szóval ott maradtam le ,hogy....:
Bea,
én is Boldog NÉvnapot kívánok Marcellnak!!
Okés, akkor nem hízókúrázunk..
Amit írtál a férjedről, detto, nekünk is ilyen semmiséágeken megy a vita, ki ,mit csinált, mit kéne, mennyit kéne, nem holnap, hanem ma kéne..egy nő aztán nem lazíthat, nehogymár..
A pc-d gyorsan gyógyuljon meg!
Hasli,
szívből kívánom, ohgy a 2010- es év, sikert hozzon Neked!!!
S, ha kívánhatok egy merészet, akkor ezt kívánom kivétel nélkül mindannyiónknak!!
Az a sminkes állás szerintem nagyon jó lehet, próbáld, ki hátha el tudod viselni a bundás banáykat..ha meg nem, legfeljebb otthagyod!
Élvezzétek a kirándulást, ott is olyan szép az idő, mnit itt?
Zaha
A Bende-szobor állításban benne vagyok, majd egyeztetünk!
Jó ,hogy Te is kicsit tudsz lazítani a szabin...
"lehetett volna egy tökéletes nap"..néha érzek ilyet, de mégis másfajta tökéletesség.Nem tudom jól elmondani ,de néha közel érzem az elvesztett gyermekem, annyira, mintha a valóságban érezném..és azok, másfajta tökéletes napok...
Betti, szorítok az uh maitt, az állás mondjon le!Te meg a fűnyírásodhoz szeretnélegy fenékberúgást is????HÁt nincs SZ-en elég sok szép szál legény ,aki húzná a nyírót???Dehogynincs, a saját szememmel láttam!!!
Szinti, aranyosak a képek, Fruzsi is milyen gyorsan cseperedik, meg a pocaklakód is!Szép, felnőttként is jól viselhető neveket választottatok!
Remélem eeljön hamarosan az az idő, hogy mindenki bármikor könnyedén ellátogathat az igazi hazájába!!
Jó barátnőzést, szülinapozást!
Melcsike, Neked is jó szülinapozást.Ajándék tippeket nem adok, mert én mindig baromságokat, teljesen haszontalan dolgokat találok venni...
Franka,szia, hiányoztál!
Annak örülök, hogy kicsit le tudtad foglalni magad..az első napok sírás nélkül, nagy lépés..a test teszi a dolgát, tudja, hogy élni kell tovább..
Éberen álmodni??Hónapokig csináltam ezt, a mentőöv volt egy fuldoklónak..még a terhességet is tovább éltem, elképzeltem újra és újra mindent, ahogy történnie kellett volna..sokáig kísértek ezek a képek..
Nagyon szép gondolatokat fogalmaztál meg, örülök, hogy írtál!!
Az újság, döbbentet, hogy a szerkesztőnek nincs ennyi esze..érdemes lenne egy pár sosros email küldeni a szerkesztőségbe, megvilágítani nekik egy merőben más nézőpontot!!