Nem megkérdezték, hanem kijelentették. Amikor meg nem akarta a férjem aláírni a tudomásul vételt, akkor meg minden félével ijjeszgettek minket
Eleve azt nem értettem, hogy miért kellett császár, amikor arról volt szó , hogy megszülhetem spontán a babát. Így csak úgy mentünk bele, ha olyan módszerrel csinálják amit vissza lehet fordítani. Ez amódszer a gyűrű vagy csipesz. De nekem fogták és a méhfaláról levágták a petevezetőt.
Aztán a férjem örjöngöt amikor megtudta. Van egy ismerös lány, aki szintén így járt , neki a Pécsi klinikán csinálták vissza tavaly márciusban és októberre terhes is lett. De sajna én nem lettem ilyen szerencsés
Csak egyre mélyebben süllyedtem lelkileg.
Volt egy lelkipásztorunk a gyülekezetben , aki nagyon hiányzik nekem, mert ő egy támasz volt nekem, de nyugdijba ment és messzire költözött. Ő temette el a kisfiúnkat is. Egy pszihiáter sem volt olyan jó mint Ő. Most úgy érzem, hogy az Isten elfelejtkezett rólam. Vagy csak én vagyok türelmetlen. Minden esetre nagyon mélyponton vagyok. Állítólag a doki szerint patologiás gyászban szenvedek.