Hú Csajszik!
Mennyit írtatok míg távol voltam. Lehet nem is tudok mindenkinek írni, előre is bocsánat azoktól, akiket kihagyok!!!
Először is mindenkinek köszönöm szépen a Babócáink dícséretét!!! Olyan szépeket írtatok Róluk, hogy kezdem azt hinni, nem is voltam annyira elfogult a Picúrjainkkal kapcsolatban!!!
Egyszerűen már most imádom Őket és legszívesebben magamhoz ölelném Mindkettőjüket!
Már most találgatjuk Apával a képek alapján kihez is hasonlítanak.
Ma voltam megint vérvételen, ellenanyagot nézettem meg, mert ez a múlt héten kimaradt. De az eredményt már nem vártam meg... talán hétfőn meg lesz...
Ditus: mire kell visszajönnöm!!!
Nagyon-nagyon sajnálom a cukkert, egy nagy ölelést küldök Neked! Tudom, hogy megoldod ezt a helyzetet is és nagyon drukkolok Neked ehhez! Miló most a legfontosabb! puszika
Remény: kitartást a diétához a továbbiakban is! Szerintem 1-2 héten belül szuper és fixen jó eredményed lesz!!!
Már profi leszel! Dita pedig követ téged ebben!!!
Rony: szurkolok az újrakezdéshez!!!
Remélem mihamarabb itt leszel köztünk, legkésőbb szeptember végén!!!
Henikém: azta, nagyon szép teljesítmény! -10 kiló, ez igen!!!
Gratula! És várunk itt továbbra is sok szeretettel!!!!
Vicky: szép az baldachin és a függöny! Gratula a jó kombinált teszt eredményéhez!
Swanny: szép a babaszoba, nagyon jó tágas! Nagyon jó helye lesz ott a Babá(i)toknak!
Rilla: húha!
Ez már igen, lehet te leszel a befutó? Drukkolok, hogy hétfőig benn maradjon Kristóf!!!
Bikmakk: tényleg az ablakpucolás nem a legjobb meló, de ha ez kell a szüléshez! Holnap betöltött 40. hét? Gratula!!!
Vevikk: én is vérszegény vagyok kicsit. Nekem a védőnő VAS+C pezsgőtablettát és céklatablettát javasolt, a dokker pedig HUMET-R szirupot.
Pihizz sokat, ne erőltesd meg magad továbbra sem!!!
Ne idegeskedj a császár miatt sem. Én sem császárral akartam szülni, de szerintem nekem nem lesz más választási lehetőségem, mivel a kiscsaj helyzetet változtatott.
Tigriske: mi volt ma a genetikán? Rendben van minden a Babókkal?
Ja, és rólam még annyit, hogy szerencsére eddig zökkenőmentesen és problémamentesen halad a terhességem. Ami azt jelenti, hogy ha minden marad így a dokker nem fektet be. Hurrá!!!!
Bár azt mondta, hogy a 34-38. hét között az ikres kismamák meg szoktak szülni.
Kicsit bepánikoltam ettől, bár ezt eddig is tudtam.
Ha a két Baba súlya együtt meglesz 4,5 kiló, már nem számítanak koraszülöttnek, onnantól kezdve meg lehet császár lesz
??? Ez már nagyon közel van...
A terhességem a 32. hétben eléri a szimpla terhesség 40. hetét, tehát onnantól kezdve igazából bármi lehet........
És még annyi, hogy a doki javaslatára a 30. héttől eljárunk majd szülés felkészítő tanfolyamra...