Sziasztok!
Itt vagyok... csak lassított üzemmódban...
Akinek valamilyen évfordulója van, volt... boldogságot kívánok...
Iszom a málnalevél teát... hátha...
plusz homeos bogyókat is szedek...
nekem ízlik a tea...
Tegnap voltam nst-n... az én kis drágám bealudt... és nem mozgott... erre az asszisztens nő úgy megrángatta a hasam, hogy majdnem hánytam...
de Dórababa igencsak makacs, mert így sem mozdult... ezért holnap ismét kell mennem...
DE most már felszerelkezek... viszek hideg vizet... csokit... és még az is lehet, hogy kaját is... mert ha eszek akkor mindig mozog...
A hasmozgatástól meg szerintem a kis drágám sokkot kapott, mert egész délután ficergett... és most már nem szokott ilyen sokat mozogni...
Attól egy kicsit parázok, hogy mi van, ha még meg is fordul...
mert eddig fejjel a kijárat felé volt (remélem még mindig úgy van....
) mert ha netalántán megfordult... én úgy megrázom azt a nőt, hogy ihaj...
Voltam ma szekszárdon... a doki felhívott, hogy be kellene menjek, mert pozitív lett a strepto-szűrésem... úgy meg ijedtem...
de doki azt mondta semmi baj, de kell antibiotikumot szedjek... hogy babó ne legyen beteg...
tehát én most szedem a bogyót...
Először amikor hívott és mondta, hogy be kell menjek... azt hittem bent is kell maradjak... majd frászt kaptam... mert igaz, hogy meg van mindenem a kórházi csomaghoz... csak nincs összepakolva...
ezért ma este a programom a pakolás lesz... mert már épp itt az ideje...
Jaaa és képzeljétek találkoztam a barátnőmmel... aki mondta, hogy 3 nap alatt szekszárdon 28 gyerek született...
nem semmi....
Nooo azt hiszem pihenek még egy kicsit pakolás előtt...
Szép napot mindenkinek!