Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tudnátok segíteni?
Ma vagyok a 16.cn-on, a 10. nap óta csinálok LH tesztet, és eddig minden nap negatív lett, viszont két csíkos. Mitől lehet ez? Nem csak 1-3 napig két csíkos negatív, utána pozitív, majd két csíkos negatív, és egy csíkos negatív? Minden nap este 7-kor csinálom, nem iszok előtte már 2 órával folyadékot. Kell még esetleg valami másra is figyelni? Lehet, hogy rosszak a tesztek? 20-as erősségű one step tesztcsíkok.
Vendég

Tger
Nekem halványan mindig ott van a második csík.
Eddig ezt az egyféle tesztet csináltad? Mert én pl. előtte coraxal teszteltem, de abból nem tudtam soha kivenni egy értelmes tesztet, mindig másmilyen volt.
Nem csinálsz egyébként semmit rosszul.
És nem törvényszerű, hogy előtte és utána 2 nappal két csíkos negatívnak kell lennie.
Szal nemtudom...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára betty615 2009.08.18 12:51-kor.

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Nekem is volt ilyen a terhességem előtti ciklusban...én arra gyanakodtam h nem volt pé??!!Hőmérőzöl is?

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

BETTY: Most kezdtem csak tesztelni, eddig csak ezt az egyfélét használtam.
PANNY: Nem hőmérőzöm, pé szerintem 1-2 nap múlva várható, már 3. napja van tojcsi-szerű. Egyelőre csak tudni szeretném, mikor van pém. Lehet, túl korán kezdtem el tesztelni.

Köszönöm a válaszokat!
Vendég

Szívesen máskor is! :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Anyci, drukkkkkkkkkkkkkkk Én annó pont a 28.napon teszteltem 20as érzékenységűvel és +lett azonnal! (parlagfű és a pázsitfüvekre meg a porra vagyok allergiás. Annácska szájon jót nevettem :lol: még jó hogy nem geronazzo máriát írtál -huh-)

Kész vagyok, mint a házifeladat. Még mindig nem volt pé-m!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sem a teszt alapján sem hőmérőzés alapján :cry: és elvileg ma vagyok a 14.napon clostyval :shock: ki érti ezt :roll: Az előzőő terhességemnél is clostyztam és pont a 14.nap volt ovum éreztem!!! És még barnáztam is akkor, de most nemtom mi a fene van.
Felhívtam a dr-it az sztksat és mondtam neki, hogy uhut szeretnék meg vérvételet. Nem mondta, hogy nem, de megkerülve viszont igen! Mert: "itt a kinn várakozó 50 ember mellett elméleti síkon nem tudom a dominás tüszőket keresgélni, de a magán szektorban van rá mód" Ezt szó szerint mondta, magyarul menjek fizetősre... :shock:

Más, voltunk kardiológián, és tényleg van zörej, de bíztatott a főorvos, hogy ne izguljak stb, meg uhu után többet tud mondani. Aztán mondtam neki hogy a férjem szíve lyukas... erre azt mondja: jaaaaaaa :shock: sajna rengetegen várnak uhura, így pont 1 hónap múlvára kaptunk időpontot :(

Bri, www.babaexpo.hu !!!!!!!!! Múltkor itt 100ftért vettük az univeres, hippes babakajcsit (persze ponfátlanul kell csinálni és "fű" alatt)
onlány

elnézést, nem köszöntem :oops: SZIASZTOK :wink:
onlány

Tger
Nekem is így volt,de nem is volt peteérésem,tuti,mert vévételen voltam.

Sziasztok!

Én még mindig passzívan,de figyelek ám! 8)
Vendég

Anyci
Nana,hogy csinaltam 8) minnya teszek is parAt a blogba 8) En lemaradtam valamirol :oops: nem azt mondtad ez a honap tuti nem jott ossze :oops: Nekem meg menzi elso 2napjan is magas a hom szal en abban nem biznek,hogy most mennyi :? a homerozes inkabb csak a pe megallapitasara szolgal az egy dolog,hogy kismamiknal altalaban fent marad 37felett de volt mar sok ellenpelda ezert en arra nem tamaszkodnek :roll: Anyci 5.nap pe utan meg semmikep ne tesztelj meg a mehedben kavarognak valahol :!: na minnya kuldok egy infot,hogy is megy ez :?
http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-t ... harmad/hcg
Amugy ha 10.dpo-n tesztelsz is piri elott fogsz tesztelni mivel a pe-tol szamitva meg 14nap van piriig :roll:

Melike
Gyere ahogy jo a gep es irj magatokrol par sort :!:

Lujzi
Ha piros az mar menzi 1.cn mind1az,hogy nem eros :!: de akkor ma meg ne menj mert ma meg csak 1.cn :shock: vgy most en ertettem felre :roll:

Betty
Ne is mond en is bevgyok tojva minden egyes repulestol en se szeretem :roll: inkabb otthon lennek es csak beulok a kocsiba elmenni valamerre milyen jo is az :roll: Na latom keszultek uj vonalzik akkor most csak egy 3.cn-es vv lesz es nem inditjak egybol utana? :roll: de ezek szerint akkor te is oktoberben startolsz 8) Hol lehet olvasni azt a bizonyos dolgot :idea: :roll:

Panny
Kép

Tger
Nem teljesen ertem minden napod 2csigos nega? :roll: Fotot nem tudsz feltenni :roll: n :roll: akarok addig hulyeseget mondani vgy ijesztegetni :? A 2.csiknak szepen erosodni kellene pe napjaig :roll: minnya mutizok egy kepet:
Kép

Vgy itt is olvashatsz rola bovebben:
http://babatervezok.otthona.net/lh-teszt.shtml

Onlany
Maj megnezem :wink: dokid nem egyszeru de ezt mar tobbszor mondtuk neked :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

MILYENNINCSMEG: Akkor ezek szerint nekem sem lesz pém? Pedig mindig érzem (tojcsi, szurkálás), és a mensi is az általam feltételezett pé utáni 14-15. napon jött eddig mindig. Vagy ez még nem jelenti azt?
BRIDGET: A babát tervezők otthonát ismerem, de újra megnéztem, ott is van olyan, ahol csak pé-kor erős, előtte szinte egyforma kétcsíkos nega. Nekem 7. napja két csíkos, a mai eddig a legerősebb, de ez sem pozitív. Felteszek egy képet, csak sajna nagyon rossz minőség, mert ha vakuval csinálom, akkor tiszta fehér a kép.

Köszi Nektek is az infókat!

Kép
Vendég

hat igen eleg rossz minoseg...en is vaku nelkul szoktam a mikro fotozasra kell tenni es akkor kielesiti es feny alatt fogom az egyik kezembe a masikkal meg loves 8)

A maid tenyleg erossebbnek tunik :shock: kivancsian varom a holnapi-t is 8) van meg teszted? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

BRIDGET: Tesztem van bőven, bár nem akarom egy ciklusban az összeset felhasználni :wink: Még holnap csinálok egyet, és megmutatom.
Vendég

tger
Csak azert lenne jo tesztelni amig teljesen nega nem lesz mert az allando 2csikos teszt egesz honapban nem jo :roll: csak kivancsi lettem volna elmulik-e :roll: De akkor varom egyenlore a holnapit na meg ugye ha nem varod meg a pozi utan az elso negat akkor meg lehet a kovi nap meg erosebb lenne :roll: szal en addig csinalom ming elso nega nap nincs :roll: sot ebben a honapban meg a nega utan csinaltam mert a negas napon amikor mar megvolt a pe a doki latott egy tuszot :shock: es lass csodat az meg a 16.cn-re ert be 8) bar ez allitolag ngyon ritka minnya megmutizom szal 14.cn pozi aztan 15.nega es a 16.megint pozi
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

BRIDGET: Köszi a segítséget. Ebben a hónapban már nem szeretnék több tesztet elhasználni, még holnap egyet, aztán majd a következő hónapban később kezdem a tesztelést, és akkor majd végig követem az LH szint emelkedésének folyamatát. Amúgy se most tervezzük a babócát, egyelőre csak tudni szerettem volna, tényleg akkor van e pé, amikor érzem, illetve azért írtam Nektek, hogy megtudjam, mitől lehet, hogy ilyen sokáig kétcsíkos nega. Te mire tippelsz? Nem jó az FSH/LH arányom?
BETTY: Írtad, hogy Neked mindig ott van a halvány 2. csík. Nálad van valami porbléma esetleg?
PANNY: Te is írtad, hogy Nálad is volt már ilyen. Csak egy hónapban, vagy többször is előfordult?
MILYENNINCSMEG:A peteéréses hónapokban másképp alalkultak az LH tesztjeid?
Vendég

Szasztok!

Olyan jó csapat vagytok..komolyan :wink: na jó nem ömlengek mert csöpögős leszek..igaz,Betty??!! :wink: :wink:

Tger!

Igen ,nekem is volt olyan h több napig is két csíkos volt az LH teszt és sztem akkor nem is volt pé mert a hőm is össze vissza ugrált..aztán a rá következő hónapban már tisztán kivehető volt a pé mert tuti ppozi lh-m lett és csak egy napig,utána tisztán láthatóan nega lett és a hőm is igazolta és terhes is lettem :wink: csak sajna angyalka lett 8 hetesen(épp 3 hete :( )
Én is várom a holnapi lh-d...bár sztem ez a 16.napi elég pozi gyanús,nem?!

Bridget!

Érdekes nekem is volt már olyan hogy pozi lh és utána nap nega,de én is csináltam még és megint pozi lett...én azt akkor annak tulajdonítottam h bizti nem tudott elsőre kiszabadulni a pete??!?Vagy ez hülyeség??

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Irtam egy csomot erre ez a szenya offline-ba ment :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Na akkor roviden meg1szer :x

Panny
Nekem orvosilag uhuzva kovetve lett pont az a honap 14.cn-en vasarnap volt total pozi teszt :arrow: aztan 15.cn hetfon mentem dokihoz akkor a doki latott egy 15*18as tuszot aznap nem is pozi volt a teszt csak olyan 2csikos aztan az a tuszi valszinu beert mert 16.cn-en megint pozi lett 8)
OFFOlvastam a csopogos topikot :roll: en is majdnem irtam de uj oldal kezdodott gondoltam nem ronditok bele :roll: engem oszinten szolva az is zavar amikor ezekbe a topikokba bemegy egy elozo kismami es hogy majd o segit alapon :? ez szamomra olyan mint amikor ulunk mi pl egy teremben probaljuk megirni a tesztunket...beszelgetunk a kerdesekrol probaljuk kisilabizalni erre jon valaki aki mar kitoltotte ezt a tesztet es bediktalja a megoldast...erteket veszti az egesz es egyaltalan nem elvezetes most nem :roll:

tger
Eloszor pco jutott eszembe bar nem pozik a tesztjeid nekik meg allando pozik :roll: van meg egy dolog amikor a petefeszked dolgozik dolgozik de nem tud megfelelot termelni azaz magas FSH :roll: hany eves vgy?ezert is lettem voln kivancsi mikor mulik el a 2csikod :roll: Viszont szerintem nem art egy 3.es egy 21.napi vv csinaltatni :wink: abbol mindent megmondanak es nem idoigenyes na meg persze a tesztjeid is megmaradnak :roll: en most elmennek a helyedben a 21.cn-es vv re,hogy volt-e agyaltalan pe :roll: aztan meg 3.cn meg az LH/FSH aranyt is megnezetnem :roll: Ezert mondtam nem akarok mondani semmit mert egyenlore csak 6tesztet latok :? gyere holnap az uj teszttel majd benezek 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget!

OFF:Igen,én is pont ezt érzem...lehet h ők jót akarnak/akartak puszta túlbuzgóságból ,de sztem is kicsit elveszik a" kezdők" örömét...na mindegy.

Látom te nagyon profi vagy lh-fsh stb ügyben!Ez szuper!!!!

Meg lehet kérdezni hogy mit csinálsz külföldön és hol?Lehet írtad már előrébb de nincs időm vissazolvasni :oops:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Tger

Őszintén szólva nem tudom,nekem sajnos az elmúlt 3 hóban ilyenek voltak és ezek szerint nem volt PÉ,bár ezt csak az utolsó hóban tudom igazolni,mert akkor voltam 3.-21.cn-en vérvételen meg középidős uhg-n és sajnos nem volt ott semmi.
Na meg azóta kiderült,h magas az FSH-m :(
Én már nem tesztelek...nem idegesítem magam ilyesmivel,mert már egy éve szeretnénk babát.Dokihoz van időpontunk,majd Ő eldönti ,mi legyen...
A legerősebbnek látszó teszt amúgy olyan lett,mint a Te 16.napid,másnap nekem már halványodott.

Panny

Szia itt közöttünk!
Mellik az a "csöpögős" topik??? Plííííííz :D
Vendég

Jó reggelt!

PANNY: Nagyon sajnálom négyeskét :cry: A három fiúcska remélem, valamennyire enyhíti a fájdalmadat. (((()))) A 16. napi tesztnél nem egyforma erősek a csíkok, a tesztcsík halványabb.
BRIDGET: 31 éves vagyok, és már van két gyerkőcünk (a 3. illetve 1. próbálkozós hónapban költöztek be a pocakomba). Nálunk csak 1,5 év után kezdenek vizsgálatokat csinálni, ha addig nem jön össze a gyerkőc. De mint írtam, mi még nem szeretnénk kistesót. Remélem, a következő havi LH-zás sikeresebb lesz.
MILYENNINCSMEG: Köszi a választ! Ha a következő hónapban is ilyen lesz, én is abbahagyom a tesztelgetést. A magas FSH-val csináltak már valamit? Vagy majd a mostani dokilátogatásnál fog kiderülni, hogyan tovább?
Vendég

Onlány
az kemény :shock:
Szal a doki azt mondta, hogy csak a magánszektorban tud tüszőket "keresgélni"???? :shock: :roll:
Azt nem tudja, hogy closti mellett folyamatosan figyelni kell a tüszőérést az esetleges túlstimuláció miatt???? :roll: :x

Milyen
Akkor csak figyelj! :wink:
De aztán várunk aktívan is!! :)

Bri
Arra a topicra gondolsz? A várandóságon belül a "2010 májusi babák topicban"
Csak volt egy kis affér, nem vészes, nekem nem is azzal volt bajom, mint a többieknek, hanem egy szó ütötte meg csak a fülemet, és arra reagáltam. Nézd meg, bár már páran törölték a hsz-eket. Remélem azért kiigazodsz rajta :D
(most néztem meg azt a részt, amire reagáltam-még ott van)

Hétfőn voltam dokinál, csinált egy citológiát először is.Most hormonprofillal kezdem, 3, 14, 21 cn-okon vv.
Aztán közben a 10cn. körül lesz egy hysterom :roll:
Ugye nem annyira fájdalmas?
Aztán a vonalzim azért írtam át októberre, mert míg ez lezajlik, az kb. 1 hónap megint. :roll: Mire megjönnek az eredmények....stb..
Lehet, hogy egyszerre babásodunk be!! :D

Tger
Várjuk a mai képedet is!! Kíváncsi vagyok rá!
Dokkerhoz mikor akarsz menni? Vagy egyenlőre nem tervezed?
Mert az sem jó, ha mindig ilyen "erős nega" :shock:
Hogy én mire gondoltam, mindjárt megmutizom képen.
Nekem épphogy van másik csík, inkább az látszik, hogy ott van a bemélyedés (csík helye), és azért látszik az is csíknak.
Nekem nincs semmi bajom, minden eredményem jó. Nálunk a páromnál van a gond. :roll:
Minyá hozom a képet is csak előkotrom. :roll:

Panny :lol: 8)
Mi már csak ilyen csöpögősek vagyunk, ez van. :lol: 8)
Ahogy látom akkor ti is babán "dolgoztok".
Sajnálom anygyalkát! :(
Drukkolok, hogy mielőbb sikerüljön!!!
Gyere sűrűn, ha tudsz! :wink:

Bri
látom közben megtaláltad a topicot, csak lusti vagyok visszamenni, és kitörölni, amibe leírom neked, hol van. Szal nem vagyok hülye, csak lusta. :lol: :lol: :lol:

Milyen
akkor vedd úgy, hogy neked írtam :lol:

Sztem most tök kusza, és érthetetlen, amit eddig leírtam :roll: :lol:
Na mindegy, öregszem, öregszem! :D

betty615

Kép

Tger
itt egy tesztsorozat, amit megígértem.

betty615

Sziasztok!

Bridget,az a múlt hónap volt :wink: Most asszem sikerült jó időben jókor ágyba vinnem apcit :lol: Ugyanis szerdán vagy csütörtökön volt pém(azon a két napon nem tudtam tesztelni)pénteken meg amikor néztem a második csík már halvány volt,hétfőre már full nega volt a tesztem.Vicces azért hogy két terhességem volt már de fingom nincs hogyan vannak ezek a dolgok :oops: :oops: Tudod csak azért mert mindkettő csak becsúszott nem tervezett volt és nem figyeltem ennyire a testem mint most hogy már tervezett az egész.Akkor aszondod hogy várjam meg azt hogy amikor kéne jönnie a menzinek,ami remélem nem jön,akkor pislantsak tesztet? :roll: :wink:
Blogodban akkor kukkolok majd :lol: :lol:

Panny,bakker elolvastam azt a topikot és majdnem dobtam egy hátast :shock: Meg vagyok döbbenve hogy felnőtt civilizált nők hogy viselkedhetnek így :shock: Bettyvel mindketten jót szóltatok be és igazatok volt,ti legalább finoman és nem köpködve mondtátok el a véleményetek 8) A másik topikba nem írtam most,de sajnálom a babót :(

Milyen te tündérbogár,azért csak szóra bírtak egy kicsit a csajok :D 8) Örülök neki :lol:

Onlány,üdv a klubban,én is ezekre vagyok allergiás :wink: Nekem a szemem szokott olyan lenni mint akinek behúztak csak épp lila foltok nélkül 8)
Sok doki annyira pénzéhes hogy az förtelem :evil: Akkor majd csak jövő hónapban nézik meg kis csaj szívét? :shock: Egyszerűen ez már "röhej",ennyire szar nálatok az ellátás hogy ilyen sokat kell várni?!
Köszi a drukkot :D :D

Betty,fasza csaj vagy te,jól beszóltál :lol: :lol: Finoman és nőiesen :lol: :lol:
Most miért is lesz vv?Komolyan szita agyam van,kéne valami agyserkentőt is szednem :shock: :oops:

Tger,szia a csapatban!Hát én még elég kezdő vagyok ebben a tesztelésben,csak két hónapja csinálom.A pém nekem se ugyan akkor volt mindkét hónapban,júliban 22.cn-en volt most meg 16-17.cn-n volt,a csíkok meg igazából nem ilyen össze vissza voltak mint neked.Pé előtt erősödött a második csík,és pé-kor 2 nap erős volt,pé,után 2-3 nap meg halványodott a második csík,aztán azóta is full nega a tesztem.Sok szerencsét a következő hónapra!

Kép
anyci

Betty látom közben írtál és még választ is kaptam egyben a kérdésemre :D Fú akkor te is végig mész ezeken a sorozatokon amin Bridget?Akkor ez mind jövő hónapban kezdődik?

Kép
anyci

Anyci
Ez jövő héten kezdődik 8) :shock:
Ha pontosan megbetegszem, akkor jövő hét péntektől.

betty615

Ja?!
Ezt a "beszólást" nem tudtam kihagyni. Inkább az ezzel kapcsolatos érzések beszéltek belőlem. 8) :roll:

betty615

A parancsnok szemlét tart a gyengélkedőben.
- Betegsége?
- Jelentem, aranyerem van.
- Kezelés, amit kap?
- Ecsetelés.
- Kérése?
- Nincs.
Elhalad vagy tíz baka előtt, a sor végén áll egy nyeszlet baka. Ezt is megkérdezi.
- Betegsége?
- Jelentem, mandula gyulladás.
- Kezelés, amit kap?
- Ecsetelés.
- Kérése?
- Ha lehet, akkor nálam kezdjék.

Bemegy a pingvin a kocsmába és azt kérdezi a kocsmárostól:
- Hé kocsmáros, nem láttad a testvéremet?
- Hogy nézett ki?
- Szerinted?

Egy fickó üvöltve rohangál az építkezésen.
- Mi történt? - kérdeze tőle a mester.
- Egy tégla ráesett a lábamra.
- Ezért kell így üvöltened? A Józsira tegnap rádőlt az egész fal, és még csak meg se mukkant.

Egy házaspár lakásába éjszaka egy betörő mászik be. Mikor felfedezik, odaugrik a feleséghez és egy kést nyom a torkához, majd felkiált:
- Hogy hívnak? Szeretem tudni az áldozataim nevét!
- Elizabeth - mondja az asszony remegő hangon.
- Ó, az anyámat is Elizabethnek hívják! - mondja a rabló. - Nem tudok megölni valakit, aki rá emlékeztet!
Majd odaugrik a férjhez:
- Na, és téged hogy hívnak?
A férj remegő hangon szól:
- Az én nevem Philip, de a barátaim csak Elizabethnek szólítanak...

A süket, a néma és a tolókocsis hallanak egy csodaszigetről, amire ha beúsznak, megyógyulnak. El is indulnak. Először a néma úszik át. Mikor odaért, átkiabál a többieknek:
- Jé! Tudok beszélni!
Átevickél a süket is.
- Jé! Hallok!
Fogja magát a tolókocsis, magához rögzíti a kocsit és átvonszolja magát a szigetre. Megszólal:
- A francba! Új gumik!

- Hogyan történt a baleset? - kérdezik a férfit a baleseti sebészeten.
- Mentem a Trabanttal, és elhajtott mellettem egy Porsche.
- De hát ez még nem okoz balesetet.
- Ez még nem, de én meg azt hittem, hogy állok, és kiszálltam.

Tanárnéni megkérdezi a gyerekeket, hogy ki, mit ebédelt.
Az egyik gyerek felel: fasirtot.
A másik: rántott húst.
- És te Móricka?
- Mi szószt ettünk otthon.
Másnap megint megkérdezi a tanárnéni a gyerekeket, hogy mit ebédeltek.
Az egyik gyerek válaszol: spagettit.
A másik: sült húst.
- Hát te Móricka?
- Mi szószt ettünk otthon.
Harmadik nap megint megkérdezi a tanárnéni, hogy mit ebédeltek a gyerekek, akik ismét változatos ételeket soroltak fel, de Mórickát ismét megkérdezi:
- Móricka mit ebédeltetek?
- Hát szószt. - feleli Móricka.
- Húst nem szoktatok enni?
- De, holnap már biztosan fogunk!
- Hogyhogy? - kérdezi a tanárnő.
- Mert apám azt mondta: "Ha holnap is szósz lesz belevágom a faszom"!

Sorakozó van a katonaságnál. Az őrmester egyszer csak felkiált:
- Ki mozog ott?
- Uram, csak a Föld mozog - vágja rá az egyik lelkes kiskatona.
- Ki mondta ezt?
- Galilei.
- Galilei közlegény, lépjen ki!
- De hát ő a XVII. században mondta!
- Nincs is nálunk 17 század...

betty615

Betty,mondom én hogy szita az agyam :shock: :oops: Pont tegnap írod hogy te 21cn-en vagy és jövő héten jön piri,basztikuli már kezdek félni magamtól :shock: :? Na akkor aztán indul a mandula ezerrel!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jó vót a vicc derűtem nagyon :D :D :D :D

Kép
anyci

Anyci, köszi 8)

És egyébként mi a szitu?
Hogy vagy?
Menszis tünetek?
Koraterhességi tünetek? :wink:

betty615

Helló csajok,majd jövök,de aranyosak vagytok,hogy hiányoltok!!Most rongyolok dolgozni! :D
Vendég

Betty,hát görcsölget a hasam de fogalmam sincs ez melyik,mert Emesével is így volt és néha úgy görcsölt hogy azt hittem a menzim jön.Cicim az még nem feszül,de lehet ez még korai is lenne.Majd kiderül mi van oda bent,piri vagy pici :wink: Szagokra én amúgy is érzékeny vagyok így abban se érzek különbséget(tudod ekkora orral mindent kiszimatolok) :wink: Szerintem majd jövő héten tudok csak többet 8)

Milyen,naná hogy hiányzol!!!!Aztán a gyere ám még :lol: :lol:

Kép
anyci

Anyci
de izgi! Nagyon szorítok, hogy sikerüljön!!! :wink:

Milyen
hát persze, hogy hiányzol, ez nem kérdés!

betty615

Köszi Betty nagyon aranyos vagy :D :D

Kép
anyci

sziasztok!

Betty :lol: :lol: :lol: bár ma le vagyok lassulva, kb 1 viccet 3szor olvastam át, mire kapcsoltam :?
Anyci, melyik nap kéne nem megjönnie?
Bri, szerintem te már lassan diplomázhatnál a nőgyógyászat ezen részéből :wink:
Nekem még mindig nem mutatott ki az lh teszt semmit. Kicsit kétségbe vagyok esve....

Ma meg feldühítettek. Pont indultunk volna apumékhoz 3napra, telefonálnak. Az ingatlanos volt, hogy jöhetnének e 3ra? Mondjuk nem, mert mennénk el. Erre kiharcolta, hogy de. Lemondtunk minden teendőt, meg apuékat is és visszahívtuk, hogy várjuk 3ra. Erre azt mondja, hogy önnállósította magát az ügyfél, már kocsiba ült és úton van. (nem kispályás nőci) :shock: Mondj kb 1lesz belőle. 1000el takarítás, 1 előtt 10perccel kész is lettünk, erre telefonál, hogy kiakadt a nőtől, mert eltévedt Pesterzsébeten és milyen meleg van és nem bírja ezt a hőséget, úgyhogy hazamegy :shock: Na erre qrvára ideges lettem! Aztán jövőhéten akar jönni a csaj, mondtuk nyaralunk, erre hát akkor mondjuk le vagy mutassa meg más a házat :shock: :shock: :shock: B@sszus de mérges vagyok
onlány

Onlány,jövő hét csütörtökön.
Basszus milyen hülye emberek vannak :evil: Szerintük ti otthon ültök mindig és várjátok a vevőket?

Kép
anyci

Kép

Onlány
elképesztő történet!! :shock: Nyugika! :wink:

Nem akartam leírni, de leírom :lol: :
Csináltam ma reggel egy LH-t .
A többi napokban készült negákhoz képest elég szépen látszik a 2 csík. :shock:
Nna, ez mitől van??

betty615

Na ez egy jó kérdés :shock: :shock: :idea:
Eddig semmi pozitív nem volt,még halványan sem?

Kép
anyci

A legerősebb a 13 cn.-on volt.
De nem volt pozi. A mai kb. ugyanolyan.

betty615

Hú erre aztán már tényleg nem tudok mit mondani :shock: :shock:
Ez azért nem normális,nem igaz?

Kép
anyci

Háát lehet, már én nem vagyok az! :lol: :lol: :lol:

betty615

Betty, én a görbédet olyan kismamisnak nézem.... nem gondoltál még rá? Teszt?
onlány

Betty!

Tudod az LH lehet jósteszt is...nálam a múltkori sajna rosszul végződött terhességnél be is jött....kb.a 22.cn naptól használtam az lh-t és pozik voltak egyre erősödve.Esetleg nálad nem lehet??A hőd nagyon szép...én még a beágyazódásos hőleesést is látom rajta:)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny
Na errol beszeltem ami most megy ott meg a lehet en is ide fogok tartozni :roll: ennyi erovel en is irhattam volna mind1ikbe :? na mind1 remelem mikor en leszek babas talan leszek olyan ugyes es gyors,hogy meg nem indul el ilyesfajta topik mert akkor en nem hagyom majd magam az bizti :roll: A parom kulfoldi es en mar reg kulfoldon elek...jeleneg eltartott vgyok :oops: nemreg koltoztunk ki Nyujorkba maert apacskat ethelyeztek az itteni irodaba :? A hormonokat meg ngyon ismerem mert nekem mar 2eve nezik folyamatosan azota jarok meddosegibe...hat ennyit arrol amikor valaki csak huzza halasztja a dokihoz menest :? Aztan kiderul,hogy mar nem sok idom van hatra :roll: Nekem magas FSH-em van es mivel 32vgyok ez korai petefeszek kimerultseg :? Na mind1 nem is ez a lenyeg viszont multkor elfelejtettem irni,hogy sajnalom 4-eske elveszteset :cry: Kép

Tger
Ertem en de egy sima vervetel az nem jelent vizsgalatokat :!: en nem mehtukrozesrol,atjarhatosagirol meg ilyenekrol beszeltem csak egy szimpla vv-rol mert ha az ember lanyanak felvan borulva a hormonhaztartasa akkor te probalkozhatsz akar 5vig is :? Persze azt megertem ha minen vv eredmeny jo es akkor 1evet adtok magatoknak...ez igy szokas mindenhol :wink: Sok sikert :!: Azert en kivancsi lennek mikortol pozi es meddig az lh teszt :roll:

Betty
Mar kinyomoztam merre jartal es lattam mizu jah arra gondolok Pannynak irtam epp tegnap meg a velemenyem rola :? es tolonganak az 1evvel ezelotti kismamik ott meg az 1evvel ezelotti epp ekkor tesztelok...ez engem annyira zavar :roll: Na mind1 vegulis en nem irok oda de ne felj ha nekem eljon az ido es majd ott akkor... :twisted: :lol: Amugy tok ugyanaz jutott az eszembe,mint neked es en is azt tudtam volna irni...tuti nem szenvedett meg a 4zebras tesztjeert sot meg azt is kinezem belole,hogy meglepodott,hogy mar megint :roll: En eletemben meg nem teszteltem pozi tesztet es 18evesen mikor elvesztettem a babam azota varom azt a pozi tesztet ennek mar 14eve :? szal az en lelkivilagom kicsit mas mint egy gyerekpotyogtatosnak akinek semmi extra amikor pozit tesztel :roll: Ma bocsanat a kifejezerert ez egy emberre irtam nem masokra am :!:

Dokid ngyon alapos :shock: ez tok jooo es mesz hysterora is na ez am a doki :D Semennyire nem faj mert kapsz kabitot azaz nekem az altatasnak tunik de mivel ez nem olyan ez csak egy venas injekcio ezert nem altatasnak hivjak :roll: elaludtam es mikor keltem mar csak fekudtem ott :roll: olvastad a blogomban leirtam reszletesen 8) viszont utana ngyon vigyazz a fertozessel nekem volt egy kis folyasom utana igy se keksz semmi allando tisztantartas nagymamabugyit is vettem direkt meg ilyenek...elkerulhetetlen mivel ott turkalnak szal nem rajtak mulik de odafigyelni oda lehet utana,hogy tenyleg ne legyen nagyobb fertozes ott lent :? Igen lehet,hogy 1szerre es akkor egy varandos topikba is irogatunk :lol: Latom megint vonalzit csereltel 8)

Ne hulyulj mar ezzel a sorozattal tok szepen kimutathato,hogy a 13.cn-en volt lh csucsod :roll:
Mikor csinaltad az LH-t reggel? :roll: Tenyleg szep a hod huuuha lehet itt mar nem lesz lombik 8)

Anyci
Altalaban akinek nem volt problema a teherbeeses az nem tudja,hogy mukodik...lasd en is 16 es 18evesen is bebabasodatm :roll: aztan most hogy nem jon...na meg itt a bneten tudtam meg en is mindent...majd minnel tobbet olvasgatod itt a lanyok bajait annal tobbet tanulsz te is :wink: mindenki igy kezdi,hogy semmit nem tud ugyhogy emiatt ne izgulj :!: Pe utan meg van 14nap normal esetben :!: ha most meg csak 5napnal tartassz akkor meg besem agyazodtak 10dpo az mar mas bar van akinek meg kesobb es van akinek meg hamarabb mutatja ki ez egyene valtozo :roll: viszont a pe utan 14dpo lesz amikor piri jon :wink: nem mondom hogy addig varj szal 10.korul siman nyomhatsz tesztet 8)

Onlany
Hat ha nem kene hozza olyan sok eves iskola tuti en is beallnek a meddosegi reszlegbe segiteni a hasonlo cipoben jaro noknek :roll:
Az elso dolgom az lenne akarki jon 3.14.21.napi vv alapbol es uhus figyeles pe korul 2naponta :? Ez a no nem normalis...ennek jobb ne is eladni ki tudja meg mi jon ki belole :shock: hol aruljatok a hazat nem tudsz linket mutatni rola.Batyas is ingatlanos am 8)

Tobbiek hun vannak :?: :?: :?:

KépKép
bridget0801
Kulfold

BETTY: Köszi a teszteket, szépen látszik az erősödés. Nekem sem "erős negák" a tesztek, a tegnapi kép nagyon rossz volt, a mai jobban visszaadja, amit valójában látni rajtuk. Dokihoz nem tervezem, hogy megyek. Még csak most kezdtem tesztelgetni, meglátjuk, mit hoz a következő hónap.
BRIDGET: Nemrég hagytam abba a szoptatást, valószínűleg még nem álltak helyre a hormonjaim. Szerintem ha a két gyerkőcünk gyorsan összejött, a harmadik is jönni fog, amikor szeretne. :wink:

A mai tesztem totál pozitív lett, a teszt csík erősebb, mint a controll csík. Felrakom a képet, aztán elköszönök. Majd 1 hónap múlva benézek az újabb sorozattal ;)

Köszönöm a hozzászólásokat, és kívánok mindenkinek mielőbbi babásodást!

Kép
Vendég

tger
Lehet a szoptatastol van latod ehhez nem ertek :roll: de a mai teszted tenyleg szurep pozi ugyhogy hajra 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget!

Tger még nem akar most babát csak később,de azért hajrá :wink: :wink: :lol: :lol:

És ha nem vok túl indiszkrét mi lett anno a babáddal?Elvetéltél?És 2x is?Vagy 16 évesen az más volt?Ha nem akarsz róla írni megértem!!!

Szal New York......szuper!!!!

Én csak Angliáig jutottam..ott voltam au-pair másfél évet..aztán akartam menni az USA-ba bébi sintérnek :) is de anno akkor még nem nagyon lehetett csak illegálisan és sajna nem kaptam vízumot mert kitudódott h voltam Angliában is és levágták h az USA-ban is azért mennék...pedig nem akartam én ott letelepdni de ők attól féltek :lol: És te ott ismerted meg a férjed vagy itthon?És mennyi időre jössz haza?Honvágy mint olyan?nekem nagyon volt :(

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny
tger szerintem azert nem banja ha esetleg jon a joveveny :wink:

1szer vedekezdtem tablettaval 16evesen 1honapig de mivel tiszta pattanas lettem abbahagytam :arrow: abban a honapban babas is maradtam :roll: szuloi nyomasra ez egy abortusszal vegzodott amire egyaltalan nem vgyok buszke de ez van :roll: Jo pedis is lettem utana es mindenkeppen babat szerettem volna elis koltoztem otthonrol is :roll: 18evesen pedig elveteltem :( Akkor meg nem ertettem semmihez vereztem ngyon es azert mentem be a korhazba jobban mondva hivtam anyut mivel mondom mar nem otthon laktam es o vitt be kocsival :roll: ...gorcsoltem es marhara omlottem :arrow: ott megsem vizsgaltak,se vervetel semmi csak felkuldtek egy eu kaparasra :? Aztan mikor az altatasbol keltem fel akkor mondta anyu nem kell aggodni csak egy korai vetelesem volt :shock: na jol kibogtem magam...es azota is azon vgyok,hogy babam legyen!De abszolut semmi :roll: se keses se halvany teszt semmi :? Nyugodtan kerdezz nincsenek titkaim :!:

Honvagy nana,hogy van...szivem szakad meg,hogy a nyaron nem mehetek haza :x mert kozbejott a koltozes...paromat japoban ismertem meg o ugyanis felig japan felig angol 8) ott eltem 9evet es most nyaron koltoztunk ki NY-ba :? egyenlore nekem is csak visitor vizumom van ami max 6honapos :roll: egyenlore megteszi bar mondtam a paromnak,hogy en nem fogok ki-be maszkalni meg izgulni meg ilyenek ugyhogy ngyon remelem lassan elvesz vegre :lol: ngyon hazassag ellenes :?

Gondolom ti sem mentek mar semerre sem Godollorol :?: :roll: Meselj kicsit magadrol t is ugysem ismernek itt sokan 8)

Melisch
Lattam am a vonazidat :!: :!: :!: :!: 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na sziasztok!!!!

Bridget nem tudom mit láttál a vonalzómon???? :roll: Manapság el voltam havazva, úgy tudom írtam, hogy megvagyunk pirivel, ha nem sajnálom. Nagyon sok dolgom, szombaton majdnem éjfélig főztem, takarítottam. Tudtam vasárnap nem lesz annyi energiám, piri mindig elveszi, olyankor fáradtabb vagyok így beleadtam mindent. Vasárnap jött megint anyukám meg nagyim, őket vártam így 2x főztem aznap. Ma mentek el és nem volt időm csak egy nap olvastam gyorsan el mit irtatok és beírtam a hőmet annyi nettre jutotta csak. a kertbe tettünk vettünk takarítottunk és egy nap az öcsémnél voltunk.

Forgott az óra mindig és hamar este lett.

Piri nem bántott, hónapok óta ezt viseltem el a legderekasabban tudtam jönni fog és nem érdeket. Jövőre úgyis lesz pocaklakóm :lol: :lol: 8)

Ma délután mentek anyáék haza de este jöttek öcsémék vacsira és 10 óra körül mentek el, aztán kerestem a te régi írásaid között, mert úgy emlékeztem írtál egy linket egy hormonokat elemző oldalra, de nem találtam és meguntam inkább megyek aludni.

Ja azért kerestem, mert megvan a vv-lem eredménye. Persze doki októberben fogja kielemezni, így akartam okoskodni kicsit :oops: :cry: :cry: az eredmények azonban mind a határértékeken belül vannak a papíron levő határértékek alapján (a prolaktinom nem a legmegbízhatóbb mert nem tudtam, hogy reggel kell menni éhgyomorra és dél körül értem és reggeliztem is, de határon belül van).

Holnap majd még írok, csak gyorsan jelentkezem ne gondoljátok, hogy kukkolok csak. Puszi!!!!

Kép
Kép
melisch

Melisch
A 2babat lattam 8) :lol: :lol: Na akkor jo par porgos napod volt :wink: Az a hormon tablazat itt van:

http://www.geocities.com/babatakarok/hormonszintek.htm

Mentsd el a kedvencek koze en is onnan veszem mindig elo mert amugy soha semmit nem talalok :oops: Aztan mond ma azokat az eredmenyeket :shock: de ha erteken beluliek az ma jo :wink: Es orulok,hogy "jol" viselted pirit :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget pedig még ezen az oldalon is kutattam de nem láttam :oops: nagyon szépen köszönöm, főleg, hogy magyarázva van.

Pirit nem bántam nem tudom miért de nem tört le, lehet mert időm sem volt rá :roll:

a képet nem tudom kitől loptam a netten de amióta leszedtem azóta imádom és az asztalomat díszíti hátérképnek.

Nem gondoltam, hogy érdekel valakit a hormon eredményeim :oops: na de ha valakinek mond valamit beírom a magyarázatokat is Bridget által küldött táblázatból: (magyarázat a hormon után zölddel írtam az eredményem értékét, zárójelben a lapomon irt határértékek, majd a "-" után a magyarázatot a táblázatból)

1. FSH 6.36 mUI/mL (3.5 - 12.5) - általában 6 alatt kiváló, 6-9 jó
2. TSH 3.6 μUI/mL (0.27 - 4.2) - 0.4-4 uIU/ml A normális középérték a legtöbb laborban 1,7. Magas TSH alacsony vagy normális T4 szinttel kombinálva pajzsmirigy alulműködésre utal, ami befolyásolja a fertilitást. Na azért lehet itt bibi van hiába a határértéken belül van
3. LH 5.32 mUI/mL (2.4-12.6) - < 7 mIU/ml A normális LH szint nagyjából azonos az FSH-val. Ha az LH magasabb, mint az FSH, az PCO-ra utalhat.
4. Estadiol 120 pmol/L (46 - 607) - 25-75 pg/ml Az alsó értékek jobb stimulálhatóságot jeleznek. Abnormálisan magas szintek a 3. napon funkcionális cisztára, vagy kimerülő petefészekre utalnak. Itt más a megadott mértékegység így lehet nincs gondom vele
5. Prolactin 289.5 μUI/mL (127 - 637) - < 24 ng/ml Emelkedett prolaktin szint gátolja az ovulációt. A magas prolaktin szint hipofizis tumor veszélye miatt további kivizsgálást igényel. A PCO-s betegek egy részében is észlelhető hyperprolactinaemia. Itt is más a megadott mértékegység és eléggé alacsony ha a laborban használt értékeket veszem

Na ebből kicsit okosabb lettem, csak remélem, hogy az utolsó 2 érték is ok
:wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2009.08.21 12:38-kor.

Kép
Kép
melisch

jó reggelt!

Úgy döntöttem, hogy ma meglepem apáját és Lizust! Elmegyünk Velencére kikapcsolódni egész nap!!! Este meg tüzijáték :)
Bri, én is elgondolkodtam azon, ha netán összejönne az üzlet, vajon mi lesz még evvel a nővel, de ezek a jelek rossz ómenek sztem. A ház: http://www.oc.hu/ingatlan/H068965?linkID=reszletes1 Dömsödön van.
Majd reagálok mindenre csak már noszogatnak, hogy ráááááááááááád várunk, indulnánk....
Puszi, szép napot mindenkinek
:!:
onlány

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?