Sziasztok Kismamik!
Nyaraltam egy hétig, nagyon jó volt, fesztivál és kempingezés, nappali műszakon
Olyan sokat írtatok közben, vagy két órát olvastalak, nem is tudok mindenkire reagálni....
Tavasziszelet nagyon sajnálom, kívánok neki nagyon sok lelki erőt! Mindenkinek gratulálok a jó hírekhez, a többieknek meg kitartást és sok sok pozitív energiát!
Velem minden rendben: hányás, émelygés nincs azóta sem, de pisilni viszont szinte 10-20 percenként kell, igaz, rengeteg vizet iszom. Folyamatos eufórikus állapotban vagyok, valami belső boldogság és nyugalom szállt meg
Néha lobbanok csak fel hülyeségeken, de ugyanolyan hamar lecsillapsodom
No, meg állandóan álmos vagyok, ha leteszem a fejem, már alszom is, korábban pedig nem tudtam, de örülök neki, sokat pihenek és jól esik.
Furcsa, még csak 8 hetes vagyok, mégis picit már látszik a pocak, igaz, 43 kilóval indultam, a hasam inkább befelé horpadt, most szabályosan pocakosodom, ha jóllakom, akkor nagyon megnő, tökvicces, biztos van kis puffadás is......ás 46-47 kilós vagyok. Ez nálam normális.
Elevitet nem szedek, külön folsavat viszont igen, magnézium B6-os és kalcium d-s pezsgőtablettát iszom napi egyet, és rengeteg gyümölcsöt eszem, nem tudok betelni az almával, körtével, barackkal, szőlővel.
Pintyőkém (Kedvesem nevezi így) jól van, érzem, szoktam kapcsolatba lépni vele, bár csak szeptember 7-án fogom látni, már alig várom. Akkor csinálnak nyaki redőt is, valaki elmondaná, az pontosan hogy zajlik és mi az?
Vérképem tökéletes, élhetek nyugodtan vegetáriánusként tovább, sok biot eszem, fő az egészség, ennek nagyon örülök. Bár még a vérkép kódokat valahol meg szeretném nézni, mi mit jelent
.
Én a Mester utcai rendelőbe járok terhesgondozásra, egy nagyon kedves ismerősöm megbeszélte Székely főorvossal, hogy ott gondozzon, és ne a magánban, mert arra nem lenne pénzem, szerencsémre segít, nagyon hálás vagyok neki ezért, ezer köszönet. Védőnőm még nincs, így terheskönyvem sem, még csak ezután, és azt sem tudom, hol szüljek. Szeretném, ha a babámat szülés után és továbbra is nálam hagynák, szeretnék kádas meg labdás vajúdást, és nem szeretnék sem Edát sem császárt, úgyhogy olyan hely kellene, ahol békén hagynak nyugodtan szülni, ahogy jólesik. Vajon hol lehet ilyet?
Ha kislány lesz, Virág lesz, szinte biztos, fiúnevekkel bajban vagyok, eddig csak az Ábel tetszik.
No, ezután leszek gyakran, ismét dolgos napok jönnek
Puszi nektek, amúgy, ha lehet, én is szeretnék 3 gyerkőcöt, és mindenképp el szeretnék Budapestről költözni vidékre, kertes házba, itt nem akarok gyereket nevelni..........