Sziasztok,
Rillus,
mizu? Már tiszta ideg vagyok:) Végiglátogattam az összes topikot, hogy írtál-e ma. Aztán az augusztusi babavárók között megtaláltalak. Akkor semmi extra nem történt még ugye? Mármint a nyákdugón kívül:)
Bikmakk?
Kakti,
édes a ruci-.
Heni,
ereszd ki nyugodtan:) Ha nem marad benned, akkor nem árt neked:)
Egyébként a pasik néha olyan bolondok tudnak lenni. Utána meg jön a megbánós kutyafej:))))
Nekem is van hasonló sztorim. Elment BL döntőt nézni valami kocsmába a haverokkal. Meg volt beszélve, semmi gond. Vége lett a döntőnek 10-kor, tőlem is elmentek a barinők (mindig egy napra szervezzük a találkozót a barátokkal) és elaludtam égő lámpánál:) Fél kettőkor hívogat a mosdó, Maci ssehol. Nem veszi fel a telefont. Na, azt a fél órát, amíg rájött, hogy hívtam, mert lent voltak a közgáz pincében, nem kívánom senkinek.
Utána meg ugye hazajön pityókásan és nem érti, mi a baj, mikor egyszer egy évben van BL döntő. Hogy azt nekem tudni kellett volna, hogy utána ő
mindig elmegy (mármint BL döntő után) bulizni. Mondtam, hogy ez nekem új, bár már 5 éve vagyunk együtt, azt sem tudtam, minek a rövidítése a BL (most már tudom:)
Na mindegy, aztán rászoktattam, hogy most már ne iszogasson (egyébként nálunk eléggé laza a póráz, mindkettőnknek csak szólni kell két három nappal előtte, hogy programja van, hogy a másik is tudjon szervezni valamit), mert ha kórházba kell menni, akkor még egy sör is sok. Azóta minden ok.
Szép napot,
s.