Ubi!
A mostani dokim el van ájulva a 16,2-es progeszterontól, míg a másik doki húzta a száját, hogy: Háááát, van aki 17-tel is kihordta a babát. Amit most vettek le tőlem, az benne volt a jó tartományban, sőt, túl is lépte, és a doki szerint felső határ nincs, minél több, annál jobb. Szóval a 18-as nagyon jó. A másik, hogy mehet még a napokban feljebb is. Ha van megtermékenyítés, akkor felszalad, és nem esik le. Ha nincs, akkor bizony leesik, és jön a menzesz. Remélem nem kotyogok hülyeségeket. Ennyi év után igazán szakértőnek hiheti magát az ember.
Gyertek hozzám, megmondom a tutit
Voltunk tegnap horgászni, és fogtunk 19 kiló halat. Olyan jól éreztük magunkat... nagy társaság, vittünk csirkecombot füstölni, mindenki erősen kergette a halakat...csodás napunk volt. Eddig elzárkóztam a pontyos horgászat elől annyiban, hogy én szuper jól el vagyok a tóparton, de nem érdekel a bedobás, fárasztás, meg ezek a dolgok. Párom vett egy új botot a héten, be volt zsongva, hogy felavassa. Fogott vele nagyon szépen, boldog volt. Egyszer bejelentette, hogy vigyázzak a botjai, elmegy addig wc-re. Ahogy ment fel a dombra, úgy ment lefelé az úszó - bevágtam neki, és kezdődhetett a fárasztás.Én jobban fáradtam, mint a hal, de tényleg jó érzés volt. Sajnos 20 perces fárasztás után elbaltztam, de vérszemet kaptam tőle, és bosszút akartam állni a halakon - fogtam egy kisebb pontyot, amolyan 2 kilóst
Csodás napunk volt, megnyugtató, és fárasztó, de az a kellemesen fárasztó. Tudom, sokan elzárkóznak a horgászat elől, és én sem rajongtam korábban érte, de ez is olyan, mint majdnem minden - ha van sikerélmény, az ember belelkesedik tőle.