sziasztok.
megjottunk penteken. hipphopp eltunt ez a 8 nap. sajna. most kisse stresszel, h. jon a suli, a rendszeresseg, a korankeles ....brrr!
meg merem kockaztatni, hogy ez a tanyazas eletem egyik legjobb nyaralasa volt. marmint persze a mai szememmel/szivemmel nezve. annyira teljes pihenest es szorakozast nyujtott a tanya, hogy nem birtuk ravenni magunkat a kimozdulasra...az 5. nap nagy nehezen bevanszorogtunk a morahalmi furdobe, este fel hatra sikerult ravenni magunkat, nehogy ugy menjunk haza, hogy nem is lattuk. nem bantuk meg, nagyon tuti kis furdo, csomo jot otlettel (barpult a medenceben:-)). nekem sokkal jobban bejott, mint a hajduszoboszloi megakomplexum. s hazafele az utolso nap meg bevanszorogtunk a szegedi vadasparkba (kepeken majd lathatjatok, aliz addigra mennyire faradt volt, kulon szobajuk volt annaval...nem sokat aludtak). de meg - szerelem ide vagy oda - szegedbe sem mentem be, faradtsagosnak tunt.
pedig nincs nyar szeged nelkul.
mindket gyerekem kis meganyugodt kezesbarannya valt a tanyan. borisz sokat aludt, sokat evett, porgott, csinalta, amit kertunk, egy panaszhangja nem volt. (bar ketsegtelen o nem egy nehezen kezelheto gyerek, de meg rajta is latszott a valtozas), aliznak meg ez valo...tobb ember, baratno, s akkor nem kivan allando joves-menest.
a tanyat mindenkinek ajanlani tudom nyarra...foleg, ha tobben mentek, akar csak egy hetvegere is. a tulaj kisse megkeseredett, fokepp a felesege, de ritkan lattuk oket (csak a lovaglasnal), s volt egy hulye huzasa, kb. felidoben kikapcsolta a szaunat, s levette a kapcsologombjat, azt allitva, hogy szerinte zarlatos lett (nekunk aznap meg mukodott, s azt se ertjuk miert nezte o meg csak ugy, s miert kellett akkor levenni a gombot, tan tul sokat fogyaszt), mindannyian szaunazos fajtak vagyunk, kisse rosszul esett, de meg ezt is feledni birtuk. borisz meg nagyon birta a tulajt, mert funyiro traktorja volt, meg igazi, meg lovai...ha meglatta mar kiabalt: "szia győző tácsi, tattojozzu!".
medencebol neztuk a legelo teheneket. az azert eleg szurrealis elmeny:-)
akit bovebben erdekel, szerintem a kepek igencsak kedvcsinaloak!!
izelitonek az egyik kedvencem
(aztan majd mindjart olvasok, reagalok, s nezegetek kepeket rolatok is (ha hagyjak a kolykok, ha nem, akkor holnap).
ja a kepek itt vannak...raeros idokre. 10000 nm-es telke volt. ez a ronasagban is eleg feltuno.
http://picasaweb.google.hu/papaijulia/M ... ygr6eyTg...