Új privát üzeneted érkezett!

:oops: :oops: :oops:
Ugyan már ez természetes :lol: !!! Máskor is....
Vendég

hogy érzed magad? :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kírus, nagyon szívesen az infót, nem saját kútfő ám, azért idéztem egyoki bácsit. :wink: És hogy megnyugodj...

Kép

Kép

Kép
lyly

Meli,
ez a kiscsaj tényleg jól érzi magát ott bent! Mért lett rossz az első NST? Aludt a "kicsike"?

Kép

Kép

Kép
lyly

nita

nagyon szép lett a szoba,kis hangulatos,nekem nagyon tetszik:)

KépKép
bettike83

Jó reggelt!
Nita!
Megvagyok köszi,mostanában egyre többet küzdök hányingerrel ugy veszem észre,meg álmosodok :lol: ..
Didkóim is szakadnak le,föleg mikor fekszek oda jön Kíra és rákönyököl :twisted: ,hát csillagokat látok olyankor...

Te hogy vagy ma,??
Vendég

Kírus
örülök, hogy azért jól vagy, jól viseled, az a lényeg! :wink:

Babi
drukkolok, hogy jók legyenek az eredmények!!!

Nita
naon tetszik Barnus rezidenciája!!!

Olgi
Gyönyörű Misi baba!!!

Többieknek is puszi!

Melisch?! :shock: :?:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!

Kírus, én olyan rég voltam, hogy még nem is gratuláltam szerintem!
Nagyon-nagyon örülök a kicsi babának és együtt érzek veled a rosszullétek miatt. Nem is olyan rég még én is szenvedtem miatta.
Na, és az álmosság! Most kezd visszatérni! :lol:

Nita, nagyon szép ágyikója és szobája van Barnusnak.
Szeretném már én is megmutatni a Bence új, saját szobáját, de még mindig nem költöztünk fel az emeletre, talán a hónap végére.

Melinda, drukkolok kicsi Melcsinek, hogy ügyesen jöjjön ki és ne várasson most már sokat!

Babicsek neked is drukk az eredmények miatt.
Meg mindenkinek.
És élvezzük még egy kicsit a nyarat! :wink:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Sziasztok!!!!!!!!!!!kösönjük a szoba dicséreteket!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kirus tök jó hogy ilyen tüneteid vannak......ez is bizonyítja hogy növekszik a kis lurkó!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Angie! Köszi:)
Az nem jó ha megint álomkóros lettél :lol: ,de majd csak elmúlik:)

Nitácska!
Remélem is!!:) De majd holnap kiderül remélem :wink:
Ma du(dél után) le kellett feküdnöm mert iszonyat hányinger kapott el,fu ilyen még nem volt mostanában...
Lefeküdtem aludtam egyet és most jobb de nem az igaz...
Vendég

inkább kínozzon a rosszullét nem? :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok :D Szia Kírus :lol: [/i]
Vendég

nita!
Így-így ahogy mondod!! :)
Egy egészséges bébiért bármit!!!!!! 8)
Máté várja már a kis öcsköst?
Beszél sokat róla?
Pocidat simizi?
Vendég

Szia mia!!!!
Gyere sürübben ide!!!
Hétvégére megy a drukk ám hogy piri ne kopogtasson hozzád!!! :!: :!:
Vendég

jajj köszi aranyos vagy :) már nagyon izgulok ám :wink: :!: :!:
Vendég

:roll:
Vendég

:mrgreen:
Vendég

én lennék a világon a legboldogabb ha sikerülne végre... :lol: :wink:
Vendég

Kirus mintha kezdené érdekelni a tesó dolog......de féltékenységet is vélek felfedezni nála......... :roll: :(
Mia hajrá!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Hát köszönöm hogy velem izgultok, de képzeljétek nem volt ma időm elmenni az eredményekért. Holnap, mielőtt megyek a Kaáliba megpróbálom beszerezni valahogy. 10 45-re fogok menni.

Kirus: a hányinger szerintem is jó jel. Akkor most mégsem mész el magándokihoz?

nitácska: Nekem Marci kerek perec kijelentette, hogy nem akar kistesót. Le is döbbentem, annyira határozott volt. :? Nekem is tetszik a babaszoba. Marcinak is ilyen baldahinos ágyikója volt, annyira szép és úgy szeretném már megint elővenni. :)

25mia: Szoítok a hétvégére! :)

Melinda: Hogy vagytok?

Kép
babicsek

babicsek lesz ugyis kistesója........ :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!
Én mondom nektek,a héten se szülök meg!!Semmi jele....ma behoroltam a fél kertet,mert füvet nyírni nem engedtek,(nehéz a nyíró),de semmi.Pityesz után is sokat szaladgáltam,de semmi.Eddig legalább keményedtem,most már azt se.Olyan kis nyugodt gyerek,hogy le a kalappal....

Kép
Kép

Kép
melinda1985

hát Meli is jól érzi magát odabent!!!!!!! :lol: :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jóreggelt!
Nita!
Hát bizti hogy lesz mikor féltékeny lesz Máté,szerintem minden tesó olyan 8) ,de majd elmúlik...

Meli!
Az igen,nagyon jól érzi magát akkor a kis csajszi oda bent!!!
Áhh hétvégén megszülsz tutiiiiiiiiiiiiii :wink: :wink: mondom én..... :lol:

Babicsek!
De megyek ma magándokihoz(ha kapok idöpontot), majd perceken belül kiderül :) ..
Na majd ha megszületik a kistesó akkor tuti nem mondja ezt Marci hogy neki nem kell kistesó,szerintem ö lesz a legbüszkébb hogy van tesója :) 8)
Vendég

Na csajok 14:30-ra kaptam idöpontot 8)...hu de várom már!!!
Vendég

Sziasztok!

Kirus: Már nagyon izgulok én is, biztos minden rendben lesz. Szorítok nagyon hogy jó hírekkel gyere. És ott lesz ugye UH is.

Nemsokára én is indulok, de van egy olyan érzésem, hogy nem fogják a szülészeten ideadni az eredményemet. Na mindegy. Meg olyan kiváncsi vagyok, hogyakkor most felírják e a szurikat amit adnom kell majd magamnak. Ma még csak a 10. napon vagyok. J lassan megy az idő, még 20 nap ha minden jól megy.

Melinda: Szerintem ez a kiscsajszi betartja az időpontot és pontos lesz. Vasárnapra már hátha megunja odabent. De pocakos képet még nem láttam, vagy lemaradtam róla?

Kép
babicsek

Babicsek!
Szorítok hogy odaadják az eredményeket meg minden simán menjen!!! Ugy lesz :!: :!:

Hát az uh-t majd csak akkor tudom megmondani ha ott leszek,mert fogalmam sincs,van aki azt mondja hogy van van aki azt hogy nincs...na majd kiderül melyik hazudik :lol: :lol: ..
De állítolag amelyiknél nincs a rendelöbe az behív a kórházba és ott csinál uh-t..
Majd minden kiderül...de én nagyon bízom benne hogy lesz uh..
Jaj hagy ne mondjam hogy ott leszek már 3/4-ed órával elöbb,mert csak ugy megy buszom :shock: ,de mindegy inkább várok 3/4-ed órát mint 1 hetet...Szerencsém van hogy mára kaptam mindjárt idöpontot:)
Vendég

Kírus
egy nagy kalappal délutánra!!++++++++++++++++++ :wink:

Babi
remélem már ma el tudod hozni az eredményeket!
Kíváncsi vagyok, majd írj, ha megjöttél!!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Kirus+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

kirus

megy a drukk délutánra+++++
minden rendben lessz:)

KépKép
bettike83

Megjöttem!

Kirus: Gondolom még ott vagy! Majd siess írd meg mi volt!Nagyon szorítok!

Képzeljétek minden simán ment. És a hormonos eredményeim is teljesen rendben vannak, azt mondta az orvos. Csinált egy hüvelyi UH-ot és képzeljétek 13 mm-es a tüszőcském. Gyógyik szedése nélkül, és ma van a 10. napom. Pénteken megint be kell mennem a Kaáliba és hétfőn is és megint mérnek majd. Azt mondta a doki, hogy ha szépen nő, akkor péntekre eléri a 18 mm-t és akkor szerinte a hétvégén lesz a tüszőrepedés. Mondta hogy hétfőn már lehet hogy csak azt fogják látni, hogy megrepedt a tüszőcske, úgyhogy a hétvégén apait, anyait bele kell adnunk. :lol: De leginkább apait kellene szerintem. Szóval most tök happy vagyok. Megint felvillant egy reménysugár, amibe nagyon bele kell kapaszkodnunk és nem szabad elengedni. :)
Jaj de jó lenne, ha szeptemberben úgy mennék vissza, hogy nem kell az inszemi,mert sikerült. (Na jó nem álmodozom tovább, mert bilibe ér a kezem....)

betty: Neked most mi a menetrend? 1 hét múlva vérvétel? Jól értelmezem a vonalzódat?

Kép
babicsek

Megjöttem!

Kirus: Gondolom még ott vagy! Majd siess írd meg mi volt!Nagyon szorítok!

Képzeljétek minden simán ment. És a hormonos eredményeim is teljesen rendben vannak, azt mondta az orvos. Csinált egy hüvelyi UH-ot és képzeljétek 13 mm-es a tüszőcském. Gyógyik szedése nélkül, és ma van a 10. napom. Pénteken megint be kell mennem a Kaáliba és hétfőn is és megint mérnek majd. Azt mondta a doki, hogy ha szépen nő, akkor péntekre eléri a 18 mm-t és akkor szerinte a hétvégén lesz a tüszőrepedés. Mondta hogy hétfőn már lehet hogy csak azt fogják látni, hogy megrepedt a tüszőcske, úgyhogy a hétvégén apait, anyait bele kell adnunk. :lol: De leginkább apait kellene szerintem. Szóval most tök happy vagyok. Megint felvillant egy reménysugár, amibe nagyon bele kell kapaszkodnunk és nem szabad elengedni. :)
Jaj de jó lenne, ha szeptemberben úgy mennék vissza, hogy nem kell az inszemi,mert sikerült. (Na jó nem álmodozom tovább, mert bilibe ér a kezem....)

betty: Neked most mi a menetrend? 1 hét múlva vérvétel? Jól értelmezem a vonalzódat?

Kép
babicsek

hoppá, bocsi, ez miért lett kétszer? :shock:

Kép
babicsek

Sziasztok. Kírus gondoltam rád, biztos minden rendben lesz!! :wink: :!: :!:
Vendég

babicsek ezek szuper hírek!!!!!!!!!!!!!

hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Megjöttem,elöbb sorba is kerültem:) Nagyon rendi volt a doki!!
Sajna nincs uh-ja,de hétföre berendelt a kórházba, és ott csinál uh-ot..várom már nagyon!!
Megvizsgált azt mondta rendben talál mindent így...a cisztát is kitapogatta azt mondja nem olyan nagy...
És megvigasztalt azzal kapcsolatban,azt mondta felszívodik,nagyon ritka mikor müteni kell...
De persze majd akkor leszek tök nyugodt ha megcsinálja az uh-ot és mindent rendben talál...
5000ft-ot kért..

Köszi csajok hogy gondoltatok rám!!! Arik vagytok!! :wink:

Babicsek!
Nagyon örülök hogy simán ment minden!! Kívánom hogy minél hamarabb beköltözzön a pocilakó:).

Mia!
Köszke,ari vagy te is!! Tudod majd én is gondolok duplán rád hétvégén!!! :wink:
De én tudom hogy ott a pocilakó!!! 8)
Vendég

:lol: jó hogy te tudod hogy ottvan :lol: :lol: :roll:
Vendég

Sziasztok!
Holnap ünnep,a hűtőt teleraktam sörrel,meg vettem rövidet is,hátha holnap szülök,és nem lesz nyitva semmi,drága uram szomjan ne haljon... :lol: :lol: :lol: De nincs nekem olyan szerencsém....csak attól félek,hogy felmegy 4 kiló fölé...Pistike is csak 3,90 volt....attól nagyobb nem is kell,hogy legyen....Tényleg,akik már szültek,mennyivel lett?????
Szóval Jóéjt Lányok,hátha holnap már nem jövök.... :P :P :P
Kirus,örülök,hogy mindek ok,hamar eljön a hétfő...
Babicsek,nagy hajrá Nektek!!!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

melinda

sztem már csak pár nap van hátra és jön a kiscsaj:)

KépKép
bettike83

kirus

itt is szurkolók hétfőre:)

KépKép
bettike83

Meli én a Mátét 4000 grammal és 51 cm-rel szültem :)
Kirus akkor végül is minden rendben?!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én is leszek holnaptól ismét.

Nekem is minden ok a hormonjaimmal, mindegyik a határértékeken belül van, a papíron levő határértékek alapján (a prolaktinom nem a legmegbízhatóbb, mert nem tudtam, hogy reggel kell menni éhgyomorra és dél körül értem és reggeliztem is, de határon belül van így is). Remélem ez jót jelent és nem kell majd semmivel kezeljenek, hogy még húzzuk az időt.

Kép
Kép
melisch

ÉN MOST A FIAMAT 3650GRAMMAL ÉS 53CM SZÜLTEM DE 37.IK HÉTRE NEM TUDOM MENNYI LETZ VOLNA HA VÉGIG HORDOM :shock:
80olgi

Sziasztok!

Betti!
Köszi,ari vagy!!:)

Nitácska!
Igen így tapintásból azt mondta minden ok,a tünetek is nagyon jók...Cisztámra is azt mondta nem érzi nagynak..
Hétfön meg uh-oz akkor majd kiderül minden...Kíváncsian várom már :!: :!: 8) ..

melisch!
Örülök hogy a hormonjaid rendben vannak!! Hipp-hopp fog menni minden hidd el!! :wink:

Meli!
Kírát 3880g és 52cm-rel szültem :)
Vendég

Babi
Igen, jól értelmezed, lesz egy hormonprofil, 3,14,21 cn.-i vérvételekkel. Aztán a 10. cn. körül (+- 1 nap), lesz egy hysterom, most volt egy citológiám, és ha minden eredmény megvan, utána indulhatunk is.
Aztán majd ott megmondják, hogyan tovább.
Örülök a tüszőcskédnek, és nagyon reméljük, hogy most már jönni fog a csoda nálatok is. :wink:

Kírus
ugye mondtam, ne aggódj!
Örülök, hogy minden jól ment a dokinál!!!

Melinda
nagyon drukkolok neked, hogy minden rendben menjen, ha esetleg ma már szülnél! :wink:

Melisch
de jó, hogy jöttél!
Nagyon jó hír, hogy minden értéked határon belül van!!!
Most hogyan tovább nálatok?

betty615

Sziasztok!

Örülök a jó híreknek, mindenkinek nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen.

Melinda tőled várom az sms-t, hogy Melcsi megszületett.....

Betty élek én csak nincs energiám mostanában. A mai napomról nem is beszélek, alig bírok észen lenni, nem tudom mi van, de ez az idő nem tesz most jót nekem. Vagy a vérnyomásommal van baj, hol lent van, hol felmegy. Remélem ebéd után alhatok egy jót. Bence reggel korán kelt, szerintem ez is közrejátszik. Nem aludtam ki magam.

Puszi mindenkinek.

királylány

Még mindig semmi....
Ki mit csinál ma???Én pakolászom a tiszta ruhákat,a kiságy nincs kész,majd megcsinálják anyumék.Még én odaleszek,takarítógéppel végigmennek mindenhol,szőnyegen,ágykárpiton,stb.Ez a babonám az ágy,meg a hazahozós ruha,na ezeket nem venném meg semmi pénzért...más meg nem hagyná másra semmi pénzért.... :lol: :lol: :lol:
Tavaly is hozott a férjem külföldről fain kis 56-os ruhákat,csak épp 58 cm-rel szültem,egyszer bírtam ráadni,meg egyszer sem....

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Szia dia ne légy beteg!!!!!!!!!!!!!!

Melinda könnyű szülést mielöbb!!!!!!!

Betty nekünk addig nem lesz semmi mig nem megyünk a Kaáliba október7-én, addig csak az ápolonő álltal lediktált vizsgálatokat fogjuk beszerezni.
Nekem csak a 3. napi vv.lt kérték 8)

Neked akartam irni, hogy érdemes hysterot megcsinálnod a lapár után???? Miért hiszen a lapár most volt és sokkal alaposabb, nem? Én ezt nem értem :oops: :oops:

Kép
Kép
melisch

meli még vagy????? :lol: :lol: :lol: én dolgozom ma :?

Kép
Kép
melisch

Melinda
én most akarok majd nekiállni valami kajafélét csinálni, meg meggyespitét akarok sütni 8)

Melisch
Azt mondta a dokim, azért akarja megcsinálni, mert ha véletlen ezt is kérik a meddőségibe, akkor azt már zsebből kell finanszírozni.
Meg még azért is, mert míg laparnál inkább a petevezetőket nézte, átjárhatóság miatt, itt a méh felszínét fogja megvizsgálni, átnézni.

Dia
jobbulást 8)
Aludj egyet, talán az helyrerak. :wink:

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?