Halihó megjöttem.
A tegnapi lagzi marha jó volt,ma még a kománknál ebédeltünk ,most értünk haza.
[quote]s írta:armon írta:
Gabi,aki eddig nem vett medencét,az már ne is vegyen... Sajnos nyakunkon a nyár vége.
de lesz jövőre is
remélhetőleg.És ahogy az okosok jósolják mindíg egyre melegebb!
lyndee:
[quote]s írta:armi:hogy biztosítottad be magad?
nem szeretem hangoztatni,de a doktor bácsi segítségével...művileg...elkötettem a petevezetőket.
[quote]L írta:ellézők mikor térnek vissza közénk?
Bár én csak néhány órát voltam,de itt vagyok.Jó volt,Mushi és Kincső tünemény,Mush nagyon csinos anyuka.Ami nyomot hagyott bennem:Kincső feküdt hanyatt a medencében és kb 10 percet megállás nélkül evickélt a végtagjaival!Nem semmi egy kiscsaj!Zabálni való.Olyan volt mint egy ebihal!Aztán anyukája berakta egy fürdőlepelbe,na akkor meg denevérré változott!
Zöldi nagyon jópofa nőci,Hanna pedig gyönyörű!!!
Enikő várunk vissza!!!
aida nagyon szép kis lakásba költöztetek,indulhat a nyugis közös élet!!!
A zebra takarót nekem is küldheted,nekem tetszik.Mennyi a lakgbér?(ez apa kérdése)
Közben már olvasom a választ.
[quote]L írta:ehet Zsófi életéből ez is kimarad, akárcsak a habtapi
Berni!nekünk is kimarad,mert a habtapi is már csak dísznek van,mióta mászik a kisasszony.3 másodpercnél többet nem ül rajta...
Én neten veszem a pelust 34 ft-ért,még postaköltséggel is 43 ft daraja.
Írisz is kimászik mostmár az étkezőbe ahol taposó van,de van rajta pelus,tele meleg pisivel...a lábán meg hol van zokni hol nincs...
[quote]M írta:ert van egy kis műanyag hintánk csak ahoz meg kell fúrni az ajtófélfát.
nekünk is.és fel is fúrtuk.ha már nem kell egy kis glettel belehet tömni a lukat.