Sziasztok!
Jaj de kár, hogy ennyire eltűnt mindenki
Remélem nyaralás van és ezért
Kandi: Mennek a drukkok a szép szüléshez! Pocakod gyönyörűséges!
Aisha: bizony elszaladt az idő... Mindjárt itt az ősz és Te is sorra kerülsz
Rami, Kincs, Hunci, Dimet, Zsizsik, Babancs, Mona, Monee, Czinki, Zazzy és a többi leányzó: Jól vagytok?
(Gyerek ágyon állva nézi a tvben a reklámot
Na persze, Spektrumot néz
)
Bence meggyógyult, de a bölcsi miatt kértem neki széklet vizsgálatot (Anyooo asszem te írtad, hogy kéne, na akkor már a kezemben volt a beutaló, mert gondoltam, hogy addig nem mehet bölcsibe, míg nincs nega széklet eredmény
), amit tegnap adtam le, talán hétfőn megkapja a doki az eredményt. Ha nega, akkor kérünk egy ismétlést, ha pozi, akkor fej falbaverés jön és pár hét múlva ismétlés... Állítólag hónapokig pozitív lehet
Ha belegondolok, hogy ha nem mentünk kórházba, akkor ki sem derült volna... Jójó, persze mindig az egészség az első, de ebbe így belegondolni... Lehet hogy ez más gyerekekkel is megtörténik, ahol anyuka nem olyan lelkiismeretes, mint én... Akkor meg persze rejtett marad a kórság (mert pl vírusnak hiszik) és végig fertőzi a gyerek a bölcsit... Á, nem rágom magam ezen. Drukkoljatok, hogy mázlink legyen!
No és kérdés is a végére:
Bence még mindig nem mutogat... Kezdjek aggódni vagy ez így tök normális ? Egyetlen dolgot hajlandó mutatni, ha kérdem tőle, hogy hol van, az pedig a baba a bébiételes üvegen. Szoktunk játszani vele, mutogatjuk a dolgokat könyvben, falon, utcán, meg is jegyzi jó pár dolognak a nevét, de nem mutatja őket, hanem csak odanéz...