kandi
Áginak is van vesetágulata, amit uh-n nem láttak. Ugy derült ki, h peti kisebb jobb keze miatt elvitték tetötöl talpig uh-zni Ágit, és ott vették észre. Háziorvos aszonta, majd beszükül, nem kell vele foglalkozni. Remélem, nálatok se lesz baj. Nagyon drukkolok neked, bármikor szülhetsz
krisz
annyira csinos vagy mindig, és jó, hogy nem hagyod el magadat, vannak nagyon slampos kismamák is (pwerzse nem itt)
sleepin
te is csinos vagy, szépen kerekedsz. Bende egy cukipofa, asszem, tanitja majd egysmásra az öcsit. Nevetek van már?
vicus
Lilla milyen ügyes az átfordulás-gyakorlással! Nekem 7 honaposan fordult mind. De majd most Ági!!
mikor nyaraltok, és hol?
gyugyi
látom, ti nem ugy nyaraltatok, mint mi
este bezuhantunk mi is az ágyba fél 10kor
ti nem
az a szöke a lányod a kocsinál? eddig barna volt
lili
gondoltam rád, amikor vitorlásokat láttunk a tavon. Tök romantik lehet a naplementében hajokázni. Jövöre viszitek a bébiteket is
dike
na, nekem nem mondod, hogy: de jó, milyen vékony vagy
lagzihely van már? anyós megnyugodott, h lesz esküvö? aztán a menyasszonyi ruhárol képet dobni áááám!!
ticsi
Ádám talán már lépeget is? Árpi mondatokat mond?
gtünde
Dórád is biztosan ügyes már a mozgásssal, kééépet a lánykákról!
Zsófi
fantasztikus, h együtt lehetsz a bébikkel, igy azért tök más, egyfolytában gyönyörködhetsz és szeretgetheted öket, nem ugy, mit az örzőben. Képet mihamarabb, legalább 6ot
pompom
név, pocak?
mofly,zsu
szivböl drukkolok nektek
képzeljétek, egyik ismerösünk is járt lombikra, aztán kiderült, hogy apa-anya is tejallergiás, minden épkézláb tünet nélkül. (a csajnak csak fájt a feje, de ki gondolná, h a tejtöl). kaptak diétát, és lett spontán bébi. nemtom, talán érdemes ezt is megnézetni (vv, szemvizsgálat volt nekik) ha kell, kérek tel.számot tölük
suzy
nálatok is ilyen nagy a höség?
gizi
neme látszott már?
viki
kérünk strandolos apás képet Leviröl
de falloszkendö legyen ám rajtuk, hogy ne tudjunk kukkolni
fenci
megy a tejcsi zabi-Márknak? Ő forog már?
babcsi nem is jött, pedig igérte, hogy majd lesz
gaby
Mátéról is fotot! Éjszakák?