Új privát üzeneted érkezett!

köszike!!!! :oops: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok lányok!!!
Semmi változás,ha fekszem is keményedek,van,hogy 3 percenként,de semmi fájás.Nyákdugó a helyén,van egy olyan érzésem,hogy még karácsonykor is egybe leszek... :lol: :lol:
Bakter,vérkép jó,hétfőn megyek NST-re,meg uh-ra.
Ma pihenünk,nem csinálunk semmit,este még benézek hozzátok.
Kirus,én sem értek a cisztához,de annyit tudok róluk,hogy felszívódnak....úgyhogy fel a fejjel!!!!!Nem lesz semmi gond!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Meli majdcsak kijön a kisasszony!!!!!!! :roll: :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Köszönöm szépen a köszöntéseket a Marci nevében is, nagyon aranyosak vagytok. :) Mindjárt át is adom neki.

Kirus: Ne izgulj! Az is lehet, hogy egy picit később fogant a baba és még nem is annyi idős amit írtál. A cisztáról meg annyit, hogy a barátnőmnek is azt mondták, hogy ciszta van a méhében, járkált egy csomó orvoshoz, az akinél szült azt mondta, hogy meg kell műteni, kapott is időpontot, már megvolt beszélve hányra kell befeküdnie. De ő element másik dokihoz, az azt mondta nem kell vele foglalkozni fel fog szívódni. Ő úgy döntött nem megy el a műtétre és képzeld kiderült, hogy terhes. Ez tavaly előtt decemberben volt, aztán augusztusban meg is született a kisfia. Most mi lett volna ha elmegy a műtétre? A baba már ott volt a pocakjában. Úgyhogy én elmennék másik orvoshoz is és megnézetném. A magad megnyugtatása érdekében is. És igaza van a többieknek a ciszta fel tud szívódni. Remélem nálad is így lesz. Nyugi, mert árt a babának!!!!

Melinda: Nagyon jól bírod! :) De az nagy csoda lenne, ha még karácsonykor is egybe lennétek! :lol: Gondolj bele milyen híresek lennétek! Menne a Fókusz, a sok újságíró stb. :lol: Biztos nyogodt kisbaba lesz a kis Melinda, ha bent is ilyen szépen viselkedik.

Jó pihenést (vagy munkát) mindenkinek hétvégére! :)

Kép
babicsek

nálunk munka van!!!!! :) :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Köszi mindenkinek a nyugtató szavakat!!! :wink:
Most már kicsit lenyugodtam azért...

És beszéltünk apival...jövö héten elmegyek magándokihoz :roll:
Én nem várok 24.-éig ugy döntöttem...ha ennyire nem is foglalkoznak semmivel..
Találkoztam ma a boltban egy ismivel és szoba jöttek a magándokik,csak mondom én tudok 2-t de de az egyikhez alapból nem mennék mert nem szimpi,a másik meg csütörtöki napon rendel,az meg most ugye a 20.-a miatt nem jó:(..
Na aztán ajánlott egyet,az a leg és legrendesebb az még szakrendelésen is naggyon ari,csak ritkán van ott...
És ö állítolag szerdán rendel,ugyhogy személyesen kell a recin idöpontot kérni ugyhogy hétfön be is megyek kérni,remélem kapok is....meg mondom SÜRGŐS!!!!! :lol: ....

Kb.milyen tarifák vannak??? Vizsgálat+uh!!!???
Most tudom hogy változó de kb mennyi???
Ha tudjátok írjátok meg légyszi:)
Vendég

én ugy tudom a magándokik átlag minimum 7000ft-tól felmennek 15.000ft-ig.......ebbe minden vizsgálat benne van.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

kirus

elég durva árak vannak átlagban,nálunk 10000,de abban minden benne van.
nagyon drukkolok h nehogy baj legyen és igyekszem csatlakozni hozzád idővel:)))

nita

hihetettlen már lassan 34 hetes leszel,mradjon még bent a pici fiú pár hetet,jó helyen van a kis drága:)

melinda

remélem lassan kibujik a kiscsajod,jól érzi magaát odabent:)))

KépKép
bettike83

Betti!
Remélem én is hogy csatlakozol utánam !!!! :)
:wink:
Most beszéltem egy csajszival aki oda jár ahhoz a dokihoz hogy rákszüréssel együtt kért töle 5000ft-ot,na most már lehet emelkedett kicsit...mondjuk nekem rákszürés nem kell,mert februárban csináltak...

Most hülyének néztek bizti de mondja a csajszi hogy ö nem tud róla hogy van uh gépe a dokinak....
De nyugtassatok meg hogy van a magándokiknak is uh-ja!!!!!!!! :oops: :oops: :shock: :shock: ...
Vendég

Kirus!
Engem itt full hülyének néznek,mert nem fogadtam dokit,DE!!! itt nálunk egyiknek sincs uh-ja,azért meg,hogy engem szemmel,vagy épp kézrátétellel vizsgáljon hát köszönöm,de nem fizetek alkalmanként 5-8 ezret.....ha lenne uh,nem lett volna kérdés,mert Pityesszel úgy kezdtük,hogy bementem,megnéztük uh-gal,és utána kérdezhettem,de én csak azért mentem,hogy lássam,főleg a férjem,mert a kórházba nincs lehetőség...és az uh benne volt a rendelés árába,nem kellett érte külön fizetni.......

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Kirus: itt az Alföldön:) 7.000 egy Uh nélküli rendelés, de mivel bent feküdtem az osztályon ismerik a fejem, és azskrendeléseknél tudom melyik doki van, és ő jobben rám néz. Sztem érdemes max most többet rászánni, egy uh-sra az előzmények után, aztán ha nem szimpi meg majd váltasz... Nálunk, ha nem jársz magánrendelésre, akkor nem jönnek be, ha szülsz, mert a dokit nálunk a kórházból hívják, ha nincs bent, ahoz mérten, hogy hogy tágulsz...én nem mertem megkockáztatni, h ne legyen dokim, mert nem egy sajna alkezs, vagy nem jön be...pedig ez megyei kórház.

Kép
nyuszifül16

Jó reggelt!
Na akkor most eltántorítottatok a magándokitól,hát azért én sem megyek hozzá hogy csak megvizsgáljon azzal nem megyek semmire :( ...
nyuszi!
1 a baj hogy azt én nem tudom kideríteni hogy kinek van uh-s rendelője... :? ..
Hát én ezen rohadtul kiakadtam,azt hittem ha hozzá járnék akkor a kórházban csak vérvételre kéne mennem :evil: ..
Vendég

Kírus 1x menj el nézd meg mi ujság és ha nem tetszik többet nem mész!!!!!!!!!!!
én elmennék tuti!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Hát lehet az lesz...
Hogy vagy ma??? :)
Vendég

Sziasztok!

Babicsek Marcellnek utólagosan bár, de nagyon boldog névnapot kívánok!

Melinda jelentkezz ám ha van valami!

Kírus egy magándokinak nem biztos, hogy van uh gépe. Szerintem tarts ki. Ha minden oké akkor oké, ha meg nem........de tuti monden rendben lesz/van! Az a pár nap már kibírható szerintem.

Melisch merre tekeregsz?

Én sem járok mostanában rendszeresen, ne haragudjatok, nincs energiám. Jól vagyunk, megvagyunk, dolgozunk, 24-én kezdődik az ovi Bencének, hát szerintem embertpróbáló lesz az első pár nap. Idegileg biztosan készen leszek.....

Diuskám régen voltál, mi van veletek?

Na szép napot nektek! Puszi.

királylány

kirus

én akikhez jártam,mindegyiknek volt uh-ja,mondjuk engem hüvelyi uh-val vizsgáltak.de ettől függetlenül nem volt jó doki,1-2 szó--->és sok ezer lessz.
a ciszta meg fel szokott szivódni,sok csajszinak volt itt és eltünt.nem szabad h baj legyen:)csak arra vigyázz h ne erőltetsd meg magad,csak lazán mindent,meg sokat pihizz,nem lessz baj:)

KépKép
bettike83

Kirus: sztem ne félj, egyébként, ha magánrendelésre jelentkezel be esetleg vhova, csörögj a doki asszisztensére, és kérdezd meg nem uh-zik-e, ez nem szégyen!
Hú Lányok, pénteken mek 4d-re végre, másfél hónap volt a várakozási idő...:( Persze, ha találok vmi sofört , aki átvisz a másik városba, ha nem marad a busz és a séta...

Kép
nyuszifül16

Köszi csajok az infót!
Nyuszi!
De jóóóóóóóóó,az egy akkora élmény a 4d :wink:
Majd ha lesz képed Beniről akkor dobjál fel!!! :)

királylány!
Kibírható az a pár nap nem is az..hanem hogy itt szakrendelésen tójnak az ember fejére nem magyaráznak el semmit...
Hagy ne mondjam hogy én mire felöltöztem és mentem vissza a papíré a dokinak már hült helye volt,és az aszisztens mondta a dolgokat hogy ez a ciszta ezzel és ezzel járhat akkor azonnal jöjjek vissza...és ez szerintem egyáltalán nem az ö dolga lett volna :? ..
Sajnos ahhoz hogy az ember megtudjon egy s mást azért fizetni kell ezek szerint...mocskos egy világ :( ..
Ezért szeretnék magánhoz menni....
Akkor Beni nem várja az ovit ezek szerint?? :lol:
Vendég

Kírus,
az én dokim 5000-et kér, ha vizsgál, ha csak beszélgetünk, akkor azt mondja, hogy semmivel nem tartózom, jót beszélgettünk (közben meg ezerfélét kérdeztem), és a múltkor "megdobott" két doboz Femibion-nal is. :lol: Uh neki sincs, arra a kórházba, vagy a rendelőbe hív, de akkor nem is kér semmit... Ilyen is ritka szerintem. A pesti dokim - akit szintén nagyon kedvelek, ott született Bence nála - Budán rendel, 10 ezer, és ebben uh, meg egy csomó más vizsgálat is benne van. Várni pedig még csak max. 5 percet vártam... De ő most messze van nekem, ezért megyek inkább ide, a közelbe.

Kép

Kép

Kép
lyly

Hát nem tudom Kírus én nem magánba járok, hanem ügyeleti időben és annyit adok amennyit gondolok és ha nem adok akkor is normális, kedves. Igaz, hogy most nem vagyok terhes....
Viszont mikor Bencét vártam akkor is így jártam hozzá. De tudni kell róla, ha nem mond semmit akkor minden oké. Nem egy túlmagyarázós doki. Voltam nála a 12 hetes uh-n és bediktálta amit kellett, kérdezte van e panasz mondta minden oké és slussz. Nem magyarázott, hogy így meg úgy, viszont ha van valami akkor azonnal intézkedik ha kell továbbküld sőt nálunk ő mondta ki, hogy akkor a szülés Pesten legyen. És nem tartotta a zsebét, sőt nem is volt megsértődve amiért nem nála szültem. De amikor mentem a 6 hetes kontrollra akkor nagyon kedvesen fogadott és jól elbeszélgettünk.
Nah ez most hosszú lett..... :lol:

királylány

királylány!
Akkor egy rendi dokit fogtál ki tényleg :) ..
Lehet hogy örülnöm kéne akkor hogy nem szólt semmit :roll: :roll: ...
Bence mit csinál?
Du-i alvás megvolt? :wink:
Vendég

lyly!
Az akkor nem kér sokat végülis,itt a többi tarifához képest :shock: ..
Nálatok megvolt a du-i szieszta??
Vendég

Kírus

az én dokim csak 3000.-et kér (bár egy kisváros árs nyilván eltér egy nagyvárostól), de UH készülék nála sincs.
UH-zni a kórházban szokott mindenkit, és ingyen. És rettentő jófej, és kedves. Ritka az ilyen.
Nagyon kevés magándokinak van a rendelőjében UH készülék én úgy tudom.
Amikor még az előző dokihoz jártam, annak volt, 6000ft volt, amiért átlépted a küszöbét egyáltalán, és mindig tökre siettette az embert, egyszóval szart a fejemre. :roll:
Anno ezért váltottam, és nem bántam meg. :)

Dia
kitartás Benivel az ovikezdéshez! :D

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty!
Hát igen ez durva hogy pénzt is ad az ember neki és mégis bunkó,meg szarik az egészre..
Jól tetted hogy váltottál :wink: .
Vendég

sziasztok kicsit eltűntem :oops: tudjátok házimunka tegnap egész este nagyon későig tettem-vettem, ma is főztem és le kellett feküdjek mert fájt a hasam meg a hátam (tudjátok szokásos piris első nap). Pedig mára is nagy terveim voltak de nem sok sikerült belőle. Most várom anyukámat meg nagyimat (apukám anyukája). Anya elhozza lássa ő is hol lakunk, már nagyon várta hiszen 2 éve lakunk itt és csak a másik mami volt nálunk, ennek nem lett megmondva, ne legyen harag. Akkor a mamim beteglátogatóba jött az unokatestvéréhez. Most még a taták lesznek sorba 8)

Na szóval 3 napig lesz vendégem így még akarok egy kuglófot sütni mire ideérnek 8)

Legyetek jól és sok puszi nektek!!!!!

U.i ezt a pirit nagyon derekasan viselem, nem voltam és vagyok szomorú, bár reméltem nem jön de ez lett a vége, majd jövöre nekem is lesz pocaklakóm 8) :roll: remélem :oops:

Kép
Kép
melisch

Szia melisch!
Lesz ám jóhogy!!!!!!!!! Lehet ugy mint a vonalzodon egyszerre 2 :lol: :lol: ...
Akkor jó sütést!!! :wink:
Vendég

Kirus ez a kép az asztal hátere már hónapok óta, a b-netről loptam és mindenki megnézi, de olyan édesek és nem bánnám ha 2 lenne egyből, csak aztán győzzem őket mikor koncerteznek :lol: :lol: :roll:

Kép
Kép
melisch

Melisch!
Ez a beszéd!
Piri nem fogja elrontani a jókedvedet! Bek@ph@tja már!
Hisz nemsokára úgyis ott lesz(nek) a pocaklakó(k)!! :wink:
Szép délutánt a vendégekkel!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Kírus megvolt bizony!
Tényleg rendes a dokim és az az összeg meg nem olyan vészes amit írtál.

Melisch, Betti pusszancs!

királylány

Melisch: ja tényleg, ha esetleg beülti lesz vagy inszem, akkor nem kizárt, hogy ikerek lesznek, de ha így lesz, és több babó fogan, akkor sztem ne hagyd, h csökkentsék a számukat, mondjuk Te döntesz...

Kép
nyuszifül16

Sziasztok!!
Reggel a 6-os busszal tűzök Gyöngyösre,amint megérkeztem,írok!Hacsak éjszaka be nem indul valami.... :roll:
Puszi Nektek!!Jóéjt!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Meli
Remélem odaértél Gyönygösre! :wink:

betty615

Kírus,
igen, sziesztáztunk mi is, de én vasárnap már nem, sok a dógom, irgum-burgum. A fiúk nyálfolyatósan aludtak két órát... :lol:

Kép

Kép

Kép
lyly

lyly!
Az igen :lol: !
Lefeküdtem én is tegnap de áhh nem bírtam elaludni,elötte meg majd leragadtak a szemeim 8)

Meli! Várunk a fejleményekkel :!:
Vendég

Sziasztok!

Melinda: Én is kíváncsi vgyok! :)

Melisch: Ez a beszéd! :D Fő az optimizmus!

Én nem jöttem tegnap, mert hulla fáradt voltam. Babgulyást főztem kint, bográcsban. Annyira finom lett. Össze se lehet hasonlítani a gázon főttel. Csak az volt a baj, hogy annyit rohangáltam ki-be, hogy ebbe merültem ki. De megérte.

Holnap megyek ha minden jól megy a véreredményemért. Remélem nincs nagy gáz velem. :?:

Most megyek vettem kukoricát odateszem főni. Annyira imádom.

Kép
babicsek

Tudja valakih hogy mit jelent ez: (ne nézzetek hülyének)

"A duglesben szabad folyadék nem látható."
Hol van ez a dugles, és most akkor jó, ha nincs ott folyadék? :oops:

Kép
babicsek

Babicsek: "A Douglas üreg, a hasüreg egy része, amely a hüvely felső szélével érintkezik. Itt meggyűlhet a hasüregben lévő folyadék, például vér is. Komolyabb mennyiségű Douglasban lévő folyadék nem normális lelet."
Tehát az a jó, ha ott nincs semmi (mint neked). Méhen kívüli terhességnél pl. ha a petevezeték szakad, itt gyűlik meg a vér, emiatt van a hirtelen késszúrásszerű fájdalom (ami akkor már régen rossz).
Babgulyás...hmmmmmmmm

Meli,
várunk a hírekkel!

Kírus,
NYUGI és PIHI!!!! Ez szigorú utasítás!!!!

Kép

Kép

Kép
lyly

lyly: Köszi a választ. Most már okosabb lettem. :D :oops:

Kép
babicsek

Kép 2HETES MISI BABA
80olgi

Misi baba de szép vagy!!!! :lol: :lol:
Hát lányok,nem szülök ma se meg.Az első NST-m borzasztó lett, a második már jó.Végre lenne egy nyugodt babám,de nem hagyták pihenni...
3900 gr a becsült súlya,de +/- 10 %....
Sok haja van,tuti kislány,nagyon lent van,ennyit mondtak.Ja,a második NST-n azt mondta a néni,hogy szülőszoba-érett a kislányom,no meg én is.... :lol: :lol: :lol:
Jah,és megvigasztalt,hogy tegnap volt egy kismama,3,80-as becsült súllyal,és 4,70 lett..... :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok!!!!!!!!!

ma végre össze állt Barni ágyikója........ruhái is amiket még kaptunk......a héten megjön a pelenkázó szekrény is!!!!!!!!
olyan hangulatos minden!!!!!!!!!!!!!

Meli drukk hogy hamarosan megszülj!!!:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita szia!
Képet kérünk!!! :)

Meli! Nemsokára kibujik a kis Melcsi!! :)
Vendég

Szia Kírus!!! :lol:
Vendég

aki tud mmst fogadni küldök képet és felteheti ide!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

70/366-28-62
Küldheted :)
Vendég

Szia mia!
Mizujs??? :)
Jó a vonalzód!! :wink:
Vendég

Kírus örülök hogy tetszik :) csak sikerült megcsinálni :lol:
Vendég

kírus elküldtem!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita! Naggyon szép lett a kis legény kuckója!!! :)

Íme a kis Barni kérója!!! 8)

Kép
Vendég

Kírus millió puszi érte!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: