Új privát üzeneted érkezett!

Kevinszpészi, akkor sajnos nem találkozunk :( , mert én 1/4 8-ig szeretnék odaérni a terhesgondozóba, hogy levegyék az AFP-hez a vért, mert 9-ig még az Istenhegyit is meg kellene járnom....

Millye, 39 vagyok és az Istenhegyin csinálják a 4-est, csak a Jánosba is pont aznap kell mennem AFP-re. Szóval holnap nagy csapolás lesz :roll:

Kép
csipike09

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2011.03.07 13:09-kor.
szonce82

Szonce,
Gratulálunk… nagy puszi Ádámnak!

Köszi lányok, megnyugodtam, akkor valamikor elindulunk Miskolcra.. lehet, hogy már most hétvégén … :)

Kevinszpészi,
kitartás… már nincs sok hátra!!! Jaj tudom már én nyűgös voltam a vége felé… én pontosan betöltött 39. héten szültem .:)

Tegnap megint ugyanaz történt, mint tegnap előtt… 5-6 körül szopizás, utána büfi… aztán beindul a nyűgösség… 5 percig elvan, aztán hatalmas sírás, aztán megint jól van… letenni nem lehet, csak néhány percre, leginkább ölben lenne… ha cicire teszem, akkor rázza a fejét, vörösödik, mintha nem jönne elég tejci, pedig valósággal spriccol a mellemből… ráharap, majd kiköpi, pedig egyébként nagyon ügyesen szopizunk.
Ma volt az új védőnő – nagyon aranyos – próbáltuk megfejteni, mi lehet az ok… de nem jöttünk rá. Lehet, hogy a frontok? A meleg nem lehet, mert tegnap egy szál bodyban volt délután…
Végül megint a fürcsi segített, utána szopi és 4 óra alvás…
Lehet, hogy „csak” a pocija…
krisztacsillag

Csipike09 azt hittem már a Jánosban is csinálnak... :D akkor ma mozgalmas napod lesz! :roll:

Szonce82 Boldog félévest kívánok nektek! Mennyi időre mentek Balcsira? :roll:

Krisztacsillag szerintem a pocija miatt van a nyűgösség.. a fiam is ezt csinálta anno amikor hasfájós lett és ilyenkor mindig bevetettem a Cahmomillát és volt nincs nyűgösség és hasfájás :D Amúgy nálunk is a fürdés előtt csinálta a balhét...

Kép

Kép

Kép
millye

Szonce, gratula Ádámnak a fél évhez! Ugye hogy rohan az idő? Julcsi meg holnap 4 hónapos lesz :shock:

Szerintetek nem baj, ha a 4 hós kötelező oltást egy héttel később kapja? Holnap kellene menjünk, de korán reggel el akarunk indulni a Balcsira, hogy elkerüljük a dugót. Így is már 5 hete kapta 3 hóst, nem tudom, gond-e. :roll:

Kriszta, ez az esti ok nélküli hiszti nekem nagyon ismerős. Julcsi 2 hónapos koráig csinálta, hogy este 5-6 körül bevágta a hisztit és fürdésig csak kézben volt el és még mászálni is kellett vele. Máshol olvastam, hogy ez előfordul a pici babáknál, 2 hós kor után javul a helyzet.

Szerintetek a k betűs zöldségeket meddig kell kerülni? Végig amíg szoptatok, vagy azért most már hogy nagyobb a babó és nem kell félni a hasfájástól, már megpróbálkozhatom egy kis kelkáposzta főzivel vagy brokkolival? :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Jah, és asszem most már tuti, hogy fogzunk. A nyála már hetek óta csordogál Julcsinak, tegnap meg hatalmas visítást csapott, szegénykém úgy ébredt, aztán 10 percig nem bírtam megnyugtatni. Aztán láttam, hogy alul egy kis fehér csík van ínyén. És mindig a szemét dörzsölgeti, ez is a fogzás miatt lehet???

Millye, a Chamomilla CH15 szerinted segít ezen vagy valami mást próbáljak? Milyen adagolásban? Tegnap este kapott 5 bogyót, éjszaka nem volt gond, bár azt furcsállottam, hogy fél1-kor és 2-kor is kelt, de aztán kis cicizés után továbbaludt.

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Zita978 Én úgy tudom, hogy annyi csak a kikötés védőoltás szerint, hogy a két adag védőoltás között legalább 4 hétnek kell eltelnie.... de nem tudok róla hogy menyire kell ezt pontosan betartani mert ugye lehet beteg a gyerek akkor sem adják be a védőoltást és ilyenkor várnak, hogy meggyógyuljon. Szerintem beszélj a dokinővel, de biztos azt mondja, hogy nem gond ha kicsit később kapja meg. A K betűs élelmiszereket a mai napig nem eszem, de van olyan kismama ismerősöm aki a kezdetektől eszi mértékkel és nem csinált galibát. Én inkább nem kockáztatok. Így is a koffeinmentes kávé bezavart múltkor így én inkább nem eszek iszok olyat ami bezavar... :?

Kép

Kép

Kép
millye

Zita978 ha fogzás miatt adod a chamomillát akkor akár napjában többször (ötször) is adhatod neki ugyanúgy 5 bogyó alkalmanként. :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Túl vagyok a vérvételeken. A Jánosban ért meglepi is. Nem szólt a doki,h vizelet is fog kelleni. Nekem pedig pont akkor nem ment... :roll: egyébként 10percenként rohangálok, de most kb45perced dekkoltam mire sikerült... Egy kismama érdeklődőtt ott a kombináltról és négyesről, úgy hallottam a Jánosban is csinálják ezeket a teszteket.

Szonce, gratulálok a féléves "nagyfiúhoz" :D

Krisztacsillag, a barátnőm 1 1/2 hónapos kislánya is produkálta ezt. Az ő védőnénie azt monda, h vagy olyat evett ami megváltoztatta a tej ízét vagy a vérzése okozta az íz változást...kb 3-4 napig alig evett a pici és folyton sírt, de aztán minden rendben lett.

Zita978, K betűs ételeket én sem ettem, amig szoptattam anno, de ez baba függő dolog is. Ha alapból nem hasfájos a pici, akkor előszőr kis mennyiséget egyél és nézd meg a reakciót .

Kép
csipike09

Millye, milyen galibát csinált a koffeinmentes kávé? Én sosem kávéztam, így az nem hiányzik, meg az alkohol sem, de a káposztaféléket nagyon szeretem :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Csipike09 örülök, hogy túl vagy a vérvételen! Akkor jól tudtam, hogy a Jánosban is csinálnak ilyen vérvételt... ez nem véletlenül a TORCH szűrés? Mert azt nekem azt a Jánosban csináltak... én egy másikra gondoltam (genetikaira) :roll:

Zita978 én egyáltalán nem iszok alkoholt mert nem szeretem dohányozni sem dohányzom viszont kávézni kávéztam amíg teherbe nem estem de csak reggel és utána ahogy terhes lettem még a szagától is kivert a víz... aztán kb. 1 hónapja vettem koffeinmentest mert úgy ittam volna egy kis kávét... és első este még nem volt semmi de utána elkezdett a fiam éjszaka is felkelni igaz, hogy csak enni, de egyből abbahagytam a kávézást azóta ismét 9-10 óráig alszik :D Amúgy nem tartozom a nagy kávézósokhoz inkább csak az íze miatt ittam meg megadtam a módját a kávézásnak tejszín tejszínhab stb.. de lemondok róla amíg szoptatok :D

Kép

Kép

Kép
millye

Millye, nem tudom melyik a TORCH. A kombinált tesz és a négyes tesz is genetikai, csak itt arányszámokat adnak meg, pl 1: 5000 az esély a down korra. Én az Istenhegyin az unevezett szekvencia szűrést kértem ami a kombináltból ( vérvétel+genetikai UH) és a négye tesztből ( AFP+ 2 marker) vizsgálatából áll. Csak akkor szeretnék magzatvíz vételre menni, ha rossz eredmények jönnek ki.

Kép
csipike09

Csipike09 na akkor ez nem az amire én gondoltam a torch szűrés az a Toxoplasma, Rubeola, Cytomegalovírus, Herpes vírus kimutatása a vérből... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Millye, na nekem még ilyen nem volt...most kértem a dokit, h csináltasson toxoplasma szűrést is. A TROCH egyébkénnt kötelező szűrés?

Kép
csipike09

Millye,

[quote] írta:nagyon szívesen! Én majd ha eljön az ideje, hogy nem csak gyári csomagolású anyatejet eszik a drágám akkor vagy asztalra szerelhető etetőszéket veszek vagy azt a fajtát ami sokáig használható utána még asztallá meg kisszékké alakítható de szerintem előtte körülnézek hátha kapok használtat...:

éljen a teszvesz, vatera, huh én annyi játékot vettem az elmúlt 1-2 hétben persze olyanokat amikért hatalmas összegeket kérnek el egyébként az üzletben... én meg aránylag jó árakon juthattom hozzá

[quote] írta:Sajnálom Marci szopikendőjét.... nincs a szennyes tartóban vagy az ágyneműk között? Ilyen hülye helyre szokott eltűnni... és hiányolja nagyon?

nem is ő hiányolja, inkább nekem van lelkifurdim, szerintem egyébként kidobtuk a szemétledobóba, pont vittük ki a szemetet is, meg mint a málhás megpakolva, bánom h visszamentem a szobájába (megnézni h minden rendben van e) és megláttam az ágyában a szopikendőt, gondoltam elviszem magammal.
egy kis reménysugár még mindig van, hátha valahol megtalálom, de már mindent átforgattam... mindegy vettem egy másikat, teljesen másfajtát, úgyhogy most zsiri helyett palkó van. próbáltam ugyanolyat, de már sehol nem volt, teszveszen találtam egy használtat, de valahogy azt nem akaródzott megvenni

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

na újra itt, visszaolvastam, bocsi h ilyen ritkán jövök, félek h ez így marad sőt rosszabb lesz.
Millye nem járhatnék Hozzád órákra h megtanítanál hogyan is osszam be ésszel a napomat ?

kubuspace

Kati,
Én benne vagyok okt első hétvégéjében, csak vasárnap legyen, mert egyébként szombaton suliban vagyok. BRRR

Szonce,
Nagyon tüneményes a sorozat Ádiról.
http://www.teszvesz.hu/item710890090_se ... rsuto.html
boldog félévest Ádinak.

Kriszta,
Megmutatod h milyen az etetőszék ?
Megzabálom Bogit a második képet. Én is akarok ilyen Marcimosolyt, de mi már kinőttünk belőle :(
Utazást illetően Marci 3hetes volt amikor anyóséknál aludtunk (dunaújvárosban).

Millye,
Áááá ilyen szemek nem léteznek. :lol:
Páty ? hmmm Molnár doki is ott lakik 8)

kubuspace

Zita,
Nálunk „tragédia” minden nap. Vagyis azt mondanám
Marciszemszögből ha együtt vagyunk és anya nem fordul el és ott van és lát engem és felvesz és bármit de azt együtt csináljuk akkor világbéke van.
Nagyon szépek vagytok a közös képen.

Reni,
Uccsó meglepetten nézős Beni szuperaranyos.

Szilvi,
Jelentem nem vagyok ura saját magamnak, a napok rohannak, állandóan úszik a lakás, folyamatos megfelelni vágyás van bennem, meg h minden az élén álljon, áááá ezért jövök ide is annyira ritkán.
Mindennel és mindenhol el vagyok maradva.
Jöjjünk össze, utálom az itthonlétet néha, kimozdulni meg mostanában lusta vagyok, jó valljuk be azért apával sokat megyünk.
Igen van másik fórum is, ott is bandázunk, de rendi vagyok h bevallottam nem ?
Marci azért úszik a kajában mert szerette volna ha kifestem, ez volt az alapozás 8) Néha így sikerül ma pl a 400 ml zöccség-csiri menüt úgy bevágta h egy pötty nem volt amit le kellett volna törölnöm.
(Szonce a Sinlacot az én javaslatomra adja, amit én is hallottam valakitől aki szintén hallotta valakitől :lol: ))
Ahogy olvasom Te is átnézegetsz másik fórumba :lol: Kivi vagyok majd a dokinős talidra.
Tényleg hogy van a barátnőd ?

kubuspace

Kevinszpészi,
kitartást a hátralévő pár naphoz :lol:

Csipike,
Üdv közöttünk.
Molnár doki jeeeee !
Mi anno megkérdeztük szülésznőügyileg, de nem nyilatkozott. Elmondta h mindenki kedves aranyos, felkészült úgyhogy bárki is lesz bent, minden rendben lesz. Igaza volt, nekem (is) Gombos Katalin volt a szülésznőm, hát egy tüneményes ember.
Molnár dokit imádtam. Alig várom h mehessek újra hozzá :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2009.08.18 22:03-kor.

kubuspace

Hétvégén a következő progink volt
Pénteken leléptünk Zsirára www.napviraghaz.hu
délután este (fél 10-ig) hármasban itt fürcsiztünk www.sonnentherme.at
szombaton pedig itt tomboltunk http://www.familypark.at/ vasárnapi levezetésként pedig Kőszegen voltunk, hazafelé pedig beugrottunk Győrbe egy teszveszes játékért

hihetetlenül jól éreztük magunkat, Marci nagyon ügyesen ül az uszógumiban, pedáloz a lábával, sőt ahol leért ott saját magát lökte előre.
a vidámparkban egyedül a vonatra ültünk fel együtt, de jövőre ha már teper ezerrel akkor pl az óriáscsúszdát is kifogjuk próbálni együtt :lol: :lol:

ja 8 fog/kezdemény van már kint, AMIKET ÁLLANDÓAN CSIKORGAT, ááá nem készülök ki

megzabálom hogy
- már átölel a nyakamnál
- nyújtja a kezét h vegyem fel
- kósza kezdetleges karlendítést látok (amit én integetésnek tudok be :lol: :lol: )

kubuspace

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

kubuspace

bocs, ha sok voltam

kubuspace

-----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2011.03.07 13:09-kor.
szonce82

Morgen,
hááát 4 óra alvással a hátam mögött nem vagyok valami mosolygós.

Szonce,
Köszi képdícséretet. Kistesó ügyben semmi, most kb 60 napra jött meg, annyira reménykedtem, de úgy tűnik mint ahogy első körben sem volt könnyű és zökkenőmentes a teherbeesés, háát most sem valószínű h az lesz. Mindegy azért nem adjuk fel. Illetve van "törzsvásárlói kártyánk" a bmc-be.
Sajnálom h nem tudtatok elindulni, de hurrá ha apa itthon lesz. Jöjjön minél előbb.
Etetésre nem tudok mit mondani. Hozzátápi ? Valami nyami kaját kellene találni...

kubuspace

Kubu, nagyon szuper képek, Marci megint rengeteget nőtt!

Szonce, szerintem is jó súlyban van Ádám. Nem ehetnek mindig ugyanannyit.

Képzeljétek Julcsi az elmúlt 10 napban 6 dekát hízott! Most 7940g. Úgy látszik a 8 kilót már nem akarja elérni :) Jeeh, talán nem hízunk a végtelenségig!

Mi már itt vagyunk a Balcsin, hajnalban jöttünk és semmi forgalom nem volt! Csak sajna tök borult az idő, remélem azért délutánra elmennek a felhők.

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Csipike09 a TORCH nem kötelező, de kérheted a terhesgondozóban vagy a dokidtól, hogy szeretnéd megcsináltatni... :roll:

Kubuspace akkor viszont kérek tanácsot tőled mert te már nagy Vaterás vagy... hogy működik ez az egész? Tényleg kell fizetni a Vaterának is azért mert licitálsz? Annyit már tudok, hogy regisztrálnod kell és utána hogy működik? :roll: Hátha még előkerül a szopikendő :roll: Szívesen segítek beosztani a napodat :D De félek, hogy nem csak rajtad múlik hanem Marci az aki beossza az idődet :D Gondolom nagyon igényli, hogy vele játssz vagy foglalkozz :D A fiam szemei... :?: :D Nekem is tetszik :D Tudom, hogy Molnár doki itt lakik :lol: Nagyon jó kis játékokat vettél! :shock: :D Micsoda szuper programjaitok voltak! :D Biztos Marci is élvezte! :D Ezek a képek fantasztikusak! :D Nagyon megható ahogy hozzád bújva alszik és az is jó amin a férjeddel van az ágyban na meg a pancsolós is...és mind :lol:

Szonce82 nálunk is nyammogás van csak... próbálom anyatej mellett a gyümölcsöket, de azt is csak nyammogja meg belenyal... :roll: Végül is érdeklődő az újdonságok iránt, de csak ennyi... én is attól tartok, hogy jövőhéten ha megyek a védőnőhöz a 6 hónapos felmérésre akkor kiderül, hogy nem nagyon hízott... de lehet, hogy tévedek... :?

Kép

Kép

Kép
millye

Zita,
küldöm a napot. Most indult :lol: :lol:

kubuspace

Zita978 na ugye, hogy kicsit lassul a hízásotok! :D Jó nyaralást és érezzétek jól magatokat!

Megkóstoltam a sárgadinnyét :D

Kép

Kép

Kép

Kép
millye

Köszi Kubu, remélem gyorsan ideér!

Millye, Andris nagyon cuki! Julcsi tegnap vacsinál teljesen beizgult a salátánkra, végén annyira bevadult, hogy hoztam egy barackot, belemártottam egy kiskanalat aztán azt nyalogatta. Nagyon imádta, és balhé volt, mikor abbahagytuk :lol: De azért én még nem akarom nagyon mással etetni :roll:

Kép Kép

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Sziasztok!

Kubu,
szuper képeket töltöttél fel ismét!!! Olyan jó látni benneteket!!! Szépek vagytok mindannyian!

Millye,
tündéri ez a sárgadinnyés fotó!!!

Zita,
a barátnőm kislánykája is édesen dundi volt picinek. Most egyéves és teljesen normál súlyú, csini, formás kislány. Nálatok is ez lesz biztosan… és valószínű nálunk is :D
Jó Balcsizást nektek!!!

Tündérszép kislányom most szundikál, reggel korán keltünk, már 5 körül nyöszörgött…
A tegnap este megint zűrös volt, csak ölben volt el, amint letettük, sírva fakadt… fürcsi alatt csak nézelődött, de utána még sírt egy picit, aztán elaludt… és csak 2-kor ébredt… igazából adtam neki 2x is chamomillát, de sajnos nem segített…

Mulan,
mizu nálatok???

Ma vagyok Bogival először egyedül itthon… apa intézkedik a városban… :)
Már ébredezik, mikor fogok vasalni??? :)

Ja és úgy néz ki, eldőlt, megyünk pénteken Miskolcra... próbálunk korán indulni, hogy ne legyen nagyon meleg...

Napsütéses szép napot mindenkinek!!!!
krisztacsillag

Zita978 de édes Julcsi :D Az a második kép ahogy összekulcsolja a kezét :shock: :D látom ő is nyálzik ezerrel :shock: :D

Kép

Kép

Kép
millye

Millye, hát igen, olyan mintha egy kocsmában ülne, és azt kérdezné, hol van már a söröm? :lol:

Kriszta, jó utat nektek! A korán indulás jó ötlet, a forgalom miatt is, gyorsabban odaértek!

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Zita978 jó a hasonlat :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Lányok gyönyörűek a gyerekeitek :D

A nyaralóknak olyan időt kívánok amilyet szeretnének...

Ma felhívott a genetikus az eredmémmyel. Jó lett a teszt, így nem ajánlja a magzatvízvételt!!!! :D :D :D

Ja, és én is vettem a tesz-veszen 1 kád állványt és kaptam hozzá ajándékba 1 kádat (kék), de remélem ettől még rózsaszínben gondolkodhatok...
Millye ha te vásárolsz, akkor nem kell a tesz-vesznek fizetned. Csak regisztrálnod kell az oldalra.

Kép
csipike09

---
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2011.03.07 13:10-kor.
szonce82

Csipike09 akkor ezek szerint ez csak pletyka, hogy fizetnem kell? Vagy annak kell fizetnie aki el ad? :D

Krisztacsillag sajnálom, hogy a Chamomilla nem használ... :? Jó utat nektek! :D Sikerült kivasalnod? :roll:

Szonce82 érezzétek jól magatokat! Jelentkezz ha tudsz! :D

Kép

Kép

Kép
millye

Millye, én nem fizettem semmit most a vételnél (a áru már nálam :D ). Szerintem csak az eladónak kell.

Kép
csipike09

Jelentem délutánra megjött a napsütés, jót pancsiztunk.

Lányom ma 4 hónapos, ebből az alkalomból elkezdett olvasni :lol:

Kép

Szonce, jó nyaralást!

KépKép
KépKép
KépKép
zita978

Csipike09 köszi! akkor én is regizek :D

Zita978 nagyon aranyos Julcsi! :D Örülök, hogy jó időtök van! :D

Kép

Kép

Kép
millye

Zita,
gratula nektek, nagyon ügyi Julcsi!!!! Szuper idő van a pancsoláshoz!!! Érezzétek jól magatokat!

Millye,
Én a teszveszen szoktam vásárolni, nagyon jó áron lehet hozzájutni dolgokhoz… valóban csak az eladó fizet, a vevőnek nem kell! Érdemes regisztrálni. Én a jövő hétre várom a pihenőszéket!!! :)
A vasalás simán ment, mert Bogi még visszaaludt, így nem volt vele gond, még apa ingeire is volt időm.
Tegnap este is jött a szokásos… de!!! 6-7-ig Bogi aludt, igaz, hogy a babakocsijában és folyamatosan ringattam, de már ez is vmi… a chamomillát továbbra is adom neki, mert szerintem használ, csak sajnos nem mindig.
Kérdés: a férjecském folyamatosan tüsszög, allergia… mit adjak neki? A coryzalia segít?

Kicsit izgulok a holnapi utazás miatt, nehogy vmi itthon maradjon… listát írok!

Szonce,
jó nyaralást nektek!!!

Csipike,
örülünk a jó eredménynek!!! Nekünk is kék a kádunk, kaptuk… de Bogi nem sértődik meg, hogy abban fürdetjük.. ;)

Újabb teljes K.O. szopizás közben.. így alszik fél 12 óta, éppcsak a fejét igazgatom, amikor belesüpped a párnába...

Kép

Kép
krisztacsillag

Krisztacsillag A Coryzalia napi 3-6x1 tabletta.. de ha mégsem használna akkor Histaminum 15CH 1-2x5 bogyó mérsékli a szénanátha tüneteit. Allium Cepa 9 CH 2-3x5 bogyó ha bőséges az orrfolyás és tüsszög és ha friss levegőn csökken a tünet de szobában melegben erősödik a tünet. HA viszont a náthás tünetek a friss levegőn hideg hatására rosszabbodnak akkor Sabailla 9CH napi 2-3x5 bogyó. Köszi a felvilágosítást neked is teszvesszel kapcsolatban! :D Bogi nagyon nagyon aranyos! Látszik, hogy tele a pocija :lol: Jó utat nektek!

Kép

Kép

Kép
millye

Millye,
köszönöm. Coryzalia van itthon, azt most azt szopogatja, aztán majd meglátjuk.
krisztacsillag

Sziasztok!

Csak gyors bekukk...

Krisztacsillag, nagyon édi Bogi ahogy alszik a szopipárnán :D

Szerintetek Kevinszépi megszült? Csak mert a kórház óta nem jelentekzett...

Jó pihenést mindenkinek!

Kép
csipike09

Csipike09 én is ezen gondolkodtam mert nagy a csend... lehet már babázik :D

Kép

Kép

Kép
millye

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2011.03.07 13:10-kor.
szonce82

Szonce82 nagyon örülök, hogy jól telik a nyaralás! :D kérünk sok képet! :D

Kép

Kép

Kép
millye

Sziasztok!

Kriszta,
Bogi nagyon édesen alszik. És az a hurkás nyaka.... :)

Zsuzsa,
hihetetlen Marci milyen nagyfiú már.

Zita,
Julcsi hurkái is zabálnivalók, nem egy törékeny csajszi. Szerintem ne aggódj a súlya miatt, a hízás lelassul majd. De szerintem ez így nagyon jó, mert jól meg lehet őt dögönyözni :)

Csipike,
jó hallani, hogy minden rendben a teszt szerint. Még nem tudjátok, hogy fiú lesz vagy lány?

Millye,
ha a ricinustól több lett a tejem, akkor abba kell hagyni a szedését, vagy folytassam tovább?

Nálunk a kajaügy javult. A banán (ahogyan azt tanácsoltátok - köszi Kevinszpészi :) ), illetve amiben az van, nagyon nyerő, de most már banán nélkül is mennek a gyümölcsök. Viszont a főzelékekkel továbbra is küzdünk, ott egyelőre egyik sem ízlik Beninek.
Szerintetek lehet adni főzeléket még 7-8 körül este, vagy akkor inkább már csak tejpép legyen?
A mennyiség még mindig kicsit problémás, de megnyugodtam, mert látom, hogy Szonce és Millye is írta, hogy nem igazán esznek a fiúk.

Helyzetjelentés Veráról: nagyon jól vannak Mersével, próbálja vele tartani az iramot (csak kicsit nehéz, ezt én is tanúsítom :) ). Egyébként követi az itteni eseményeket, csak írni nem tud egyelőre.

Szilvi, Kati,
veletek mi újság?

Szerintem Kevinszpészi már biztosan babázik :)

Reni
b.reni

B.reni Átmenetileg addig kell szedni amíg beindítja a tejtermelést amennyiben a tejed megindult akkor abba lehet hagyni és csak akkor szedd ha megint azt veszed észre hogy apad. :wink: Én most ott tartok, hogy megint csak cicizik a fiam mert nem kell neki a gyümölcs... amíg újdonság volt addig kóstolgatta, de most ott tartok, hogy tegnap már bokákolt tőle... úgyhogy pár napig szüneteltetem a gyümölcsöt és marad az anyatej... :?

Kép

Kép

Kép
millye

B.reni, sajnos még nem tudjuk, de remélem szept. 1v 2-án megtudjuk :wink: :D

Kép
csipike09

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?