Sziasztok!
Nem voltam pár napig és erre tessék, mennyi új hír!
Először is:
RILLA!
Kívánom, hogy nagyon gyorsan és fájdalommentes válj gyönyörű kismamából gyönyörű anyukává. Remélem azért minél hamarabb kapunk hírt Rólatok!
Zoé!
Nagyon sajnálom ezt a fránya hányást, remélem azért nem lesz durva következménye. Ha tudsz, akkor vigyél be sok Calciumot, mert a hányás eléggé megviseli a fogzománcot is!
Én előtted vagyok pár héttel, de még én sem vettem semmit (kivéve két kis ruhát, amiről már tettem fel képet). Nem is nagyon sietek, mert még azt sem tudjuk, hogy hol fogunk lakni Pindur Pandúrral, mivel a mostani albérletben nem nagyon férünk el
Vicky!
Nagyon csinos pocid van Neked is. Már teljesen látszik, hogy babahas!
Remény!
Örülök, hogy végre kicsit jobbak az eredményeid, legalább van eredménye az önkínzásnak! A ruhákat majd mindenképpen tedd fel, mert érdekelne engem is, főleg, ha végre kiderül, hogy ki lakik Bennem (Léna vagy Nimród)
Ditus!
Nagyon sajnálom, hogy Téged is utolért a cukor-gond. Remélem az csak valami pillanatnyi gond volt és a következő alkalommal minden rendben lesz. Nagyon aranyos a pocakod is!
Amúgy azért kell elmennem külön 4d-re, mert a doki azt mondta (gondolom ismeri az UH-os kollegáját), hogy a kórházban nem nagyon fognak alaposan UH-ozni, a legszükségesebbeket megnézik gyorsan, 2-3 perc alatt, aztán kész!
Szerintem még úgy is jól jársz, ha csak később adják oda anyósék az "apanázst", mintha semmit nem adnának. Mi sajnos semmit nem kapunk se az én anyukámtól, sem a párom szüleitől, de nem is baj, valahogyan megoldjuk
Heni!
De jó, hogy Te is benézel Hozzánk! Gratula a fogyáshoz, hihetetlenül ügyes vagy és kitartó, nagyon becsüllek érte!!!!! Aztán lassan jó lenne, ha már átköltöznél ide Hozzánk Sajt@-al és Rony-val egyetemben (meg még az a jó pár ember, aki a másik topikban ragadt)
Rony!
Nagyon drukkolok Neked Drága! Már csak 1 hét, ha jól számolom? Sok szeretettel várunk itt!!!!
Mindenórás kismamik!
Hogy vagytok? Van már valami jel a babák érkezésére? Remélem minden úgy alakul, ahogyan Nektek jó.
Még egy csomó mindent akartam írni, de időközben elfelejtettem (terhességi szenilités)
Bocsi, ha valakinek nem írtam, még jelentkezem (sajnos elmarad a nyaralásunk, nem megyünk sehova, így lesz időm olvasni Titeket és Írogatni!
Sok puszi és pocaksimi MINDENKINEK!