Új privát üzeneted érkezett!

Örülök, hogy tegnap végül megnyugtattak! :D
aarnika

Betti ,azt még elfelejtettem mesélni ,hogy azt is álmodtam, hogy elmentem hozzátok és a férjed elvitt az új motoron egy körre és annnnnnnnyiraaaa ment, hogy két kézzel kapaszkodtam az uradban, de nagyon élveztem, szuper az új járgány!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
tünci28

összeszedtem a bátorságom, felhívtam a dokim,(visszajött szabiról) nem vette fel..és tudtam ,hogy visszahív és úúútálom, hogy ezt csinálja, sosem merem felvenni neki... 8) :oops:

De azért felvettem.Remeg a kezem ,mint az állat, hétfőn mehetek hozzá a kórházba, megnéz.Jaj, már, remélem ,hogy jutunk végre valamire.

KépKépKép
tünci28

Tünci, a dokid visszahív??? Ilyenről még nem is hallottam.

Betti, örülök, hogy találtál dokit.

Aarnika, Te hogy vagy? Felépültél?

Melcsike, szerintem nagyon sokat haladtál előre így is. Sosem fog elmúlni, egy bizonyos szintig tud könnyebbedni, aztán annyi, gondolom.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Na, ma már elegem lett: egy ismerősöm a sokadik volt ma, aki elmondta, hogy ő nem bírta volna ki az egészet, ő beleőrült volna, és én milyen jól viselem, milyen erős vagyok.
Berágtam, mert nagyon rühellem már ezt a dumát és elkezdtem kérdezgetni, hogy igen, és akkor mondja már meg legyen kedves, ha beleőrült volna, mi lett volna a két gyerekével, és hogy érti, hogy nem bírta volna ki és mit csinált volna, na gyerünk, okítson már ki, ugyan hogy is lett volna. Szerencsétlen hebegett-habogott, aztán megadtam neki a kegyelemdöfést: szerintem Te sokkal de sokkal jobban viselted volna mint én, anyuci.
Tudom, gonosz voltam, de le az ostobákkal.

Zaha

Kép
Kép
zaha

ÁÁ, Zaha hányszor hallottuk ezt.De legtöbbször valóban jószándékú ,kedves emberek mondták, nekem pl a kedves ismerőseim majd mindegyike.Valószínű azt akarják ezzel mondani ,hogy milyen nagy erő kellett és hogy felnéz Rád emiatt, hogy heyltálltál ebben, amikor könnyebb belehalni..(és valljuk be, legtöbben szerettünk is volna meghalni..).Csak éppen ,amit mondanak, így hangzik:"Nahát, ha túlélted, mert én nem élném túl, akkor Te biztos nem is szeretted Őt annyira, mnit én szeretem az én gyerekeimet, mert én meghaltam volna, Te meg itt vagy, szóval Neked meg sem kottyant..."...valami ilyesmi ugye Zaha??? :cry:

Az én dokim mindig visszahív.. :shock: komolyan olyan ciki, van amikor visszahív, aztán 10 percig beszélünk az Ő számlájára.Volt, hogy kinyomtam, oszt megint visszahívott... 8) Nem hagyta magát lerázni... 8)

KépKépKép
tünci28

Tünci
Végre, rongyosra téptem már a számat!
Odaköltözök! Mellétek! És minden nap fogom rugdosni a valagod! :D

Betti
Kép
betti0412

Rohantam haza munkából, mert elfogyott az omega 3 és egy nőgyógyinál lehet csak kapni, egy órát vártam a napon, és szabi miatt nem rendel...tök jó. A bugyimból csavartam a vizet...
még van 8 db, majd lecsökkentem napi egyre az adagomat jövő hétig.
Most meg a vaslnivalót kellene megmászni....

Betti
Kép
betti0412

A nap legjobbja volt, hogy még be sem zártam az ajtót, már téptem a ruhákat le magamról és 10 percig kukucskáltam a tus alól kifele.
Mostmár hiányzik egy kis hideg...

Betti
Kép
betti0412

Jaj Betti kérlek ne csalogasd még a hideget! :?
Majd visszasirjuk mi még ezt tudod -2o-ban...amit szószerint úúúútttáááállloookkk!Meg majd akkor menni dokihoz abban a hidegben...

brrrr....és január végén szülni...bizti még nagyon hideg lesz....

Örülök,hogy elmentél dokihoz,de te leautóztál egész Zentáig...
Maszek nőgyógyinál voltál?De jó,hogy minden okés veletek!
Szoritok továbbra is..... :wink:
szintus

Tünci akkor a szomszédasszonyod egyben a barátnőd is lesz :lol:
Tényleg ritka,hogy(talán egyedi példány)hogy visszahiv a dokid!
De igy bár a jüvőhéten mész hozzá és mond neked valamit....
Piri még sehol?Férjeddel minden okés?

Zaha sajnálom,h igy beszólnak neked!
De igazábol aki ezt nem élte át,az nem is birja,tudja átérezni a dolgokat!De akkor jobb,ha nem is mond semmit...Csak te tudod,hogy mit érzel belül,senki más....

Tünci üljél a motoromra..... :lol: :lol: :lol:

Holnap megyek általános vérvizsgára...
Betti te már voltál?

A kombi tesztem meglett,downkór1:22o6,edwards1:47649,patau1:94544

puszi lányok

Kép
Kép
szintus

Betti, oksi jöhetsz, úgyis a baloldalas szomszédommal harcban állunk, és akkor lesz szép nagy udvarunk, lebontjuk a kerítést! :lol:

Szinti,csatlakozom.Nyáron a meleget utálom, télen a hideged.És amit mégjobban az a köd, meg a pára, meg az egyéb légköri nyálka..

Ma beleolvastam néhány más topikba.Hát amikor azt hittem ,hogy itt vannak gondok, akkor tévedtem. :lol: Tényleg miket tudnak néhányan!! :shock: :roll: Van ,ahol már be kell avatkoznia a szerkesztőnek ,annyirra gyerekesen viselkednek.

Délután megnéztem egy rakás hírműsort,de mindig csak felidegesítem magam.De egy héten egyszer muszáj, különben nem tudnám követni, hogy melyik politikus került éppen valami csalás miatt előzetesbe, és ki kit perel..jót szórakoztam.

Azon már kevésbé, hogy megnézegettem a villamos energia fogyasztásunkat, huh, 240 kwh kb per hó.Baromi sok.Valahogy spórolnunk kell, nem tudom idén hogyan élünk meg.Ti csajok, midnig csak én panaszkodom megélhetési gondok miatt, nektek nincs ilyesmi??Sokszor úgy érzem ezzel egyedül vagyok.Vagy csak én vagyok ilyen vészmadár??
Valahogy pedig le kell csökkenteni a havi kiadásunkat húz ezerrel legalább.jöhetnek a tippek.

KépKépKép
tünci28

Sziasztok
Párszor már írtam nektek,de inkább csak csendben,olykor könnyekkel küszködve,a háttérben olvasgatlak benneteket.
Ezt szeretném kívánni mindannyiótoknak,a lényeget érteni fogjátok, és bocsi,ha már ismeritek. :oops: :oops:
http://www.youtube.com/watch?v=Q4f_UNMNONA
Vendég

Szia Sotske, emlékszem Rád és igen értem....köszönöm!

"Ki is valójában Nick Vujicic?

Nick Vujicic 1982 december 4-én született Melbourneben. Első szülött gyermek volt az ő szerb keresztény családjában. Nick születési rendellenesség következtében, váll magasságban elvesztette mind a két karját, és csak egy kicsike lába fejlődött ki kettő darab újjal, ami kiáll comb magasságban. Ez természetsen sokkolta Nick szüleit annak ellenére, hogy szervezetileg teljesen eggészséges volt.

Az élete nehézségekkel és visztontagságokkal volt teli. A testi fogyatokossága miatt (bár kérvényezték) Nick nem járhatott hagyományos iskolába, annak ellenlre, hogy nem volt értelmi fogyatékos. Az iskolai évvei alatt az ausztrál törvények megváltoztak, és Nick egyike lett azoknak a sérült tanulóknak, akiket átvettek hagyományos iskolába. Megtanult írni a bal "lábán" levő két ujjal egy speciális, a nagy lábújjára felcsúsztatott eszköznek a segítségével. Megtanult számítógépet is kezelni, és gépelni a "sarok és lábujj" módszer segítségével (ahogyan az előadásain bemutatja). Továbbá Nick képes eldobni a tennis labdát, és és telefonálni is (ezt is bemutatja az előadásokon).

Az iskola évek alatt rendkívül depresszióssá vált, és nyolc éves korától elkezdett gondolkozni az öngyilkoságon. Nick elkezdett imádkozni Istenhez, hogy növesszen neki kezeket és lábakat. Aztán rájött, hogy az ő sokoldalú képzettsége ihlető jellegű, és megköszönte Istennek, hogy Ő egyáltalán él. 17 éves korában elkezdett beszédeket mondani az Ő gyülekezetében, és végül útjára indította non-profit szervezetét, a Life Without Limbs alapítványt.

Mi is valójában a Life Without Limbs?

A Life Without Limbs egy alapítvány, non-profit szervezet, amelyet Nick Vujicic alapított meg 2005-ben. Az alapítvány célja, hogy inditékot és ösztönzést adjon az élethez azoknak az embereknek, akik végtagok nélkül élik az életüket. Ezt világszerte beszélgetések segítségével teszi meg.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tünci28 2009.08.18 19:01-kor.

KépKépKép
tünci28

Tünci
Ezt meg én köszönöm,ezt nem is tudtam!
Vendég

Tünci
Megélhetés szinten én nem vagyok jó tanácsadó. Csak pislogni szoktam, hogy már megint egy 10-es, megint egy 10.-es.
Ruhát cipőt szinte semmit, bár nálunk most a lakás vitte a primet.

Szintus
Nem voltam még sehol. Védőnőnél se, oda majd csak a 16. hét körül akarok menni, látni se bírom azt a helyet.
Itt tudod mikor vesznek először vért tőled? a 16. heti AFP-nél.
Ehhez képest a zentai doki dobott egy hátast, hogy ők vérképpel kezdenek, hogy nehogy vérszegénység vagy egyéb legyen.

Betti
Kép
betti0412

Sotske
Jószándékból tetted fel a linket, jó kívánsággal.
Csak az én véleményem, mert megnéztem: igaza van, ez a jó hozzáállás, de engem elborzasztott. Eszembe juttatta a beteg kislányom, az esélyeit és azt, hogy soha nem akarnám így látni őt.
De ez csak az én első reakcióm, érzelmileg hadilábon állok a betegségekkel.

Betti
Kép
betti0412

Betti
Teljesen igazad van,látod,erre nem is gondoltam,ne haragudj!!!!!!Ha szeretnéd,akkor leveszem.
Vendég

Tünci, az alapján, amit bemásoltál róla, példaértékűen erős ember lehet.

Betti
Kép
betti0412

És valóban,pusztán a jó szándék vezérelt.
Vendég

Látod Betti ,nekem rögtön az jutott eszembe, hogy ez az ember fiatalabb ,mint én, akkor már volt jó uh, és azt gondolom Ausztráliában fjlettem szülészet, nőgyógyászat, mint Mo-on.És mégis megtörténhetett, hogy így megszülethetett.De micsoda harc lehetett, mire békét talált.És micsoda küzdelem minden napja, olyan egyszerű dolgok is, mint a fogmosás.De az üzenet,amit közvetít,s ahogyan, az pont emiatt lehet annyira lelketrázó.

KépKépKép
tünci28

Sotske
Le ne vedd, a többiek még nem látták.
Engem "bánt" csak, de azt is idézőjelben, mert nincs is erre jó szó.
Mindegy, reggelre már el is felejtem.
Megyek megnézem a Di Capriot a Kattel, nem a Titanikban, valami szabadság útjai....hátha

Betti
Kép
betti0412

Betti!
miért nem veszel a gyógyszertárban omega3-at?
vagy ha az nem jó, lehet rendelni a neten is.
nézd meg az összetételüket, nem rosszabb egyik se mint amit a dokitól szerzel be.
anno én is a dokitól vettem, utána meguntam ezért rohangálni és ettem a gyógyszertárit (több fajta van)
kitől veszed?
Szabó prof?
Vendég

a film+ -on lesz egy jó film:a fülke
Szerintem abban van ötlet,ha fenn bírok maradni azt nézem,már régen láttam.

Meg elkezdtem egy új sorozatot,Friday Night Lights, hamarosan kiképezem magam az amerikai fociból.Sosem értettem mi az a "tácsdáááán", :lol: ,meg 30 yardos vonal, de már vágooom. :lol:

Ajánlhatnátok valami új jó nyálas filmet, az menne a hangulatomhoz.
De ne legyen tragikus, mert ma elsírtam magam a híradón...megint.. :?

KépKépKép
tünci28

Tőle veszem, a Tisza Lajos végén van a Medicenter.
A dokim mondta, hogy az a legjobb, tiszta készítmény.
De megnéztem a neten, nem lehet beszerezni, úgyhogy épp nekem is eszembe jutott a gyógyszertár. Ideiglenesnek jó lesz, aztán ha lesznek már, majd veszek a régiből is.

Betti
Kép
betti0412

Én az új Pitt filmet várom a Becstelen Brigantikat.
Tarantinóban még nem csalódtam, remélem most sem. Csütörtöktől játszák, pénteken sorbaállok....

Betti
Kép
betti0412

Fülkét láttam, jó film! Csak a főszereplő kellett volna más oda....

Betti
Kép
betti0412

jó, hát Ő tényleg nyálaska.

Te Kisanya, jelentkezzél csak szépen be!!!Ejnye, már biztos hazaértetek, helyzetjelentést kérünk szépen!

Melcsike, Te mostanában olyan keveset írsz!
Inkább a zártba írtok?

KépKépKép
tünci28

Tünci majd még rágerjed az amerikai focicsapat macsóira?......
Jó nagy darab pasik az biztos.......
Én a vizipóló meccseket szoktam félrehajtott fejjel, somolyogva nézni, mikor kikászálódnak a vízből...persze csak a ház ura után, mert az az elsőrendű ideálom. :D

Betti
Kép
betti0412

Van zárt is?

Betti
Kép
betti0412

gondoltam, tudom hol, van igaz én UH-n voltam nála, mert jó szakember, én is néztem anno, h. pont ez nincs a neten, nem tudom hol szerzi be, de sztem nem rosszabb a többi se,
azt igaz nem hiszem h. ez a legtisztább, de ezen ne múljon semmi.
Vendég

nem tudom pontosan BEtti, de azt hiszem van.

KépKépKép
tünci28

Szép álmokat LÁnykák, jók legyetek holnapig!

KépKépKép
tünci28

Macsó férfiak...mmm...nekem sosem tetszettek
Életem szimpije a Vészhelyzet sorozatbol az a John(még az elején szerepelt benne barna hajú,barna szemü magas pasi)(más filmekben is láttam,annyira aranyos pofija van neki :D :wink: :lol: )
Ja és nekem is a férjem az ideálom egyszerüen még most is szerelemes vagyok .....

Betti igen van zárt is
Huh,ezen én is csodálkozom,hogy ott nálatok csak akkor van vérvétel!Nálunk legelösször 7-8hetesen!Valahol olvastam,hogy nincs minden magánrendelőben uhu.Ez érdekes.Itt ez alap!
Tudsz pár szót szerbül is?Férjed kedveli a szerb zenét?

Azért kérdem,mert mi amikor elösször mentünk anyummal ki Maglódra,akkor a kivándorolt magyarok,amikor már jól becsicsentettek,akkor bizony nyomatták a szerb zenét :shock: :roll: :lol: Én csak pislogtam,hogy hol is vagyok....

Betti melyiken van a Leonardos film????
Mire elolvasod,már bizti vége lesz... 8)
szintus

[quote="tünci28"] írta:tünci28
Ajánlhatnátok valami új jó nyálas filmet, az menne a hangulatomhoz.
De ne legyen tragikus, mert ma elsírtam magam a híradón...megint.. :?

Még nem is sejtettem,hogy terhes lehetek,de én is bögtem mindenen!Egy romant.filmen,egy szomorú zeneszámon,nos akkor már gondoltam,hogy babás vagyok....

Én is olvastam azt a topicot Tünci hááát nem is gondoltam,hogy idáig fajulhatnak a dolgok,de komolyan :roll: :shock:
szintus

Szintus, ez dvd.
De úgy nem köt le eddig, tartalmas, de nem erre van most szükségem, valami könnyű jobb lett volna.

Betti
Kép
betti0412

Sotske, nagyon-nagyon kedves vagy. Így legyen, így álljunk fel mindannyian.

Tünci, nem semmi a dokid, bár nekem kissé gyanús... :wink:
Vajon másokat is visszahív?... :shock:
Amit írtál, így igaz, erre gondolok, mikor ilyeneket mondanak, mintha azt vágnák a szemem közé, jé, élsz, hát akkor számodra ez nem volt olyan nagy durranás, bezzeg én kiterültem volna.

Szinti, bocs, nem értek hozzá, ez a teszteredmény akkor okés, igaz?
Jó, hogy télen szülsz, hidegbe születik a Fruzsi tesója, strapabíró gyerkőc lesz. :wink:

Betti, én is csak pislogtam, hogy a váci doki a 17. héten küldött laborba, szigorúan csak vérvételre, mikor megkérdeztem, mi van a vizeletvizsgálattal, közölte, hogy azt a védőnő elenőrzi. Na ekkor döntöttem el, hogy vissza a jól bevált pesti kórházamba és dokimhoz (itt szültem Vinyót, és csak a költözés miatt váltottam a vácira, a pesti túl messze volt így már), ne röhögtessenek már, hogy megnézi valami lakmuszpapírral, hogy mi a helyzet.
És ugyanez volt Vincénél, indításnak vérkép, hihetetlen, hogy ennyire más legyen a protokoll. Pl. olvastam, hogy a vérszegénység is okozhat koraszülést, na hát ez a vérből ki is derült...
A Szabadság útjai nagyon jó. De nem vidám.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Na akkor eláruljátok, melyik topikban van a balhé? Beleolvasok, mi zajlik.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Betti, a Szabadság útjaiban a végén van a "csattanó".... Majd írd meg, hogy tetszett!
franka

Zaha: a beszólós ismerős :( :? :evil: Vannak ilyen kretének, azt hiszik "vígasztalnak" azzal, hogy elmondják mennyire nem tűnsz megviseltnek. Jó, hogy tudtál neki válaszolni, nekem ilyesmihez nincs erőm soha.
osztálytalálkozóm volt nemrég, és az ofő a beszámolóm után ("blablabla.........most, lenne fél éves a kislányom....") megjegyezte, hogy: Hát, ez is elmúlik, mint minden, örülök, hogy mosolyogsz, az a lényeg, hogy jól vagy!
- na, igen, ezt hívják álarcnak.... alig bírtam ki, hogy ne kezdjek el zokogni az egész osztály előtt.
franka

Szia Franka, az ofőd is jó fej.
Persze, egy bizonyos fokig elnéző vagy, tényleg nem tudnak mit mondani, na de ahhoz nem kell túl nagy fokú érzelmi intelligencia, hogy sejtsék, az, hogy élsz tovább, hogy mosolyogsz vagy épp nevetsz, nem azt jelenti, hogy minden ok, ennyi volt. Ezt senki nem gondolhatja komolyan.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha 2o1o májusi babák(azthiszem Tünci is erre gondolt)

Szeretem olvasni Bobokáék topicját is,jó kis csapat van ott :wink:

Puszi,jó éjt!

Köszi Betti az infot,akkor még várni kell erre a filmre... 8)

Zaha azthiszem,h jó ez az eredmény,még nem voltam vele dokinál vele,m az a doki aki a terhességem vezeti szabin van

Én is nézek egy jó filmet...megyek is kezdödött,pusszzz
szintus

Beleolvastam...gyerekek...elképesztő.

Jó éjt.

Zaha

Kép
Kép
zaha

Zaha

Jól csináltad!!!!!!!! :wink:

Tünci

A nyaralás óta elég zsúfoltak a napjaim. Elég sok programunk van amig itt vannak a rokonok. Közben meg kell játszanom, hogy minden rendben nálam, hogy ne azt nézze mindenki hogy talán dilis vagyok. Vagy pedig dolgozom. Meg nem vagyok túl happy mostanában. Ma szabadnapom van de reggel meg most este fél 10kor jutottam a géphez, mert nem volt időm rá. Talán igy gondolkodni sincs sok. Éjjel meg senki nincs fent szinte rajtam kivül. Akkor tudok ideülni nyugodtan.

Remélem nálad meg minden rendben lesz ha megnéz a dokid. Én nagyon szoritok.

Kép

Kép
melcsike70

Kiváncsivá tettetek és elolvastam a balhés topikot. Hát sirni vagy nevetni kellene rajta :shock: el sem tudom dönteni.

Jó éjt.

Kép

Kép
melcsike70

Betti én sem értem, hogy miért nem vettek még vért? Eddig bárhol voltam dokinál mindehol az első vizsgálatnál vettek vért, vércsoport, vérszegénység, fertőzések, stb. kiszűrésére és laborban végzett vizelet vizsgálat. Ez az alap. Aztán jön a 12 héti, majd a 16 heti vérszűrés az integrált tesztre (ha azt választod, ami sokkal pontosabb és nagyobb biztonsággal ad választ mint csak a 16 heti vérvizsgálat) amiből kapsz egy genetikai eredményt a 2dik vérvétel utáni napon. Ha nem az integráltad választod, akkor csak a 16 héten végzik el, de az nem annyira biztonságos mint az előző. És a te történeteddel lehet, hogy érdemes végig gondolni melyiket válaszd inkább.

Zaha engem is Pesten mindig visszahívott a dokim, sőt az első baba elvesztésekőr többször rám csörgött napközben, hogy megkérdezze, hogy vagyok és fél órákat beszélgetett velem.. Igaz, nő doki volt!

Én a 28 héten tartok, minden héten egyet lélegzek, hogy na ez is eltelt és közelebb kerülünk a biztonságos véghez.. De tele vagyok félelemmel még mindig.. és ez így is lesz azt hiszem egészen a végéig..

A zártba nem tudok belépni, pedig minden instrukciót követtem..

Kép
leda2002

Leda
Itt ha nem kéred, nem csinálják az integráltat. Pénteken megyek az itteni dokimhoz, majd kifaggatom erről.
Vérvétel csak a 16.hét AFP és akkor nézik a toxoplazmózist is, vizeletet a védőnő néz először, lakmuszpapírral, van -e benne cukor, ennyi.
Ezért megyek én pester, tesztekre, mert engem még egyszer nem váratnak az eredménnyel.
Még nem jelentkeztem be, majd megnézem a pénteki doki véleményem, bár azt nem szoktam betartani, attól függ mit mond.
A másik írta a duphastont is fel, nem ő, és szerinte az elevitet ne szedjem, de én szedem.
Remélem egy héttel előtte még lehet jelentkezni a Bolgárkerék utcába.

Zárt hol van? Én nem akarok belépni, mert azért zárt gondolom, csak kíváncsi vagyok a helyére. Itt már úgyis mindegy, mindent kiírtam.

Betti
Kép
betti0412

Megyek készülök, be kell mennem ismét, meg hétfő, kedden is. Még jó hogy táppénzen vagyok.......
Bár tök jó, mert a bejárást nem tudom elszámolni, táppénzen vagyok, kajajegyet nem kapok, táppénzen vagyok, fizetés a fele, plusz a plusz pénzt sem kapom, amit most kellene egy munkáért, mert táppénzen lévőnek hogy számfejtenek pluszt, de a melót én nyomom át.....jó ez így nagyon.

Betti
Kép
betti0412

Lemondtam tegnap a másik munkát is.....hátha.

Párommal állandó veszekedés ez a munka, nagyon utálja, hogy bejárok néha. De mit csináljak, mikor 210 milliós projektet jönnek ellenőrizni két napig, amihez kb 50 akta tartozik és ha valami nincs meg vagy nem tudod megmagyarázni, vissza kell fizetni azt, ami már el van költve. A másiknál meg el kell számolni, különben a vállalkozó nem kap pénzt, nem tudja fizetni az embereit.
Namost egy Eu elszámolás, hát az nem piskóta. 8 számlával dolgoztam 3 napot. És garant, hogy méteres hiánypótlása lesz, még akkor is, ha tisztességesen, jó helyre ment és arra, amire kértük.

Betti
Kép
betti0412

Szia Franka!

Ostálytalálkozó: :evil:
Én nem mentem, ősszel volt.Az az osztálytársam ,akivel taertom a kapcsoltato, már sok-sok éve, azt mondta a télen, jobb is ,hogy nem voltam ott, mert volt két kismama, és nekik rossz lett volna!!!!!!!!!!!

Zaha
Hettulinak is Ő a dokija és Őt is visszahívja!Ugye, Hettuli? :wink:

Betti
Akkor sem értem ezt a protokoll dolgot.Pl. az első hepatitisz szűrés eredményét(10.hét körül) be kell csatolni a kiskönyvbe, merrt ha inincs nálad a szülésnél a magyar szabályok szerint úgy kezelik a babát, mnitha fertőzött lenne és azonnal oltják!!!! :roll:

Ezt már akartam kérdezni, hogy ezért a sok bejárásért mit is kapsz?Köszönömöt??Persze értem én, ohgy nem akarod szarban hagyni őket, de azért mégiscsak táppénzen vagy!

Melcsike!
Értem ,hogy most nagyon rossz napjaid vannak, épp ezért gondoltam ,hogy jólesne beszélgetni.BÁr való igaz ,hogy mostanában kevesebbet vagyunk itt éjszaka.Koránfekvő bagász lettünk...

Szinti!
Ezek jó eredmények, gratula!!

Leda!
Örülök, hogy írtál ide is!Sajnálom, ohgy még most is ilyen nehéz, azt hittem ,hogy innen már könnyebb lesz, de ki tudja..

KépKépKép
tünci28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?