.
Tegnap bekészültem hogy előhozom a tervemet hogy csüt-ön csak kettesben csináljunk egy napot. Pénteken lemennénk a gyerekért a Balcsira és elmennénk Suskáékat meglátogatni. Szombaton ugye anyuék partija lesz, vasárnap meg csináljanak azt amit akarnak, peca vagy mittudomén, én meg kitakarítok.
Erre még be se lép az ajtón már hívja az ex emelt hangon hogy mi az hogy leszídta a gyereket amiért eltörte az 5000 ft-os orsóját, hogy szegény gyerekkel mindenki csak kiabál meg pöröl, és hogy nem is akar lejönni hozzánk (HÁL ISTENNEK) mert fél hogy az apja miatt (mintha verné vagy ilyesmi) meg hogy mi az hogy ha megszületik a kisbaba akkor nem jöhet akkor amikor csak akar, miért stresszeljük a kicsi gyerekét ...... stb...... Hát nagy erőfeszítés kellett hogy ne tépjem ki a telefont a párom kezéből és küldjem magasabb éghajlatra a nőt. Mi az hogy nem szídhatja meg mikor minden héten csinál valami kárt és baromságot nyilván nem fogjuk szó nélkül hagyni. Így is alig szól rá valamiért a párom pont ezért is van elkanászodva, most ezekután még annyira sem fog rászólni nehogy a kedves mama megint kikérje magának hogy neveljük a gyereket. Azt meg hogy mikor jöhet ide és mikor nem azt hiszem nekem kéne eldönteni nem neki, ez a ház mégis csak az enyém és én melózok utána naphosszat és még csak meg sem köszöni senki sőt! Annyira felhúztam magam, a párom is tiszta idegben volt. Amúgy is a munkahelyen is problémák vannak, tökre hiányzik hogy csórikámat én tartom itthon idegben, a munkahely, és még akkor az ex is itt osztja az észt neki és már azt sem tudja kinek feleljen meg. Aztán persze kiderült hogy mamáék is csak keverik a szart mert azt mondták hogy novembertől csak szombaton jöhet hozzánk a gyerek, pedig én annyit mondtam hogy jöhet péntektől - vasárnapig de nem minden hétvégén, hanem ahogy más családoknál is kéthetente. REmélem nem várja el a kurva tőlem hogy a csecsemő mellett minden hétvégén még 6x zabáltatom a fiát naponta, mosok,vasalok pakolok és takarítom a koszt utána?????????????
Ma nagyon gondolkozom azon hogy munka után felhívom a csajt, csak az a baj hogy amilyen állapotban mostanában vagyok biztos hogy nagyon összevesznék vele, aztán utána az apjával is hogy minek avatkoztam bele. De hát könyörgöm azért nekem is van beleszólásom, ne csak a munkát várják el tőlem a gyerekkel kapcs.

Bocsi de ezt le kellett írnom mert különben szétrobbanok mindjárt.

A képek eszméletlenek. Nem csodálom hogy nem tudtál választani.
Annyira szépek vagytok (mint mindig) és Réka olyan kis mosolygós. Imádnivaló a kis huncutka.

VICKY, LINA
Úgy örültem hogy lehet enni sajtot, mert az laktató.
Tegnap este 9 körül olyan éhség tört rám és ugyan akkor még nem olvastam a hsz-t de én is arra gondoltam hogy bekapok egy kis sajtot mert akkor reggel iszonyatos gyomorkorgásra fogok ébredni. Úgy látszik kezdek belejönni ebbe a dologba kút fejemből is. :)
Én 180 gr ch diétát próbálom tartani 5x elosztva.
Amikor itthon vagyok egyedül akkor már alig várom hogy jöjjön a köv. étkezés, de a héten már annyira hozzászoktam hogy pl. tegnap az ebédnél már nem is voltam annyira éhes hogy megegyek 50 ch-t, így csak egy diétás joghurtot meg két szem diétás kekszet ettem. De azért máskor inkább eszem rendesen mert valszeg este ezért voltam éhes hogy az ebéd karcsúra sikeredett.

CZINKE
hát a jó tanácsokat biztos nem fogod tudni elkerülni de javaslom az egyik fülön be és másikon ki módszert.

VIUS
Remélem a terhesgondozón kiderül a baba neme végre.
4D-n még nem voltál? Nem is akartok menni?

Cukorügyben mit intéztél???

ÉVI
Bizony anyatigris leszek, ezt már most tudom. :)
Miló mindennél fontosabb és ha valaki ezt nem így gondolja azt eltiprom még ha a kapcsolatomba is kerül meg a házamba.
Nem fogom kitenni magunkat mindenféle szarnak, legalább az anyaságot boldogan élhessem már át én és a kisfiam.

Örülök hogy ilyen sok tejed van még hogy jóllaknak a babák.
Szerencsés vagy emiatt.

dita75

Dita,
tessék megenni mindig az adagot. Ez a lényege. Főleg, hogy ha egy kismama nem eszi meg a minimum 160-180g-ot, akkor már a gyerek fejlődését veszélyezteti.

Vicky,
csak biztatásképp: Nekem a 10. hétre kellett abbahagynom a gyógyszert, gyógyszer mellett 9,9 volt a cukrom a terhesség elején, gyógyszer nélkül 6.9. Ha nem lettek volna előzmények, ettől mindenki boldog, és még a diéta sem merült volna fel, mert ugye 7,8-ig jó. Nekem a diétába még némi süti is belefért, lekvároskalács..., de azután hogy már nem szedtem a metet. Ittam csicsókagranulátumot is, de nem rendszeresen, pedig az nagyon karban tudja tartani a cukorértékeket.

Én most már nem diétázom, most is megettem két szelet fehér kenyeret teával, amibe cukrot tettem. Azért kíváncsiságból megmérem egy óra múlva, tuti nagyon rossz lesz, de legalább már Levinek nem ártok.

Ja, és nagyon büszke vagyok magamra, reggel már csak 68,8 kiló voltam, tehát lement a felszedett 10 kiló. Bár majd jövő pénteken, ha megyek Levit méretni, akkor a védőnő mérlegére ráállok, mert ugye mindig azon volt mérve a súlyom. Aztán vasárnap tisztára elkeseredtem, mert fel akartam venni egy tavalyi szoknyámat, és vagy 5 centi híja volt, hogy összeérjen a cipzára. Ma már rámjött gond nélkül :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

LINA
Ügyes vagy hogy egyből rád jönnek a régi ruháid.
Ez a csicsókagranulátum mi a fene? Hol lehet beszerezni, mit lehet róla tudni???

dita75

Dita De akarunk menni kb 3 hét múlva megyek is.Kiváncsi leszek ma megcsinálják e az uht.Tesom elkisér nehogy valami baj legyen.
Fél 11től van védőnő remélem elintézi az uht és meg is mutattja magát a drágánk
ha nem csinálja meg ma akkor a héten már tuti nem de jövöhéten Pécsen is megnéznek.Jövöhéten kedden megyek Pécsre diatetikushoz meg uhra reggel 7re megyek uhura utánna reggeli és másfél óra múlva vesznek vért...meg elmagyarázzák mit ehetek mit nem .Ne idegesitsd magad a párod volt párja miatt.
Nemone Nagyon Ari Rékus Baba:)

Kép

Kép
vius
Baja

Vicky,
fehér kenyeres kaja után 5,8 a cukrom.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

nemone: Réka gyönyörű. Ezek a szemek!

linacska: Ezt a csicsókás izét majd leht hogy kipróbálom, ha nem tudom kordában tartani a cukromat. Szerinted mitől lehet, hogy gyógyszerrel rosszabb eredményeket mértél? Nekem ez nem tiszta. Mondjuk ma reggel nekem sem ment annyira fel. Nagyon ügyesen diétáztál, ha most nem maradt rajtad semmi. Azért gondolom a szoptatás alatt csak többet eszik az ember, hogy legyen tejcsi. Meg hogy már nem kell diétázni. :) Már én is várom, de még messze van. Legalább én sem fogok annyit hízni remélem. Az 5,8 nagyon jó. Ennyit a fehér kenyérről. :D

Ma reggel 7 alattit mértem (egészen pontosan 5,5-öt), úgyhogy még jó vagyok gyógyszer nélkül is.
vicky79
Budapest III. kerület

VIUS
Drukk hogy ne legyen szégyenlős, én is nagyon kivi vagyok már!
Nekünk a 4D-n a 24. héten már szinte azonnal előficcent a kukac, úgyhogy sztem nálatok is minden látható lesz már!

VICKY, LINA
Jó mérések ügyesek vagytok! Csak így tovább!

dita75

nincs egy szabad percem

Dita erre a megoldás a gyámügyön leíratni fekete fehéren a láthatást.. sajna :cry: az a baj a párod a dolog súlyosságát rátok nézve addig nem fogja fel amíg baj nem lesz..

:twisted: ölellek

Réka gyönyörű

mindenkinek pussz ennyire futotta
Vendég

hali megjártam.
sok sikerrel nem jártam.majd csak jövöhét szerdán lesz hely uhun.kedden pécs szerdán itthon.de nem mondom le az itthonit mert lehet hogy kedden nem de lehet mutizza meg magát de lehet szerdán meg igen .

Kép

Kép
vius
Baja

Vicky,
eszek én, de tej az nem sok van. Én úgy vagyok vele, hogy van amennyi van, azt megkapja Levi, és húzzuk, ameddig húzzuk. Lilivel 10 hónapig kitartott azért.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linacska: Majd beindul, azt szokták mondani, hogy a kereslet függvényében változik. :) Legyen így.

Ebéd utáni cukor gyógyszerrel 7,7. :( Lehet hogy mégsem kéne már szednem. Holnap nem veszek be. Francba.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Linácska!

Homeos tejserkentőket próbáltál? Horrorfejés? more milk? Én is sokat szenvedtem az elején a tejcsivel, szívesen segítek ,ha tudok.

Némóci!
Elkérhetem Rékát pár száz évre tőletek? Teljesen oda vagyok érte!

Czinki!
Nem érte Nándit a kanállal kapcsolatban vmilyen nega élmény?
20150601134430

Évi!
borzasztóan ügyi van a cicizéssel a Törpökkel! Viki irigy mirigy!

Mai sétálnál láttam egy vegyespárt, kb. a te macikáiddal egyidőseket. én majdnem eltoltam őket is!!!! :lol:
20150601134430

VIKI
Pedig te még csak nem is láttad élőben és nem fogtad a kezedbe Rékust. Hát anyám is azt mondta hogy úgy virult a fejem mintha a sajátomat fognám. Annyira tündér ez a kiscsaj. Amikor megtudtam hogy fiam lesz már hívtam is Némót hogy lopika lesz! :lol: :lol: :lol: :lol:

Aztán nem ám Lacusod féltékeny lesz! A vonalzódon mindig olyan jót mosolygok annyira jópofa a képen, édes kis arcokat tud vágni, zabálnivaló! :)

BONI
Látom te is jól el vagy havalva, azért jó hogy néha adsz egy kis életjelet. Remélem minden oké, biztos egész nap megy a játszi ezerrel. :)

VICKY
Ezek szerint tényleg jobb gyogyi nélkül. Sajnálom hogy magas lett.
Azért remélem nem kell kórházba menned még a nyaralás előtt.

VIUS
Akkor kitartás. Most már napok kérdése és megtudjuk a titkot! :)

Megjöttem a védőnőtől. Egy kis végzős csajszi én voltam a 2. páciense mert előttem volt egy nő! Aranyos, mondta hogy majd meglátogat itthon. Szívhangot is próbáltunk nézni de mondta hogy nem erőssége úgyhogy nem bizti hogy sikerülni fog.
Hát nem nagyon jött össze, de rugdalózott a kis pöcsi közben is úgyhogy biztos minden oké. Jövő héten befurakodok a terhesgondozóba mert utána meg szabira megy megint a dokim és kisírok egy uhu-t. Megmondom hogy aggódom a cukor miatt ezért szeretném ha nem a protokoll szerint lenne uhu, hanem amikor ott vagyok akkor szánjon legalább egy-két percet rá! Meddig tart???

dita75

Dita!
Én már akkor is irigykedtem rád!!!!!

Tudod már hol fogsz szülni? Veszprém v. Fehérvár?

Kép anya már megint nem jól porszívózott Kép szió Kép nyálasan is szép az élet
20150601134430

VIkI
Még nem láttam a hsz-t a kép mellet és pont akartam kérdezni hogy a gyerek meózza a porszívózást??? Gondolom beírta a fekete pontot az ellenőrződbe.

Veszprémbe megyek mert a szomszéd csajszinál akarok szülni mindenképpen. NAgyon csípem, tök aranyos, és kedves. Mellette biztonságban fogom érezni magam. Jövő hónapban ha kész lesz a szülészet felújítása bevisz és mindent megmutat meg elmagyaráz, de már kérdeztem tőle azt is hogy ha lesz szülésfelkészítő tanfolyam azonnal szóljon mert járni akarok rá.

Azt elfelejtettem mondani hogy még mindig egy dekát sem híztam így közel a 27. héthez. A védőnő csak nézett. Gondolom a diétával meg még fogyni is fogok a végére. A másik meg ami gáz volt hogy magas volt a vérnyomásom pedig jó sokat pihentem a vizsgálat előtt, most nem tudom ráfogni hogy loholtam. Még csak az kell hogy toxémiás is legyek. Azt hiszem most már tényleg ideje beparáztatni a családot hogy ha nem oldják meg azt hogy stresszmentesen töltsem le ezt a pár hónapot már végre akkor megnézhetik magukat ha valami bajom lesz nekem vagy a kicsi Milónak! Azért most már tényleg fasza, mert nem hiszem el hogy ezt a sok szarságot nem miattuk nyeltem be. Ha hazajön apci jól be is paráztatom, hátha észbekap. Megmondom neki hogy ha nem intézkedik ő akkor most fogom magam és összepakolok és elköltözöm anyuékhoz hogy nyugi legyen, vagy akkor hagyja hogy kézbe vegyem a dolgokat és elküldjem az egész pereputtyát exestül a jó anyjába..... mert most már aztán nagyon elegem van!

dita75

Viki,
eszem a homeo-t is, meg a more milk-et is. Igaz abból csak napi 2 szemet, nem 4-et, mert azért nagyon húzós az ára. Mégis csak ennyi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Megint 7,2 lett a cukrom. Virsli volt és 2 szelet bakonyi kenyér. Nem kaptam másfélét. :( Nagyon el vagyok keseredve. Nem akaron kórházba menni. Megpróbálok a nőcivel beszélni holnap az ügyelete alatt, hogy ne fektessen már be. De ha meg a nyaralás előtt már nem kapnék inzulint, akkor meg még inkább tönkre tenné az egész nyaralást, hogy nem okozok-e valamit a babának a 7 fölötti cukraimmal. Nem tudom mit csináljak. Szerintetek bajt okozhatok, ha csak utána fekszem be? Mert szerintem olaszban nem fogom tudni tartani a diétámat, azt sem tudom majd, hogy mi micsoda, nem még azt, hogy mennyi benne a ch.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,
nekem inzulinos cukorbeteg a nőgyógyászom, és 8. hetes terhesen a nyaralás alatt sírva hívtam, hogy egy korpás zsemlétől 8,5 lett a cukrom, és most mi lesz. Erre közölte, hogy semmi, higyjem el, hogy még ettől sem lesz semmi baja a babának, persze ne legyen tartósan ennyi, de ha egyszer-egyszer előfordul, semmi gáz.
A babát születése után meg ezerrel fogják vizsgálni, mert nem feltétlen méhen belül, hanem születése után okoz gondot a cukor, mert méhen belül hozzászokik a magas értékekhez, ő a saját (még jól működő) inzulinháztartásával ezt rendezi, aztán kibújik, megszűnik a cukorutánpótlás, de az inzulint meg termeli, aztán jól leviszi a cukrát. Levinek is nézték, és ha kellett volna, kap cukorinfúziót, vagy kaját, vagy bármit, amivel rendezik. De nem kellett.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Tegnap este eléggé kiborultam emiatt a cukor miatt. Hogy mit fogok én odakint csinálni, mikor semmiről nem tudom, hogy mennyi benne a ch? Meg hogy mi van, ha 7 fölöttieket mérek? És persze gyógyszer nélkül a ma reggeli is 7,5 lett. Meg fogom beszélni a dokinővel, hogy nem tudok már nyaralás előtt befeküdni (valahogy oldjuk meg másképp), szerintem azt meg tudják mutatni ambulánsan is, hogy hogy kell beadni (mellesleg tudom is, mert a puregon is tollban volt). Azt meg hogy mennyi inzulin kell meg csak tudja. Tegnap bocsánatot kértem a gyerektől, hogy mérgezem a 7-es cukraimmal és annyira kiborultam, hogy elkezdtem zokogni. Alig bírtam abbahagyni. A párom meccset nézett én meg elmentem lefeküdni. Legalább őt ne borítsam már ki. Ma már jobban vagyok, pláne hogy ő is utána nézegetett a neten és egy kicsit megnyugtatott, hogy nem lesz semmi baj, vannak olyanok is akiknek 10 fölötti a cukruk. Azért már jó lenne legalább az inzulin, hogy ne idegesítsem magam folyton. Nekünk a gyerek beköltözése sem volt egszerű és most még a bent tartásáért is küszködni kell, más meg csak úgy marad és végig cigizi meg bulizza a terhességét és egészséges gyereke születik. Kicsit kiakasztó.

linacska: Kár hogy nem tegnap olvastam az írásodat, lehet hogy nem borultam volna ki ennyire. Megpróbálok beszélni a dokinővel.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok,

Vicky,

cukor gondot nagyon sajnálom. :cry: Azt meg mégjobban,, hogy 7 felett van az érték. Remélem a dokid tud valamit adni a nyaralás idejére, hogy ne legyen olyan magas a cukrod.

Évi,

nagyon ügyes vagy, hogy még tudsz szoptatni. Danika már csak reggel és este szopik, de mostmár nagyon kevés a tej. Azt nem tudom mennyi mert nincs mérleg, de határozottan érzem, hogy nincs úgy tele a cici.

Czinki,

már elutaztatok, de remélem, hogy nem osztják neked az észt. Ha meg igent akkor pörögjön le rólad.

Dita,

remélem szombaton hazakerül a gyerek és végre csend béke és nyugalom lesz nálatok.

Viki mami,

Lackó fickó nagyon aranyos, és igazi kis minőség ellenőr.
:lol: :lol:

Nemone,

Réka baba annyira aranyos!!!!!!!!! Egyáltalán nem látszik rajta, hogy koraszülött volt.
A második kép nagyon tetszik nekem, akár egy babaújság címlapjára is beillene. :lol:

Augusztus 20. nálunk csendesen telik, kigazaltuk az egész kertet, eljött segíteni apukám, testvérem és a férje. Imádom őket, ha bárm munka van akkor azonnal jönnek és segítenek. AZ én családom nagyon összetartó.
Most meg Danikával kettecskén vagyunk itthon, férjem Pestre indult az előbb, le kell hoznia egy embert. Mondtam is neki, hogy szép kis ünnep :?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Nagyban szerkesztettem a blogban a gyermekeitek képeit erre leszakadt alattunk az ágy! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Szóval megyek a nappaliba aludni, apa meg képes így aludni! :o

Reggel lehet hogy földön landol mert enyhén lejtős lett. :roll: :roll:

Tök király amúgy, mert most pont nem franciaágyat akartam venni, és sztem nem is fogok. Leteszi apa magának a matracot a földre én már úgyis most már majd Miló szobájában alszom. Legalábbis azt terveztem ahogy kész a szoba költözöm át. Most legalább van egy indok mert a földről nem tudok felkelni. Még igy is nehéz sokszor kikászálódni belőle.

dita75

Dita,

nem semmi. :?
természetesen akkor történnek ilyen dolgok az emberrel amikor éppen 1000 más helye is van a pénznek.
Mindjárt meg is nézem a blogodat. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Sziasztok!!!

Dita én a földön alszok már nagyon régóta vastag szivacson nehezen kelek fel de sokkal jobb mint az ágy na megy persze apa nem horkol melettem a fülembe.

Képzeljétek tegnap éreztem één is előszőr úgy drágánkat hogy filmnézés közben egyszer csak bumm megrugta a tenyeremet.Mondtam apának tegye oda a kezét persze olyankor nem kapálozzik de kivárta türelmesen és őt is többször megrugta akkkor élmény volt hogy nem tudja ő sem én sem elfelejteni.Éjjel még sok ilyent rugott tök jó érzés innen kintről éés nem csak én érzem már:)

Kép

Kép
vius
Baja

Na kicsinyítettem képeket végre.
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska nagyon aranyos Levi Bár már nekünk is meg lenne már.:)

Kép

Kép
vius
Baja

LINA
Levi gyönyörű. Olyan édesen alszik.
Jó a hinta épp most nézegettem a teszveszen hogy nekünk is kéne. A babavilágban nagyon ajánlották.

MONIC
Nem tudom mi jöhet még. Elromlott a mosogatógép pár hónapja már kézzel mosogatok most meg az ágy! Csupa drága holmi.
De nem érdekel egyikből sem tudunk másikat venni úgyhogy apának letettem a földre a matracot a keretet kihánytam a fenébe és én amíg nincs kész a gyerekszoba a nappaliban alszom. Evvan!

Ma elhoztuk a gyerekszobabútort, remélem hamarosan összeeszeljük apával valahogy mert darabokban van.
A pelenkázó az szerencsére össze van szerelve.

A párom fia nagyon aktív volt, karba tett kézzel nézte hogy pakolom a bútorokat, és amikor apja rászólt hogy nem akar valamit segíteni esetleg kijelentette hogy ő nem azért jött hétvégére hozzánk hogy az öccse szarjait cipelje!

VIUS
Én kipróbáltam nagyon nehezen tudok róla feltápászkodni. Nekem sajnos már a sima ágyon való megfordulás is nehézséget okoz!
Teljesen rokkant vagyok! :(

Érdekes hogy még csak most éreztétek először ilyen intenzíven a picit. Ezek szerint nem az a ficánkolós tipus. Miló rendesen kezelésbe szokta venni néha a jobb oldalamat. De szokott egyszerre boxolni és rugdalni is. Egyelőre még nem tudjuk hogy boxolónak vagy focistának adjuk.

dita75

Dita én is nehezen fordulok fájnak a csontjaim nehezen is kelek fel .
Nálam valószinű azért nem éreztük mert előtte is volt pocakom és most rug erősen eddig is rugdosott én éreztem de most tegnap este óta nagyon sokat igy rúg.hasam kidudorodikk aztán vissza.

Kép

Kép
vius
Baja

VIUS
Legalább tudtál tőle aludni én már hetek óta malmozok mert éjjel többet szokott rugdalni mint nappal. Bár tegnap extrán fitt volt, szinte egész nap éreztem.
Ezt mondjuk nem csodálom. Hétvége van! :roll: :roll:

Most indulnánk anyuékhoz a bulira, de a drága neveltem súlyzót ejtett a lábujjára így most apja lerohant a tajkártyájáért alsóörsre onnan Veszprémbe a balesetire, mert ma reggelre fasza lila és dagadt lett az ujja. (bezzeg a súlyokat tudja emelgetni a testvére szekrényét meg nem) Nem tudom mikor indulunk el, de már most nagyon elegem van. Ráadásul ma sem megy haza majd csak holnap este! Kész vagyok!

dita75

Dita,
TAJ nélkül is elláttak volna, na meg sokat úgysem tudnak vele kezdeni, még ha el is van törve, lábujjat nem gipszelnek, magától rendbejön. Én anno a fotelbe rúgtam bele így, eltört, összeforrt. Menni is lehet rajta, mindent.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

LINA
Egy hét múlva suli, úgyhogy kell valami igazolás hogy felmentést kapjon a tesi alól. Úgyhogy emiatt el kellett menni. Most röntgenezik éppen. Már rég pesten kéne lennünk! Mindjárt felrobbanok!

dita75

SZiasztok! Meg szeretném mutatni a babaszobát a mostani állapotában, 3 napja ezen melózunk. Holnap még parkettázás következik és már egész pofás lesz. Bútorok csak októberben kerülnek bele, akkor hozzuk el őket. Lett bordűr csík is a falon:)

Kép Kép
Vendég

sziasztok!
Lányok fogfájásra mit lehet beszedni már mindent csináltam vele de nem akar múlni.

Kép

Kép
vius
Baja

VIUS
Én algopirint vettem be a fogamra!

TWIST
Nagyon csinos a szoba, tetszik! Kiváncsi vagyok a végkifejletre!

Mi most értünk haza a buliból, tök jó kaják voltak, meg sütik, megint végig kellett ülnöm egy kínzást. Mit meg nem teszek én ezért a kis pöcsiért???????

Megvettem útközben Miló hazahozós cuccát majd holnap lefotózom mert most hulla vok! Még most kajáltatom a népet aztán megyünk pancsizni.

dita75

Sziasztok,

Dita,

amikor olvastam a gyerek vélekedését az öccse bútoráról annyira felment bennem a pumpa, hogyha a közelben laktam volna biztos átmegyek és felpofozom azt undok utálatos képét :evil:
Mi az, hogy nem segít rendezni a testvére holmiait??????????
Az apja remélem visszakézből adott neki egy pofont ezért a tiszteletlen beszólásért. Lesznek itt még gondok, ez a gyerek már most féltékeny a kicsire, mi lesz még akkor amikor majd látja, hogy a párod mennyire imádja és mennyit foglalkozik majd vele.
AZ a baj, hogy ez a hozzáállása kérésre nem fog megváltozni.
A lába ujját pedig csak miattad sajnálom, mert neked lesz a több gondod miatta. A párod hazavitte?
És mit szólt amikor a drága kisfia kijelentette, hogy nem segít az öccse cuccait cipelni???????

Twist,

csodaszép a gyerekszoba, a citromsárga fal a szívem csücske, Danikának is olyan és nagyon imádjuk, annyira vidám és világos így a szoba. :lol:

Czinki,

tegnapelőtt Danika végigüvöltötte a kanalas étkezéseket, úgyhogy át kellett öntenem üvegbe a kaját és akkor is csak azzal a cumival ette meg amit régebben kivágtam ollóval. Nálunk tuti a fognövés az oka, remélem Nándus is azért nem szereti a kanalat.

Kép}
monic80

És, tegnap Danika horgászni volt, apukájával közösen kifogták élete első halát, íme:

Kép

Kép}
monic80

Sajnos a pontyot vissza kellett dobni mert igencsak gyerek volt még, de aztán a párom és apukám fogott halászlének valót, amit ma megfőztünk, voltunk rá 9-en, én pedig palacsintát sütöttem desszertnek a családnak.

Kép}
monic80

MONIC

Nem szólt semmit, hisz soha nem szól szinte semmiért, és mégis le lettünk cseszve a minap az anyuka által hogy ne szóljunk rá a gyerekre. Nem vitte haza, holnap estig itt lesz! :twisted:
Én már nem is szólok. Elegem van már a hadakozásból, belefáradtam nagyon, és tényleg csak hergelem magam, és az sem nekem sem Milónak nem jó. Nem tudok mit csinálni. Ha már végképp nem bírom cérnával fogom magam és elmegyek..... nincs már más ötletem.

Nagyon aranyos lehetett Danika, gondolom most látott először halat!
Tényleg bébi volt a halacska, de bébinek bébihal dukál! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dita75 2009.08.22 21:47-kor.

dita75

Amúgy nem tört el az ujja csak zúzódott. Emiatt mentünk több mint 3 órával később anyuékhoz, és ment el egy valag benzin mert még a tajkártyája sem volt itt, azért is előbb el kellett menni.
De már próbáltam nem nagyon hergelni magam, egész jól ment.
Annyira fáradt vagyok már tényleg nincs már erőm vitatkozni sem.
Tök kiégettnek éreztem magam tegnap este amikor megtudtam hogy a 4 napból egyetlen egyet sem kapok a páromból, és csak kimentem a teraszra néztem a csillagokat és már nem is éreztem haragot, inkább szomorúságot és bánatot, és még csak sírni sem sírtam már. Azt hiszem elég könnyet hullattam már. :roll: :roll:

dita75

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?