Új privát üzeneted érkezett!

Nani,
Drukkolok ám nagyon holnapra :wink: :lol:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Nézzétek meg az előző oldal végét is légyszi. :lol: Hátha tud valaki segíteni. Ha nem az se gond csak akkor keresnem kell egy nővérkét, vagy dokit :oops: :shock:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lili én simán beadtam mint a Gonalt. :oops:

NANI DRUKK HOLNAPRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skrisz: Eszterke egy kis tündér!
lidi33

Lili: én meg ilyet nem szúrtam sose.

Holnaptól nyaralunk, de nem szabadultok tőlem, lesz nálam laptop (határidős munkám van :twisted: , ezért muszáj leszek dolgozni is kicsit)!!!! :D

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok!!!

Krisz: nagyon szép baba, gyönyörűség!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lidi:+++++++++++++++++++++++++++++++ drukkok mennek.

Lili: én nem tudom mire jó ez a szuri, még nem kaptam eddig ilyen szurkát. Tényleg, miért kaptad?
Mondjuk átlagban én, aki lóadag mennyiségű szurit kapok, ha 1x érek erecskét az jó, szóval ne aggódj, szerintem ügyes leszel és nem fogsz erecskét találni. :lol:

Puszika: kellemes pihenést: (irigykedem) :lol: :lol: :lol: :lol:

Nani: holnapra extra drukk.
Vendég

Jó reggelt!

Lidi,
köszi az infót. :lol: A végén csak elmentem egy nővérkéhez. :oops: Így nyugodtam meg. :lol:

Sannah,
azért kaptam, hogy ne legyen korai ovulációm.

Remélem nem is volt mert most egy kicsit félek. Fáj mind a két cicim, és nagyon érzékeny. Normális esetben pé körül szoktam így érezni egészen addig amíg meg nem jön. Persze gondolom, ha tegnap voltam a dokinál csak nem nézte el a dolgot. :shock: :oops: Azt is mondta, hogy nagyon jól eltalálták az adagot és csütörtök +/- egy nap leszívás. Jaj nagyon aggódom.

Puszi,
kellemes pihenést! Érezzétek jól magatokat és jelentkezz!! :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Nani, Lidi,
+++++++++++++

Lili,
nyugi, minden okés, rendben lesz! :wink:

Puszi,
érezzétek nagyon jól magatokat! :D
határidős munka :?
angel37

Lili,
Kr. doki (a "Mágus" :wink: ) zseniális szakember, kizárt, hogy elnézze!!! :wink: /De mindannyian profik!!!/ Ki a dokid egyébként?

Szuri:
ezt én sem ismerem, de ha megnyugtató Neked, akkor jól tetted, hogy nővérke szúrta! :P
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

(nekem is volt, hogy még vagy 3 nap volt a leszívásig, és totál úgy éreztem, megrepednek a tüszik, de neeeem!!! Ne aggódj! :wink:

Puszika,
jó nyaralást!!! Pihizz helyettünk is! :wink:
Munka??? :roll: Kitartás hozzá!!!

Nanika,
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :P

Lidi, Lorina :P

tillidian

Puszika, jó pihenést! :D

Nani mami, babaragik mennek!

Bea, ugorj be a blogomra, ott leírtam a szülési eseményeket. Ide nem másolom be, mert hosszú. Tejcsi van, csak a cicibekapással van egy kis gondunk. Ha nem megy elsőre, oltári hiszti van. :wink:

skrisz72

Till,
Köszi a megnyugtatást! :lol: Tudom, hogy Kr. doki nagyon jó és örültem is, hogy ő vett át. :lol: Csak olyan furcsa érzéseim vannak és bepánikoltam a mellfeszülés miatt és, hogy szúrkált a petefészkem. :oops: Nekem K. P. a dokim. Jó szakember ő is. :lol:
Látom hétfőn neked is uh. :wink: Lassan itt a nagy nap!!!!!!! :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lili,
nekem is KP az orvosom :wink: (a patikusmérleg hozzá képest elbújhat, úgy adagolja a stimus szurit! :wink: )
Minden rendben lesz!!!!!

IR-es Csajok,
most találtam ezt a blogot:
http://cukorbeteg.blog.hu/
nagyon tetszik, sokat tud segíteni!

(valaki mondja meg, 1 gombóc vaníliás-grillázsos fagyinak vajon mennyi lehet a CH-ja? :roll: bűnöztem sajna, és tudnom kéne :oops: )

tillidian

1 gombóc fagyi kb. 4-5 dkg.

Itt a táblázatban megtalálod 10dkg fagyi kb. 30 g szénhidrátot tartalmaz. Tehát 1 gombóc kb. 15 g szénhidrát. Persze a grillázs emelhette picit ezt az értéket.

http://diabetes.freeweb.hu/kaja/ertekek.html
lidi33

Lidi,
köszi! :D
(akkor ma már csak húst ehetek zöldséggel, mert 4 gombóc fagyi volt :oops: kéretik nem utánozni! :oops: :lol:

tillidian

Sziasztok!

Gyorsan kukkantottam be és mit látok!

Skrisz hűha csodaszép kislányod van! Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!

Lorina gratula, vigyázz magadra!

Lidi, Nani+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Igen Nani, Nagydoldogasszony van, szerencséd kell hoznia és minden akciózónak.

Nekem már hozott egyszer, mert másnap volt az esküvőnk:)

Szurizóknak drukk++++++++++++++++++++++++++++++

Nekem végre megjött, azt hittem már soha nem fog. Új hónap, új remények :lol: Most Till javaslata jár a fejemben, a következő időszakban sikerülni fog :lol: :lol:

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Till,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Irises,
Így van!!!! A következő időszakban sikerülni fog! :lol: :lol:

Lidi, Nani,
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

sziasztok!

Jelentem 3 babával a pocimban jöttünk haza.
( 5 bogyókából 3 maradt mára,így mindhármat kértem) :) Velem söpörték ma ki a kaalit, én voltam az utolsó.

Tillfagyitündér! :lol: ahogy Lidi írta, kb.15 gr ch van 1 gombócban. A legjobb ir-eseknek a dobozos algida light, abban van gombóconként 2!!! ( de olyan is)

Lidi++++++++++!pihizel?

Lili, én se szúrtam olyat,de jól tetted, hogy beadattad.

Puszika,jó nyaralást!!!! remélem azért nem sok a munka?! :?
nani72

Nani - mami!!! :D
megababatapasztók mennek!!!! :D (jól tetted, hogy mindhármójukat elhoztad! :wink: - nekünk is pont így volt: 5-ből 3 maradt, és lehet, épp Lencsi az a 3. akiről döntöttünk, hogy igen, kell a 3. is!!! :lol: )
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Utsónak lenni szerencsét jelent! :wink:

Lidi-mami :P

Lorina,
tesztek? :D +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Irises :P
ÁMEN!!!!! :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lilike,
TÜSZŐNÖVELŐK!!!!! :P ++++++++++++++++++++++++++++++

(Fagyi-sztori: ezek szerint lazán leküldtem 60 CH-t ozsonnyára :shock: atyaég :mrgreen: - érzem is, mert azóta egyfolytában innom kell, és rá 1.5 órára majd meghaltam éhen :roll: húúú, de olyan fincsi volt :oops: :P )

tillidian

Nani :D :D :D +++++++++++++

Tilli ejnye-bejnye! :wink:

Irises drukk az új hónaphoz!

Nani csütörtökön én is utolsó voltam. Én aznap pihentem itthon, másnap már sétáltunk egyet a környéken, ma pedig elmentünk a Velencei tóhoz ültünk a parton, néztük a hattyúkat és finom sült halat ettünk. Most megyek progiszurit beadatni

Szép estét mindenkinek!
lidi33

Sziasztok,

Skrisz, csodaszép a kislányod!!!
Beültiseknek +++++++++++++++++++

Sajnos rossz híreim vannak:

Képzeljétek ET + 8.nap reggel egy szép erős vonalam volt a teszten, déltől elkezdett fájni a hasam, a 9. naptól azaz tegnap elkezdett nagyon görcsölni este már véreztem is, ma reggel a 10-ik napon azért még egyet teszteltem az is erős pozitív (biztos lassan ürül a HCG) és még ma is vérezgetek rendesen.
Amit nem értek, hogy ez még csak a 26. ciklusnap és az utrótól még késni is kéne....és nekem 30 napos a ciklusom...
Szóval ez érdekes hogy az ET +14 napra elvileg már a menszim is el fog múlni, nem, hogy akkor teszteljek először... :?

nagyon el vagyunk keseredve, hogy miért van ez hogy spontán is meg ET-vel pozitívat tesztelek, aztán hírtelen nem fejlődik tovább... :cry: :cry:

Bocsi, hogy most leterheltelek Benneteket, de olyan tanácstalan vagyok...
lorina

Sziasztok Lányok!

Egy kicsit kiteszem a lábam, és máris teleírjátok a virtuális spirálfüzetet? Ejha?

Eszterke: Gyönyörű vagy!
Nani, Lidi, Puszi, Kalkata: Köszönöm szépen a jókívánságokat! Sikeresen hazaérkeztünk! Nagyon jól éreztük magunkat, az idő változó volt, de kétszer sikerült megmártóznom a Balcsiban! Naggyyon tutttti volt!
Lidi, Nani: giga-mega tapasztókat küldöm folyamatosan.
Tilli: Nektek is garatula a házassági évfordulóhoz! Vackor nemsokára hazaér!javascript:emoticon(':D')
Lilikém: Csak ügyesen a szurikkal, én is kezdek 22.-én! :lol:
Sannah: Mikor kezdesz szúrni?
Irises: Drága, nagyon sajnálom, igazán drukkoltam, hogy most légy babás, de úgy látom, hogy Te a következő beültit választottad. Kicsit bemelegítettél? Akkor hajrá!!! :lol:
nemevi

Lorina: Ne tedd ezt velünk...javascript:emoticon(':shock:')

Lyly: Üdv köztünk! Csepp fiaink majdnem egyidősek, ha az a születési idejét jelző dátum?!Az enyém: 06.01.01.
Sok sikert a kistesó projekthez, mielőbbi babásodást kívánok!
nemevi

Lorina nyugi!
A többiek is megmondták, a vérzés nem feltétlenül a vetélés jele! Csak pihenj, ha kell feküdj, és várj egy picit.
nemevi

Lányok!

Bolsról ki tud valamit? Nála mi újság az aprókákkal? V
nemevi

Keny, Puszi: Jó nyaralást!

Baba, Alle, Sminti: Mi újság ? Hogy vagytok?
nemevi

Lorina,
abba ne hagyd az utrot!!!!!!!!!!!!! Ha kell, szedd szájon át (a "dugósat" is lehet, én is szedtem), de várd meg a vvtelt!!!!!
Mikor mégy?
A drukkok folyamatosak!!!!++++++++++++++++++++++++++++
(több példa is van rá -itt is -, hogy vérzés ellenére baba volt!!!)

Nemevi,
üdv itthon! :D örülök, hogy jót pihentetek!!!
(Úgy tudom, Bols is a következőre készül már :roll: )

tillidian

Sziasztok!

Lorina, nem hívtad fel a Kaálit vagy a nődokidat? Érdemes lett volna beszélni valakivel, vagy beszaladni vv-re!!! Holnap reggel menj fel!!!! Mindig van ott egy doki, aki meg tud vizsgálni.

Nemevi: 18-án.

Lidi, Nani: mega-giga drukkok mennek, tapasztókkal együtt!!!!!!

Hunci: khmm, szóval, akarom mondani, azaz az úgy volt, hogy reggel hívott anyós, hogy menjünk ebédre, mert fontos dolgot szeretne mondani, a telefonom itthon hagytam sajnos, kb 20-an voltunk a szűk család és akkor közölte, hogy a jövő hónapban férjhez megy és tudatni akarta az egybegyültekkel após jelölt csak ült és néha bólogatott, hogy így van igaza van, ez az stb. Enyém férjem miért nem ilyen???? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sannah,okés, nincs gond, ezt elfogadom, de a köv talira nincs mentség :lol: az én uram sem ilyen :lol:

(ha van kedved, persze másnak is, kaáli 2008-as babatopikban van egy-két jó kép)

Lorina +++++++++++++++++++
Vendég

Hunci,
én is fájó szívvel maradtam távol (de Apa nem ért rá elvinni - sajna még Wc-re is kocsival megyek, forgócsont gondok miatt :oops: )
Hogy sikerült a tali? :P Gondoltam Rátok! :P

tillidian

Lorina,
először is nyugi!!!! Szerintem hívd fel a dokidat és hétfőn menj be vv-re. Ez a vérezgetés még korai lenne. :shock: :shock:

Till,
sajnálom, hogy apa nélkül nem tudsz hosszabb távra kimozdulni :(

Nemevi,
drukk a kezdéshez!!++++++++++++++++++++++++++++++

Sannah,
ez ám a hír!!! Mikor lesz a nagy nap?

Nekem naggggyon feszül a mellem. Lehet ez a gonaltól? Volt már valakinek ilyen leszívás előtt?

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lorina: tessék felhívni a Kaálit, délig ma is biztos bent van valaki! És nyugi, fekvés, szájon át szedd az utrót. Nekem az utrótól sosem késett, sőt, előbb jött meg mindíg 3-4 nappal, de olyankor sosem volt pozitív tesztem! Sokan véreznek, görcsölnek ebben az időszakban és aztán megszületik a babájuk egészségesen! Bíztasd a babádat és ne add fel!

Lili: sosem voltam mellfájos mensikor, de ahogy elkezdtem a szurikat mindíg 2x akkorák lettek és majd megvesztem úgy fájtak.

Mai babaragacs küldemény elindult!++++++++++++++++

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok, köszönöm Lányok a bíztatást!!!
A ma reggeli tesztem halványabb lett sokkal mint a tegnapi, nem tudom, hogy holnap reggel menjek-e vérvételre még ezek után...
lorina

Lorina,
Hívd a Kaálit és ha lehet még ma menj be. Ha nem akkor is menj el holnap vv-re, és addig is pihenj! +++++++++++++++++++++++

Timi,
köszönöm, megnyugtattál. Nekem mindig pé után szokott fájni, de ezek szerint most a hormonoktól előbb elkezdte. :shock: Már az 5. naptól fáj és már hason feküdni is rossz. :?

Babaragacsok mennek! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lorina,
:? de ++++++++++
VV mindenképp (amíg az nincs, és nem nega, addig progipótlást nem hagyunk abba!!), akár ma is, nem kell éhgyomorra lenned.
az utró mehet szájon, én is úgy szedtem, de ha áttérsz, akkor úgy szedd, ne váltogasd, az nem jó, más a szívódás.

Lili,
stimu alatt sokminden más! :wink:

Nani,
tappancsok a kis triónak ++++++++++++++

Lidi,
nektek is ++++++++++++++

Tilli,
kár, hogy nem jöttetek :?
én taxiztam, nem egy pénztárcakímélő, de sajna ez van, nem vezetek, bkv meg egyelőre inkább nem :roll:

Sannah,
anyósnak bekötik a fejét? :lol: ez aztán az esemény :wink:
én megőrülnék egy bólogató férjtől :roll: :wink:
angel37

Lidi, Nani ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lili nekem is nagyon fájtak a cicik, azt hittem megbolondulok, nemcsak fekvéstől, de aztán elmúlt:)

Lorina nem tudok hozzászólni mi a teendő, küldöm a pozitív energiákat.

Nemevi drukk a kezdéshez. Aranyos amit írtál, általában elég optimista ember vagyok.

Ma van a házassági évfordulónk, kaptam, egy aranyos ajándékot, megyünk ünnepelni.

Szép vasárnapot mindenkinek.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Lorina nem jól írtam, amit akartam, nekem nem volt ilyen, nagyon szorítok, hogy jó hírekkel gyere+++++++++++++++++++++++++

irises

Köszi Lányok! Már várom a holnapot nagyon. :lol: Megtudjuk mikor lesz leszívás. :wink:

Irises,
Gratulálok! Boldog házassági évfordulót kívánok! :lol: Érezzétek jól magatokat! :wink:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

sziasztok!

Lorina, nagyon szurkolok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sannah, jó ez az anyós-sztori! :)

Irises, boldog évfordulót!

Lili77, drukk holnapra!

Lidi, bátor kiruccanó vagy! :)
én beszaribb vagyok, 3 napot tuti vízszintbe töltök. :) Tegnap anyum hozott finom, friss ebédet, ma meg az uram vásárolt kaját a közelünkben lévő Oxigén fitness-ből. (egész ehető) Szóval jó dolgom van.

Pocakosainknak, teaivóinknak puszi!
nani72

Lorina,
így van, ahogy tapasztalt "Kolléganők" írják: utro szájon át, és mindenképp vvtel!!!!!

Lidi, Nani :D
babaragik 1000-rel! :P ++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lili,
drukk holnapra! :P +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Irises,
sok boldogságot Nektek! :D :D :D

Mindenkinek óriás-pusszancs!:P (készülök, megyünk Vackor elé :D )

tillidian

Sannah :lol: :lol: :lol:

Angel,
húúú, taxival? :roll: nagyon ügyik vagytok! :P

tillidian

Nemevi,
igen, Bence születési ideje. :)
Nagyon szorítok itt midenkinek, ismeretlenül is!!!+++++++

Kép

Kép

Kép
lyly

Lorina, már elmondták a lényeget a lányok. Egyetértek velük! Drukkolok nagyon!

Nani, babatapi!!!!!!

skrisz72

Lorina,
holnap hány órára kell menned? Mennek a drukkok nagyon-nagyon

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Sziasztok!
Drukk a babásodni vágyóknak!:) +++++++++++++++++

Skrisz, hogy tervezed: a Kaáliba viszel be fotót Esztikéről (nagyon szép kiscsaj!!!!)? És beviszed majd megmutatni őt?

Till, és te?
Vendég

Köszönöm Lányok mégegyszer!!!
holnap még 8 előtt szeretnénk odérni és megvárjuk az eredményt, meg a drnővel is jó lenne beszélni...

Lili drukkolok holnap!!!!!!!!!
Lidi, Nani++++++++++++++++++++
lorina

Köszönöm a jókívánságokat!

Lori++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

irises

Sziasztok!

Lorina drukk a vérvételhez, hogy jó híreket kapj! ++++

Lili reméljük hamarosan leszívás! Drukk!

Irises sok boldogságot, még sok-sok együtt töltött évet, teljesüljön az álmotok!

Sannah gratula anyósnak! Lassan Te is szúrsz nem?

Nani tapadjanak a blasztóbabák!!!! Én az 1. lombik után majdnem végigfeküdtem a 2 hetet, semmit nem csináltam, még az emeletről sem mentem le. 2. lombiknál 2-3 nap fekvés, aztán laza séták, de semmi házimunka 2 hétig. Most eldöntöttem amit nem csinálok meg az a porszívózás, hajlongós, emelős munka. De élem az életem - ami a betegségemből adódóan nem túl aktív, de elég sokat mozgok.

Mindenkinek szép estét!
lidi33

Nemevi üdv itthon!
lidi33

Sziasztok!

Hunci: köszi, puszika!!!!

Angel: néha azért jó lenne :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: ha egy-két húzós napon olyan lenne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: de alapjában véve én is megőrülnék.

Lili:26-án.

Nászajándék ötleten nem kellett sokat gondolkodnunk, elküldjük őket wellnesselni.

Nemevi:18-án.

Lidi: igen 1 nap és start. Most már jó lenne tartanom a diétát, de sajna olyan nehéz, az az átkozott fagyi, mint Tillnél stb.......

Irises: gratula, érezzétek jól magatokat!!!!
Vendég

Jaj, ezt kifelejtettem:

Lidi, Nani: megadrukkok tapasztóval mennek!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Gondoltam Rátok nézek! :lol:
Minden szuper a Balatonnál, az idő is, ma egész nap strandoltunk, holnap Badacsony, kedden hajókirándulás,... szombaton KisZé-látogatás,...a továbbiak még nincsenek megtervezve.

Drukkok mennek az akciózó Lánykáknak, mindenkit puszilok!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?