Móni én csatlakozom:)
De a többiek nagyon eltűntek..
Szerintem sem vészes a varrat, max egy kicsit féloldalasan ül az ember:)
Keszthelyen nem a szobában volt az evés, hanem kint egy étkezőben.Ott látszott hogy kinek milyen szülése volt
:) Aki félredőlt annak volt gátmetszése:)
Emká:
zegen a szobába hozták a kajákat, bár őszintén szólva elég rossz időelosztással.. így javaslom, hogy a rokonokkal hozass vmit magadnak bentre... A reggeli egyre később jött, a vacsora pedig egyre korábban.. Így a végére már este 6-tól reggel 10-ig nem ettünk..vagyis nem ettünk volna, mert sszerencsére a férjem hozott enni:)
ja, és nekünk csak akkor engedték meg, hogy előretoljuk a babát, ha apu jött megnézni. A többi rokon csak monitoron nézhette meg. A szobába pedig senki nem jöhetett.
meg az jutott eszembe, hogy az előkészítésről nem kérdeztél..de az is van:):) ha otthon borotválkozol, akkor bent már nem piszkálják. A beöntést mindhárom gyereknél megcsinálták, nekem nem volt gond.
na és amit még elfelejtettem: mi nem adtunk pénzt, nálam ez elvi kérdés. Nekik ez a munkájuk, és nem tehetek róla, ha nem kapnak elég fizetést és megbecsülést. nekünk minden forint számít, elvégre már öten vagyunk.... A dokinál éreztem, hogy várta... a viziteken elég nemtörődöm volt.. De a varratszedésnél (bár gátmetszés nem volt, de itt ott volt repedés) már pl kedves volt..Ki érti ezt?
Ezek jutottak eszembe, de mi már rutinosak vagyunk, igaz Móni?
A férjem azt mondta, ha nem érünk be a szüléssel, majd ő segít, elvégre már többször végignézte:) (spektrum élő műsor
:))
óóó és ő vágta el a köldökzsinórt:)
Szerintem akármennyi is a kellemetlen élmény és a fájdalom, az ember mindent elfelejt, ha a kezébe adják azt a pici kis falat babócát:) És megfogja az ujjadat, rádnéz, aztán rajtad alszik el...oh micsoda csodás érzés!!!
Asszem akarok még és még még még:)