Új privát üzeneted érkezett!

Bocsi, enyém a laptető. :roll: :oops:

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta wazze.... :twisted: :lol: :wink: 8) Annyira tudtam, ha még egyet írok, akkor az tuti laptető lenne!!! :twisted: :lol: :wink: 8) Na mindegy....akkor hajtok a következőre!!! :lol: :wink:
De megbocsájtom, mert jó infókat adtál a Malátásról! :lol: :wink:
Akkor szólok Jánosnak, hogy hozzon a Metroból egy kartonnal! Vagy inkább rekesszel!!! :lol: :wink: 8)
Tuoranhoz meg gratulálok! :wink: Benzines vagy diesel? Színe? Alváz és motorszám? Felni mérete? Rendszáma? :lol: :wink: 8) Csak hogy ne káromkodjak, ha egy ilyen autót látok magam előtt és.....kicsit lassabban megy a kelleténél! :lol: :wink: 8) :lol: :wink:
Na nálunk Apjuk már naggyon "gyúr/nyúz" nekem/engem a nagyobb autóra! :? :roll: Bár nekem, ha lesz/lenne, akkor Vero mellé sorakoznék fel vagyis a Ford Galaxy-sok táborát erősíteném! :lol: :wink: 8) De én még kicsit húzom, halasztom ezt a vétel/eladás dolgot! Mondtam Apának......Fiamnál beszélhetünk róla!!! 8) :lol: :wink: :oops: 8)

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

És akkor a képek.....nehogy má Tenci tovább nyaszogasson érte!!! :twisted: :lol: :wink: 8)

Má megint fényképeznek... 8)
Kép

Úgysem mosolygok.... 8)
Kép

Apával.... 8)
Kép

Éncsónakom..... 8)
Kép

Csüccs.... :lol:
Kép

Má megint befeküdt az ágyacskámba! Nem érti, hogy már nem az Övé!?!?! :twisted: :lol:
Kép

Na hol vagyok?..... :lol:
Kép

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

TIMI-háááát megint lemaradtál....... :lol: :lol: :lol: :lol: akkor most mi jár neked???-lapalja?????? :lol: :lol: :lol: :wink: -ez nem hangzik olyan jóóóól!!!! :lol: :lol:
amúgy tutkó filmet néztünk-Angyalok és Démonok...-és nálunk is jóóóó nemcsak nálatok-habár nem projektor.... :wink: :wink: :lol: :lol: 8) -hangzás meg úgysem volt...gyerekek a szobákba :lol: :wink:

VERÓ-igen jóó a medi de ez Mikitesónál van-mondjuk szomszéd :wink: :lol: -ha nekünk is lenne -a belépőt már küldtem volna!!!! :lol: :wink: :wink: -de majd jövőre.... :wink: :wink: :lol: :lol: visszatérünk rá :lol: :lol: -és igen kérjük még elutazás előtt,ajándékhatást férjtől :lol: :wink: :wink:

Kriszta-nem kis pályázik férjed,jó nagy autóval kezded-de ez tök jóóóóó 8) :lol: és te vezetsz Erdélybe???? 8)

VALENTINA-jobbulást a családnak....-anyukád messze lakik????

basszus rohanok-Mikey bepattant zuhikabinba és már ömlik a víz-na már ezt is eléri..... :shock: :shock:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

TIMI-Gyönyörűek :lol: :lol: -mármint csajok :wink: :wink: :wink:
na hol vagyok? kép nekünk is van......tök jó a kanapé alatt tolatva beparkolni :lol: :wink: :wink:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Tenci: Anyukám Kecskeméten lakik, nyaralásból jöttünk haza, és itt maradtunk. Apa meg dolgozik, úgy is el volt maradva a kerttel :lol:
Mikey nagyon vizes lett a zuhanyban?

Timi: Majd legközelebb összejönn a laptető :lol: gyönyörüek a lányaid.

Megyek Viktor ébred és sír utánnam annyira anyás most...

valentina

Tenci!

Szerencséd, hogy te voltál az első, aki a képeim után jött!!! :twisted: :lol: :wink: 8) Mert különben.....lett volna kapsz!!! :lol: :wink: 8)
Ma esti program? :lol: Nincs meg véletlenül az Ausztrália meg a Benjamin Button csodálatos élete? Azokat szívesen megnézném!
Ma esti program??? 8) :lol: :wink: Én mingyá húzok a medibe!!! :lol: :wink: 8)

Vali!

Köszi a Csajok nevében is. Merre voltatok nyaralni?

Vero!

Sarokgarninak milyen hatása volt? Vagy holnapig eldugtad??? :lol: 8) :wink: Mielőtt mentek Svájcba, légyszi egy kis beszámolót, Laci "garnitúraöröméről"!!! Remélem kényelmes.....volt.... :lol: :wink: 8) ..... és lesz is!!!! 8)

Ren!

Holnap már 1 hetes a Csajszi!!! :shock: :lol: :lol: :wink: Hihetetlen!!!! :wink: Nappalok/éjszakák milyenek? Iván hogy van? MÉg mindig várja az ovit?

Boszi!

Kérlek ne bujkájjál!!!! Ma voltál UH-n? Mi volt? És Lara hogy van? És Te?? Csak két szóra, lécci!!!!

Orsi!

Nagygépen rögzítve! :wink: De már megint Apa birtokolja! :twisted: :roll: Sebaj....majd holnap! :wink: Koli jól van? És Te?

Nyaralóknak jó nyaralást!!!! :wink:
Hazaérkezőknek jó mosást és vasalást!!! 8) :lol: Veletek vagyok!!!

További szép estét Mindenkinek!!!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára tigrincs76 2009.08.18 21:32-kor.

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tenci!

Még annyit....hogy elsőkből lesznek az utolsók! És utolsókból az elsők! Lefordítva..... előbb utóbb úgyis enyimé lesz a laptetőőőő!!!! :lol: :wink: 8) Csóóóóóóóók!!!! :wink: :lol: 8)
Mentem medizni! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Na én kivagyok. Elmentek a segítőim és most lettem kész a pakolással, felmosással. :D De most nagyon meg vagyok elégedve magunkkal. Nagyon tetszik. :D:D:D

Tigrincs!
DE JÓÓÓÓÓ! Nagyon jók a képek! Annyira gyönyörűek!!!! Nagyon édik! Nem is tudok kiemelni képet, mert mindegyiken jót mulattam :lol:
kép az ülőgarnitúráról már csak hazajövetel után ... most ki vagyok purcanva és még millió a dolgom. :oops: fénykép a hatásáról … hát! Az max. holnap, mert hogy most tart hazafele Angliából, de nem tudom, hogy mikor állít be! :shock: :oops: 20 óra vezetés után max. mély kóma lesz a kanapén holnap este :lol:
Karamalz: nekem CSAK A CITROMOS ízlik, de ha az nem volt, befogott orral megittam a simát is :? :lol: nekem az nagyon "sör" ízű! az meg fújjjj! :lol: én már vagy 2 hónapja nem iszom, így nem tudom hogy ÁFA-változás óta mennyi lett. Régen 179 volt.

TEncikém!
Látom te sem unatkozol :lol: van programod :lol: de jó! Nem vagyok egyedül! :lol: Mi lett különben Mikey-vel???
Medence meg … csak vicceltem :wink: de nagyon rendi csaj vagy! :D:D:D

Na húztam zuzni, mert már a tö…ömről is folyik a víz :lol:

Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggelt
ma nem dolgozok :lol: :lol: :lol:

Tigrincs
gyermekeid gyönyörűek

Valentina
jobbulást nektek

Veronikusz
nem a mammutba dolgozok (ott dolgoztam, mielőtt szülni mentem) :cry:
még nem tudom hogy lesz, mint lesz.......
ágyról kép???

Tenci
Mikey-vel mi lett????beállt a zuhany alá?? :lol: :lol:

Ancsa
UH-n mi volt??

Többiek merre jártok??

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Reni,
Ez a szüléstörténet, hát nem semmi!
hideg kiráz!
De gyönyörű a kislányod!
És Iván már mennyit nőtt megint!

Veronikusz,

Mikor jöttök haza? jó ha úgy küldöm a dvd-t mikor már itthon vagytok?
Nem szeretném, hogy közben eltünjön a ládából?
Jó útat nektek!
Nagyon szép ajándékokat vettél.
ÉN is megvettem, vettem úszógatyát, meg egy szabadidőruhát, meg egy képeslapot, amin a születési évében történt legfontosabb események történtek, és mi az első? Zánka.
És intéztem tök jó szállást Zánkára,mert mióta Lara megszületett Balcsin töltjük a szülinapját, de sajnos most nem tudunk elmenni. :cry: Más dolgunk lesz, hétfőn.

Uh.
Szisztok lányok!
Bocsánat, de még nem olvastam vissza.
Nagyon aranyosak vagytok!
Köszönjük!
Sajnos nincs midnen rendben!
Hétfőn 2-re megyünk a I.számúra egy másik kardiologushoz.
Majd ha tudok utána jelentkezem!
Ne haragudjatok!

ancsaboszi

Szia Ancsa!
:oops: :oops: :oops: jaj Istenem! remélem semmi komoly!! szorítok nektek hétfőn!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
DVD-t küld nyugodtan, mert direkt a Naphegyre kértem ott meg öcsém kiveszi :wink:

Andi!
kép: oké, oké de csak ha még lesz rá idő, mert baromira el vagyok csúszva a pakolással. :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

bocs, ANCSA is vatagon

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ancsa, szorítok nagyon, remélem semmi komoly!!!!!!!!!!!

Vero, jó utat nektek! érezzétek jól magatokat!

Timi, lányaid nagyon szépek! édes Jáz, Adri meg milyen nagylány.
köszi kérdésed, jól vagyunk, mindne rendben!

Andi, akkor élvezd ki a szabadnapod. hogy bírod a melót? Balázs hiányol? ki vigyáz rá?

Tenci, akkor nektek is jó a nyár víz mellett!

vlkinek még akartam vlmit...de kinek és mit?? :oops:
snooopy

Orsi
fáradt vagyok nagyon....
Balázs csak néha hiányol :roll: :oops: anyósom vigyáz rá egész nap :oops: nagyon jól elvannak hálisten
Ti jól vagytok??

Ancsa
remélem minden rendben lesz!!
(lehet tudni, hogy mi a baj?)

emano/Andi
KépKép
emano

ANCSA-minden rendben lesz tutkó,hétfői naphoz meg tripla szorítás!!!!-azért ha tudsz gyere.....még annyit akartam kérdezni a meseparkba gyereknek útlevél kell???

[ANDI[de jóóóó,hogy jössz!!!-kicsit nem lehetne sűrűbben???meddig vagy ezen a helyen????-tök jóóó hogy Balu elvan anyóssal :wink: :lol:

[/b]ORSIlátom veletek minden rendben...igen mi is nagy vízipókok vagyunk-amúgy költözésről letettetek???-esetleg egy pocaksztárfotó???? :lol: :lol: :wink: :wink:

[b]VERÓnagyon pakolsz...csak nehogy valakit itthon hagyjál :lol: :lol: :wink: azért még benézel indulás előtt ugye????????? :lol: a te autóddal mentek???????

[/b]TIMIte medizel este 11kor???????na akkor jóól kiáztál.... :wink: :lol: :lol: vagy talán gyúrtok valakire???? :wink: :lol: :lol: ha kell a film csak szóljál kiíratom neked.....tudod vizuáltechikás tesó..... :wink: :wink: :lol:

[b]VALENTINA-szóval dolgoztatod apát???-nem szép dolog..... :wink: :lol: :lol: a végeredményről kérünk képet...Viktor remélem jobban :lol:

BRIGI-RENI-merre vagytok????-gyerkőcök aktívak???? :wink: :wink: :lol: :lol:

Mikey zuhi-ááá semmi komoly,Mikey imádja a vizet-a gáz annyi volt hogy a kabinajtót nem húzta be és a hátsófali fúvókára volt állítva úgyhogy az összes víz kifelé jött,fürdőszoba csupa víz egy perc alatt-és Mikey csak röhög-röhög röhög.....én meg.... :shock: :roll: :wink: :wink: :wink: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Tenci, kérésed parancs! :lol:
Kép
Költözés most úgy áll, hogy gyöngyösre megyünk anyósomékhoz. ott áll kvázi üresen a nagy családi ház, hatalmas kert... és olcsóbb felújítani ezt mint pesten venni egy újat. szep-ben kezdjük a felújítást és remélem még a baba előtt be tudunk cuccolni. nem szívesen pakolnék/költöznék egy újszülöttel és egy rosszcsont Kolossal. :lol: :wink:

Andi, sajnálom, h fáradt vagy, de leglább Balu elvan. mert ha még sírna és kilenne mikor te minden reggel elmész úgy nehezebb otthagyni?
és bölcsivel hogy álltok? úgy értem, h Balu tudja, hogy megy? lesz beszoktatás, igaz?
snooopy

Timi
Én lenni zombi :roll: Nappalok hááááááááát, éjszakák ááááááááá. De majd lesz jobb :wink: Csakhát sajna a türelmetlenség és a nemalvás...egyenesarányos :oops: :roll: :cry:
Már 2x voltunk játszin, Linda persze kendőben. Most nem vagyok nagy kedvenc :roll: Senkinek nem engedem, hogy megnézze. Ki nem látszik, csak, ha valaki beliheg, azt meg ne :wink: :? Nem a játszózás most minden álmom, de Iván már annyira kérte...
A képek meg átverés :) Direkt megkerestem azt az 1et, amin hasonlítanak, de Linda 1:1-ben én ;)
Amit csináltál képeket majd átküldöd nekem...lécci

Ancsa
Drukkkkkkkkkkkkkkkkkk

Végre elaludt Böbebaba :) Tépek én is, mg Iván húzza ;)

Tegnap varratszedésen voltam. Memme a szülőszobán volt épp, elfolyt magzatvízzel...az érdeklődöknek...

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok!

Timi: Nagyon szépek a lányaid!!! Egyébként ha ez vigasztal az én fiaim sem hasonlítanak egymásra, de annyira nem, hogy hihetetlen. Petya barna hajú, bőrű, szemű, Beni fehér bőrű, kék szemű és vöröses-szőkés hajú.
A sör a tescoban is feljebb ment, mert a férjem a múltkor 1200-ért vett 6 db-ot.

Orsi:
Szép pocid van!!! A fejedet miért hagytad le a képről?
A sulival hogy állsz? Gratula a költözéshez és jó, hogy anyósékhoz költöztök, mert így egyben lesz segítséged is.

Ancsa: +++++++++++++ Minden rendben lesz!!!

Tenci: Ha lesz medencétek szólj én is veszek belépőt!!

Renáta: Kitartás, lesz jobb is!!! Köszönjük a híreket Memméről!

KépKép

KépKép
cukorfalat

na van 2 percem pihenni :D már nem érzem a lábam :? :oops: :)

Reni!
hogy hogy varratszedésed volt??? két gátvarrásom volt és egy szedésem se. Nekem felszívódóval csinálták. :shock: :shock:

Snoopy!
jaj de csini vagy!!!! :D :D :D

Tencikém!!!
poénkodunk? poénkodunk? :lol: :lol: :lol: igen is pakolok 8) + főztem + levittem EGYEDÜL a pincébe (3.-ról) a régi ágyunkat, igaz darabokban + az előbb kiszaladtam és vettem feketeerdő tortát Lacinak (na ezt se önös érdekből vettem!!! áááá ) :lol: :lol: :lol:
autó- utazás: nem, nem az enyémmel. A férjem 7 személyes Ford S-MAX-ával (céges :wink: :wink: igaz hogy külföldön már mi fizetjük az üzemanyagot, de még Hegyeshalomnám meg tudjuk tankolni és legalább nem az enyém kopik :D )

na megyek. LAssan csinálhatom a vacsit is 8)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Timi: Még neked akartam,hogy köszi a felvilágosítást a szülőszobával kapcsolatban.

KépKép

KépKép
cukorfalat

Sziasztok!

Timi:Csak anyósékkal voltunk Cserkeszölőn pár napot. Aránylag jó is volt, bár 5 évet öregedtem a pár nap alatt. :shock: :oops:

Ancsa: Drukkolok nektek Hétfőm, addig is küldök egy kis++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Orsi: Jó a ruhád, a pocid meg szép, de én is kérdezem, hogy a fejed mért nincs rajta?

Andi: Hogy vagytoK? Jó hogy jöttél.

Tenci: Eltudom képzelni Mikey arcát, hogy milyen zsiványul röhögött :lol: :lol: 8)

Viktor már jobban, de most én vagyok dögrováson. Valószinű elkaptam Vikótól.
Jók legyetek csajok
V

valentina

Lányok!!!

férjemnek nagyon tetszett az ülőgarnitúra :D nagyon meg lettem dícsérve :lol: :lol: :lol: úgy örülök!!!

ha már nem jönnék akkor mindenkinek nagyon jó hosszú 7végét! aki meg elutazik, annak jó pihenést!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Köszönjük a drukkokat meg a pozitivat, remélem segít!

Timi,
gyönyörűek a csajok.
és szerintem nem baj, hogy nem hasonlítanak, mind a kettő egy külön szépség!! Ez a jó!!!
Bocsánat, hogy ez reggel kiamaradt.

Vero,
ok, ok, akkor majd megpróbálom küldeni!
Örülök, hogy tetszett a garnitura!! ügyi vagy!!!
Nagyon jó útat és pihenést!
Férjed megy végül?

ancsaboszi

Renáta!!!

Gratula az Első héthez!!!!

Vero,Sok puszi a 11. hónapos Zsófinak!!!

ancsaboszi

ANCSA-Tutkó jóóóó a vonalzód!!!!!-nagyon csajosssssss :wink: :wink: :wink: :lol: :lol:

VERÓ-remélem azért kipróbáljátok az új kanapét-de siess mert három napig cserélik ha esetleg történne valami vele :wink: :lol: :lol: :lol:
ha nem jönnél-akkor jóóóó nyaralást nektek...

ORSI-jóóó fej vagy fej nélkül :lol: :lol: :lol: -nembaj majd az avatarképet hozzárakom-de amúgy csinipoci vagy :wink: :lol: :lol: szóval elköltöztök???-és te hogy viseled majd,hiszen te itt nőttél fel???vagy nem??? :roll:

VALENTINA-jobbulást neked-gyere ide a géphez...majd gyógyítunk :wink: :lol: :lol:

BRIGI-nem éjszakázol????? :lol: :wink:

TIMI-merre???-vagy még korán van?? :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

BÖBEBABA-ez jóóóó :wink: :lol: :lol: :lol: akkor nevezhetjük így kicsilányt???? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Lányok!!!

Nem tudom ide feltettem e még régen, de van egy torta a Mákos-Ribizlis, ami nagyon, nagyon ízlett a családnak és kikisérleteztem még régen, és nagyon jó lett. És votl több családi ünnep, ahol az én tortám nyert, azt választották, nem a Daubnert, :lol: Nagyon meg voltam tisztelve!!!
És hát sajnos a régi gépről csak a Lara képek lettek kimentve, mert nem tudtam hogy padlásra megy!
De sajna oda ment, és mivel rég csináltam nem nagyon tudom, bizonytalan vagyok! :oops:
Véletlenül nem küldtem el valakinek? és ha igen, nincs meg neki?
mert 22-re ilyet is csinálnék Apucinak!!!

Köszönöm előre is!!!

ancsaboszi

ANCSA-mit csigázod itt az embert ilyen jól hangzó sütikkel?????-de ha meglesz kérnék én is belőle.....ilyen nagy szakács vagy???? :lol: :lol: :wink: :wink: -jóóó lehet Hajós familinek :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Szeretek sütni!!!
Hát ha nem lesz meg, akkor is van már b terv!
Hogy hogy jön létre egy hasonló finomság.
Ugyis másik krémet akarok beletenni! hátha az még jobb lesz!

de igen, ha meglesz, akkor meg lehet majd szerezni!!!

ancsaboszi

Ancsa!
sajna recept nincs meg :oops:
vonalzód nagyon tuti :D nekem is nagyon tetszik :D
Zsófi köszüntést köszi szépen, de ha minket köszöntünk akkor Steffi Mirciét is, mert hogy ő is 19.-i, csak egy hónappal kevesebb!!! :D úgyhogy boldog hófordulót Mircinek is :wink:
férjem: hogy hova megy a férjem??? jön velünk!!! vagy Prágára gondolsz??? igen, pár napot kint lesz velünk és megy át a Vásárra kiállítani. :? :oops: :)
DVD-vel meg nem kell rohanni! csak nyugodtan!!! :lol:

Tencikém!
nagyon élsz!!!! :lol: :lol: :lol: ahogy jósoltam = mire kijöttem a lányoktól, Laci bekómázott. Most is itt horkol :lol: :lol: :lol: Szóval próba elhalasztva :? :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vero,

Hát sajnálom, hogy nem sikerült a próba!!! majd hajnalban!!!
Örülök, hogy mentek mind az 5-en!! Szuper!!!
ok, köszönöm! azért igyekszem!

ja, és köszönöm a dícséretet!

ancsaboszi

Vica!!!!

Lilinek!!!!
Nagyon, nagyon boldog ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT!!!

Várjuk a képeket!!!

Sok puszi

ancsaboszi

SZIA VERÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!ilyenkor itt???? :wink: :lol: :lol: bizti Laci horkolása ébresztett fel-na akkor ugorjál rá!!!!! :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

jaaa és köszi Ancsa!!!!! :lol: :lol: :lol:
TIMI-nem is értem hol lehetsz!!!!-lehet reggel te jössz először????? :lol: :lol: :lol:
SZép álmokat mindenkinek.....

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Veronikusz gondolom pakol ezerrel!
mikor jöttök haza?
Jól tetted, hogy még benéztél!
Én lezuhiztam és megyek aludni!

Tenci,
Mit is? :lol: Nincs mit! Ez természetes! Örülök, hogy segíthettem! 8)

Nyugodt éjszakát mindenkinek!!!

És szép hétvégét!!!!

ancsaboszi

Jó reggelt! :lol: :lol:

10.50-kor én vagyok az eslő?!?!?! :shock: 8)
Mindenki ünnepli Szent Istvánt???? :wink:

Képeket is rakjatok majd akkor!!! :lol: :wink:

Na megyek visszaolvasok és még jövök! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok,

Timi én is már olvasok egy ideje, több részletben, de írni még nem volt időm.

többen kérdeztétek: mert Szabi szerint bénán nézek ki a képen, így levágtam. de csináltam ma reggel újat...kicsinyítek és rakok.

Ancsa, nagyon jó az új vonalzó...és tök jó, mert látni rajta mindkét dátumot. én is csináétam ilyet, ha nem haragszol. :lol:

Tenci, neked is jók a vonalzók!

Vero, Steffi lányoknak boldog hófordulót.

Valentina, jobbulást neked!! gyógyulj meg hamar. Viktor már jobban?

Szép 4 napot lányok!!!
snooopy

Mindenkinek köszi a dícséretet a Csajok nevében! :wink: 8)

Brigi!

Nincs mit a felvilágosításról! :wink: Ha tudok, akkor bármiben segítek! Csak kérdezzél! :wink:

Vero!

Mikor is indultok? Ma? Vagy már el is indultatok? Jó utat nektek! Tüzijátékot :lol: :wink: 8) nem elfelejteni és nem kihagyni!!!! :lol: :wink: 8)

Ren!

Mi az, hogy varratszedésre vissza kellett menned?!?!?! :shock: Nem szedték ki mielőtt hazaengedtek? És tényleg. Miért nem felszívódósat kaptál? :shock: Nem értem én ezt!!! :shock:
A helyzet meg lesz még jobb is!!! :wink: Jáz is egyébként tök úgy néz ki, mint én ennyi idősen!!! :lol: 8) Hihetetlen!!! Mindenki azt mondja, hogy tiszta apja!!! Pedig nem is!!!! :lol: 8) Főleg mikor meglátják az én kiskori képeimet!!! :lol: :wink: 8)

Boszi!

Neked is köszi!!!
És hidd el.....MINDEN OKÉS LESZ KIRÁLYLÁNNYAL!!!!!

Most mentem etetni! Majd még jövök! :wink:

Szép napot Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Boszikám!

Na én is csináltam új vonalzókat! :lol: Felbuzdulva az esti beszélgetésünkön! :wink:
Csak én nem vagyok béndzsi, mint Tenci!!! :lol: :wink: 8)
Bocsi Tenci! De tudod, hogy..... csak Téged...!! :lol: :wink: 8)
És most vettem észre, hogy Adri vonalzója, olyan mint Hugié! :oops: :roll: Remélem nem baj, de Adri magának választotta a vonalzóját! :wink: Nem engedett beleszólást!!! :shock: :lol: Vajon kinek is a lánya?!?!?!?!? 8) :wink:

Tenci!

Tieid is tök jók lettek!!!! :wink: :lol: 8) Pussz! :wink:

Orsi!

Nagygép "padlót fogott" :cry: , de Apa igyekszik megcsinálni! :roll: És tényleg Gyöngyire költöztök? :shock: :lol: :wink: De jó lesz Nektek!!!! Nyugis kis városka és a levegője sem utolsó! :wink: A segítségről nem is beszélve! Ha kész lesz a kecó, dobsz majd képeket? :P

Mentem ebédeltetni! :wink: Majd még jövök!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

na itt vagyok, csak áramszünet volt, épp mikor írtam volna...

Tenci, igen én pesti vagyok. hát...nem tudom mi lesz, hogy fogom bírni, de abból indulok ki, hogy minde hónapban járunk le a nagyszülőkhöz és nem rossz. és amúgy sem olyan kicsi város, igaz normális ruhabolt nincs (bár még nem néztem körbe) de ha kell vlmi úgysem azonnal és rögtön kell, sokat fogok feljárni szüleimhez. főleg nyáron...tudod a medence vonz minket. :lol:

Timi, jó a vonalzó! nekem Jáz képen tetszik jobban. Adri a képet is maga választotta vagy csak a vonalzót?

és akkor ez a mai legfrissebb kép csak nektek csak most :lol:
Kép
snooopy

Sziasztok!!!

ANCSA-nagyon menők ezek a vonalzók!!!! :lol: :lol: :lol: tök jól mutatnak így egymás alatt :wink: :lol: :lol: sokáig aludtatok ma???? :lol:

TIMI-nagyon ügyi vagy!!! :lol: :lol: -és mi az hogy béndzsi?? :shock: :shock: :lol: :lol: valami nem tetszik??? :wink: :lol: jaaaa hát van aki profi....van aki másban :lol: :wink: de azért bírom a búrádat :wink: :wink:

ORSI-neked is tök jóóó lett!!!-és nálad is két fiú!!!!-nehogymááá lenyomjanak a csajos anyukák :wink: :lol: :lol: :lol: és köszi a képet-na ez már azért olyan Orsis :wink: :lol: :lol: :lol: -igazi csajszi vagy te is-normális ruhabolt :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: -medi meg tutkó lesz Gyöngyösön is-két fiad úgysem fog hagyni.... :wink: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Sziasztok!

Tenci: Itt vagyok a gépnél, hát ha jobban leszek. 8)

Orsi: Köszi kérdésed, Vikó már jobban, ma már nagy bestia volt és huncutkodott is, enni még mindig keveset eszik, de legalább iszik :)
Jó a kép, Tencinek igaza van ez tényleg olyan Orsis :lol:

Lányok: Jók a vonalzóitok. :lol: :lol: :lol:
Majd én is alkotok valamit, ha Vikó hagy.

Szép hosszú hétvégét mindenkinek.
V

valentina

Orsi!

Köszi. Képet én választottam. Sok választási lehetőségem nem volt Adri képét illetően. :? Meg Jáznál sem. :? Tudod írtam nagygép "halott" :cry: és laptopon csak olyan képek vannak, amiket Ancsi (nagytesó) csinált most kint Münchenben. Adriról kettő van Jázról 10. Majd ha nagygép okés lesz, akkor onnét töltök majd "normális" vagyis inkább a számomra most legkedvesebb képet mindkét vonalzó mellé. Addig viszont be kell érnetek ezzel! :oops: :roll:
Kép tök jó Rólad! :wink: Hányéves is vagy? Mert hogy 20-nál többnek nem látszol.....az tuti!!!! :shock: :wink: :lol:
Te vonalzóid is tök jó pasisak lettek! :wink:

Tenci!

Hát én nem csak a búrádat bírom.......hanem a főztödet is!!! :lol: :lol: :wink: 8) :twisted: :lol:

Na valakinek képek Ünnepségről?!?!?!?!? :P

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tigrincs
ilyenre gondoltál? :lol: :lol:
Kép Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Andi!

De szupi!!!! köszikösziköszi!!!!! :lol: :lol: :wink: Balu is ott volt? Élvezte? Vagy csak ketten voltatok Bálinntal? Gyönyörű mindkét kép!!!
Balu mingyá bölcsi! Várja már? Beszéltek róla? Nagyon drukkolok, hogy könnyen menjen Neki! :wink:
Nyaralni valahol voltatok már? Nem láttam, hogy írtál volna erről, de ha lemaradtam, bocsi!!! :oops: :roll:

Orsi!

Írtam levelet. Ide! :wink:

Na többiek? Még képek? Nem hiszem, hogy csak Andiék voltak kint!!! :wink: :lol: 8)

További szép estét Mindenkinek!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tigrincs
most idén nem mentünk nyaralni :roll: majd jövőre
Bölcsit várja, már mondja lesz sok-sok gyerek :lol: majd meglátjuk, hogy fogja"bírni"
Tüzijátékon ott volt ő is, élvezte, mondta dírrr-durrrr :lol:

nálatok miújság? csajok??

Orsi
jól nézel ki(nem sokat híztál)
anyud???Gyöngyösi ház mekkora??

emano/Andi
KépKép
emano

Andi!

Mondanom sem kell :lol: hogy Adri már tűkön ül, hogy mehessen oviba!!!! :lol: :wink: Visszatértünk a napi 5szöri kérdésre, hogy "Anyu! Akkor még mennyit kell aludnom az ovikezdésig?" :lol: :wink: :twisted: 8) És akkor már ugye ősz lesz? Na ezek a fő kérdések manapság! :wink:
Csajok különben jól! Jáz is egyre többet dumál :lol: és már áll négykézláb!!! :lol: :wink: És hintázik!!! :lol: :wink: Csak még arra nem jött rá, hogy hogyan is induljon útnak!!! :lol: :wink: Na addig jó nekem még!!! Bár lehet, hogy egy két héten belül már erre is rá fog jönni és akkor gatyesz mégjobban felköt!!!! :lol: :wink: 8)
Örülök, hogy Balunak tetszett a dirrdurr!!! :lol: :wink: És remélem Balu a bölcsit is úgy fogja szeretni, mint Adri az ovit!!! Ha nem baj! :roll: :oops: 8)
Nyaralás meg....akkor majd jövőre bepótoljátok!!! Akárcsak mi! És tuti nagyon de nagyon jó lesz Nektek is meg nekünk is! :wink: 8)

Na menek! Nézek magamnak egy kis gelatot! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Éjszakai műszak?!?!?!?! Merre vagytok?!?!?!?!

Úgy látom ma Andi a nyerő!!!! :lol: :lol: :wink: 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Helló Csajok!

Majd 1x jövök...

Tenci
Neked el felejtettem megköszönni az ajándékot :oops: :oops: :oops: Szóval köszi, köszi, kösziiiiiiiii
A Böbebabát viszont szeretném megtartani magamnak :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?