nikilány
hogy szokott-e ilyen lenni? az nem kifejezés!!! csak ilyen!
hát minden egyéni, s azt nem lehet sztem így megmondani hogy ne ijedj meg, mert ez így oké, mert a komoly bajok is sokszor fájdalommal kezdődnek, én legalábbis nem vállalnám fel a felelősséget, hogy megynugtassak valakit, mikor épp ilyen fájdalomban van. Így más, hogy este volt, s most írod le utólag...
Ha bármikor bizonytalan vagy, nagyon fáj és rémült vagy, inkább telefon a dokinak, nem fórumos kismamákra hagyatkozni.
De szinte tutti, hogy jóslófájásod lehetett, csak neked most az első, s mint ilyen ismeretlen...a dokik hozzá vannak szokva a kérdésekhez, telefonokhoz, ilyenkor nem szabad a büszkeségnek győzni, hogy ááá nem akarom zavarni...
Épp ez a pláne benne, hogy én pl harmadikat várom és még én sem vagyok benne mindig biztos, mikor mit érzek, fel fogom-e ismerni, hogy valóban a vajúdás kezdődik...nem szimpla jóslófájás...( persze hogy fel fogom )
és te is...mert mégiscsak más.
De bennem van egy ilyen, hogy nehogy már téves riasztást csináljak, aztán kullogjak haza
úgyhogy ezt magamnak is írtam...
Tegnap Máté hazafelé elaudt, s végül úgy döntöttem hagyom is, inkább elmegyek egyedül nst-re kocsival, de ez vol az utolsó. Eleve sem tudtam olyan szinten figyelni, csapongóbb szétszórtabb voltam, és a vezetés nem játék...s mikor jött egy egy mozgás, ami nálam enyhébb fájdalommal is jár, mert olyan erős a kicsi lelkem, vagy egyúttal generál vele egy méhösszehúzódást is, hát az piszkosul nem vezetés közbenre való érzés. Elég egy figyelmetlen, vagy felelőtlen sofőr, akit nem tudok kivédeni mondjuk mert le vagyok kicsit lassulva, vagy épp van egy fájásom, s nem működik a reflexem elég gyorsan, vagy mit tudom én, lehetne sorolni a helyzeteket, úgyhogy vezetés átmenetileg szünetel. Lehet neked sem tett jót.
Crissy
én nem kezdő anyukaként is benéztem dolgokat s fogok is biztos, úgysem tudjuk tökéletesen csinálni. Még a hibáink is abból adódnak, hogy az adott pillanatban azt hisszük a legjobbat tesszük, mondjuk, csináljuk a csemetéknek...s utána derül ki vagy jövünk rá, hogy nem volt jó. Belefér.
Gabi
Pont eszembe jutottál tegnap míg unatkoztam az nst alatt, meg szúrt az a vacak tépőzáras pánt, hogy még most volt, hogy összefutottunk te nst-n voltál, Rita ( hol vagy???? ) vizsgálaton, én még valahol a 30.hét tájékán, vagy ott sem, és tessék, ti hetek óta babáztok, sőt, Nóri már messze nem újszülött, hát aki így mosolyog!
tündériek azzal akis fogatlan mosolyukkal, imádom!!! én meg nemsoká szülök.
Nincs digitális fényképezőnk, csak kamera, de ha hamarabb nem, szülésnél lesz fotó a rövid hajamról, bár először megyek, nem tudom milyen a fodrász, meg hát a vizesedett, kissé eltorzult arcomról mostanság sokmindent lehet csinálni csak sztárfotót nem.
na de innen lesz szép visszajönni!