Sziasztok!
Megint nagyon lemaradtam, sok a felmerülő téma, alig győzöm elolvasni
Angel, Till!
Gyógyszertári fürdető nálunk bevált, kis pohár vízben mikróba melegítjük. Így nem csúszik é nem kell sikálni sem.
Till!
Litti velem alszik, kivárom, hogy átaludja az éjszakát, aztán visszatérek a saját ágyikómba.. Most egyszer, olykor kétszer kel föl. Légzésfigyelőnk van, nappal használom is, megnyugtat, hogy van "angyalkája". Az biztos, hogy így minden szusszanására én is fölébredek. Szóval szerintem jó a légzésfigyelő.
Vanda!
Már biztosan megkaptad, de azért én is leírom, hogy Hajdú doktornő tényleg rendel az ÁEK-ban is, a nőgyógyászati ambulancián. Azt hiszem kedden és csütörtökön van genetikai uh, de ott nincs sok idő egy emberre. Úgy hallottam.
Kis babócáid nagyon édesek!
Lois!
Litti kb. úgy van az alvással, mint kisZé, hason utál feküdni, pdig a kórházban még bírta. És ha hanyatt is van, hát ő is eltekergeti magát oldalra, úgy is szokott aludni. Nem is tudtam, hogy ez nem tesz igazán jót.
Hasfájásra visszatérve, neki tényleg igazán rossz volt, az első nap amikor kezdte 9-13-g sírt, és csak addig vígasztalódott meg amig szopizott. Rettentően sajnáltam, sírtam is, hogy miért nem tudok rajta segíteni. Aztán mi a következő dolgokat vetettük be a védőnő és a gyerekorvos tanácsára: az Infacol az nem használt, az Espumisan csepp viszont igen. Illetve nem tudom mi volt a legjótékonyabb, mert a második csepp mellett már kapott Mecsek baby teát is, és ha már nem volt mit tenni, akoor jött a szélcső.
Saját szakállamra pedig vettem neki homeos bogyót, amit három napig adtam neki. Most úgy tűnik rendben vagy, bár most is gyakran tekergőzik, még álmában is, de már legalább nincs az a keserves sírás.
Vanda is írt egy szert, azt nekem is ajánlották, de már elvileg egy hónapos kortól lehet. Én is beszerzek egyet, mert vannak ismerőseim, akik arra esküsznek.
Angel!
Tényleg már csodaszép méretei vannak a kis Diókának. Annyira örülök, hogy minden ilyen szépen rendbejött.
Nyulaszka!
Babucik nagyon drágák!!
Hámlás nálunk is volt, főleg kézen, lábon és pocin. Nekünk az Alsol nevű kenőcs tűntette el, a doki néni írta fel.
Twist!
Kislányhoz gratulálok!!!