Timi,én + 20 kilóval zártam,haza + 10-el jöttem,azóta lement még 3,ma még nem néztem...
Twist,ha téged megnyugtat,csináltass meg minden tesztet!
Lois,boldog hófordulót KisZének
nekem azt mondták,kb fél nap,mire valamit megeszel,és a gyereken jelentkezik az eredmény
Till,szappan és fogkefe nélkül
...mi méricskélünk,eddig olyan 20 és 30 között ettek,tegnap már úgy 40 és 50 ment.Azt mondták a súlyuk egyhatodát kell megenni egy nap,hát ettől még messze vagyunk...akkor kellene pótlás?Én nem szeretném ég,hátha jobban beindul a tejcsim,és akkor ők is többet esznek majd.
Nekem rettenet éjszakám volt,éjfélkor egyszerre volt szopi,ennek örültem,benyomtak 50-50 grammot,gondoltam ezzel tök jól ellesznek legalább reggel 5-ig.Még gyors peluscsere,és naívan bebújtam az ágyba...pár perc múlva Noémi sír...(ez fura,csak délután szoktak sírni,az 5 órás kajcsi és a 7.15-ös fürcsi között,na nem folamatosan,és egy kis ölben szórakoztatásra csak nagy szemekkel figyelnek,szóval fura volt az éjszakai sírás...)Fél kettőkor megállapítottam,éhes lehet,na legyen még egy kis kajcsi...bő fél óra intenzív cicizés,de nyugi utána sem volt...fél4-ig próbáltam megnyugtatni,picit elaludt,pár percre,majd újra sírás...ez a hasfájós,görcsbe rándulós sírás.Végül csináltam egy kis édeskömény teát,lehűtöttem,megitattam,de onnan még majdnem egy óra volt,mire elaludt..Közben apa leváltott,mert Balázsnak is ennie kellett.Viszont tartok tőle,hogy a teát ugyebár cumisüvegből adom,nehogy elrontsam vele a jó kis szopis technikájukat...