Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok, most fogunk indulni, puszi mindenkinek, jók legyetek!
:wink:

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Csillag jó nyaralást és azért pihenj is ám!!! :lol: :lol: aztán jót ne halljunk rólad! :D

Kircsilány,arra nem is reagáltam hogy írtad erre jártatok még :shock: :oops: Erre nyaraltatok valamerre?

Kép
anyci

Anyci nem már itthon vagyunk. De ha észrevettem volna mielőtt megyünk.....Jó lett volna :D

királylány

Anyci
eltaláltad! Nem lottózol véletlenül?
Hát ez van, lefülellek mindig látod. :lol: :lol:
Örülök, hogy bubultatok Apcival, és hogy minden rendben van már :)

"Kircsilány" :lol: :lol: :lol:

EHCS
nagyon jó nyaralást nektek, érezzétek jól magatokat!!!
Aztán majd gyere ááám!

Mindenkit puszilok!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Bridget
Remélem jól érzed magad L.A.-ben.
Legalább egy kicsit kikapcsolsz :wink:
Aztán siess ám vissza hozzánk! :D
Várunk!!!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Csak lejelentem az igazolt eltavombol,hogy minden rendben megerkeztunk ep megyunk a bicsre 8) majd hetfon tudok jonni akkor apacska megy dodozoba :roll:

Betty
Jah jooo itt vegre bar hetfotol apacska melozik en meg egyedul leszek csak este latjuk egymast :? Majd napozok 8)

Anyci
Tudom,hogy te mindig szurkolsz ertem :wink:

Akella
Me mi lesz amikor 24hetes leszel? :shock:

Csillag
Jo nyaralast :!:

Tobbieknek is nagy pusszantyuuuMar nem emlexem mi is volt a masik oldalon :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

sziasztok!

Jelentem még élek.... :roll:
Most jöttünk haza, minden fele voltunk és mindenféle történt velünk közel 2 hét alatt.... Sajnos általában nem jók.
Nagybátyámat ismét kórhézba szállították, újabb stroke gyanúval, de az orvossal lehetetlen beszélni :( tavaly májusban egy nagy fokú agyvérzése volt, 3-4 napig eszméletlen volt (mert sajnos már egyedül és és Pesten, mi teljesen máshol).
Nekem meg kijött az allergiám, de nagyon durván. Apám azt mondja: lányom én úgy látom nem kell költened szájfeltöltésre.... :shock: kedves... A férjem is mindig bámulja a számat, nagyon tetszik neki! :? Liza lányom meg hódítja a kisfiú szíveket :lol: nagyon édes, és élvezi!

Gyors kérdés, zebrás teszt van???
onlány

gyorsan dugiba visszaolvasok, mert Liza ha észreveszi, hogy itt csücsülök "mellette", akkor felébred. Jaj drukkoljatok holnapra+!!!!!!!!!!!!!! Megyünk Lizával kardiológiára, szívzörejt találtak nála. Sajnos apjának is bajvan a szívével, remélem nem örökli....
onlány

Onlany
Hat az nem jo,hogy sok a rossz hir :? Szivzorejem nekem is volt mondjuk nem ennyi idosen,mint a lanyodnak...azt modtak majd kinovom :roll: vegulis sosem okozott problemat de ha geppel neztek eszreveheto volt :roll: Drukk holnapra :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

bridget 24 hetesen megyünk babamoziba :lol: Végre apácska is láthatja a kis cunist :lol: :lol: :lol:

onlány biztosan rendben lesz minden. én 2,5 éves korom óta járok kardiológiára. Van egy kis főérszűkületem, szívzörejem valami surranást hallanak mindig és az egyik szívbillentyűm le van nőve vagy tapadva. :roll:
Versenyszerűen röplabdáztam és nem azért voltam tesiből mindig 5-s, mert ahhoz képest jól teljesítettem, hanem azért, mert imádtam a mozgást és mindent 5-re lefutottam, megcsináltam :wink:
Egyedüli gondot az állandó napi szinten történő fejfájás okozott, amivel évek alatt a gyerek kardiológián nem is foglalkoztak. A jelenlegi dokim a legelső alkalommal felírt egy bogyót és mint akit elvágtak, semmi. Mondta is, hogy a szívbillentyűsöknél szinte 100 % velejáró a felfájás. Nem is volt vele gond, mert megszoktam, de amikor két bogyó után sírtam a fájdalomtól és édesanyám már nem tudott velem mit csinálni az gáz volt. De ez már a múlt. Szeretem a szado-mazot, mert nagyon ritkán nyúlok gyógyszer után, inkább szenvedek. Ez most a babavárás alatt azt hiszem jól jön :lol:

Kép
Kép
akella

Onlány
Hát remélem a sok rossz után jön egy kis jó is nálatok.
Fel a fejjel, ölelés! :wink:

Bri
Érezzétek jól magatokat, vagyis Apinak bizti nem olyan jó, hogy dolgozni kell :roll:
Pontosan mikor mentek vissza?
Szerdán?

EHCS
Remélem jól telik a nyaralás!!!

Akella
jó mozizást a 24. héten!
Végre akkor párod is láthatja a kis picurt!

Melisch?
Dia?
Csibuc?
Lujzi?
Anyci?
Melike?
Milyen?
Recon?
Rabbe?
Zsuzska?
????????? Kép

betty615

köszönöm szépen a sok bíztató szót! Nagyon jól esett :wink: Gyakorlatilag mindenki kinőtte ezt a problémát, bíztató. Viszont a férjemnek lyuk van a szívén, elég veszélyes dolog, mert elvileg maximálisan egészséges életmódot kellene folytatni valamint a fizikai megterheléseket, idegeskedést, stb mellőzni kéne, persze ebből semmit nem tart be, na de visszatérve Lizára, félek, hogy nem e örökölte... De teljesen + vagyok!

A jó hír, hogy jövőhéten megyünk wellneselni Balcsira egy teljes hétig, már nagyon várjuk!

Beszedtem a clostyt, hu nem kicsit dobta meg a hormonjaimat :shock: eléggé labilis érzelmi kitöráéseim voltak, de túlélte a férjem (magam is meglepődtem saját magamon :oops: ) ma van a 13. napom, de még mindig nem + az lh teszt :( még apró jel sincsen erre :( remélem sikerült petécskét stimulálni....

Még mindig nem olvastam vissza, szégyenlem is magam, de Lizát pesztráltam, mert kell, jönnek a zápfogai.

Akella, de jó nektek :) én nagyon szerettem a babamozit :) amúgy a gyerkőc milyen odabenn? Nyugis? Ficánka?

Bri, akkor végülis a Kaáliba mentek? Hogy lesz kb?
onlány

Bri, most olvastam vissza megvan az infó! ;)

Melike, Nagyon jó a Hajdú docens :) én is nála voltam csak a kismamákat néha a sírbaviszi a stílusával... A fenntebb írtak miatt voltam nála és azt mondta minden ok! Hááááááát majd holnap meglátjuk mennyire mondta pontosan a dolgokat. Amúgy a sotén kihez jársz?
onlány

onlány nekem is azt folyamatosan azt mondták, hogy majd kinövöm, de ezt nem lehet kinőni. Nem tudom mit gondoljak a dokikról :roll:

Csak pozitívan kell mindenhez hozzáállni, ráér az ember akkor idegeskedni, ha baj van, bár ezt könnyű mondani.

Babóca időnként nagyon beindul :lol: , még én s meglepődöm.
Néha úgy kinyomja magát, hogy el sem tudom képzelni olyankor mit csinálhat :P

Kép
Kép
akella

hűűűűűűűűűűűű! szerencsés vagy! Ha ficánkád van odabenn, akkor kinn nyugodt, kiegyensúlyozott prüntyőd lesz ;-) hogy fogják hívni?

Lányok, október 17-én babaexpo lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára onlány 2009.08.17 15:05-kor.
onlány

Sziasztok muckák!

Betty,bakker nem lottózom,de ezek után lehet ideje lenne :shock: :lol: Tudod mindent meg lehet oldani csak akarni kell :wink: Szerdán vagy csütörtökön volt pé-m,abban két napban nem tudtam,pénteken meg amikor már tudtam tesztelni a második csík már halvány volt,így nem tudom hogy most sikerült-e valami vagy nem.Majd jövőhéten kiderül mivel akkor kell jönni pirikének,remélem otthon marad és helyette a picinyuszi jön :roll:

Onlány hát szia,már hiányoltalak!Hát elég mozgalmas két heted volt!Sajnálom nagybátyád :( Mire vagy allergiás hogy Annácska szád lett? :shock: Nekem csak a szokásos fű allergiám jött ki rajtam,arra szedem a gyogyót így elviselhető :? Már most egy kis díva a csajszi?asszem a párod tényleg lassan beszerezhet egy nagyobb ásót :lol: :lol:
Nekem 5 évesen derült ki hogy szívzörejem van,és hát néha voltak gondjaim a ketyegőmmel de soha olyan nagy baj nem volt hogy kórházba kerültem volna,csak gyógyszert kellett rá szednem.Magam is jó sportoló voltam és nem hátráltatott semmiben a szívem.
Lizácskának egy nagy puszit küldök :lol: :D

Bridget,jó nyaralást és sütkérezést a tengerparton!!! :lol: :lol: Puszi!!

Akella,ez a babmozi tök jó lesz :lol: Az jó ha fickándozik a pici :lol:
Lehet tornázik a pocakodban,gyúr előre hogy ha itt lesz az ideje hogy kijöjjön könnyebb legyen :lol: :lol:

Többieknek puszi!

Kép
anyci

Akella
Jaaah igy mar ertheto 8) :lol:

Betty
Szerda este megyunk vissza de mivel 6oras a repziut ami ha jol tudom visszafele kicsit hosszabb valami reggel 7-8kor erunk haza csutin :roll:

Onlany
Majd drukkolunk neked a vizsgalatra,hogy ne legyen semmi baj :wink: wellness het :shock: fuu de jo en is olyan regota akarok menni otthon de orulok ha hazatalalok evente sajna nekem mar wellness-ezni nincs idom :roll: De neked annal jobb pihenest :!: Oktober 17-en babaexpo :shock: hol? en pont otthonleszek de akkor kezdodnek a szurik ha minden rendben en meg nem biztos,hogy fajditanam a szivem...na majd meglatjuk :roll:

Anyci
Tengerparton csak setalgatunk mert tele van minden fele arussal persze jol megegette a vallam a nap apacska meg ugy nez ki mint egy panda :lol: mert ahogy a napszemujeben ment vegig ugye ugy ott feher nagy karika maradt :lol: 8) :lol: :lol: majd lehet raveszem ma egy fotora mert ez oltari :lol: :lol: Nagylanyoddal mi van o nem nyaral barinokkel? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok.

Segítséget kérnék tőletek.
Meg fog jönni az éjjel a mensi. kellene mennem 3 ciklusnapi vérvételre, de nem tudok,mert csütörtök ünnep,péntek szabadnap.Szerintetek elmenjek így is,vagy halasszam el egy hónappal? NEm akarok hamis adatokat, nehogy abból legyen baj. Egyátalán meddig fogadják el a nőgyógyász beutalóját a vérvételre?
lujzedli

Lujzi

Elmehetsz 2.napon is!!!
Vendég

Lujzi
Jol mondja milyen en is 2.cn-en voltam :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Most fog megjönni éjjel. Már valami kevés van. Köszi az infót
lujzedli

Bri

Jó pihit és feltöltődést 8) [/b]
Vendég

Lujzi
Tudod ha ma ejjel jon meg akkor a holnap az 1.cn es akkor 2-4cn-ig en ugy tudom siman lehet menni!!mert az 1nap ide vgy oda meg nem nagy gond!Azert szurkolunk,hogy minden jo legyen 8)

Milyen
Probalok bar sokat eddig nem pihentunk csavarogtunk ossze-vissza majd ma megyek a medence partjara ott suttetem magam 8) es koszi :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Bridget,azért vigyázz a kis bőrkédre 8) Fényképeket ugye csináltál?
Azt megnézném a párod milyen lehet azzal a folttal :lol: :lol: Mint zorro csak épp fordítva :lol: :lol: Próbáld rá venni hogy így lefotózd mert nagyon megnézném :lol: :lol:

Milyen szióka csajszi :lol: :lol:

Lujzikám itt is pusszantyu!!!

Kép
anyci

Sziasztok!

Hát nagyon gyengécske a mensi. akkor is elmenjek vérvételre?
lujzedli

Sziasztok!

lujzedli nekem anno azt mondta a doki, hogy ilyen esetben a hétvége utáni első nap azaz hétfőn menjek, nekem is a 4. nap volt.

Kép
Kép
akella

Onlány
Wellnes...Balcsi....hm..., nem mondom, jó program!!! :wink:
Kapcsolódjatok csak ki! Az mindig jót tesz!!
UH-val nem néz a doki, hogy van-e érett petid :?: :shock:
Mert azt ellenőrizni kéne...

Anyci
most minden esély megvan rá, hogy piri otthon maradjon!! :wink: Drukk neked++++++++++++++++++++

Bri
csak csütin értek haza :?: :shock: Ezek a távolságok ne lennének mi?
Mi amikor repültünk, össze volt sz@rva a gatyám :lol: ...nagyon paráztam...én nem szeretem.
Olyan hihetetlen, hogy akkora vasdarab fent marad a levegőben!
Akkor majd gyere csütin, már hiányollak! :wink:

Lujzi
nekem mindig azt mondta a doki, hogy ha hétvége, vagy ünnep a 3. cn., akkor is menjek, mert a beutaló ott a kezemben, a laborban meg mindig vannak, ha hétvége, ha ünnep, ha hétköznap.
Egyszer ez előfordult velem is, de vettek vért ugyanúgy...
Szerintem hívd fel a dokidat, és kérdezz erre rá, majd megmondja mitévő légy.

Milyen
örülök, hogy benéztél!!

betty615

Betty köszi a drukkot :D Remélem sikerült :wink: Szerinted várjam meg azt az időt mire jönne a mensim és esetleg mégse jön,vagy 10 nap után már teszteljek?Úgy utálok várakozni,pedig muszáj,mert úgy szeretném ha most tényleg ott lenne a bogyó a pocakban :roll:

Kép
anyci

Anyci
Én mindig tesztelek már a 9. DPO körül, mert a 10-es teszt úgyis kimutatja előbb.
Én nem szeretek várni, várni, mert 1.,Belegebedek, 2., nem akarom magym hiú ábrándokba kergetni, 3., tudom magamról, hogy úgysem bírnám ki menszi napjáig, 4.,minek várjak? :lol:
Én amúgy is tesztfüggő vagyok, de ezt embere válogatja. :wink:
Méred a hődet egyébként? Mert ha van görbéd, feldobhatnád...
Most vagy a 10. DPO-n?

betty615

Betty,nem szoktam mérni a hőmet,de lehet holnaptól mérem és majd kiderül hogy mi van :roll: nem tudom mi az a DPO :oops:
Vagyis lehet tudom de nem vagyok benne biztos.A pé utáni 5. napon vagyok és a 22.cn napon és ha jól számoltam akkor jövőhét csütörtökén kell megjönnie :roll:

Kép
anyci

:D "vagyis lehet tudom de nem vagyok benne biztos." :arrow: De ari vagy!! :lol:
A DPO a pé.-től számolt napok, tehát te most az 5. DPO-n vagy.
Nekem jövő hét szerdán jön majd piri, ma vagyok a 21 cn.-en 8)
Szóval mondhatni, együtt vagyunk! 8) :lol:

betty615

Sziasztok!

Újra itt vagyok, de csak kicsit, mert netünk otthon még mindig nincs, de a párom beígérte, hogy a 4 napos ünnepre meglesz!!!

Onlány, én győri vagyok, és ide járok dokihoz nem a SOTÉ-ra, de februárban volt egy terhességmegszakításom, mert beteg lett volna a baba szíve. Bal szívfél hypoplasia. Ezért néznek most jobban, és annó ő volt aki rámondta az "Áment" a betegségére, így most megnézte, hogy egészséges e, és IGEN! :-)

Mindenkinek szurkolok, de most rohanok tovább, csak anyu mhelyén volt gyorsan 5 percem!

Puszi mindenkinek, és hozzon már valaki zebrás hcg-t!!!!
melike30
Győr

Akkor még ne teszteljek,ugye?Jaj már kész izgalomban vagyok :?
Remélem nekem nem fog pirianyó beköszönteni :? Tudom jó lenne ha neked se :wink:
Komolyan én ilyenekről amiket ti írtok életemben nem hallottam és néha olyan butának érzem magam :oops: :roll: Sose figyeltem a ciklusom mert mindig bogyót szedtem és nem tartottam fontosnak,de most más a helyzet.Egyik terhességem se volt tervezett csak jöttek és most hogy tervezzük annyi okos dolgot tudok meg tőletek :shock: :D és ez tök jó :lol:

Kép
anyci

Szia Melike!Örülök neked és főleg annak hogy EGÉSZSÉGES a baba :D :D :D :D :!: :!: :!:

Kép
anyci

Melike
Hidd el, azon vagyunk! :wink:
Ha lesz netetek, remélem többet jössz majd!
Puszi

betty615

Anyci
itt össze lehet kötni a kellemest a hasznossal! :wink:
Én is rengeteget tanultam itt már!
Lassan ledoktorálhatnánk már ebből az anyagból! :lol: 8)

betty615

Betty az már biztos :lol: :lol: Te lehetnél itt a DR.BETTY! :lol: :lol:

Kép
anyci

:lol: :lol: :lol: Itt mindenki az lehetne már! :lol: :lol: :lol:
Sztem a 10. DPO körül tesztelhetsz (ha akarsz előbb tesztelni, mint piri idő), mert a 10-es kimutatja előbb +- 1-2 nap.
Szorítok, hogy most sikerüljön!+++++++++++++++

betty615

Szeretnék előbb tesztelni,mert meg esz a rosseb piriig :D Ami tesztem van az 20-as,tudod amit csillagtól rendeltem,az a lepisilős :wink: Az is kimutatja előbb?
Most rám fér a szorítás :D :D

Kép
anyci

Anyci!
Én mindenképpen szorongatok neked nagyon!!!
A 20-assal sztem várj menszi előtti 1-2 napig.
10-es csíkot nem is szoktál rendelni?

betty615

Azt még nem rendeltem,mert eddig nem volt fontos a hcg teszt csak az ovus.Ezeket még a legelején rendeltem így nem tudtam hogy melyik a jobb igazán.Akkor mégis várnom kell nincs mese,mivel csillag szabin van mástól meg nem rendelek.
Szorongass is légyszi!!

Kép
anyci

Kép Kép Kép

Kép Kép Kép

Ezt mind neked Anyci! 8) :D

betty615

KÖSZI,KÖSZI,KÖSZI,KÖSZI,KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
anyci

:wink: 8) :lol:

betty615

Bocs h bepofátlankodom.....

Anyci!

Mega drukk hegyek!!!!! :wink:

Betty!

Én is Csillagtól rendelem a tesztjeim :wink:

Panni
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára panny 2009.08.18 22:21-kor.

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Helló panny!Köszi édi vagy! :D

Kép
anyci

Szijja Panny!! :D

Örülök neked!!! :D

Tényleg nem normálisak ezek!! :shock:
Ritkán látni ilyet!! :shock: :lol:
Csak kiakasztott ez a "nyálas, csöpögős" dolog, én csak ezért írtam. Kicsit mellbevágott a dolog, de ez érthető! :wink:

betty615

Betty!

Basszus én nem hagyom magam ha beszólnak,de látom te se :lol: nagyon állat az a fenéktörlős figura :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

:lol:
Háát én sem. :oops: 8) :lol:
Főleg, hogy én nem is arra szóltam, amiről az egész topic szólt, ami miatt mindenki egymásnak ment.
Meg szoktam nézni a szerkesztői oldalt, és ott láttam ezt, hogy töröltetni akarják a topicot, mert valaki "elrondította".
Aztán gondoltam megnézem, nem akartam én írni... :lol:
Mint mondtam is, a témához nem is szóltam volna...

betty615

Akkor néha benézhetek hozzátok ha nem bánjátok(szimpi csapat vagytok nekem :wink: )

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?