Új privát üzeneted érkezett!

Dita,

akkor délutánra ki is derül minden. Nekem sem viselte jól Danika a cukros vérvételt. Remélem jó lesz a cukrod.

Örülök, hogy bevált az altató. Kint aludtál a nappaliban?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Sziasztok!

Twist, ne aggódj kérlek! Simán okozhatta az eltérést az is, hogy nálatok is két baba indult el valószínűleg (a magas hCG-d alapján gondolom) és csak az egyik maradt veletek. Számos ilyen esetről hallottam. Nem lesz baj a babával.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Viki, rem megállunk 10kg-nál és tartjuk nem szeretném ha tényleg megszaladna a súlya. Mivel most sokat nyúlt Olcsi nem láccik a súlya sztem, de majd Dita jön aztán elmondja ő is a véleményét. Voltak vendégségben nálunk a múlt héten egyik barátunk a kisfiával dec 29én született 4200 grammal annyival mint olcsi csak 51 cm-rel. Most látszott hogy Olcsi mennyivel erősebb nála, nagyobb, pedig azért ebben a korban két hónap nagyon sokat számit. Lehet hogy emlékszel ők az a család akik már 2 hónaposan mindent etettek szerencsétlen gyerekükkel. Láccik is rajta :oops: :wink: Megérte :roll:

Ditus, mennek a drukkok!!!! Nem mondták meg hogy mennyi lett a reggeli éhomi?? Mert nekem csak utána engedték meginni a löttyöt.

Kép
pgsuska

Viki köszi a miénk is dettó ugyanilyen :o) annyi különbséggel, hogy ZSiga nem pupikál reggelig, hanem vizet kell adnom neki éjjel is..

Ditus ügyi voltál.. pihengess!
Vendég

Moncsi!
Igen, falatokat kap. Az elején tőlem, azátn már leteszem az etetőszék tálcájára a kis falatokat, sonkát, sajtot és felcsipegeti. Néha olyan nagyot csámcsog hozzá Kép

Tök rendes amúgy mindig megkínál, nekem mondani kell hozzá, h nyam nyam, jaj, de finom. Erre ő kacag, elveszi a számtól és megeszi.

Ditám!

Gyere! főznék én rád!

Zsuzska!
Na ezzel a mindenevéssel ki lehetne kergetni a világból, eheti még ezeket. Remélem nem lesz a kisfiú elhízott gyerek később.

Boni!
Csigulino még szopizik, ugye?

Mi a kedvenc kajcsija?
20150601134430

MONIC
Kint aludtam mert apa állandóan átfordul az én felemre és mindig felkelek hogy össze akar nyomni minket. Azt hiszem most már minden este ki fogok menni, szeptembertől meg Bogyó szobájában alszom a fotelágyban. Még a takarómat sem tudtam kivinni úgy rátehénkedett hogy nem tudtam kirángatni alóla.

VIKI
Egyem meg a szívét milyen kis jószívű. :)
Aranyos lehet a csámcsám-nyámnyám közben! :)

SUSKA
Levették a véremet és szinte azonnal kaptam a löttyöt! :? :? :?

dita75

Viki Zsigikém már nem szopizik, mert elment a tejem. néha éjszaka még csurran cseppen pár csepp de nem jellemző! de szerencsére ez csak pár hete van hálás is vagyok érte az égieknek.
így tápit kap reggel este Zsiga

a kedvence a rántott csirkecomb hogy cupákolja :lol: a sültkrumpli sütőben sütve olaj nélkül és a tökfőzelék,túrós tészta de mindenevő csak én főzzem... :lol:

a vajaskenyeret egybe eszi ha katonákat adok ledobálja..

a virslit imádja , kézbe vezsi és harapja natúr... tescoban van az ORsi allergénanyagmentes a sonkát kiköpködi a paradicsom uborka nagy menyiségben jöhet.,.

tegnap reggel megette a fél tojásos sültpaprikámat! :shock: :lol:

imádom én is ahogy férfiasan zabál
:lol:
Vendég

BONI
Jó étvágya van Csigusznak is! 8) :lol:

Hát besz...k ettől a teszveszes tyúktól. Több mint két hete lőttem egy Brandonos szopipárnát, itt lakik a csaj egyébként egy köpésre tőlünk. Szinte azonnal hívtam hogy mennék a párnáért. Nem volt jó a vonal, hiába hívtam vissza nem tudom mi a franc volt, dobtam egy sms-t hogy ma aktuális lenne? Nem írt vissza, de délután írt egy emailt hogy este elhozza mert úgyis errefelé járnak. Persze sehol semmi, pedig nagyon vártam mert másnap mentem anyuékhoz.
Visszaírtam neki este hogy látom nem nagyon ért ide, és hogy sorry de most elutazom 3 napra majd ha megjöttem akkor újra felvesszük a kapcsolatot. Hétfőn megjöttem ugyebár egyből írtam is hogy na akkor tali vagy mehetek vagy mi a szösz. Mai napig kb. 5x megígérte hogy elhozza pedig már mondtam neki hogy ha ennyire elfoglalt akkor csak mondjon már egy percet amikor otthon van akár este 10kor is nekem mindegy, mert tényleg meddig tart már nem? Odaadom a zsét ő a párnát azt csávesz!
Mindennap megígérte inkább hogy holnap lehozza én meg el sem mertem itthonról menni emiatt. Szerintetek jogos hogy két hét után negát adtam neki? Frankón betelt a pohár, mert ha 15 levelet nem írtam neki, sms, meg hívtam is akkor sehányat. Erre ilyet hazudik hogy hiába hívott nem ért el. Évek óta be van kapcsolva a telefonom még éjjel is. (néha ha lemerült megvártam a reggelt, de 3 hete vettem egy új nokiát és ez még így is másfél hétig bírja hogy folyton megy) A másik hogy elutaztam (na ja 3 napra, de én már előtte át akartam venni tőle csak nem adott rá lehetőséget)
és még odabiggyeszti a végére hogy én vagyok rugalmatlan mikor mindnnap baszogattam hogy mi a franc van már szeretnék végre aludni egy jót a kurva párnával miért nem lehet már összehozni egy perces találkozót. Hát ekkora faszságot! Bezzeg egy másik terméket a napokban el tudott rendezni hamar. Én meg már két hete várok itt mint szar a gazban. Úgy visszaírnék egy jó szaftosat de nem szeretnék vitába bonyolódni egy ilyen hazudós kis kurvával.

dita75

Lassan indulok a cukker-eredményért, szurkoljatok! :roll:

dita75

Na megjöttem, és hazáig potyogtak a könnyeim! :cry: :cry: :cry:
Kurva szar a leletem! Elegem van most már mindenből! :cry: :cry:
Nem szenvedtem már eleget??? :?: :!:

dita75

Dita, mennyire szar? :cry:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Ditus!
Ne már! Mennyi az annyi? Tegnap nem ettél vmit, ami miatt eltolódott az érték?

Boni!
Ügyi vagy, h eddig is ment a szopi! Nekem az elején, ha vki azt mondja, h félévig tudom Lalót szoptatni, hát össze vissza csókolom az tuti.

Évim!
Hogy vannak a törpök? Lökhetnél pár képet!
20150601134430

(((((((((((((((DITUS)))))))))))) mennyi az annyi

én is beírnák!

Viki szerintem is, pedig nehezen indult...
Vendég

Glükóz éhgyomri 5.0
60 perc 8.4
120 perc szintén 8.4 :cry: :cry: :cry:

vérkép is telistele csillaggal, meg a pipi
sok vörösvérsejt, sok baktérium, vizelet cuki is poz., acetont is találtak, soroljam még?

dita75

Viki, jól vannak, köszi! Ádámról ma olyan képet csináltam, hogy őrület. Égnek álló seggel aludt :) Ha apa átrakja a gépre, akkor felteszem.

Olyan nagyfiú már Laló a galambos képeken is :) És öröm lehet nézni, hogy ilyen jókat eszik. Remélem nekem is már jut jóétvágyú gyerek... Eddig nem panaszkodhatok a kicsikre, csak maradjon is így...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Ditám, sajnálom :cry: Ez diétát jelent? :cry: Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

ÉVI
Nem azzal van a bajom hogy nem zabálhatok, hisz eddig sem tettem. Nem is híztam még egy grammot se. Van hogy egy nap csak kétszer eszem, nem igazán kívánok semmit szinte csak gyümölcsöt. Most is tele a hűtő szőlővel meg szilvával, stb. és vihetem át a szomszédnak hogy még látni se lássam! :(
Napi 5-6 szor kell majd ennem, és mindig méregetni, meg kell vennem azt a szar drága kütyüt is és be kell osztani az egész napomat a mérések meg a kajálások miatt. Nem elég hogy nem tudok éjjel aludni, fájnak a csontjaim, be van csípődve szeméremcsontomnál is az a kurva ideg már mióta és beszarok néha a fájdalomtól most még ez is. Komolyan nem tudom mi jöhet még??
Most elkezdtem szedni a vasat a dokim javaslatára most majd még kijön az aranyerem is a változatosság kedvéért. Más már nem is hiányozna! Szóval nagyon tele van a hócipőm!

dita75

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat. Hazaértünk. Levi alszik, Lili játszik, úgyhogy bejelentkezem.
Most nem olvasok, nem írok sokat, csak teszek egy-két képet.

Még a kórházban...
Kép

Hazaindulás...
Kép

Tesók
Kép

Ez a csokor várt itthon...
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Linácska,mér otthon is vagytok? Nagyon kis pufi édi-bédi Levi baba!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

LINA
Istenkém milyen tündéri ez a kissrác. Meg kell zabálni!
Örülök hogy minden rendben, várunk hosszabban is ha időd engedi.

dita75

Sziasztok !

Linácska gratula még egyszer!

Szép nagy baba mintha nem is pár napos lenne!!!

Te is jól nézel ki!!
Sok egészséget és gondatlan éveket kívánok!!

Kép

Kép
vius
Baja

Dita Nekem 8,1 lett a 120perces az éhgyomri pedig 4,5

Én is külön vagyok apától mert mert nagyon horkol és most nem viselem el.

Kicsit oda kell figyelnem mit eszek de ha meg betartom a napi 5 zsemlét az nem elég mert beremegek és rosszul vagyok vagyis kevés.
de majd a doki megmondja jövö hét kedden mi lesz.

Kép

Kép
vius
Baja

Dita,

Kép
Nagyon sajnálom, hogy rossz lett a cukrod :cry: :cry: Miért ilyen rossz? Ez a cukor annyi emberrel kibabrál. :?
Mondjuk nekem a cukor helyett a vérnyomással gyűlt meg rendesen a bajom...
Hívd fel Zsuzskát, ő tuti tud neked segíteni.

Évi,

nagyon kíváncsi vagyok a seggkitolós fotóra :wink:

Linácska,

gyönyürű Levi baba, és te is annyira jól nézel ki , hogyha nem tudnám, hogy szültél akkor nem is gondolnám annyira szép sovány vagy. Apától nagyon kedves dolog a virág, hatalmas pirospont neki.

Vius,

hazaértetek a nyaralásból?
Milyen volt? Másikban olvastam anyukádat, annyira aranyos, hogy írt nekünk :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Sziasztok!
Körbekérdeztem mindenkit az AFP miatt, és köszi szépen a megnyugtató szavakat!:) Én is arra szavaznék egy napi kutatás után, amit Évi írt, hogy elhalt ikerterhesség volt nálam. Ugye, a két méhlepényből ez látszik is. Valszeg ez kavart be. De azért mindenesetre, holnap megyek UH-ra, a Barossba. Aztán Istenhegyire is, csak oda később van időpont. Hajdó doktornő biztosan alaposan meg fogja nézni a pindurit. És reménykedem benne, hogy mivel a 12. héten minden szép és jó volt, a kombináltam jó lett, így nincs baj. Csajok, ha mégegyszer terhes leszek, nem akarok AFP-re menni. Ja, jót olvastam az egyik topicban: AFP azt jelenti: A Felesleges Para.:)
Remélem, hogy most is csak felesleges volt:)
Egyébként már megnyugodtam kissé, már a hasam sem egy kődarab. És sokat aludtam ma, jól is esett.

Vius, látom a cukroddal picit gond van. Itt sok tapasztalt kismami van, segítenek neked. Amúgy lehet, hogy nálam is rejtett cukorprobléma van, volt IR gondom is. Az is dobhat az AFP-n. Ma annyit olvastam ilyesmikről, hogy csak na!

Linácska, ide is írom, hogy ez a Levi baba nagyon szépséges, jó erőben van és könnyen született, szerencsére nem gyötörte meg a mamit. Nagyon ügyik vagytok! Igazi rutinos anyuci vagy! Párod nagyon rendes a virágcsokor miatt:)

Mindenkinek puszi!
Vendég

Ditus, no para, melletted állok és minden segitek :wink:

Kép
pgsuska

Jah, Vius, nem akarlak elkeseriteni, de ez nem egy 5 zsemlés történet, mivel ilyen cukker mellett még zsemlét sem ehecc, sorry, de kijött.

Kép
pgsuska

Lina, csodaszép a csokrod, és Levi baba is, nagyon cép baba és nagyon hasonlitanak egymásra Lilivel.

Kép
pgsuska

Megvolt az első közös éjszakánk itthon. Nem is volt olyan rémes. Fél 8-kor evett egy nagyot Levi, végül fél 10-kor aludt el, még egy pici szopival. Hajnal 1-kor kelt fel, szopott fél órát, aztán fél 2-kor elaludt. 3/4 2-kor rájött, hogy ez a szopi a fél (nemlétező) fogára sem volt elég, úgyhogy még 50-et tápizott. 2-kor újra aludtunk. 3/4 3-kor újra kelt, gondoltam éhes nem lehet, pisisnek viszont pisis volt, úgyhogy pelust cseréltünk, és ez elég is volt, 3-kor újra aludtunk, és 6-kor kelt megint enni. Most már újra alszik.
Felesben szopizunk meg tápizunk, egyszerűen most ott tartunk,hogy olyan 60-at tud szopni Levi, de 70-et most is hozzátápizott. És még másfél órán keresztül csak a száját tátogatta, de 130g után csak nem lehet éhes. A kórházban mondták is, hogy legyen cumija, mert annyira erős a szopóreflexe, hogy nem tud lenyugodni és pihenni. Állandóan enni meg nem lehet.
Ja, és kaptunk ajándékba 50-es ruhát párat, gyorsan megpróbáltam ráadni, hogy hátha... és ráment, és nem is kicsi :lol:

Zsuzska,
köszi. Te mennyire tartottad a diétát szülés után??? Nekem még a szülőágyon, mikor már kijött Levi mondta az orvosom, hogy na akkor innentől nem kell diétázni. Azért gondolom nem így van ez teljesen. A kórházban egyik nap volt almáslepény ebédre, konkrétan ez volt a főétel, és a kettőből egyet megettem. Hát lett is 8,1-es cukrom... Remélem nem romlik vissza így terhesség után. Bár ha igen, akkor meg szedhetem már a gyógyszert rá.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

LINACSKA
Édik az új vonik!

Nekem így elsőre inkább rémesnek hangzik ennyiszer felkelni de majd én is megtapasztalom hamarosan! :)

50-es cucc jó Levire? Na ezen elcsodálkoztam! :)
Épp azon gondolkoztam hogy merjem-e megvenni az 56-os hazahozós rucit a C&A-ban mert 6ezerért egy kicsit sajnálnám félretenni ha esetleg nem lesz jó Milóra! :roll:

SUSKA
Köfi és telefonodat is. Jövő hét után akkor találkozunk és személyesen is lelket önthetsz belém mert azért rendesen el vagyok szontyolodva. Én általában olyan peches vagyok, és tudom hogy odafigyeléssel meg lehet úszni a bajokat, de pl. nekem folyton szegény Némó jut eszembe hogy vele mi történt. ok, végül jól sült el mert Réka gyönyörű és egyiküknek sem lett komolyabb baja na de akkor is! :roll: :roll: :roll: Szval éééééééted!!!! :?

MONIC
Hát nekem amúgy sem volt annyira fényes, pont határértéken belül, aztán még kezdtem a terhességet egy király súlyfelesleggel.
Hiába nem híztam semmit. Szóval benne volt a pakliban nem hiába fostam tőle ennyire! Köszi az ölelést rám fér! :(

VIUS
Milyen volt a nyaralás?
MErrefelé voltatok?
Hát akkor most már tényleg mindenben egyezünk. Vagyis te még mindig nem tudod hogy ki lakik a pocakban ha jól tudom igaz?
De ha nálatok is kisfiú lesz akkor tényleg minden azonos.
Én már tegnap rá is álltam a cukkerkérdésre. Volt itthon puffasztott búza és azt ropogtattam el két szeletet egy szem virslivel és kefírrel. Hát nem mondom, nem volt egy élmény, de már nem először csinálok hasonlót csak most nagyon nem szabad elcsábulni még reggel sem.

Bizony sajnos Suska jól mondja a kenyér és a gyümi nuku!!! :(

TWIST
Ez nagyon szellemes és találó! A Felesleges Para! Hát tényleg! :)
Majd gyere a hírekkel mit mondtak!

Tegnap átvittem minden olyan kaját amit nem szabad a szomszédnak, szőlő, szilva, anyósom névnapi sütije. Most meg cserébe elvisz a tescoba és bevásárolok magamnak olyan kenyeret amit ehetek. Amíg nincsenek receptjeim majd azt csócsálom felvágottal. Aztán felhívom két barátnőmet aki járt már dietetikusnál és megkérdezem hogy hol található, ki az, mikor rendel. Remélem átvészeljük ezt a 3 hónapot valahogy Milóval.

dita75

dita: Én bakonyi kenyeret szoktam venni, az jó. Teljes kiőrlésű és nincs sok ch benne. És nincs is rossz íze. A védőnő papírján is ez van.
vicky79
Budapest III. kerület

VICKY
Elmentem a tescoba és vettem olyan szeletelt kenyeret amiben kb. 10 g ch van egy szeletben. Néztem a norbis kenyeret hát abban még talán több is volt. Szólal ennél maradtam. Most megettem két szeletet belőle pulykaszalámival meg egy szem paradicsommal. Sztem 3 órát most kibírok ezzel az adaggal, mert amúgy sem szoktam nagyon két szelet kenyérnél többet enni.
Csinálok pipihúslevest meg apának rántotthúst estére. A pipileves nekem is jó lesz.
Néztem a gastroyalnál van ch szegény menü, de elég drága.
Ha már nagyon unom az itthoni pepecseskedést lehet hogy rendelek. 1-2 hónapig csak kibírom.

dita75

dita: A teletálnál is van ch szegény kajcsi, az talán olcsóbb.
vicky79
Budapest III. kerület

Linácska, nekem tartani kellett a diétát a kórházban is jöttek állandóan mérni, nem is engedtek volna haza ha magas a cukrom, ilyenkor a szakemberek azt mondják 6 hétig kell diétázni és utána fokozotosan vissza kell térni a régi kerékvágásba.

Vicki, jó az a kenyém amit mondasz, de van egy jobb www.jokenyer.hu majd itt nézz utána én ezeket ettem és jobbak lettek sokkal az eredményeim. Le is lehet fagyasztani őket, alapjáraton is olyan kemények hogy ha vkit fejbe vágsz vele meg is hal :wink

Ditus, a lényeget elfelejtettem tegnap, a legfontosabb amit rögtön be kell szerezned az egy mérleg ami a grammokat méri ha esetleg nincs otthon. Nekem nem volt és férjem állt a sorban dec 23-án a Média Marktban vagy két órát a karácsonyi dömpinngel, teccett neki :oops: :roll: :roll:

Kép
pgsuska

Köszi a tanácsokat!

SUSKA
VAn digi mérlegem az csak a dekákat méri, de nem nagyon szeretném ha még a grammokra is oda kéne figyelnem! :twisted:
Akkor tényleg meghülyülnék!

Néztem ezt a jókenyeret, én az ilyen kemény kenyerekkel nem igazán vagyok megbarátkozva, akkor már inkább az abonett! :?

dita75

VIKI
A gastroyalnál is kb ilyen árak vannak, de amúgy vannak képek a kajákhoz, ha tényleg ilyen jól néz ki meggondolandó.
Még a nyál is összefutott a számban! :)

dita75

Sziasztok!

Ditus!
Én most ennek a szénhidrát szegény menüjét eszem, nekem ízlik, és nem is drága:
www.telfood.hu
De itt csak ebéd van.

Bumi

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Lányok!
Teljeskiőrlésű kenyeret kérem, h hanyagoljátok! Gabonás cégnél dolgozom, nagyon pocsék a mikrobiológiai, toxin eredménye.
20150601134430

Dita, Vicky,
én a Grahamet ettem/eszem a bakonyi barna helyett, mert abból pont egy szelettel több fér bele :lol:

És akkor a szüléstörténet, most volt egy kis időm. Család nagyja bevásárol, apraja alszik.

A mi szülésünk elég villámra sikerült, és utólag belegondolva pont ezért elég félelmetesre is. Doki meg is jegyezte, hogy mint egy rakéta. Ugye második szülésnél az ember már tudja mire számítson, de nem azt kaptam. (Jó, szerencsére, de akkor is).
08.08-án este valami véres akármi jött belőlem, de csak egyszer így nem foglalkoztam vele. Lefeküdtünk aludni.
Hajnal fél 4-kor arra ébredtem, hogy mintha fájna a hasam. Szuper, nekem is vannak jóslóim :lol:
Aztán gyanúsan 10 percenként voltak "jóslóim", bár őszintén szólva még mindig inkább keményedés, mint igazi fájás volt. Fél 5-kor felkeltettem apát, hogy ne egyedül szórakozzak. Na ő persze bepánikolt, órát ragadott, hogy akkor mérjük..., na ezzel a lendülettel mintha alább is hagytak volna a dolgok. 5-kor mondtam, hogy akkor aludjunk tovább, még egy órát alhatunk nst előtt. Csak gondoltam még pisilek egyet, és akkor már minden véres volt. Alvás törölve, irány a kórház. Az úton (20km) egy db fájásom sem volt, kivéve a kórház előtt, mikor apa parkolás közben belehajtott egy gödörbe.
6-ra értünk fel a szülőszobára. Mondtam, hogy szerintem 10 perces múló fájásaim vannak, de valami véres cucc is jön. Már aggódtam, hogy korán jöttem, aztán majd jól itt tartanak feleslegesen. Mondták, hogy akkor innen nincs vissza, bármi van, felvesznek. (na ettől féltem). Kaptam szép kórházi cuccot, ráhallgattak a gyerek szívére, minden ok, felvették az adataimat, de fájás sehol.
Hívták a dokimat, aki még pont 2 órát ügyeletes volt. Megvizsgált, közölte, hogy akkor szülünk, mert 3 cm már a méhszáj a semmiből, és ez egy beindult szülés. Én még poénkodtam, hogy nem ígérem, hogy 2 óra alatt megszülök, kicsit rá kell húzni az ügyeletre. Ő meg közölte, hogy így tervezte, mert ha az aznapi nst sem tetszett volna neki, akkor gyorsan megindítja a szülést, de ez így akkor egyszerűbb. Rajta voltam nst-n, fájás talán 8-10 percenként egy-egy enyhébb, semmi extra. Aztán elkezdtem könyörögni némi cukorért, mert hát a reggeli kimarad, így infúzióba bekötötték. Fél 8-kor repesztettek burkot, aztán zuhiztam, sétálgattunk, beszélgettünk, szinte még mindig fájás nélkül. Fél 9-kor jött újra a dokim, mondta, hogy elég gyérek ezek a fájások, de azért megvizsgált, már 3 ujjnyinál játam egy óra alatt. Közölte, hogy egy óra múlva szülünk, de ha már úgyis megy az infúzió, tegyünk bele egy kis oxitocint, és akkor fél óra. Na úgy éreztem, itt csúszott ki a lábam alól a talaj, hogy még nem is voltak fájásaim, de azért szüljek. Az oxitocintól azért már lettek 4-5 percesek, de még mindig nem erősek. Talán az egész szülés alatt volt 4 olyan, hogy kicsit megkapaszkodtam, a többi egy erősebb mensis görcs.
9-kor mondták, hogy nem akarok akkor gyorsan pisilni egyet, mondtam, hogy de, meg le is zuhanyzok..., azért mondták, hogy 10 percnél ne legyen már több. Még sétáltunk a folyosón, mikor mondtam a férjemnek olyan 9:15 körül, hogy szerintem menjünk vissza, sétálok én az ágy körül, csak legyünk a köztelében. Ha már visszamentünk, feltettek újra infúzióra, és hirtelen az egész történet átcsapott igazi tolófájásokba. Na erre sem számítottam. Közben minden fájásnál éreztem, hogy mindjárt hányok, és szédülök, már nagyon hiányzott a cukor, igaz folyt, de hát még a fele sem, az meg pár gramm csak. Jött a doki, mondta, hogy már ki vagyok tágulva, de egy 20 percet még várjunk, mígy teljesen eltűnik a méhszáj. Én mondtam, hogy kizárt dolog, úgyhogy kiegyeztünk 5 fájásban.
Az nagyon zavart, hogy én úgy éreztem, hogy jön a gyerek, közben mindenki mindig kiment, és csak a férjem maradt ott, annyira elvesztettem a biztonságérzetemet, és pánikoltam rajta. A szülésznő kibírhatta volna azt a pár percet már anélkül, hogy átmenne a másik helyiségbe (az a felvételi helyiség, nem volt szülés, semmi). Na jött az 5. fájás, amikor kiabáltam a férjemnek, meg mindenkinek, hogy jöjjenek, mert kijött a feje, pedig én nem nyomtam. Na egyből 3-an ugrottak elkapni a gyerekem. Na jó, még csak félig jött ki, de én ezt nem igazán tudtam megítélni. Az orvos csak annyit mondott a férjemnek, hogy "Szláva ugye emlékszel, csináljuk", és már pattantak is mellém kétoldalról. Orvos mondta, hogy két fájás, és megvagyunk. Aztán nyomtam az elsőnél kettőt, amikor közölte, hogy ha ennyire kint van a gyerek, már nem állunk meg, gyorsan egy harmadikat, és már kint is volt. Rámtették Levit, mondtam, hogy jézusom, de pici. Majd mindenki rávágta, hogy pici, legalább egy 4,5 kilós gyerek, de nekem akkor is nagyon pici volt, és nagyon csúszott, nehéz volt tartani. Levették a vérünket az Rh- miatt, levették a köldökzsinórvért is időben, mert nagyon hamar jött a lepény is a gyerek után. Varrni sajnos sokat kellett, orvosom mosolyogva közölte, hogy Linácska szépen szétküldte a méhszájat, mert türelmetlen volt :lol: Én türelmetlen???? Jött a gyerek!!!
Az örzőben már ültem, nem fájt amúgy a gátseb, hozták Levit, és legnagyobb örömömre az újszülöttes elkezdte mutatni, hogy ne ijedjünk meg.... és bontogatta a kis lábát..., mire én befejeztem a mondatot, hogy "össze van nőve a lábujja". Néztek rám, hogy honnan tudom, aztán mutattam, hogy nekem is. 32 éve nem született senki így a családból, én voltam az utolsó, de a felmenőim közül szinte mindenkinek, úgyhogy Levinél tért vissza a gén. Próbáltunk szopizni, az akkor még nem ment, sőt aznap sem, mert Levit nem lehetett felébreszteni, bárki bárhogy próbálta. Másnaptól már igen, csak sajnos a tejem nem túl bőséges, főleg nem egy 4,5 kilós gyereknek.
A kórházban semmi rossz élményem nem volt, kivéve, hogy nem anyakönyvezték Szlávaként végül Levit, majd csak ha megjön az engedély. Így minden papírjáról, még a kiskönyvéről is lehúzták a Szlávát, hogy vissza se tudjuk írni. Amúgy olyan már bocsánat, hányadék kiskönyvet kaptt, el sem lehet olvasni, a születési súlya akár 4100 vagy 4800 is lehetne, mert arról a számról senki nem mondja meg, hogy micsoda, de ígéretet kaptam, hogy ha megvan a végleges neve, majd kicserélik.

Na jó hosszú lettem, ébredezik is a picifiú.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

VIKI
Na jó csak akkor mit???

BUMI
Ez tök király! Ebben van a legkevesebb ch amit eddig találtam!
Köszi az ötletet, jövő hétre rendelek is! 8)

LINACSKA
Még a víz is kivert, a cukor után kezdhetek a szüléstől félni. :lol:
De persze én úgy gondolom, hogy nagyon ügyes voltál, hát még Levi hogy ilyen gyorsan kicsusszant. Szerencsés vagy hogy nem ordítottál a fájdalomtól. Csak ugye én még nem szültem és nekem a fele is elég így leírva hogy összetojjam magam! :oops:

dita75

Ditus!Jövő héten az ünnep miatt pont nincs ez a menüjük, de utána megint lesz.

Linácska!
Szerintem tök jó, hogy ilyen gyors és könnyű szülésed volt. Hogy van összenőve a lábujja, mind?

Bumi

bumi1979

dina: Én azért szeretem a bakonyit, mert nem kemény. Sajnos nálunk csak ezt lehet kapni.
vicky79
Budapest III. kerület

linacska: Gratula a szüléshez. Tényleg jó gyors volt.
vicky79
Budapest III. kerület

BUMI
Ja közben rájöttem én is, már épp akartam írni a rendelést!
Majd akkor a köv. hétre rendelek!

VICKY
Bezony, nekem beletörne még az a kevés fogam is akkor semmi nem marad! :shock:
Nem csak Bogyónak turmixolnék hanem magamnak is! :roll:

Hol vannak a többiek???

MONIC
Mégérkezett a peló postán?

dita75

Bumi
szó szerint van összenőve a lábujjunk :lol: A 2. és a 3. között nincs rés, csak már a körömtől. Amúgy külön csont van benne, de állítólag az idegek, meg a keringés közös, és szét sem lehetne műteni (nem mintha kellene), mert lehet, hogy járni sem tudnék.
Majd lefényképezem Leviét. Még a dédmamámnak is ilyen volt, az ő 4 gyerekének, apukámnak, és nekem. És most Levinek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska, gratula a könnyű és gyors szülésedhez.

Dita, fontos hogy grammos mérleg legyen mert grammra kell sajnos lemérni mindent ez egy ilyen játék, az eleje nehéz csak de utána belefogsz jönni. Ölellek.

Kép
pgsuska

Jövök a hírekkel.
Megkaptam az AFP eredményt, hát talán nem is olyan borzalom. Szóval, első mérés 0,7 tehát alacsony. Igenám, de elvégezték újra és az ellenőrzéskor más érték jött ki, 0,84, tehát határértéken belüli. Azt írják, hgoy ez a korrigált érték. Mindkettő szerepel a papíron.
Mondtam az elhalt ikerterhességet és a védőnő szerint ez tuti bekavart, ez az ok. De adott beutalót genetikára, hogy ott mondják ezt meg nekem, az a szabályos eljárás.) Minden okés szerinte és megnyugtatott. :-) Az Istenhegyit felhívtam és azt mondták, hogy ilyenkor 4-es tesztet javasolnak, kedden megyek is.
Na, aztán mentünk genetikai UH-ra és minden okés a babával, minden ujjperce megvan, arányos, cuki és jól érzi magát odabenn. És a lábacskái között megláthattuk, hogy nunis a picúr babánk:)))
Szóval, sok szeretettel bemutatom nektek Dorka babánkat:_)))

Kép

Linácska, szuper gyors voltál a szülésben, és ügyi! És az is király, hogy Levi jól eszik, szép, aranyos és ilyen hamar hazajöhettetek, nem voltak gondok. Jók vagytok!!!:)
Vendég

Twist,
nagyon aranyos Dorka babátok, és az a fő, hogy minden rendben van vele.
Nem jöttünk mi olyan hamar haza, a 96 órát be kell tölteni a babának, vagyis 4 naposnak el kell múlnia, és mehetünk, persze, ha minden ok. De ok volt, Levi még be se sárgult.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Na, mesélek még: Szóval UH-ra időre voltunk bejelentve, a páromat éppenhogy arra a fél órára elengedték a melóhelyéről. Erre nem néztünk oda és bepofátlankodott az utánunk következő család előttünk. Így 20 percet ülhettünk kint. A párom az én UH-omat már nem tudta megvárni, rátelefonáltak és vissza kellett mennie robotolni. Hát, ez szívás volt. De végül is kaptam dvd-t, cd-n fotókat, bekeretezett képet, szóval, mindent meg tudtam neki mutatni utólag:)
UH után azonnal hívott és a munkahelyénél taliztunk, megmutattam neki Dorothyt és tökre örült mindennek!:) Sajnos, ő most nagyon szigorúan van fogva, de végül is láthatta a picúrkát. Szerintem rám hasonlít:)))
Vendég

Igen, szokott ez a sárgulás lenni, rossz étvágy, stb. De Levi mindenből 5-ös!:) Olyan kis ügyes pasi!:)
Igen, a 4 nap a kötelező bentlét. Lili jobban van már a fülével?
Vendég

Örülök Twist, copfos kiscsajszid lesz ennyi sok pasi között. Legalább tud közöttünk vállogatni. :wink:

Kép
pgsuska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?